میکروفیلتر که فقط یک خروجی داره هم می تونه کار اسپلیتر رو انجام بده؟
Printable View
میکروفیلتر که فقط یک خروجی داره هم می تونه کار اسپلیتر رو انجام بده؟
:18::18::18:نقل قول:
متوجه منظورتون نشدم.
ببینید کلمات زیر یکی هستند:
میکروفیلتر ، نویز گیر، اسپلیتر، نویزفیلتر و واژه هایی اعم از این.
یه مطلب هم به اون اضافه کنم:
شما اگه از هر طرف نگاه کنید، طرف بعدی خروجی میشه. ولی در اصلاح فنی، نویزگیر دو تا خروجی داره و یک ورودی؛
ورودی اونیه که از خط تلفن سیم بهش میاد. و خروجی ها محل هایی هستند که از اونها به مودم و تلفن انشعاب گرفته میشه.
موفق باشید :11:
آقا چرا مسخره می کنی آدمو؟:13: : دینقل قول:
خدایی اش دیگه ورودی و خروجی رو می دونم چیه:19:
آخه من به اسم میکروفیلتر گرفتم و دیدم تک خروجی و تک ورودی هست مطلب شما رو دیدم که نوشته بودید دو تا خروجی داره گفتم شاید فرق فوکوله:27:
ممنون از توضیحاتتون
یه سوال دیگه از همه دوستان:
مودم Wireless چه مدلی رو پیشنهاد می کنید و اگه قیمت حدودیش رو هم می دونید ممنون میشم بفرماید:11:
سلام
من میخواستم یه مودم وایرلس بگیرم تو این مودمها کدومش با صبا نت سازگارتر ویا با بقیه شرکتها
یکیش linksys wag200g یا d-link 2640 ؟؟؟؟؟؟ کدومش بهتره ؟؟
یکی از دوستام با اینکه سیم تلفنو روکار کشیده، بازم نمیتونه کانکت شه! چراغ status مودم (Symphony) چشمک میزنه.
سیم تلفن ورودی به خونشون با فاصله ی 10-15 سانتیمتر از کنار دوتا کابل برق رد میشه. امکان داره مشکل از اینجا باشه؟
اینم عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه در اتصالاتشون هم مشکلی نباشه، به صراحت میشه گفت که مشکل از سیم کشی نیست.نقل قول:
تنظیمات مودم رو بررسی کنید.
همچنین موضوع رو با isp در میان بذارید.
رشته ای یا تک بودن و همچنین نازک یا کلفت بودن سیم تلفن تاثییری روی ADSL داره ؟ و اگه یه جا تیکه خورده باشه ...؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
اگه رطوبت بهش نفوذ نکنه نه! تاثیری نداره.
ولی بارها و بارها گفته شده که: تجربه نشون میده، وجود چسب (لنت) روی سیم تلفن، عامل جذب کننده ی رطوبت هست.
سلام دوستان.
من adsl شرکت همیار نت شیراز دارم.
می خواستم بدوم میشه روی همین خط از یه شرکت دیگه adsl بگیرم؟
توچ :20:نقل قول:
وقتی یه خط رانژه می شه ، دیگه نمی تونی کاریش بکنی ، مگه این که از رانژه در بیاد بعد ... :10:
مرسی
مودم Wireless چه مدلی رو پیشنهاد می کنید و اگه قیمت حدودیش رو هم می دونید ممنون میشم بفرماید
شركت هم آسياتك هست
این Local Area Connection 2 تازه به سیستمم اضافه شده! در حالی که من هیچ تی وی کارد یا سخت افزار جدید نصب نکردم
کسی میدونه جریانش چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال:
مودم wireless چی خوب هست؟ من قیمت کردم تفاوت بین Asus و d-link چیزی حدود 30 تومن بود دلیل گرونی اون اولی چیه؟
d-link خوب هست؟
وقتی که نوشته برای wireless فقط 1 اکسس پوینت داره یعنی فقط یه سیستم می تونه همزمان ازش استفاده کنه؟:18:
در مورد router هم می تونید توضیح بدید؟ اگه مودمی router داشته باشه چه مزیتی نسبت به سایرین داره؟
خوب معلومه به خاطر این که asus آمریکایی و جنسش بهتره ولی مودم 2640 اکثرشون چینی هستندنقل قول:
یه سوال:
مودم wireless چی خوب هست؟ من قیمت کردم تفاوت بین Asus و d-link چیزی حدود 30 تومن بود دلیل گرونی اون اولی چیه؟
d-link خوب هست؟
وقتی که نوشته برای wireless فقط 1 اکسس پوینت داره یعنی فقط یه سیستم می تونه همزمان ازش استفاده کنه؟
در مورد router هم می تونید توضیح بدید؟ اگه مودمی router داشته باشه چه مزیتی نسبت به سایرین داره؟
من خودم 2640 دارم ساخت چین هم هست خیلی هم خوب کار میکنه و از کاراییش کاملا راضیم 4 ماه پیش 72 تومن خریدم
در مورد سوال دومت فکر نکنم تعداد دستگاه ها به تعداد اکسس پوینت ها ربطی داشته باشه
روتر ارتباط دهنده بین چند کامپیوتر وقتی یک مودمی روتر داشته باشه میتونید یک شبکه خانگی راه بندازید که خیلی کاربرد ها داره از قبیل اشتراک همین خط adsl بین سیستم های موجود اشتراک گذاری فایلهای سیستم ها در شبکه انجام بازی های شبکه ای و غیره......
خوب تکه خوردن سیم چی اثر داره ؟ بدون لنت ... سیم ها رو به هم پیچ بدیم ؟؟نقل قول:
هیچ مشکلی نداره.نقل قول:
من در قسمت بحرانی خونه مون که معمولا رطوبت نفوذ میکنه، سیم رو با لحیم به هم چسبوندم ..... یعنی یک تیکه شده حالا....... لنت هم نزدم.
فقط باید مواظب باشید سیم ها به هم نخورند.
آخه میدونی چیه قطعی پدرمو رو در آورده اول فقط روزی دو سه بار قطع میشد الان فقط روزی نیم ساعت میتونم وصل شم:19: :41::19:( موندم چرا صبح تا شب اینجوریه ولی شب تا صبح مثل آدم کار میکنه ؟؟؟ :19: )نقل قول:
هیچ جا هم لنت کاری نشده فقط یه جا تیکه خورده که اونم لحیم کردم !!!
سلام قصد من خرید مودم linksys هست که انشاالله تا یکی دوسه روز اینده میخرمش قیمت ایران دارم 110 تا 120 تومان قراره یکی از اونور برام بیارن 80 تومان نظر شما چی هست .خودم شنیدم وایرلس این مودل برای خانه خیلی عالی جاب میده وبه راحتی 3 تا 4 دیوار رو رد میکنه در حالی که مودل dlink اینجوری نیست هر جا هم پرسیدم linksys رو پیشنهاد کردن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
@ shamabady :شما گفتی asus امریکاییه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد سیم اینقدر حساس نیاشید
مودم من usr9115 هست ، وقتي كامپيوتر هم خاموش باشه چراغ lan چشمك مي زنه !!
دليلش چيه؟!
سلام دوستان,
کدام یک از این مودمها adsl2 رو پشتیبانی می کنند؟d-link و tp-link هم جزوشون هست؟
تا اونجا که من میدونم همشون ADSL2+ رو هم پشتیبانی می کنن. از این بابت مشکلی نیست.نقل قول:
البته در مورد مودمهای usb مطمئن نیستم. مثلاً dlink dsl200.
چه مودمی بگیرم که با شاتل و داتک و شرکت های معتبر سازگار باشه
asus
dlink
paradyne
linksys
...
؟؟؟؟!!!!
سلام دوستان
اگه بخوام از مودم وایرلس من کسی دیگه نتونه استفاده کنه باید کجا و چطور تنظیم کنم ؟
مودم دی لینک بیسیم .
مرسی
انتخاب اول شما حتما AM602 Asus باشه که مطمئن هست و تو بازار هم زیاده ......نقل قول:
انتخاب دوم هم میتونه Usrobotic 9115 باشه ...
لینکسیز مودم در حد عالی هست اما قیمتش بالاس !
dlink هم با سرویسهای داتک مشکل داره !
آقا مودم Us robotic 819108 براي كار با شاتل چجوريه؟ شاتل مشكلي باهاش نداره؟نقل قول:
4تا پورت Lan داره و حدود 105 هزار تومن هست...
مال منم همینجوریهنقل قول:
به خاطر برق موجود در مادربرد اگه برق سیستمو قطع کنی خاموش میشه
تا اونجایی که میدونم Usr مشکلی نداره با شاتل ....نقل قول:
شما میتونی از 4 پورت asus AM604 استفاده کنی.... جنسی رو استفاده کن که امتحانش رو پس داده باشه و پشتیبانی فنی هم راحت بتونه کمکت کنه .
سلام
من یکی از این دو مودم که لینکشو میدم میخوام بگیرم فقط یه نگاه کنید ببیند این مودم با سیستم ایران میخونه؟ و فرق این دو تا با یکدیگر چیه؟ از نظر سرعت و چیزای دیگه
یکیم این مودم ها جای برای صل کردن خط تلفن دارند یا باید به یه lan مودم adsl دیکه باید وصل شن یعنی اکسس پیونت هستند؟ لطفا مدل مودم رو تو توضیحات بگین
کد:http://cgi.ebay.com/NEW-Linksys-RangePlus-WRT110Wireless-Router_W0QQitemZ350128788481QQcmdZViewItemQQptZCOMP_EN_Routers?hash=item350128788481&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318
کد:http://cgi.ebay.com/NEW-Linksys-WRT54G-Wireless-G-Broadband-Router-WRT54G2_W0QQitemZ350128788470QQcmdZViewItemQQptZCOMP_EN_Routers?hash=item350128788470&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1199|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318#ebayphotohosting
مودم asus رو چه شرکتی گارانتی کرده ؟نقل قول:
من پاساژ ایران و بازار رضا رو گشتم همه جا گارانتی خود مغازه بود؟( گارانتی نداشت)
نمی دونید از کجا می تونم تهیه کنم؟
ممنون
اگه گارانتی داشته باشه گارانتی دیجیتال هست.نقل قول:
ولی نیاز به گارانتی نداره 24 ساعت مهلت تست داره و اگه از همون اول سالم باشه مطمئن باش 1 سال رو برات کار میکنه:46:
من از پاساژ ایران طبقه زیر همکف! گرفتم و یه مغازه هست که فقط تجهیزات شبکه داره و خودش گارانتی میکنه:13:ولی از همه مطمئنتره چون کارش تجهیزات شبکه هست:20:
مطمئنی گارانتی دیجیتال هستشنقل قول:
من تو سایت دیجیتال رفتم مودم adsl توی قطعاتش نبود!
نمیدونم .:31: پس اگه تو لیستشون نبود احتمالا اصلا گارانتی شرکتی نداره:5:نقل قول:
مهم نیست گارانتیش !نقل قول:
اگر گارانتی اصلی میخای 3 یا 4 تومن گرونتر هست برو پایتخت طبقه زیر همکف روبرو پلها که میری پایین نبش / مغازه ایسوز .
سلام دوستان. من به تازگی اشتراک adsl گرفتم. می خواستم بدونم چطور می تونم با استفتده از مودم adsl برای notebook و pc خودم بصورت همزمان از اینترنت استفاده کنم.
مودم adsl من یک پورت usb و یک پورت lan داره.
آیا میتونم بطور همزمان با 2 کامپیوتر online بشم؟
ممنون از کمکتون.
باید مودمو رو حالت PPPoE کانفیگ کنی، Nat هم باید فعال باشه.نقل قول:
مارک مودمت چیه که راحتتر راهنماییت کنم؟
مارک مودوم من tp-link هستش.
میشه بصورت دقیق بگید چه کارایی باید انجام بدم؟
ممنون.
مارک مودم من tp-link هستش. میشه بصورت دقیق بگید چه کارایی باید انجام بدم.ممنون.نقل قول:
تا جایی که من فهمیدم اینا مودم ندارند و فقط روتر هستند برای اتصال به اینترنت نیاز به یک مودم adsl دیگه هم هستنقل قول:
میخوای سفارش بدی بیارن ایران اگه بخوای این کارو بکنی به نظرم اصلا ارزش نداره خیلی گرون برات تموم میشه شاید همین 65 دلاریه برات 100 تومن تموم بشه که با این قیمت خیلی از اون بهترو تو ایران میتونی بخری
با سلام خدمت دوستان عزیز من چند تا سوال در مورد مودم adsl داشتم:
1-نصب مودم adsl چه از نظر سخت افزاری چه نرم افزاری و همینطور تنظیماتش کار سختیه یا چندان مهارتی نمی خواد و خودمم می تونم نصبش کنم؟یعنی می تونم مودم رو که از طرف شرکت آوردن بگیرم و بگم خودم نصبش می کنم و پول نصب رو ندم؟شیوه نصبش مثل مودم dial up یا فرق داره؟
2-وقتی که مودم adsl رو نصب کردم باید مودم dial up رو از کامپیوتر جدا کنم؟یا می تونه هر دوتاش نصب باشه؟و گاهی هم از dial up استفاده کنم.
3-روی کابل تلفنم باید کاری صورت بگیره یا نه شبیه dial up فقط باید به پشت مودم وصل بشه؟
ممنون میشم به سوالاتم جواب بدین.