نقل قول:
کسی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
Printable View
نقل قول:
جواب شما رو که دوست خوبمون mehdi_brg دادندنقل قول:
اشکالی نداره یه صفحه قبل رو هم نگاه کنی
اینم جواب
نقل قول:
کلا نوکیا اسمایل ها رو نشون نمیده. من یه برنامه واسه فرستادن اسمایل داشتم ولی خوب کار نمی داد.
دوستان این audio theme چیه و چجوری میشه ازش استفاده کرد؟
دقیقا مثل تمنقل قول:
که تصاویر و ایکون ها رو عوض میکنه تم صوتی هم صدا ها را (از زنگ وارنیگ تون تا مسیج و....( عوض میکنه
معمولا خود 78 ها 2 تا تم صوتی روشون نصبه
یکی نوکیا و اون یکی جاز
باقی رو می تونی دانلود کنی
دوست من همونطوری که مهدی جان گفت کلا نوکیا smile نمی فرسته... اما با استفاده از برنامه sms wizard می تونی شکلک بفرستی ... (طرف مقابل یا باید sony ericcsonداشته باشه یا همین نرم افزار رو )نقل قول:
چطور مشيه عكس هاي اس ام اسي رو با فرمنota برد تو messagein
مرسي
بعد از اينكه مجبور شدم گوشي ان 78 را در يكي از فروشگاههاي زيرزمين علاءالدين downgrade كنم چون نسخه جديد سيمبين برخي از كليدها را مثل زوم و وايد دوربين را از كار انداخته بود! GPS گوشي را هم فعال كردم خلاصه 15 تومان هم پياده شدم يه روز ديدم تمام mp3 ها؛ عكسها و برنامه GPS و نقشه ها بيخودي از روي گوشي و نهايتا رم دستگاه حذف شده است! دوستان كمك كنند چه بلايي سر گوشيم اومده و به كي گوشي را براي تعمير نرم افزار بدم؟ :41:
سلام به همگي
كسي ميتونه فايل هاي update نوكيا n78 ورژن ٢١ رو براي دانلود بزاره؟ از كجا ميتونم اين فايل رو گير بيارم؟ واسه n82 توي صفحه اصلي كلوپ نوكيا ورژن ٣١ رو گذاشتن. يه چيزي مثل اون ميخوام.
آخه از دانشگاه نميتونم update كنم چون بايد با admin وارد بشم كه نميذارن.
دوست من چون گذاشتن سایتهای دیگه اینجا ممنوعه شما خودت با یه سرچ کوچیک میتونی پیدا کنی ....
:5::question:نقل قول:
كسي نبود كمك كنهنقل قول:
قیمت فنلاند این گوشی چنده؟
سلام دوستان من دوباره این گوشی رو امروز گرفتم فلاند 214 تومان
چه جوری میشه فهمید فنلاند اصل هست یا لیبل فنلاند ؟
در ضمن باتری این گوشی ساخت کجاست ؟ مال من زده ساخت ژاپن !
مموری هم ساخت کره هست !
اصل فنلاند یا چه میدونم مجارستان وجود نداره ... همه لیبل هستندنقل قول:
باشه حالا نزن ...نقل قول:
والا من تاحالا اینطرفا چینشو ندیدم همش فلاند بوده ساده ترین راهشم همون همخوانی imei گوشی با لیبل هستنقل قول:
من چند بار دیدم که مال بعضیا همخوانی نداشته مال من خوشبختانه همخوانی داشت
درکل فرقی بین مدل فلاند با چین و... وجود نداره همشون تحت لیسانس نوکیا و با همون کیفیت عالی خود نوکیا هست
یه سوال دوستان :
من لیبل پشت گوشی رو کندم و لیبل اصلی رو دیدم ( made in china )
ولی اون پروداکت کد روی لیبل فنلاند و چین با هم تفاوت داشتن
حالا که تو سایت نوکیا میزنم آخرین ورژن آپدیت برای اون پروداکت کدی که رو لیبل فنلاند بود رو 31 میزنه ! ولی برای لیبل چین رو 21 میزنه
کدوم درسته ؟
مرسی
کدام گارمین؟نقل قول:
vesion های مختلفی است.
بی زحمت لینک بدهید.
با سلام خدمت همه ی عزیزان.من یادمه تو یکی از page ها جواب این سوالمو دیدم ولی اصلا نه یادمه و نه بیداش کردم.لطفا یکی بگه که این حالت sleep mode این گوشی رو از کجا فعال کنم؟همون حالت که گوشی وقتی استفاده نمی شه یه نوار باریک تو صفحه دیده میشه و تاریخ و رویدادهای جدید رو نشون میده؟
زیر لیبل من که فقط برد گوشی بودنقل قول:
آخرین ورژنش 5 هستشنقل قول:
البته واسه چند تا شهر مثل تهران و اصفهان و سمنان و.. نقشه کاملترش اومده
تو بخش برنامه های کاربردی موبایل همین فروم
اگه بازم پیدا نکردی بگو تا لینک بدم
سلام
از دوستان کسایی که گوشیشون را آپدیت کردن از آپدیت راضی هستن ؟ مثلا بعد از آپدیت مشکلی با حک کردن گوشی یا بازی های n-gage براشون پیش نیومده ؟ آخه شندیم گوشی های فریمور جدید حک نمیشن و همچنین تو همین تاپیک دیدم یکی از دوستان که اپدیت کرده بود به مشکل خورده بود
با سلامي دوباره.كسي اينجا پيدا نشد جوابمو بده؟من یادمه تو یکی از page ها جواب این سوالمو دیدم ولی اصلا نه یادمه و نه بیداش کردم.لطفا یکی بگه که این حالت sleep mode این گوشی رو از کجا فعال کنم؟همون حالت که گوشی وقتی استفاده نمی شه یه نوار باریک تو صفحه دیده میشه و تاریخ و رویدادهای جدید رو نشون میده؟ اگه سريع جواب بديد و دقيق ممنونم
عزیز من اگه با گوشیت مشکلی ندارینقل قول:
احتیاجی نیست که آپ دیتش کنی
همه ورژن ها الان هک شدن
من وقتی 78 ام رو خریدم یه بار از 10 آپ کردم 12
حالا ازش راضی ام مشکلی هم نداره
لزومی هم نداره
اگه مشکلی نداری گوشیتو آپ کنی (تجربه شخصی )
سلام به همگی
دوستان دکمه سبز و قرمز نسبت به دیگر دکمه ها سفت تر هست و در کل یکطوریه انچنان عادی نیست مال شما هم همینطوره؟
متاسفانه ورژن جدید سیمبین این خصوصیت رو از بین برده البته یه حالت برای اینکار وجود داره که متاسفانه اون هم فقط و فقط موسیقی در حال پخش رو نشون میده و البته باز هم به اون شکل گوشی های دیگه نیست بلکه در حالتی که نورصفحه نمایش خاموش میشه میاد و اصلا دیده نمیشه و به محض اینکه دکمه ای رو هم فشار بدید از بین میره.نقل قول:
نمیدونم میشه اسمش را گذاشت مشکل یا نه ولی وقتی می خوام گوشی را به روش HelloOX هک کنم installing rootCerts را رد نمیکنه ! ( نمیدونم شاید نصبش بیشتر از 5-6 ساعت طول بکشه ) تو تاپیک هک که پرسیدم گفتن برو آپدیت کن ! به نظر شما چه کار کنم ؟نقل قول:
کدوم خصوصیت را ورژن جدید سیمبین از بین برده ؟ لطفا بیشتر توضیح بدید .نقل قول:
كمك....كمك....كمك...بابا كسي اينجا پيدا نشد جواب بده؟حالت sleep mode اين گوشي از كجا فعال ميشه؟
نقل قول:
سلام
بله عزیزم به خاطر نزدیک بودن دکمه ها اینجوریه و احساس سفتی میکنید .
سلام
من یه N78 دارم نمیدونم چرا سیم کارت Irancell توشه بعضی وقتا Insert Sim میزنه و روی آنتن علامت ضربدر میاد.
علت چی میتونه باشه ؟
دوستان کسی هست سیم کارت ایرانسل تو N78 داشته باشه و با این مشکل روبرو بشه ؟
متاسفانه n78 این قابلیت رو نداره البته یه نرم افزار توی یه سایت دیگه هست که میتونه این قابلیت رو در این گوشی ایجاد کنه ولی چون ذکر کردن آدرس سایت های دیگه خلاف قوانین هست اگه خواستی پیغام خصوصی بده تا بهت بگمنقل قول:
با سلامي دوباره.كسي اينجا پيدا نشد جوابمو بده؟من یادمه تو یکی از page ها جواب این سوالمو دیدم ولی اصلا نه یادمه و نه بیداش کردم.لطفا یکی بگه که این حالت sleep mode این گوشی رو از کجا فعال کنم؟همون حالت که گوشی وقتی استفاده نمی شه یه نوار باریک تو صفحه دیده میشه و تاریخ و رویدادهای جدید رو نشون میده؟ اگه سريع جواب بديد و دقيق ممنونم
نه من ایرانسل دارم ولی مشکلی ندارمنقل قول:
ممنون،پس ایراد از چی میتونه باشه ؟نقل قول:
منم بعضی موقع ها از ایرانسل استفاده میکنم هیچ ایرادی نداره چه جوری مال شما اینجوریـــه:13:نقل قول:
همه سیم کارت های ایرانسل اینجوری میشــــه :5:
موفق باشید!:40:
دوستان باتری این گوشی چرا اینقدر کم میره ؟
دیشب شارژ کردم الان فقط 1 خط مونده ! که تا یه ساعت دیگه ارور باتری هم حتما میده
کاریم باهاش نکردم
یه 20 - 25 sms
حدود یک ساعتم آهنگ گوش کردم با هندزفریش
5-6 روزی هست خریدمش
به خاطر این کلید d-pad نیست که همش چشمک میزنه !؟
آخه من خیلی بیشتر از اینا شنیده بودم که باتریش میره
دوستان يه برنامه خوب براي قفل گذاشتن روي گوشي چي ميشناسين؟
مي خوام رو گالري قفل بزارم
setting>general>personalisation>theme>power saver>now playingفکر کنم این حالتو میگی!!!امتحانش کن...نقل قول:
سلام گوشی من باری بار دوم خراب شد
کلید C از کار افتاد و همنیطور دکمه سبزه همش قاطی می کنه یادم چند بماه پیش هم خریدم مشکل صفحه کلید داشت و خراب شد واقعا هیچ ارزونی بی دلیل نیست راست میگن اصلا استحکامش بالا نیست حالا با ز خوب که N73 رو نفروخته بودم
بر خلاف اسم بزگی n78 گوشی چندان خوبی نیست ( حد اقل برای من نبوده)
حالا اگه بخوام بفروشم چند میخرن؟
من چی بگم که n73 را فروختم اینا خریدم :41:نقل قول:
ماله منم دقیقا همین عیبا داره دکمه سبز با مسیج (بالاییش)قاطی میکنه یه مدتم دکمه قرمز از کار افتاد ولی خودش خوب شد .
من قیمت کردم گفتن نوش 235000تومنه 30%کم میشه حدودا میشه 160-70تومن :13: