بچه ها من توی سایت Gamespot دیدم ظاهرا یه expantion pack جدید در تاریخ 6 jun اومده به اسم Leliana's Song
میخواستم بپرسم کسی اینو بازی کرده؟
چطوریه؟
Printable View
بچه ها من توی سایت Gamespot دیدم ظاهرا یه expantion pack جدید در تاریخ 6 jun اومده به اسم Leliana's Song
میخواستم بپرسم کسی اینو بازی کرده؟
چطوریه؟
"بازی رو یه بار پاک کردم و دوباره ریختم خواستم با ورژن یک بازی کنم که اونم همینجوره!نقل قول:
جالبه حتی وقتی exe اصلی بازی رو میبرم تو یه فولدر خالی روش کلیک میکن هیچ اتفاقی نمیفته و نمیگه فلان فایل میسینگ!"
:31:
کرک 1.4 هم ریخته !
لانچر کار میکنه ولی بازی لانچ نمیشه
DLC هست Exp نیست که ظاهرا با این زنه میتونی بازی کنینقل قول:
هر چند که پره باگه!
من الان میزان علاقم به موریگان 28ه و مال لیلیانا 18ه. میتونم باهاشون ارتباطی برقرار کنم؟ :دی چه دیالوگ هایی رو باید انتخاب کنم؟
برای رومنس خط علاقه باید پر یا یکی مونده به پر باشه ، گیفت هاشون رو دادین؟نقل قول:
در مورد دیالوگ هم از استعداد خودتون استفاده کنید!:دی
یه سری گیفت دادم به موریگان. توی ماموریت ها هم هرچی گفته من فقط چشم گفتم :دینقل قول:
موریگان بچه باحالیه ولی بهش دل نبند:دینقل قول:
برو پهلو لیلی خانوم
معلومه در این زمینه ها استعداد بسیار بالایی داری! :دی :دینقل قول:
راستی اون کتابی که ازت خواسته بود رو در دفتر رئیس جادوگر ها پیدا کردی؟! اون خیلی تأثیر داره (از اون جایی که خیلی وقت پیش بازی کردم ، اسامی و اصطلاحات رو فراموش کردم .)
آره اون کتاب رو از Tower براش پیدا کردم!(زن زلیلیه دیگه :31:). بعد چند تا گزینه داد که یکیش این بود: «قابلتو نداشت» و دومیش این بود: «نمیخوای یه بوس به من بدی؟» :دینقل قول:
من قابلتو نداشت رو انتخاب کردم چون ترسیدم بوس بخوام بزنه ناکارم کنه :دی
راستی یه سوال. اون اسکیل ها و تلنت هایی که نمیشه گذاشتشون توی اسلات های پایین صفحه خودشون اتوماتیک تاثیرشون رو روی کاراکتر میزارن؟
اشتباه کردی دیگه برادر!! :دینقل قول:
باید اون گزینه ی دوم دیالوگ رو انتخاب می کردی ، توی گوشت نمی زد که!!! (تازه اگه هم می زد ، سریع سیستمو ریستارت می کردی:دی :دی ) .اگه اون رو انتخاب می کردی ، دیگه تموم بود .
این جور وقتاست که می گن مهم ترین نکته در این مسائل شهامت هست!! :دی :دی
-----------------------------------------------------------
اون تلنت ها به صورت passive هستند ، یعنی کلأ اون توانایی رو به کاراکتر می دن .
چه بحث باحالی امروز راه انداختین :8: . منم اولش میخواستم موریگان رو بدست بیارم ولی دیدم مثل اینکه بعدا میره و ترکم میکنه . واسه همین دارم تا میتونم قلبشو میشکنم و قلب الیستر رو بدست میارم . چون اول بازیه . خوبه ؟نقل قول:
در ضمن چرا ریستارت کنه ؟ من همیشه قبل از هر مکالمه ای F5 میزنم و اگه گند زدم به ارتباطات دو نفر اونوقت از سیو قبل میارم :31: . خداییش حال میده . یه بار لج یکی رو در میاری و بعد از سیو قبلی میاری و ابراز علاقه میکنی .
خامی کردم :دی بی تجربگی کردم :41: انشالا دور بعدنقل قول:
آقا تو رو جان عزیزت لو نده!!!نقل قول:
اگه با لیلیانا باشی بعدا میتونی به 3some راه بندازی با یه زن دیگه توی یه مهمون خونه:دی
شنیدم میشه با الستیر هم رفت! اون وقت گ..ی میشی؟ با استن نمیشه رابطه برقرار کرد؟ lol
تاپیک کلا شده در مورد رمانس:38:
با موریگان و لیلیانا و آلیستر و زوران میشه رمانس داشت:46:
دیگه خودتون بقیه ماجرا رو بفهمید:31:
نه!!! اگه کاراکتر انتخابی زن باشه ، می شه با آلیستر و زوران رومنس داشت ولی اگه مرد باشه فقط موریگان و لیلیانا . بایوور یک خرده +18 کار می کنه ، ولی دیگه نه در این حد!! :دینقل قول:
در ضمن بحث رو زیاد شور نکنید که صبر و تحمل مدیران هم حدی داره ، یک دفعه دیدین اومدن هممونو تحویل گشت ارشاد دادن!! :دی:
این بازی کلی نکات جالب و رنگارنگ داره ، چرا گیر دادین به این یکی؟! :دی
منم موافقم دیگه اینو ادامه ندین:31:نقل قول:
فقط اینو اصلاح کنم که زوران با هر شخصیتی می تونه رمانس داشته باشه:31:....
اینو خودم دیدم و همین طور توی Dragon age wiki برید اونو نوشته....
راستشو بخوای از اولش احساس بدی نسبت بهش داشتم ، برای همین زیاد دور و برش نمی رفتم! :دینقل قول:
ولی خط علاقم پر بوده ، آخر awakening اون جایی که سرگذشت افراد رو توضیح می ده ، گفته بود شایعه هست که کاراکتر اصلی(مال من اسمش Sephirut بود:دی) بعد از ترک greywardens رفته پیش zevran !! :دی
من که zevran رو کشتم
مرتیکه عوضی بهم خیانت کرد منم ترتیبشو دادم:دی
منم چشمم دنبال موریگان
حیف که نمیشه دیالوگ رو خودمون بگیم
هی می خوام بهش بگم
سلام خانوم خوب هستی
چرا سوتین نبستی
کسی لینک دانلود Leliana's Song با پچ 1.04 + Crack نداره؟! (حوصله نداشتم پستهای قبلی رو بخونم، ببخشید!)
ای بابا من که همین اول کاری جلوی مامان موریگان باهاش kisssss کردم . ولی سیو نکردم چون نمیخوامش . چشمم اون دختره که بعدا میاد رو گرفته . حالا اگه ببوسمش و بعدن برم دنبال leliena توی رابطه هیچ کدوم تاثیر نداره ؟ البته نگران موریگان نیستم . نگران اون یکیم . میتونم بعدا عاشق اون بشم ؟
کلا یکی قشنگ بهم بگه ایا میشه با دو نفر رومنس کرد ؟
اره ميتوني ...نقل قول:
ولي موريگان باهات بد ميشه ...
بايد درجه لاو بازي رو ببري روي صد با اون دختره ...
نقل قول:
ای بابا من که همین اول کاری جلوی مامان موریگان باهاش kisssss کردم . ولی سیو نکردم چون نمیخوامش . چشمم اون دختره که بعدا میاد رو گرفته . حالا اگه ببوسمش و بعدن برم دنبال leliena توی رابطه هیچ کدوم تاثیر نداره ؟ البته نگران موریگان نیستم . نگران اون یکیم . میتونم بعدا عاشق اون بشم ؟
کلا یکی قشنگ بهم بگه ایا میشه با دو نفر رومنس کرد ؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4560831&postcount=671
پس بگو این بازی رو چرا بعضی جا ها میگی بده جوش میارن!! :31:
ببخشید من یه سوال اساسی از داستان داشتم که تا اینجا که بازی کردم هنوز نفهمیدم
در مورد قسمت دین و مذهب dragon age هست که :
1.این maker دقیقا چی هست . چگونه خداییه ؟
2.عقیده این chantry ها در مورد darkspawn و maker چی هست و چه کاری انجام میدن . چون یه جورایی بین کلیسا و معبد میمونه .
3.عقیده این leliana چیه ؟ مشکلش با chantry ها چیه ؟
4.andraste کیه ؟
ممنون اگه یکی این سوالای منو جواب بده
نقل قول:
من زیاد به حرفای لیلیانا گوش نکردم ولی در واقع maker همون خداست که ما به عنوان الله میشناسیمش و مسیحیا به عنوان god و اینجا هم بهش میگن maker
2 رو جواب ندارم
لیلیانا در واقع قبلا جزو گروهی بوده که وظیفشون دزدی سند و مدرک و بعضی وقتا قتل و اینجور چیزا بوده ولی از بد روزگار دنبال خودش انداختن و اونم به chantry پناه آورده بود
آندراسته هم یه زن پیامبر بوده
سلام
من بازي رو دارم ولي هيچي ازش سر دز نميارم.مرحله ي دوم هم هستم.
اگه مي شه كلا در مور بازي يه راهنمايي بكنيد.
سلام دوستان
من قبلا بازی رو روی یه ویندوز دیگه نصب کرده بودم. و بعد به دلایلی مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم و روی ویندوز جدید بازی اجرا شد و تا آخر هم رفتم. الان میخوام به خاطر DLCها پچ 1.03 بریزم گیر میده که بازی روی ویندوز نصب نیست. راه حلی وجود داره؟
بازی که مرحله ای نیست. شما باید بگید کدوم اریجین (نژاد و کلاس) رو انتخاب کردی. هر جای بازی که هستی با دکمه ی J وارد جورنال بازی شو و ببین چه ماموریتی داری. و اون ماموریت رو انجام بده.نقل قول:
سلام
من بازي رو دارم ولي هيچي ازش سر دز نميارم.مرحله ي دوم هم هستم.
اگه مي شه كلا در مور بازي يه راهنمايي بكنيد.
نقل قول:
اگه تا حالا نقش افرینی بازی نکردی به نظر من از یه بازی نقش افرینی راحتتر شروع کن.
البته این بازی خودش هم جزء بازی راحت نقش افرینی هست ولی اگه بخوای کامل بریش باید یه راهنما برای ماموریتاش پیدا کنی
سلام
اون پسر بچه که شیطان توش رفته حتما باید کشته شه ؟ یا راه دیگه ای هم داره
اگه قرار کشته شه خودم بکشمش بهتره ؟ :21: یه سیلی به مادرشم بزنم که بره کنار :31:
یا صحبت کنم مادرش این کارو بکنه ؟ :20:
چند تا راه داره که تو علاقه دوستات تاثیر میذاره.نقل قول:
یا میتونی بچه رو بکشی یا با کمک اون جادوگره که از زندان آزاد کردی مادر بچه رو بکشی و بری تو رویا و شیطون رو از تو جلدش در بیاری یا بری به برج جادوگرا و ازشون کمک بخوای که بهترین کار همین آخریه. هم یه کار انسانیه هم الیستر ازت شاکی نمیشه. حالا خود دانی. :31:
ویرایش شد. behrad66 زحمت پاسخ دادن رو کشیدن
خوب من دقیقا اونجای بازی ام . انتخاب کن که بری به Fade . بعدش موریگان یه راه حل بد میگه و تو بعدش بگو شاید راه دیگه ای هم باشه که الیستر یه راه پیشنهاد میده که بری به برج . اون رو انتخاب کنی بهتره . مدات گیم پلیت هم بیشتر میشهنقل قول:
اونجا توی Redcliffe castle توی زندانش یه blood mage زندانیه ؟ بعد از رفتن به circle of mage و بدست اوردن کمک اونها قرار شده بیان قصر تا پسره رو نجات بدن . با اون زندانیه چه کار کنم . ازادش کنم یا نه ؟
سلام دوستان . من می خواستم DLC ها رو دانلود کنم اما تمام لینک های راپیدشیر و هاتفایل به دلیل کپی رایت حذف شده اند کسی لینکی دیگه ای سراغ نداره ؟ ممنون
فرقی نداره. میتونی آزادش کنی و ازش قول بگیری که دیگه از این غلطا نکنه. اونم راهشو میکشه میره. میتونی بذاری همون تو بپوسه و آرل امون دربارش تصمیم بگیره. میتونی هم با چاقو بزنی جرش بدی. :31:نقل قول:
فقط من 10 دفعه لود کردم تا بتونم رفیقامو از خودم راضی نگه دارم. موریگان و للیانا از آزاد کردنش خوششون میاد ولی الیستر و استن شاکی میشن. حالا بقیشونو نمیدونم چون وقتی رفتم سراغش فقط همینا رو داشتم. بجای نفر سومم اون سگ باوفاتو ببر که هر کاری کنی، خم به ابروش نمیاد. :31:
من نمیدونم این رفقای ما چقدر تو کارمون دخالت میکنن. اگه قراره من تصمیم بگیرم چیکار کنم دیگه به اونا چه که تا یه کاری میکنی قهر میکنن. اه اه اه :19::31:
درسته.هر کاری تو بازیش می کنی بالاخره یکی ناراحت می شه. من که وسطای بازی دیگه بی خیال رفیقام شدم و کاری که دوست داشتم انجام می دادم.نقل قول:
راستی اینکه رفقات از دستت ناراحت بشن یا نه دقیقا چه دخالتی تو بازی داره؟
به talent هاشون اضافه میکنه و یه سری از قدرتاشون رو ارتقا میده اگه ازت رضایت داشته باشننقل قول:
راستی اینکه رفقات از دستت ناراحت بشن یا نه دقیقا چه دخالتی تو بازی داره؟
همونطور که بردیای عزیز گفت هر چی بیشتر ازت خوششون بیاد تواناییهاشون میره بالاتر که خیلی هم مهمه مثلا الیستر جونش بیشتر میشه. استن قدرت ضربه هاش. موریگانم مجیکش میره بالا که وقتی خیلی دیگه باهات گرم بگیرن و توانایی major بگیرن تقریبا قدرتشون دوبرابر میشه.نقل قول:
غیر از توانایی اگه ازت راضی باشن ماموریت شخصی بهت میدن. مثلا الیستر میره سراغ خواهرش یا استن شمشیر توپشو ازت میخواد که هم xp بهت میده هم جذابتر میشه بازی هم اینکه کلا یه جورایی درکشون میکنی دیگه.
چاره چیه باید سوخت و ساخت وگرنه میزدم چپ و راستشون میکردم. بخصوص اون وین فضولو که واسه ما شده منکرات و همش امر به معروف میکنه. :31:
حالمم از اون زوران کثافت بهم میخوره. اصلا یه کلمم باهاش حرف نمیزنم. پشیمونم چرا همون موقع که نفلش کرده بودم نزدم نسل کثیفشو از روی زمین پاک نکردم. :2:
راستی یادم رفت... بعضی کارا رو که بکنی حتی ولت میکنن میذارن میرن دیگم دستت بهشون نمیرسه. حالا نمیگم که مزه بازی واسه کسایی که نرفتن کم نشه.
خوبه بازی داره تموم میشه . الان تقریبا دورو بر landsmeet هستم که الیستر راضی شده با ملکه ازدواج کنه . الان توی elf city دارم میپلکم . یکی میشه بگه چند درصد بازی مونده ؟
یه چیز دیگه این فلمث که کشته شد . high dragon چقدر سختره از این ؟