نقل قول:
اره دوستمون درست میگه خدا وکیلی بهترین ال سی دی رو داره واقعا مقاومت خوبی داره بارها شده با صفحه خورده زمین حتی 2 بار هم با ال سی دی افتاد رو اسفالت حتی 1 دونه خش هم بر نداشته واقعا عالی هست ولی پشتش:41:
Printable View
نقل قول:
اره دوستمون درست میگه خدا وکیلی بهترین ال سی دی رو داره واقعا مقاومت خوبی داره بارها شده با صفحه خورده زمین حتی 2 بار هم با ال سی دی افتاد رو اسفالت حتی 1 دونه خش هم بر نداشته واقعا عالی هست ولی پشتش:41:
دقیقا، صفحه اش Scratchless. مال منم با صفحه بد جور افتاده زمین اما چیزیش نشده. اما قاب پشتش فاجعه است .نقل قول:
اره دوستمون درست میگه خدا وکیلی بهترین ال سی دی رو داره واقعا مقاومت خوبی داره بارها شده با صفحه خورده زمین حتی 2 بار هم با ال سی دی افتاد رو اسفالت حتی 1 دونه خش هم بر نداشته واقعا عالی هست ولی پشتش
راستی یه مشکل اساسی بنظر من که apple ایجاد کرده، اینکه با وصل دستگاه به PC/MAC بلافاصله و بدون هیچ سئوالی شروع به شارژ باطری میکنه که این خیلی بده. مثلا من به شخصه فقط زمانیکه باطریم خالی میشه به PC وصل میکنم و Sync میکنم که 2-3 روز باید یرای هر بار کانکت شدن منتظر بمونم. دلیلش هم که میدونین کوتاه شدن بجد عمر باطریتون هست. الان این مشکلی که احمد جان گفت همچین خیلی کوچیک نیست البته این نظر منه. نمیدونم شاید نرم افزاری باشه که موقع کانکت شدن مثلا بپرسه که میخواین سینک کنین یا شارژ یا ... یه چیزی تو مایه های PC Suite .نقل قول:
فقط يه مسئله ميمونه كه اونم اينه كه مث نسخه ي سوم جيلبريك ميشه يعني Tethered هست و اگه آيپاد خاموش شد بايد به PC وصل بشه و برنامه دوباره اجرا بشه اونوقت آيپاد دوباره مياد بالا و ابن خودش غنيمته ...
میبخشید دوستان ولی این سایت دیجی کالا آیپاد تاچ 32 گیگی رو زده 375 تومن !
چطور میگید 345 هست ؟! یعنی اینقدر اختلاف ؟
بعدش اینکه الان این 32 گیگی که تو دیجی کالا هست نسل 3 هست یا 2 ؟ از کجا میشه فهمید ؟
سلامنقل قول:
نخریا
برو پایتخت 345 پره نسل سومش
پیروز و سبز باشید
دوستاني كه هنوز جيلبريك نكردن بازي Rat on the run رو از دست نديد.فقط تا يه هفته رايگانه.حجمشم 3.1 هست ولي از بازي هايي كه من تا اينجا گرفتم سرگرم كننده تره...
بازي tap tap revenge 2 هم ميتونه براتون جذاب باشه.حجم 10 مگ...
دوستان گلايدر رو بازي كردين؟
میگم کسی میدونه الان Cowon A2 رو بخوام بفروشم چند میخرن ازم ؟
خیلی سالم و تمیزه اصلاً انگار باهاش کار نشده !
میخوام اینو اول آب کنم بعدش برم Ipod Touch بگیرم
ولی ایفونه منو ببینی میترسینقل قول:
پر خشه :31:
ولی پشتشو ببینی حال میکنی :27:
:13: کاری نداره jail میکنی بعد این بازی رو دانلود میکنی خیلی راحتنقل قول:
من راستش یه بار سوییچ روش کشیدم هیچی نشد :31:نقل قول:
ولی وقتی تو جیبم بوده خش افتاده :2:
با سیلام.......میخواستم بدونم شما از چه هدفونی برای آیپادتون استفاده میکنید؟..........
کلا یه چیز خوف که قیمتش هم بیارزه چیه؟......
headphone ia ear phone ???
البته بهتر بود سوال در تاپیک دیگه مطرح میشد... اما بهرحال :نقل قول:
پلیر شما یکی از بهترین پلیرهای چند سال گذشته بازار بوده ... یادمه سال 85 قیمت 20 گیگش 380 تومن و قیمت 30 گیگش 420 تومن بود ... بصورت یه قاعده میگن هرسال که از عمر یه محصول الکترونیک بگذره قیمتش باید 30 درصد افت کنه حدوداً ... بنابراین پلیر شما الان باید در بهترین حالت 200 تومن قیمت داشته باشه ... مساله اینه که اینجا کمتر کسی این مدلهای خوب قدیمی رو می شناسه و دنبالش می گرده .. اما به نظر من ضرر نداره اگه توی همین فوروم های معروف (و مثلا پرشن تولز) توی بخش بازارچه یه آگهی بدی ...
آخرش باید یه صد و خورده ای روش بذاری واسه یه آیفون نسل جدید ..
بستگی به خودت داره: اینکه چه مقدار کیفیت راضی ات کنه و اینکه دنبال چه مدل هدفونی باشی ... وگرنه هدفون حالا هر مدلی رو میشه با کمتر از 10 تومن هم خرید و میشه 100 تومن هم هزینه کرد و باز هم خریدت مستضعفی محسوب بشه!! ...نقل قول:
بنابراین باید نوع هدفونت رو مشخص کنی (همونطور که رفیقمون پرسید) و سقف بودجه ات رو ...
* و البته مثل پست بالایی، ادامه بحث رو باید ببری به تاپیک مخصوص هدفونها...
بچه ها یه سوال:
فرق ipod با iphone فقط توی سایزشه با قابلیت تماس؟؟ فقط همین؟؟
آخه خیلی تو کف iphone هستم گفتم اگه فرقش همیناست یه گدایی کنیم پول اینو جور کنیم(که بعید میدونم؛آخه تحریمم:دی)
ممنونم از پاسخ شمانقل قول:
همه حرفاتون رو قبول دارم اما خب این آیپاد جدید مزیت های خیلی زیادی داره نسبت به A2 که آدم رو وسوسه میکنه
1: وزن خیلی سبک تر
2: طراحی خیلی زیباتر
3: رابط کاربری فوق العاده کاربرپسند
4: قابلیت های نصب اپلیکیشن و بازی و . . .
5: ساپورت فرمت های بیشتر صوتی و تصویری
6: مجهز بودن به بلوتوث (البته شنیدم قراره فعال بشه تو نسل سوم)
7: صفحه لمسی بودن !
8: کیفیت تصویر و رزولوشن بالاتر (تعجب میکنم که چطور بعضی ها میگن حتی کیفیت تصویر A2 هم از آیپاد تاچ بالاتره)
نبود کسی؟؟؟نقل قول:
بچه ها یه سوال:
فرق ipod با iphone فقط توی سایزشه با قابلیت تماس؟؟ فقط همین؟؟
آخه خیلی تو کف iphone هستم گفتم اگه فرقش همیناست یه گدایی کنیم پول اینو جور کنیم(که بعید میدونم؛آخه تحریمم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
در مورد شماره 5 و 6 كمي بيشتر تحقيق كنين فكر ميكنم برعكس باشهنقل قول:
تقريبا همينطورهنقل قول:
آيپادتاچ همون آيفونه كه نازكتره و تجهيزات مخابراتي به اضافه دوربين ازش كم شده و به نظر من قيمتش خيلي خيلي خيلي منصفانه تر از آيفون هست
---------------------------------------------------
راستي داشت يادم ميرفت
اين آخرين جيلبرك جئوهات به كار اين آيپاد جديدا نمياد؟
نازکتره یا کوچیکتر؟؟؟نقل قول:
تقريبا همينطوره
آيپادتاچ همون آيفونه كه نازكتره و تجهيزات مخابراتي به اضافه دوربين ازش كم شده و به نظر من قيمتش خيلي خيلي خيلي منصفانه تر از آيفون هست
اندازه lcdیش همون 3.5 هست یا کمتر؟؟
البته من حرفام رو به قصد منصرف کردن شما، یا حتی مقایسه این دو مدل نزدم ... صرفاً داشتم در مورد سخت بودن فروش A2 با قیمتی که مناسب باشه عرض می کردم ...نقل قول:
این دوتا دستگاه در دو کلاس جداگانه هستن و مقایسه شون چندان درست نیست: A2 برای فردیه که بطور جدی به قابلیت های صوتی-تصویری (اعم از ورودی-خروجی / ضبط و پخش صدا و تصویر - پشتیبانی از فرمت - حافظه بالا - کیفیت صدا و تصویر) نیاز داشته باشه و تاچ برای کسی مناسبه که در نقطه مقابل، بیشتر به دنبال برنامه های جانبی و بازی و رابط کاربری قوی باشه ...
نازکیش که بله نیم سانت نازک ترهنقل قول:
نازکتره یا کوچیکتر؟؟؟
اندازه lcdیش همون 3.5 هست یا کمتر؟؟
صفحشون دقیقن یکیه و هیچ فرقی نداره
البته طول آیپاد یه کوچولو کوچیکتره
بله دوست عزیز مطمئنم چون خودم داشتم و دارم استفاده میکنمنقل قول:
A2 از نظر ساپورت فایلهای تصویری قوی هست ولی گمون نکنم به پای آیپاد تاچ برسه چون بعضی از فرمت های رایج رو تشخیص نمیده و گهگاهی هم ارور میده
در مورد بلوتوث داشتن هم خدمتتون عرض کنم که A2 به هیچ وجه این مزیت رو نداره و برعکس آیپاد تاچ تا اونجایی که یه سری از بچه ها تو همین فروم گفتن قراره به زودی بلوتوثش هم فعال بشه
سلام ipod چه فرمتهای صوتی رو میشناسه؟
چرا مياد.تازه RC3 هم منتشر شده كه همه ي آيپادا و آيفونا رو جيلبريك ميكنه ...نقل قول:
راستي داشت يادم ميرفت
اين آخرين جيلبرك جئوهات به كار اين آيپاد جديدا نمياد؟
خوبه كه بدونيد كه آيپاد توي فرمتاي تصويري فقط MP4 رو ساپورت ميكنه و لا غير!!!نقل قول:
از نظر ساپورت فایلهای تصویری قوی هست ولی گمون نکنم به پای آیپاد تاچ برسه چون بعضی از فرمت های رایج رو تشخیص نمیده
AAC (16 to 320 Kbps), Protected AAC (from iTunes Store), MP3 (16 to 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (formats 2, 3, and 4), Apple Lossless, WAV, and AIFFنقل قول:
سلام ipod چه فرمتهای صوتی رو میشناسه؟
bacheha man ye gooshi k750 daram be nazaretoon befrooshamesh va ye gooshi mesle n79 begiram ya inke k750 ro dashte basham va ye ipod begiiram???
دوست عزيز برام جالبه شما 63 تا پست دارين اما بازم قوانينو رعات نميكني!!!لطفا" تكرار نشه و فارسي تايپ كنيد.ممنون ...نقل قول:
bacheha man ye gooshi k750 daram be nazaretoon befrooshamesh va ye gooshi mesle n79 begiram ya inke k750 ro dashte basham va ye ipod begiiram???
اما در مورد سوالتون بايد بگم كه يه امر كاملا" سليقه ايه و بستگي به خودت و نيازهات داره ...
من خودم يه 1200 گرفتم و يه آيپاد تاچ اما ...
اما يه فرق بين من و شما هست و اونم اينه كه من قبلش 6120 داشتم و شما K750 داري.
پس من با سيمبين كار كردم و شما (فك كنم) كار نكردي ...
ولي در كل با توجه به اينايي كه گفتم نظر من اينه كه فعلا" يه گوشي سيمبين (مث N79 ) بگير تا يكم با سيستم عامل آشنا بشي بعدا" اگه خدا خواست آيپاد بگير ...
اين نظر منه ولي تصميم اصلي رو خودت بايد بگيري ...
سلام خدمت بچه های گل:10:
من میخوام گوشی عوض کنم حالا موندم کدوم یکی رو بخرم{البته میدم که ipad سیمکارت نمیخوره}
ipad
i8000
اگه میشه این دو رو با هم مقایسه کنید یا ipad رو با n95 8gb در موارد زیر
بلندی صدا تو هدفن
کیفیت صدا تو هدفن
زیبایی ظاهری
بازی
سرعت
میزان کاربری
چه پسوند هایی رو اجرا میکنه{فیلم و آهنگ و عکس}
سرعت ارتباط با کامپیوتر
ممنون:46:
آقا هیچکی این گلایدر رو بازی نکرده؟
خوب یه مسلمونی بازی کنه، حجمشم کمه نزدیک 7 مگ، واقعا میارزه
بازیش باحاله ولی من سر در نمیارم کی به کیه
کد:http://ax.itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/browserRedirect?url=itms%253A%252F%252Fax.itunes.apple.com%252FWebObjects%252FMZStore.woa%252Fwa%252FviewSoftware%253Fid%253D319453350%2526mt%253D8
1. iPODنقل قول:
2. بلندیه صدای ایپاد خیلی بیشتر از نوکیاست
3. کیفیت از n95 بهتره
4. زیبایی 100 % ایپاد بهتره و با کلاس تره
5 . بازی ایپاد خیل خیلی از n95 بهتره ( مک از سیمبین بهتره )
6. سرعته ایپاد بیشتره
7. ایپاد بهتره ( فقط سیم نمیخوره د)
8 . همه پسوند های رایج
9. سرعتش که حرف نداره ( تو ایپاد تاچ بیشتره )
:20:
من الان دانلودش کردم، سینکش کردم آمار میدم .نقل قول:
خوب یه مسلمونی بازی کنه، حجمشم کمه نزدیک 7 مگ، واقعا میارزه
بازیش باحاله ولی من سر در نمیارم کی به کیه
دوست عزیز بهتر بود شما گوشیت رو با iPhone مقایسه میکردی. اما اگه منظورت مدیا باشه مسلما iPod سرتره. حتی تو خود پلیرها هم حرف اولو میزنه. البته N95 گوشی شاخی از نوکیا بود که افت قیمت کمش بعد این همه مدت این قضیه رو اثبات میکنه .اما اگه جوابتو تو یه کلام میخوای iPod بگیر، منم خودم 6630 دارم الان 4 سال دستمه، اما خواستم مدیا بود که دیدم 800 تا 1 تومن واسه iPhone اصلا نمیارزه این بود که iPod گرفتم و خداییشم راضیم حتی همینجوری بدونJailbreak .نقل قول:
اگه میشه این دو رو با هم مقایسه کنید یا ipad
من واقعا" تو کف این پسوندهای رایج موندم!!!نقل قول:
. همه پسوند های رایج
کدوم پسوند هارو اجرا میکنه بدون جیلبریک و نصب برنامه های خاص؟
خوبه که تو همین صفحه نوشتم!
تصویری:
MP4
صوتی:
AAC (16 to 320 Kbps), Protected AAC (from iTunes Store), MP3 (16 to 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (formats 2, 3, and 4), Apple Lossless, WAV, and AIFF
کسی پلیری میشناسه که Sleep Time داشته باشه؟منظورم اینه که بعد از یه مدت خاص موسیقی قطع بشه؟خود آیپاد نداره؟
یه سوال............جیل بشه دایویکس پخش میکنه ؟..............با نرم افزار خاصی؟نقل قول:
کدوم پسوند هارو اجرا میکنه بدون جیلبریک و نصب برنامه های خاص؟
خود آیپاد از تو برنامه Clock که بری از سربرگ(زیربرگ:31:) Timer یه گزینه داره که گفته When timer ends میتونی گزینه اول که Sleep iPod هست رو انتخاب کنینقل قول:
من تا حالا ندیدم شاید باشه، خیلی روش حساب نکننقل قول:
یه سوال............جیل بشه دایویکس پخش میکنه ؟..............با نرم افزار خاصی؟
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینم یه بازی خیلی سبک و با مزه
یکی اونور تو قایقه یه تیمم اینور باید همدیگه رو بزنین، سرگرم کنندس
اینم واسه اونایی که جیلبرک نکردن:
حجم: 8 مگکد:http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=321121052&mt=8
بله هست اما مثکه مشکلاتی داره مثلا" یهو از برنامه (گاهی اوقات) میپره بیرون.نقل قول:
یه سوال............جیل بشه دایویکس پخش میکنه ؟..............با نرم افزار خاصی؟
الآن اسمش یادم نیست اما پیداش میکنم برات ...
نقل قول:نقل قول:
n95 8bg هنوزم گوشی خوبیه :27:
من هم مثل شما اول میخوستم iphone بگیرم ولی بعد با خودم گفتم مگه دیونم ۸۰۰ تا برا یه گوشی بدم برا همین بین i8000 ipad گیر کردم به هر حال از نظری که دادید تشکر:8:
نقل قول:
یعنی divx avi نمیخونه:18:
سلام بچه ها
این برنامه avi چیه اسمش؟
راستی جئو هات RC3 چیه قضیه اش؟
پس چرا ما در خم یک کوچه ایم هنوز؟
ممنون
چقدر مسخرست که قابلیت پخش Avi Divx رو نذاشتن توش !!!
چطور ممکنه تو یه همچین بازار فشرده رقابتی اپل همچین سوتی ای بخواد بده ؟!
Cowon A2 که مال 2005 هست هم Avi هم Dat و هم Mp4 رو بدون مشکل اجرا میکنه
من تازه خیال میکردم فرمت Vob یا Ts رو هم پخش کنه !
با این حساب هر کسی که آیپاد تاچ میخره باید دائم پشت سیستمش باشه و فایلهای تصویریشو کانورت کنه !!!
این مسخره نیست و قاعده بازاره و سیاست هایی که کمپانی ها باید رعایت کنن ... الان تعداد مدلهایی که بدون کانورت فرمت های مرسومی مثل divx رو پخش می کنن بسیار کمه و حتی بجای پیشروی عقب نشینی هم داشته ایم .. یعنی Creative فرضاً که از نظر ساپورت فرمت جلوی همه بود در مدلهای جدیدش نیاز به تبدیل فرمت ایجاد کرده ..نقل قول:
اصلی ترین علتش هم بحث کپی رایته که کمپانی ها شدیداً مواظبن درگیرش نشن .. پشتیبانی از فرمت هایی مثل divx معنی اش اینه که بطور غیرمستقیم داری به دانلود رایگان فیلم و سریالهای تجاری چراغ سبز نشون میدی ... در نتیجه کمپانی ها سعی می کنن پشتیبانی مستقیم نداشته باشن، تا درگیر مسایل حقوقی نشن ... از طرف دیگه، اختصاصی کردن فرمت باعث میشه مشتری مجبور بشه فقط از یه جای خاص بخره و این سود کمپانیه دقیقاً ..
بنابراین سوتی نیست و کاملاً حساب و کتاب داره ..
عیناً در مورد مساله "ضبط از رادیو" همچنین مساله ای پیش اومد که باعث عقب نشینی کمپانی ها شد .. و ضمناً بد نیست بدونید که کمپانی هایی که بازار کشورهای جهان سوم رو هدف گرفته اند (مثل کریتیو و کوون) بیشتر دنبال قابلیت هایی مثل پشتیبانی از فرمت های مختلف هستند .. چرا ؟ .. چون مصرف کننده امریکایی و اروپایی میره و فیلم و موسیقی رو آنلاین خریداری می کنه...
با خیلی از مواردی که گفتید موافقم امانقل قول:
کسایی که بخوان فیلم دانلود کنن دیگه نمیان به خاطر اینکه فرضاً اپل Avi رو ساپورت نکرده برن پول بدن فیلم بخرن !
فوقش یه 20 دقیقه وقت میذارن Convert میکنن به MP4
تو خود آمریکاش هم دارن دانلود میکنن (خیلی از سایتهای دانلود رایگان فیلم و موزیک و لینک های رپید مال همین آمریکاست)
با این کار بیشتر مشتری های خودشون رو از دست میدن
بازار خاور میانه هم کم بازاری نیست که اپل بخواد ازش دست بکشه. خیلی از تولید کننده ها خاورمیانه براشون یه بازار کلیدی محسوب میشه
اینکه الان چند سالیه محصولات اپل هم تو ایران داره جا میوفته خودش نشون دهنده برنامه ریزیشون برای بازار خاورمیانه هست
به هر حال شاید سلیقه ای باشه اما برای من اینکه بشینم هر فیلمی رو که میخوام ببینم اول کانورت کنم بعد بریزم تو دستگاه یه کار خسته کننده هست
درسته ولی در این صورت دیگه تقصیر اپل نیست!نقل قول:
کسایی که بخوان فیلم دانلود کنن دیگه نمیان به خاطر اینکه فرضاً اپل Avi رو ساپورت نکرده برن پول بدن فیلم بخرن !
فوقش یه 20 دقیقه وقت میذارن Convert میکنن به MP4