فقط با ip ایران مشکل دارهنقل قول:
اگر اینجور پیش بره دیگه آنتی برای ایران باقی نمیمونه
کسپر هم تحریم نکنه حالمون رو بگیره :19:
کمال هم صحبتی با توه دیگه :31:نقل قول:
Printable View
فقط با ip ایران مشکل دارهنقل قول:
اگر اینجور پیش بره دیگه آنتی برای ایران باقی نمیمونه
کسپر هم تحریم نکنه حالمون رو بگیره :19:
کمال هم صحبتی با توه دیگه :31:نقل قول:
نه امیر کسپر به این مفتی ها تحریم نمیکنه / چون فعلا ایران یه پشتوانه قوی برای خرید محصولاتش هست
نقل قول:
شاید بعضی ای پی ها بلاک لیست شده باشند باید صبر کرد که ایا همه ای پی ها وارد بلاک لیست میشند یا یک سری از ای پی ها
فک کنم از طرف اوست بن شدید:biggrin:
بزار وبلاگ دورانتاش را ببینم شاید چیزی در این رابطه نوشته باشندنقل قول:
نقل قول:
بزار وبلاگ دورانتاش را ببینم شاید چیزی در این رابطه نوشته باشند
جا قحط بود:laughing:
برای من وقتی ساکس هم کانکت هست اپدیت نمیشه! ولی تو سایت میره برای بقیه با چیز پی ان اپدیت میشه؟؟ لطفا اعلام کنید.
بچه ها من تو انجمن اوست در این رابطه تاپیک زدم ولی زیاد جوابگو نیستن! شما هم اگه میخواین بیاین اونجا پست بدید شاید رسیدگی کنن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن بگین با چیز پی ان میتونید اپدیت کنید پس واسه من چرا وقتی پروکسیفایر هم فعاله باز اپدیت نمیشه؟؟؟:42::13::18:
نقل قول:
من کلا از این سوییت و شرکتش خوشم نمیاد ولی این کار اینا را تایید نمیکنم !
شما ای پی و پورت و رمز و پسورد را در تنظیمات ------ اوست تنظیم بکنید ، ببینید ایا کانکت میشوید یا خیر!
نقل قول:
تنظیمات *روکسی هم تنظیم کردم ولی مینوشت نمیتواند به سرور وصل شود! من تازه نسخه فری رو دارم. اگه همینطور پیش بره که باید قیدشو زد!
دوستان مشکل تحریم نیست . الانی که من این پست رو میزنم یعنی ظهر 5 خرداد 91 مشکل آپدیت حل شده . مشکل از تحریم و ... نبود . خیال تون راحت . برید آپدیت کنید آوست رو کیف اش رو ببرید . من نسخه ی رایگان رو دارم و راحت آپدیت شد.
مشکل آپدیت با نسخه ی اینترنت سکوریتی دارم
پس از کلیک روی آپدیت بعد از چند ثانیه میزنه
و بعد از چند دقیقه این پیغام میاد لطفا کمک کنید
نقل قول:
نه مشکل هنوز هست آپدیت نمیشه
فعلا مشکل اپدیت وجود داره برای من اپدیت نمیشه
با هیچ روشی اپدیت نمیشه! اوست فری
دوستان من مجددا تست کردم . باز هم آپدیت شد . این هم تصویر آخرین آپدیت من که باور تون شه من دارم راحت آپدیت می کنم .
شاید شما وی بی ان داری... یعنی با یه آی پی دیگه وارد میشی
منم نتونستم آپدیت کنم...
این آنتی ویروس دیگه فکر نکنم واسه ایران کاربردی داشته باشه اینم مثل avg و mcafee شد برای بعضی از isp ها کار میده هنوز (شاید درست شود معلوم نیست)
به فکر آنتی ویروس دیگری باشین
من برای ازمایش نصب کردم و خیلی راحت بودن چیز پی ان اپتودیت شد و پاکش کردم
نه خیال تون راحت . من بدون هیچ نوع کلکی و استفاده از افزونه ایی برای دستکاری اینترنت آپدیت می کنم .
Avast نسخه آندروید موبایل ، هم از کار افتاده و دیگه آپدیت نمیشه ! نمیدونم چه خبر شده ......
واسه من كه نه آپديت ميشه و نه ميتونم وارد سايتش بشم . آپديت روي تاريخ 2012/5/20 مونده .
من ------ تعریف کردم تو اوست درست شد.
چی کار کنم که کرک یه برنامه رو تروجان نشناسه و پاکش نکنه ؟
لطفا پست اول تاپیک را ببینید.قبلا پاسخ داده شدهنقل قول:
سلام.من یه هفته ای هست که نمیتونم آنتی ویروسم avast free رو آپ کنم و همچنین وارد سایت avast هم نمیتونم بشم البته با فیل+تر *** میشه ولی بدون اون نه. پسر خالم هم با همین مشکل مواجهه. دیشب رفتن فروم avast اونا گفتن که مشکل از ما نیست از کشور خودتونه نمیدونم راست میگن یا نه ؟؟؟در ضمن پیشنهاد دادن که از tor استفاده کنم؟!!امیدوارم هر چی زودتر مشکل حل بشه.فک کنم اگه برید تو فروم avast و این مشکل رو همگی اعلام کنید بهتره شاید یه کاری کردن.من فکر میکردم اونایی که از adsl مخابرات استفاده میکنن این مشکل رو دارن که دیدم پسرخالم که شاتل داره اونم با همین مشکل مواجهه.اینم دو تا لینک از فروم avast که گفتم .
با سلام
کاربران گرامی استفاده کننده از نرم افزار امنیتی و آنتی ویروس آوست Avast
در 3 روز گذشته این نرم افزار با مشکلاتی مواجه شده است که می توانند جهت رفع آن به لینک ذیل رفته و بعد از ارسال ایمیل از راهکار دیسنا استفاده نمایند .
سلام.
تو بخش اخبار نوشته شده بود که قراره از آنتی ویروس Quick Heal به عنوان آنتی ویروس ملی استفاده بشه.البته با کمی تغییرات.
وقتی مخابرات یه سایت رو مسدود کنه بقیه هم به مرور تبعیت میکنن
میدونم آوست خیلی خوبه ولی مخابرات بروز رسانیش را بسته و می تونید از این لینک برای رفع مشکل استفاده کنید
کاربران گرامی استفاده کننده از نرم افزار امنیتی و آنتی ویروس آوست Avast
در 5 روز گذشته این نرم افزار با مشکلاتی مواجه شده است که می توانند جهت رفع آن به لینک ذیل رفته و بعد از ارسال ایمیل از راهکار دیسنا استفاده نمایند .
من ایمیل زدم برای اپدیت راهکاری که نمیده! فقط لایسنس مجانی 6 ماهه میده که برای من فرقی نداره من اوست فری استفاده میکنم ولی بازم اپدیت نمیشه. در ضمن من وقتی *روکسیفایر م روشن هست بازم اپدیت نمیشه حتما باید مشخصات *روکسی و وارد خود اوست کنم که در این صورت تازه خودکار اپدیت نمیشه بازم باید دستی حتما اپدیت کنم!!! گیری کردیما!
1- استفاده از نرم افزارهای ویروسی و کرک که سیستم رو به بدافزار و روت کیت آلوده می کنند خیلی مسخره هستش و کاربر باید ساده لوح باشه که استفاده کنه .
مثلا اینکه وقتی میخوایی بری خودت رو بیمه کنی و خونت بالای کوهه اول خودت رو از دره پرت کنی پایین .
الان آنتی ویروس هست از 10 تومن که معتبر و اصلی هستش و باز نخواستی آنتی ویروس رایگان مثل میکروسافت و آوست هست که میشه استفاده کنی .
متاسفانه 2-3 روزی هست که مخابرات ایران کلا آوست رو بسته و نمیشه ثبت و آپدیتش کرد .
ولی ی وب سایت براش ی راهکار خیلی خوب داده که فکر کنم ببینید بد نیست .
سلام دوستان متاسفانه فکر کنم بی فایده باشه دیگه نمیشه کاری کرد باید بیخیال avast بشیم.خوشبختانه آنتی ویروسای زیادی هستن که به قدرتمندی avast کار میکنن.من خودم از دوتا آنتی ویروس panda cloud free و avira free برای مدت زیادی استفاده کردم خیلی عالی هستن.شاید تمام امکاناتی که avast داره نداشته باشن ولی من با اطمینان میگم از avast کم نمیارن چون خودم و چند تا از دوستان که خوره ی اینترنت هستن از این دو تا دارن استفاده میکنن و واقعا راضی هستن.و برای تایید مطلبم به جدیدترین تست سایت av test [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید و نتیجه ی panda cloud free و avast free رو ببینید تعجب میکنید از قدرت panda. البته avira free تو این تست شرکت نداشته ولی میتونید برای جدیدترین نتایج تست avira free به سایت virus Bulletin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید و باز نتیجه ی جالب avira free و avast free رو مشاهده کنید.
سلام
من چندتا لیسانس از ایران ستاپ گرفتم میزنم انتی ویروس اکتیو میشه ولی بازم نیاز به اکتیو کد داره !! اینو چیکارش کنم ؟ دم به دقیقه میاد پیغام میده میگه برو نسخه ارجینال بخر !!
Your avast! antivirus software is illegalAttention! The avast! Internet Security software license you are using is an ILLEGAL copy.
The license key you are using for your antivirus program was not provided by AVAST Software – it was pirated/stolen.
Ok, we’ve got you. What happens now?
If you won’t choose a legal option, your license will be shut down and your program will no longer receive updates protecting you against viruses, [COLOR=inherit !important]spyware, and infected webpages.
If you validate your license, we are offering you a deal: a legitimate avast! Internet Security license at a 60% discount.
[/COLOR]
دوستانی که میگن تو آپدیت مشکل دارن لطفا" ذکر کنن ISP شون چیه ؟ من خودم پارس آنلاین دارم و راحت آپدیت میشه . بعضی مواقع خطا میده ولی آپدیت میشه . مجددا آخرین تصویر از آپدیت براتون میزارم .
isp من اسیا تک اما انتی ویروسم اپدیت نمیشه
سلام
دوستان جدید ترین مدل سکرویتی آوارست 2012 با طریقه اکتیو کردن و همچنین طریقه آپدیت آفلاین ببخشید این همه سوال با تشکر
سلام دوست عزیز.نقل قول:
فعلا آواست مشکل آپدیت شدن داره،یه آنتی ویروس دیگه نصب کنید.
ais 7.x trial reset work 100% link : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من آپدیت کردم با اینترنت همر اه اول 120530-2
ضمنا پسورد فایل تریال ریست ورِژن 7 را بذارید مرسی.
سلامنقل قول:
فایل رو بعد extraction . داخلش یه فایل به نام ATR - READ ME FIRST!!! هست . این را باز کنید. داخلش پسورد هست.
شادباشید:40: