اها... خوب واسه ریاضیا نیومده بود امسالنقل قول:
اها... خوب واسه ریاضیا نیومده بود امسالنقل قول:
امروز مشاورمون اومد گفت شایعه شده شاید کنکور دانشگاه آزادو بردارن چون همیشه تا 20 آبان دفترچه هاشو میدن ولی هنوز خبری نیست
کسی میدونه این خبر واقعیه یا نه؟؟
من کنکور کاردانیشو شنیدم که میخوام بردارننقل قول:
بعدشم کی گفته تا 20 آبان ؟؟!!!
فکر کنم دفترچه تو دی ماه میاد
همیشه هم بعد از دولتیه:46:
نه بابا آزاد نمیتونه بیخیال درآمد کنکور بشه.لااقل کسایی که آزمایشی شرکت میکنن کلی سود بهشون میدن.آزاد=عشق پول دی:
همون طور که میگی فقط شایعه است در ضمن دفترچه و ثبت نام هم اکثرا اواخر دی ماه و اولای بهمنهنقل قول:
سلام
دوستان به نظر شما من گاج پایه کنکور رو بگیرم یا گاج سبز ادبیات 2؟ببینید من الان گاج سبز 3 و پیش رو دارم و از رو اینا میخونم ولی گاج 2 رو ندارم و اینکه ادبیات 2 معلممون نرسید 3 درس اخر رو درس بده.(و اینکه نمیشه گفت 100% همه مطالب نکته دار و.. رو گفته باشه که بنویسیم و احساس میکنم در این موارد ناقص هست.)از یک طرف گاج پایه شامل تست های زیان فارسی 3 هم میشه که برای زبان فارسی 3 چیزی برای تست ندارم.حالا به نظر شما من گاج سبز 2 رو بگیرم یا پایه برای کنکور؟نمیخوام جفتش رو بگیرم چون همینجوریش سرم شلوغ هست...
چه کار کنم؟اصلا گاج پایه ادبیات و زبان چه جوریه؟؟؟
بعضي وقتا شايعه به واقعيت تبديل ميشه ...
البته يه بار دانشگاه آزاد كنكور كارداني مربوط به بچه هاي هنرستان رو برداشت كه با معدل وارد دانشگاه ميشدن ...بعد 3 سال دوباره گذاشتش ...
ولي در مورد دفتر چه ها من خودم پارسال ازمايشي دادم دفترچه هم همونطور كه بچه ها گفتن دي اينا مياد ولي احتمالش كمه.
بر و بچز تجربی ، امید وارم واسه فردا آماده باشین.کل زیست 2 که 15 تا سوال تو کنکور سراسری رو فردا باید بترکونیم.ببینم چه کار میکنید . یا علی
معلومه خودت خیلی خوندی هااااااا.............نقل قول:
ساعت مطالعه من تو این هفته = 12 ساعت .... کیف کنید!! بچه درس خون به این می گن...:19:
حالا فردا ببینین چه افتضاحی بار میاد...:18:
سلام به همه عزيزان!
بالاخره بعد از مدتي اومدم!
ماشاا.. lomon جان تو كه تركوندي انشاا.. فردا آزمونم ميتركوني
من كه اين دو هفته زياد نخوندم اما يه جورايي راضيم !
توكل به خدا
همه موفق باشين
سهیل جان مثل اینکه مطلب رو نگرفتی!!!
12 ساعت تو کل هفته یعنی یه چیزی حدود 1.5 در روز!!! شاهکار که میگن همینه....
بازم ناامید نیستم... ببینیم فردا چی می شه...
آقا موفق باشی
تا فردا...
به امید خدا من ترکوندم برم ببینم چی میشه
فعلا فقط نصف كارنامه درصدي اومده.ولي من بهتر از اون دفعه دادم خدا كنه رو تراز تاثيرش زياد باشه.موفق باشيد راستي يادتون نره بگيد چي كار كرديد
سلام
کسی می تونه برام این آرایه ها رو توضیح بده:
تناسب
حسن تعلیل
ایجاز
ممنون
سلام به همه
خسته آزمون نباشين
من كه ....دم فيزيك پيش و گسسته 0 %
خدا بقيشو به خير كنه
بازم اميد به خدا ببينيم چي ميشه
وای این عربیش چقدر سخت بود
من که فکر نکنم از دفه قبل بهتر شده باشم خدا کنه بد تر نشده باشم
سهیل منو ندیدی؟
بابا منم میخوام ببینمت بیا جلو تا بفهمم یه کاری انجام بده تا بفهمم
کدام عبارت در مورد حالت تعادل در واکنش بخار شدن یک مایع در یک ظرف سر بسته درست است؟1)سرعت حرکت مولکول های مایع و بخار برابر است.2)فشار بخار مقداری ثابت است.3)نمونه ای از یک تعادل شیمیایی نا همگن است.4)تعداد مولکول های مایع و بخار برابر است.
3 غلطه عزیزم.
چون تعادل فیزیکی هست نه شیمیایی !!!
به این علت که همه ی مواد در واقع یک ماده هستن که به شکل های مختلف دراومدن.
اتفاقا آسون ترین سوال بود.
شیمی پیش رو من 100 زدم !!! :دی
1.با سلام من حدود یه ماهی میشه انجا نیومدم ولی نکته ی جالب توجه اینه که از او موقع فقط 10 15 صفحه اضافه شده!!!!
2.این کانون چع عربی داشت.اون درک مطلبشو من کلا از بیخ و بن نفهمیدم یعنی چی.
3.من موندم تحلیلیو (ترمی) چی جوری باید تو این وقت زد.
4.نفر 29 منطقه 1 از تهران غرب که تو مجله اسمش هست اسمش رهام بصیریه . همون roham 06 خودمون نیس احتمالا؟ اگه هست که مبارکه
عزيزم من كه بقلت نشسته بودمنقل قول:
يكي دوتا حركت تاكتيكي انجام دادم ولي حواست نبود
آخرش هم كه فاضلي جلوت اسممو صدا زد ولي ...:46::10:
واااااااااااااااااااااااا اای .....مندقیقا حواسم به شیمیایی نبود و فقط همگن و ناهمگن رو بهش دقت کردم.وااااااااااااااااااا اااییییییییییییییییییییینقل قول:
بازم همه رو خوب زدم این گسسته...گریمو در آورده.
البته + عربی هم که خیلی سخت بود 20 زدم!!
اینم کارنامه ی من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم كارنامه اين آزمون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پيش بسوي آزمون بعد...............
بی دقتی تا چه حد => 12=3+3+3 !!!!! :2:
یه همچین سوتی ای رو سر کنکور بدم هیچوقت خودم رو نمیبخشم!
مثل سوتی من که نمیشه :31:نقل قول:
بی دقتی تا چه حد => 12=3+3+3 !!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه همچین سوتی ای رو سر کنکور بدم هیچوقت خودم رو نمیبخشم!
2x=6 ====> x=4
آقا چرا من نمیتونم کارنامه خودم رو بزارم؟!؟!؟!اصلا این دکمه های بالا قابل کلیک کردن نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!حتی خط بعدی هم که میرم ، وقتی ارسال رو میزنم میبینم نرفته خط بعدی.................چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واي بچه ها شما ميرسيد همه مبحثا رو بخونيد؟ميشه منو هم راهنمايي كنيد چي كار كنم همرو بتونم بخونم ؟يا اكثرو
ماشاا... همه تركوندين
انشاا.. تا اخرش همين جوري برين
lomon جان شما چه كردي؟
سعيد جان 1 شنبه ساعت 3:30 يادت نره !!!!!!!!!!!!1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ببین دوست عزیز باید از صفحه وبت عکس بگیری
یکی از روش هاش اینکه که از روی صفحه کلید دکمه ی PrtScr print رو بزنی بعد بری تو برنامه ی paint بعد دستور paste بدی که از کلید میانبر ctrl + v استفاده کن بعدش ذخیره و بستن برنامه با اینکار از صفحه وبت یه عکس داری
از نرم افزار های گرافیکی مثل photoshop هم میتونی استفاده کنی برای اینکه قسمت مورد نظر از عکست رو جدا کنی
بچه ها من تجربیم و فقطم سنجش شرکت می کنم .قصد دارم از عید برم کانون ولی دو دلم..در ضمن ازمون اول رتبه کشوریم 1000 شد.با برنامه سنجش تا اخر پیش برم یا ....دوستان؟یکی که تجربه توپ داره از کنکور راهنماییم کنه
بابا تو جنی ؟!!!!!!!!!! یا پشتیبانمی !!!!!!!!!!!!نقل قول:
ماشاا... همه تركوندين
انشاا.. تا اخرش همين جوري برين
lomon جان شما چه كردي؟
سعيد جان 1 شنبه ساعت 3:30 يادت نره !!!!!!!!!!!!1
من با پشتیبانم داشتم حرف میزدم گفت ساعت 3:30 روز یک شنبه بیا تو نکنه پشت گوشی بودی رفته بودی مشاوره؟
عزیزم،بلدم عکس رو آناده کنم.مشکل اینجاست که تمام این گزینه های بالای محل تایپ(پایین صفحه)از کار افتاده و مثلا بولد یا فونت یا شکلک رو اصلا نمیتونم کلیک و انتخاب کنم.و ارور vb editor اون پایین ترین محل اینترنت اکسپلورر نوشته.لطفا راهنمایی بفرمایید.نقل قول:
کدوم طرفم نشسته بودی؟ بابا بیا بهم بگو من که نمیفهممنقل قول:
عزيزم من كه بقلت نشسته بودم
يكي دوتا حركت تاكتيكي انجام دادم ولي حواست نبود
آخرش هم كه فاضلي جلوت اسممو صدا زد ولي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من رو اشتباه صحیح کردن ترازم شده 6700 اما به پشتیبانم گفتم که این اختصاصیاش اکپرا 10 یا 20 درصد اشتباه زده شده گفت بیار تا دوباره بزاریم درست میشه گفتم حدود چقدر میشه ترازم گفت 7400 اما فکر نکنم اینقدر بشه فکر کنم همون 7200 بشه
نميدونم!!!:13::27:نقل قول:
سمت راست و كنج ديوار ! شلوار مشكي و پيرهن چهار خونه و عينك ميزنم و يه كيف دستمه و ....نقل قول:
بازم بگم ؟:46::10:
مشکل از مرورگرتهنقل قول:
از اپرا یا هر مرورگر دیگه ای جز IE استفاده کنی بهتره
وگرنه یا باید دوباره نصب کنی یا یه بار ctrl + F5 بزن ببین درست میشه یا نه
سلام
بابا چه عجب!!!! دو نفر پیدا شد کارنامه بذاره!!!!
منم می خواستم بی خیال کارنامه گذاشتن بشم و امروز برای آخرین بار کارنامه بذارم ولی حالا که دیدم بقیه بچه ها هم دست به کار شدن من هم ادامه می دم...
چرا خجالت می کشید؟ چه ترازتون خوب شده چه بد کارنامه خودتون رو بذارید....
من همه کارنامه هام رو گذاشتم بجز یکی چون به کامپیوتر دسترسی نداشتم.... سعی می کنم اون رو هم بذارم...
بعضی ها صبر می کنن که یه تراز خوب بیارن بعد کارنامه بزارن و هر وقت ترازشون بد می شه دیگه......
بچه ها منظور از کارنامه گذاشتن پز دادن نیست... اگه بد امتحان دادید دنبال علتش باشد و بیاید اینجا مطرح کنید شاید جواب بگیرید و با پشتیبانتون حتما صحبت کنید و تو جلسه بررسی کارنامه حتما شرکت کنید و نقاط ضعف و قوت خودتون رو شناسایی کنید تا بتونید اقدام لازم رو انجام بدید......
سهیل جان اینم دسته گل بنده...!!
سهیل عزیز شما هم به خودت بجنب... یه کم فشار بیار حتما نتیجه می گیری...
اون بچه هایی که زمینه داشتن یعنی سال سوم و دوم خوب درس خوندن الان تو پیش دانشگاهی هم دارن خوب نتیجه می گیرن و اون بچه هایی که فارغ التحصیل هستن مثل من و شما اونها هم یه جور دیگه زمینه دارن چون همه درس ها رو یه بار خوندن واسه کنکور 87 ولی خوب به دلایلی نتیجه دلخواه رو نگرفتن.... من خودم تو کل هفته اول 24 ساعت درس خوندم و تو این هفته آخر همونطور که دیروز بهت گفتم در کل 12 ساعت درس خوندم و فکر کنم تو هم عملکردت خیلی از من بهتر نبوده تو این دوهفته.....پس بیا نگذاریم کار از کار بگذره و تازه تو فروردین و اردیبهشت به خودمون بیاییم ببینیم که ای داد بیداد.....
البته من نمی دونم تو سطح توقعت از آزمون ها چقدره و اصلا به چه رشته و دانشگاهی فکر می کنی شاید در همین حد که داری پیش میری برات رضایت بخشه...
((سهیل جان چون دوستت دارم این حرفا رو بهت گفتم یه وقت ناراحت نشی))
موفق باشید
قربونت lomon جان و مرسي از لطفت!!نقل قول:
من تو اين 2 هفته اصلا در حد يه فارغ از تحصيل ! نخوندم و خوب نتيجشم نگرفتم (( به راحتي نرسد هر ان كه زحمتي نكشد )) و من به شما تبريك ميگم كه با ساعت مطالعه كم اين ترازو آوردين آفرين !
به اميد خدا ميخوام از فردا استارت جدي بزنم و انشاا... به اون نتيجه اي كه ميخوام برسم
اميدوارم شما و تمام دوستان گل كه تلاش ميكنن به اون چيزي كه حقشونه برسن
راستي يه سوال : با اين درصدهايي كه اوردين بايد سرعتتون بالا باشه چه جوري به اين سرعت رسيدين (( يكي از چيزهايي كه تو كنكور 87 به من ضربه زد همين بود)) ميشه منو راهنمايي كني؟ (( اگر كسي ديگه اي هم ميتونه ممنون ميشم))
بازم ممنون!!
به اميد ديدار !! :10: پيش به سوي آزمون بعد....