سلام
مشکلم اینه میخوام فایلی رو ویرایش و سیو کنم! با sudo نمیشه!(این دستور رو بلد بودم)
مثلا menu.lst یا fstab
بعدشم مشکلم درباره پسورد حل نشد(یعنی برای هرکاری پسورد میخواد، باید هی پسورد خودمو بزنم)
با تشکر
Printable View
سلام
مشکلم اینه میخوام فایلی رو ویرایش و سیو کنم! با sudo نمیشه!(این دستور رو بلد بودم)
مثلا menu.lst یا fstab
بعدشم مشکلم درباره پسورد حل نشد(یعنی برای هرکاری پسورد میخواد، باید هی پسورد خودمو بزنم)
با تشکر
ببخشید دو تا شد! لطفا پاک شه.
دوست عزیز چطور با دستور sudo مشکل دارید.
دستور زیر رو بزنید و راحت کارتون رو برای ادیت انجام بدید:
sudo gedit <file address> 1
اوون ۱ رو هم نمی خواد گذاشتم که این >< ها درست در بیایند !!
خیلی ممنون دوست خوب
برا هر کاری پسورد میخواد چی؟
برای هر کاری پسورد نمی خوادنقل قول:
برای کارهایی که به مجوز بالاتری احتیاج داره و یوزر شما نداره باید پسورد بدید (یعنی با یوزری که اجازه داره اون کار رو انجام بدید)
خب، آره
مثلا برای تغییر زبان و ...
خب کاریش نمیشه کرد؟(میشه، دفعه پیش کردم)
میشه کمک کنید؟
سلام به همه دوستان
من یه برنامه مثل turbo ++C میخواستم
اگه میشه معرفی کنید بهم
ممنون
سلام،
من برا استفاده از synaptic هم باید پسورد بزنما! کمک کنید لطفا
سلام
من دی وی دی هایی اوبونتو رو add کردم و بیشتر برنامه ها رو راحت بعد از مارک کردن نصب میکنم(فوقش میگه یه سری برنامه دیگه باید نصب شه قبول میکنم)
اما موقع نصب بعضی بسته ها مانند build-essential یا ...
میگه یه سری چیز دیگه باید مارک شن(قبول میکنم) و بعد از ok کردن این ارور رو میده:
build-essential:
Depends: libc6-dev but it is not going to be installed or
libc-dev
Depends: g++ but it is not going to be installed
Depends: dpkg-dev but it is not going to be installed
و انگار synaptic رو دوباره باز کرده چون هیچ اثری از کارای قبلی نیست.
کاریش میشه کرد؟
(دی وی دی هام مال 7.10 اند و اوبونتو 8.04 دارم، این اشکال در قبلی هم بود-اوبونتو 7.10 ام رو میگم)
ممنون میشم کمک کنید
(اینو تو یه تاپیک مطرح کرده بودم حسین جان هم کمک کردند، m a j r i x قفلش کردند گفتند بیام دوباره اینجا)
والا احتمالا شما خیلی کم توقعی!نقل قول:
یه برنامه ی کامل اینجاست:
برنامه ی vim هم فوق العادست برای برنامه نویسی.کد:http://netbeans.org
همینطور bluefish و حتی gedit که خوب هستن.
البته برنامه های زیادی هستن که من یادم نیست اسمشون. حتی تو نسخه ی جدید اوبونتو هم یه برنامه برای برنامه نویس ها اضافه شده که اونم اسمش یادم نیست. اینطور چیزی بود: Anjuta
اما یادت باشه که اول کامپایلر رو نصب کنی و بعد با هر IDE که خواستی برنامه بنویسی:
در کل بهت پیشنهاد می کنم این لینک رو ببین:کد:sudo apt-get install g++
کد:http://wiki.ubuntu.ir/Programming
مهرداد عزیز...
با توجه به توصیفاتتون و نتایجی که در تاپیک بسته شده ی قبل گذاشتید، دو حالت این مشکل رو پیش می آره.
اول : پکیجهای خراب! که با دستور -f که شما اجرا کردید و یا با رفتن به synaptic و انتخاب broken ها و حذف اونها می تونید سیستم رو از دست اونها رها کنید.
دوم : سورسهای غلط و یا تکراری و یا به قولی redundant ، که این مورد برای شما فکر کنم صادق هست! چون سیستم شما در حال تلاش برای گرفتن اطلاعات از چندین سورس مانند ir.ubuntu... و cd-rom هست، این باعث اشتباه سیستم میشه، شما سعی کنید فایل source رو به حالت ابتدایی بر گردونید و بعد سی دی رام رو اضافه کنید و بعد سورسها اینترنتی رو اگر اتصال ندارید موقتا حذف کنید.
امروز بعد از چند ماه سری به سیستم سولاریس زدم ( قصد دارم چند وقتی به اون سمت برم و از اوبونتو کمی فاصله ی نسبی بگیرم - البته دبیان همچنان روی سیستم خواهد بود) در کمال تعجب دیدم سان هم برای سیستم عامل خودش دریافت رایگان گذاشته!
سیاستی که کنوکیال برای اولین بار اجرا کرد در سه سال پیش، الآن شرکتی که تا همین چند وقت پیش سیستم خودش رو در عین کد باز بودن فقط با پول معاوضه می کرد را هم تحت تاثیر گذاشته! و سان هم برای شما سیستم خود را رایگان ارسال خواهد کرد!
امید های روشنی در این زمینه وجود داره، که یکیش که بیشتر رویا بود تحقق یافته!:46:
سلام،
ممنون taia جان، میرم ببینم چیکار میکنم(broken ها خالیست، مشکل دومیه حتما)
من برا استفاده از synaptic هم باید پسورد بزنما! کمک کنید لطفا.
این مشکل چی؟ کاریش میشه کرد؟
با تشکر
نشد، شایدم من همه رو حذف نکردم. دوباره خروجی اون سه تا:
اگه همه رو درست حذف نکردم بیزحمت بگو چه جوری عمل کنم(شاید روشم اشتباه بود)کد:mehrdad@mehrdad-desktop:~$ sudo apt-get clean all
mehrdad@mehrdad-desktop:~$ sudo apt-get -f install
E: Could not get lock /var/lib/dpkg/lock - open (11 Resource temporarily unavailable)
E: Unable to lock the administration directory (/var/lib/dpkg/), is another process using it?
mehrdad@mehrdad-desktop:~$ sudo apt-get update
Ign cdrom://universe3 gutsy Release.gpg
Ign cdrom://universe3 gutsy/universe Translation-en_US
Ign cdrom://universe1 gutsy Release.gpg
Ign cdrom://universe1 gutsy/universe Translation-en_US
Ign cdrom://main2 gutsy Release.gpg
Ign cdrom://main2 gutsy/main Translation-en_US
Ign cdrom://main2 gutsy/multiverse Translation-en_US
Ign cdrom://main2 gutsy/restricted Translation-en_US
Ign cdrom://main2 gutsy/universe Translation-en_US
Ign cdrom://main1 gutsy Release.gpg
Ign cdrom://main1 gutsy/main Translation-en_US
Ign cdrom://main1 orgdists/gutsy/main/binary-i386/ Release.gpg
Ign cdrom://main1 orgdists/gutsy/main/binary-i386/ Translation-en_US
Ign cdrom://main1 orgdists/gutsy/restricted/binary-i386/ Release.gpg
Ign cdrom://main1 orgdists/gutsy/restricted/binary-i386/ Translation-en_US
Ign cdrom://universe3 gutsy Release
Ign cdrom://universe1 gutsy Release
Ign cdrom://main2 gutsy Release
Ign cdrom://main1 gutsy Release
Ign cdrom://main1 orgdists/gutsy/main/binary-i386/ Release
Ign cdrom://main1 orgdists/gutsy/restricted/binary-i386/ Release
E: Could not get lock /var/lib/dpkg/lock - open (11 Resource temporarily unavailable)
E: Unable to lock the administration directory (/var/lib/dpkg/), is another process using it?
mehrdad@mehrdad-desktop:~$
البته شما باید در source.lst تمام خطها رو کامنت کنید. یا در قسمت گرافیکی تمام سورسها آنلاین رو تیکش رو بردارید.
ولی در مورد اینجا من یک چیزی دیدم! گفتم بپرسم، شما هنوز از 7.10 gusty چرا استفاده می کنی؟
گرچه 8.04 هم مشکل زیاد داره ولی از 7.10 خیلی خیلی بهتره مخصوصا اگر آپدیتهای اخیرش رو هم انجام بدی.
در مورد بالا هم دستور -f درست انجام نشده و احتمالا شما یک synaptic چیزی باز داشتید، اون رو ببندید.
من از 8.04 استفاده میکنم! دی وی دی هام 7.10 . گفته بودم فکر کنم(شاید تو اون تاپیک قفل شده بوده)
البته شما باید در source.lst تمام خطها رو کامنت کنید. یا در قسمت گرافیکی تمام سورسها آنلاین رو تیکش رو بردارید.
مبتدیانه تر میگید؟
خوب دو مورد هست،نقل قول:
ابتدا اینکه شما نمی تونید از سورس های 7.10 در 8.04 استفاده کنید مگر اینکه تغییری در کلیتشو نشده باشه، اگر حتی به فایل sources هم نگاه کنید مثلا در 8.04 تمام به hardy اشاره دارند، بنابراین شما باید دی وی دی 8.04 رو تهیه کنید.
نکته ی بعدی برای حذف سورس های اینترنت دو راه هست:
اول اینکه شما مستقیم فایل سورس رو ادیت کنید که باید دستور زیر رو بزنید:
sudo gedit /etc/apt/sources.list
و سپس تمام لینک ها رو غیر از لینکهای مربوط به security updates رو کامنت کنید.
راه دوم به software sources بروید (گزینه ی بالا synaptic ) و در اونجا تمام سورسهای آنلاین رو تیکشون رو بردارید در تمام زیر صفحه ها هم.
و سپس دستور
sudo aptitude update
رو اجرا کنید.
در هر صورت باز می گم بسته های 7.10 لزوما قابل اجرا در 8.04 نیستند.
آخه بسته های کمی موقع نصب این ارور رو میده. خیلی هاش نصب میشه.
بازم ممنون
یه سوال خیلی مشکل و تخصصی دارم. آیا سی دی یا دی وی دی هست که پکیج های اوبونتو رو داشته باشه.یعنی پر از پکیج های اوبونتو باشه.اگه هست لطفا اسمش رو بگید.من خودم تا جایی که گشتم چیزی پیدا نکردم.ممنون :6:
همونطور که گفتم بستگی داره که لایبها جدید شده باشند یا نه، ولی با اینحا از بسته های جدید استفاده کنید.نقل قول:
آخه بسته های کمی موقع نصب این ارور رو میده. خیلی هاش نصب میشه.
بهتره D:
خود دی وی دی اوبونتو هست.نقل قول:
آیا سی دی یا دی وی دی هست که پکیج های اوبونتو رو داشته باشه
و سی دی به نام هما که برای 8.04 هم بیرون آمده:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=159424&page=5
این سی دی هما رو از کجا می شه تهیه اش کرد؟.من یه خورده گشتم ولی جایی پیدا نکردم.اگه شما اطلاغی داری ممنون می شم اگه یه لینک بدی. :6:
ببخشید من تا دو هفته دیگه نمیتونم جدیدارو تهیه کنم.
میشه build-essential رو دانلود کنم؟ راهنمایی میکنید چه جوری و از کجا؟
اگر به اینترنت در اوبونتو دسترسی دارید که با دستور :نقل قول:
sudo aptitude install build-essential
می تونید نصبش کنید، اگر هم نه می تونید از لینک زیر دانلود و سپس نصبش کنید:
کد:http://packages.ubuntu.com/hardy/build-essential
من اطلاعی ندارم ولی در همون لینکی که گذاشتم لینک خریدش هست ولی انگار که لینک دانلود نداره! که طبیعی هم هست! چون این سی دی برای افرادی هست که اینترنت پرسرعت ندارند! اگر کسی بتونه دانلود کنه یک سی دی رو که خوب مستقیم وصل میشه به سرور اوبونتو!نقل قول:
این سی دی هما رو از کجا می شه تهیه اش کرد؟.من یه خورده گشتم ولی جایی پیدا نکردم.اگه شما اطلاغی داری ممنون می شم اگه یه لینک بدی.
آقا یه سوال.
من می خوام اسمبلی یاد بگیرم. اسمبلری برای اوبونتو هست؟
بله دو تا اسمبلر معروف وجود داره NASM و GAS که اینها در نوع کدها با هم فرق دارند، نمی دونم اگر شما قبلا در ویندوز و با اسمبلرهای اون محیط کار کردید حتما NASM رو راحتر و بهتر خواهید دید.نقل قول:
کد:http://www.ibm.com/developerworks/library/l-gas-nasm.html
سلام!
جدیدا یک لپ تاپ گرفتم و میخوام روش کوبونتو 8.04 نصب کنم.
مشکلش با لپ تاپ ها در این نسخه حل شده ؟
فکر میکنم یک بلایی سر باتری می آورد!؟
_______
یک سوال دیگه. نوع فایل سیستم در نصب نرم افزار ها محدودیت ایجاد میکنه؟ مثلا نرم افزاری هست که روی Ext3 نصب بشه ولی روی Xfs نصب نشه؟
میخوام از Xfs استفاده کنم.
ممنون.
اول اینکه بلایی سر باتری نمی آره سر هاردیسک بلا می اره.نقل قول:
اونم فقط در زمانی که شما از باتری استفاده کنید - و اونهم نه در همه مواقع بلکه زمانی که سیستم روی باتری باشه و شما سیستم رو به تناوب رها کنید و دوباره برید سرش! (یعنی مثلا سه دقیقه ول کنید و دوباره شروع کنید کار - که در این هنگام هارد رو خاموش می کنه) متاسفانه با اینکه در دبیان مدتهاست درست شده هنوز در اوبونتو مشکل هست.
ولی شما اگر با برق کار کنید و زمانی که روی باتری هست یک نرم افزار مثل music player روشن کنید که هارد خاموش نشه مشکل حله.
دوم خیر موردی نیست.
از جوابتون ممنونم.:11:نقل قول:
دبیان نصب کردم که به مشکل خورد.
این اررور رو داد:
the debootstrap program exited with an error (returned value 1 )
و گفت که Base System نصب نمیشه! راهی هست ازش عبور کنم؟ شخصا دبیان رو ترجیح میدم.
:11::11::40::40:
واقعا مسخرست.
هنوز باگ های 7.1 تصحیح نشده.
توسعه بی فکری داره اوبونتو. مطمئنا به محبوبیتش لطمه میزنه.
ممنون taia جان،
این بسته رو باید نصب کنم تا درایور مودمم نصب شه!
یه سوال دیگه: این سی دی هما بهتره برای 8.04 شو بگیرم یا همون دی وی دی های 8.04؟
ببخشید!
یک سوال دارم!
از اون ارور رد شدم! با Acpi=off
ولی یادم رفت دسکتاپ نصب کنم!
الان فقط با شل بالا میاد.
اما وقتی با روت لاگین میکنم و میزنم :
apt-get install kde-desktop
میگه:
E: Couldn't find package kde-desktop
چه کار کنم؟!
(ببخشید اینجا میپرسم! چون دبیان و اوبونتو از یم خانوادن و فکر نمیکنم همچین سوالی ارزش تاپیک داشته باشه!)
ممنون.
مرسی عزیز.نقل قول:
فکر کنم برای نصب kde در دبیان باید از دستور زیر برید جلو:نقل قول:
apt-get install kdm kde-core
و تا اونجایی که من می دونم هنگام نصب خودش دبیان gnome رو نصب می کنه! حتی اگر از روی سی دی net version نصب کنید نصب می شه.
سلام،
آقا taia جواب نمیده! 26885 فایل دیگه باید نصب کنم همه همین جوری اند! به 30 مگ میرسه! جنایتیست برای ما دایال آپی ها.
دی وی دی های 8.04 رو از کجا میشه پیدا کرد؟ ببخشید نگفتید دیسک هما بهتره یا این دی وی دی ها
سلام...نقل قول:
من حقیقتا در مورد سی دی هما هیچ اطلاعی ندارم! ولی در مورد دی وی دی اوبونتو بسیاری از بسته ها روش هست ولی این به معنی به روز بودن اونها نیست(یعنی کار آپدیت رو نمی کنه) ولی بسیاری از بسته های مورد نیاز (۱۰۰٪ نه همشون :31: ) روش هست حالا شما ببینید اگر سی دی هما بسته های به روز رسانی رو هم داره خوب هما رو تهیه کنید و گر نه دی وی دی اوبونتو هم خوب هست.
در کل توجه کنید که تمام بسته های ارائه شده برای توزیعهایی مثل اوبونتو یا خود دبیان حدود ۱۵ گیگا بایت هستند!
سلام دوستان در اوبونتو 7:10 وقتی روی software source کلیک میکنم باز میشم
ولی هنور باز نشده بسته میشه !!!!!
سواله دومم اینه که چطور میتونم فایل هایی که با فرمت RUN هستند(مثله کارت گرافیک و چند تا بازی که دارم )باید نصب کرد؟
ممنون
آقا اگه ایران هستی، آدرست پستیت رو برای من بفرست تا یه دی وی دی و یه سی دی و یه سی دی شامل کلی بسته که دانلود کردم رو برات بفرستم. توی اون سی دی که خودم دانلود کردم کلی بسته هست، تقریبا هر چی که نیاز داشته باشی.:46:نقل قول:
خیلی ممنون
ولی درمورد سی دی هما خوب یه سی دیه درحالی که دی وی دی ها بسته های بیشتری رو دارند.
ما در لاس وگاسیم!(ایران)
دوستان چرا از خود سایت اوبونتو سفارش نمیدین تا مفتی بیاد دم خونتون?؟ من نسخه ی قبلی رو سفارش دادم هفته ی بعد اومد دم خونه! راستی این 8.04 از نظر شناسایی سخت افزار بهتر شده?؟
برای درخواست ارسال رایگان شما فقط می تونید از سی دی اوبونتو بهره مند شوید، برای دی وی دی باید هزینه رو بپردازید.نقل قول:
در مورد شناسایی سخت افزار alsa با اینکه پایداریش رو از دست داده و کارتهای بیشتری رو می شناسه ضمن اینکه از سیستم دالبی هم پشتیبانی می کنه بدون نیاز به هیچ تنظیمی.
در دیگر موارد فکر کنم شناسایی در ۷.۱۰ هم کامل بود.
نسخه ی cd با dvd چه فرق هایی داره?؟نقل قول: