نو شده 240 . کار کرده اگه باشه 180 190 باید باشه.نقل قول:
===
بچه ها من واسه 990 ام مشتری پیدا شده 150 میخره.
منم به جمع جی 900 وارد میشم به زودی !
===
درباره سیستم موسیقیش یه توضیح میدین ؟ سرعتش خوبه ؟
Printable View
نو شده 240 . کار کرده اگه باشه 180 190 باید باشه.نقل قول:
===
بچه ها من واسه 990 ام مشتری پیدا شده 150 میخره.
منم به جمع جی 900 وارد میشم به زودی !
===
درباره سیستم موسیقیش یه توضیح میدین ؟ سرعتش خوبه ؟
با کله بفروش وحید.خیلی خوب میخره.
سلام
ممنون از آقا وحید.
ولی خواهشن راجع به سوالم که باباته خاک رفتن تو ال سی دی جواب بدین که مشکل جدیه یا نه؟
مشکل جدی باشه یا نه در هر صورت خاک زیرش میره...:31:
میتونی همت به خرج بدی و مثل یکی از دوستان که g700 خودش رو باز کرد و تمیزش کرد...بازش کنی و اون قسمتی که ازش خاک میزه تو ال سی دیش ببندیش...که کاملا قبلا توضیح داده بودن...فیلم باز کردن گوشی رو هم گذاشتن...شما که تازه می خواین بخرین می تونین قبل اینکه خاک بره زیرش،بازی کنین و اون سوراخ رو ببندین...اما قبلش حتما باید اون توضیحاتی که داده شد رو بخونین
ممنون:11:
ممنون.انگاری شما فعالین تو این تاپیک.
خوب چرا خود شرکت نگرفته درزشو ؟
نمیشه به باز و بسته کردن گوشی اکتفا کرد به نظر من.
مهدی (nakhordemast ) گوشیش رو باز کرد به مشکل خورد. تاچش خراب شد
من که حاضر نیستم ریسک کنم بازش کنم ! دی :
(البته هنوز ندارما !)
خوب اینم میشه!!!
ولی در کل باید به فکر چاره بود!من خودم قصد خریدشو داشتم جی 900 ولی این مشکل اذیت میکنه.
کلا گوشی تو چشمه یه جاش که بلنگه اونم این مدلی آدمو کلافه میکنه بضیام که حساس به گوشین من خودم کم شارژی باطریو صدای کم اسپیکر (واسه اهنگ میگم) دیگه دوربین که باید سر باشه اینا رو باهاشون میسازم.ولی خاک اونم تو ال سی دی آنتن ندادن صدای اسپیکر مکالمه اینا خیلی قیر قابل تحملن.
ممنون از جواباتون ایشالا شما هم میخرین اینجا نقدش میکنین دباره چون نظرات هر کسی از یه گوشی فرق میکنه جسارت نشه به دوستان.
سلام دوستان
این g900 هایی که الان تو بازار هست روی کیبوردشون حروف فارسی هم نوشته شده؟
اگه اره هنوز با کیبورد فقط انگلیسی هم پیدا میشه؟؟
مرسی
فکر نکنم کیبورد فارسیش هنوز اومده باشه حداقل من ندیدم ولی فابریک انگلیسی و خیلی خیلی بهتره!نقل قول:
خب البته اگه کسی تعمیر کار آشنا داشته باشه،میتونه ببره پیشش که براش بازش کنه...اونم مواظبه که خراب نشه...البته مطمئن هم نیستم:دی
گوشی من جی900 هست و موقع خرید زبان فارسی نصب کردم.حال قصد دارم گوشی رو فرمت کنم.چون جدیدا خیلی هنگ می کنه،احتمالا ویروسی شده و با اینکه ویروس کشی هم کردم ولی بهتر نشده.یه سری پوشه هم به شکل علامت سوال تو قسمت عکس مموری کارت درست شده که با دیلیت کردن از طریق گوشی و حتی کامپیوتر پاک نمی شه.
آیا با فرمت کردن ویروس پاک میشه؟؟
حالا برای فرمت باید از قسمت تنظیمات،گزینه دوم(عمومی)،فرمت
Memory stick
رو انتخاب کنم دیگه؟درسته؟؟
برنامه های زیر که نوشتم پاک میشن؟اگه امکانش هست که پاک بشن،چطور میشه بریزمشون تو کامپیوتر؟
تو پوشه ی دسته ی گیم(سرگرمی) ،برنامه های زیر هستن:
Play now
Trak ID
سایر برنامه ها
FM رادیو
تلفن ویدویی
RSSسرویس های خبری
Music DJ
ضبط کننده صدا
SUDOKU
DEMO
.
.
و اسم چند تا برنامه که خودم نصب کردم.
تو پوشه ای که عکس ساعت و قلم وکاغذ داره(سازمان دهنده) برنامه های زیر هستن:
مدیر فایل
تقویم
زمان و هشدارها
وظایف
یادداشت ها
مخاطبین سریع
EXCHANGE ACTIVESYNC
همگامی از راه دور
مبدل
تایمر
کرونومتر
ماشین حساب
چراغ قوه
QUICK OFFICE
PDF+
اسکنر کارت ویزیت
مدیر اتصالات
آیا برنامه های بالا یا چیزای دیگه که توی گوشی هستن پاک میشن؟چطوری میتونم بریزمشون تو کامپیوتر تا بعد از فرمت ،مجددا بریزمشون تو موبایل؟
pdfو office و فارسی بودن گوشی خیلی برام مهمه.
کامل نوشتم تا مشکلی برام پیش نیاد.
لطفا اگه اطلاعاتی دارین به حقیر کمک کنید.
دوست من هیچ کدوم از برنامه ها پاک نمیشننقل قول:
چون این برنامه ها رو خوده گوشی هست فقط برنامه هایی که خودت نصب کردی یا بازی هات پاک میشن و هر چی دیگه تو میموری باشه از بین میره (اهنگا عکسا و.....)
امیدوارم با فرمت مشکلت حل بشه ولی من هم گوشیم زیاد هنگ می کرد دوستان اینجا بهم پیشنهاد دادن اپدیت کنم مشکل حل میشه ولی بعد از اپدیت هم مشکل حل نشد.بعدش میموری رو عوض کردم مشکلم حل شده .در کل این گوشی نصبت به بقیه ی سونی اریکسون ها کند تر هستش:46:و انتظاری نباید ازش داشت.
مارک میموریت چیه؟
امیدوارم مشکلت بزودی حل بشه
مارک مموریم سونی 2 گیگ هست.نقل قول:
مموریم رو خالی کردم.برنامه هایی هم که نصب کردم تو مموری نصب نیستن.با این حساب فقط بازی sudoko باید پاک شه؟درسته؟
پس زبان فارسی پاک نمی شه؟؟
تا غروب جمعه منتظر جواب دوستان می مونم و بعد دست به کار میشم.تو رو خدا کمک کنید تا خرابکاری نکنم.:41:
سپاس گذارم
بابا چقدر سترس داری :31: ریلکسنقل قول:
زبان فارسی احتمال زیاد پاک میشه .مطمن نیستم ولی مشکلی نیست میتونی بعد از سایت سونی اریکسون زبان ها رو دانلود کنی
میموری منم سونی 2 گیگ بود دیدم زیاد هنگ میکنه رفتم سان دیسکsan disk گرفتم الان مشکلی ندارم
نمیخام ناراحتت کنم ولی فکر کنم از خیر این میموری باید بگذری:46:اینا فکر نکنم سونی اصل باشن
موفق باشی
چون نمی خوام این گوشیم به سرنوشت شوم گوشی قبلیم دچار بشه.نقل قول:
خب حالا حق ندارم نگران باشم!!!!!
تا امشب خلاصه یه بلایی سر گوشیه میارم.چند گیگ گرفتی؟
[quote=میخک5000;3697061]چون نمی خوام این گوشیم به سرنوشت شوم گوشی قبلیم دچار بشه.
خب حالا حق ندارم نگران باشم!!!!!
تا امشب خلاصه یه بلایی سر گوشیه میارم.چند گیگ گرفتی؟[/
quote]
.................................................. ..............................
2 GB
مرسی رفقا میبینم که صحبت گوشیه نازنین منه.نقل قول:
یه توضیح بدم . اینکه بازم خاک رفت زیرش :31::31::31:
مرسی رفقا میبینم که صحبت گوشیه نازنین منه.نقل قول:
یه توضیح بدم . اینکه بازم خاک رفت زیرش :31::31::31:
دوستان 1 لطفی میکنید اگه g900 هاتون زیرش خاک رفته 1 عکس ازش بزارید
شرمنده ها و مرسی:11::10:
راست میگه با یه دوربین دیجیتال حرفه ای با لنز ماکرو و ----- پلاریزه و نور پردازی مناسب از ال سی دی گوشیتون عکس بگیرید که خاک زیرش تو عکس بیفته بعد بزارید اینجا تا عبرت همگان بشه.:31:نقل قول:
ممنون از اطلاع دهی جناب نخورده مست...چون منم می خواستم شیطون بره تو جلدم g900 ام رو بازش کنم:31:...ولی خدا وکیلی این خاک رو دارید خیلی گنده می کنید...ما که نباید از یه موبایل انتظار همه چیز داشته باشیم...منم خودم اول خیلی حساس بودم ولی بدش بی خیالش شدم..چون این موبایل فوقش 4 سال دستم باشه...بذار خاک هم زیر اس سی دیش کیف خودشو بکنه:31:...یه ذره خاک که جای ما رو تنگ نکرده:27:...فکر نکنم مشکل بزرگی ایجاد کنه...درسته یه کم از لحاظ ظاهری بد میشه ...ولی من خیلی از موبایل های دیگه رو هم دیدم که زیر صفحش پره خاک است...پس یه چیز همه گیر هست...پس بیاید این موضوع رو برای خودمون بزرگ نکنیم...به نظرم مشکل بزرگی نیست که باعث بشه آدم از خریدنش منصرف بشه...
نقل قول::39:نقل قول:
این جوری که شما گفتید من فکر کردم خیلی زیرش خاک میره که باید باز بشه و ...
برای همین گقتم که 1 عکس بزارید ما هم ببینیم چجوریاس
اما ظاهرا به اون شدت نیست که عکس لازم داشته باشه:27:
بازم مرسی بابت جواب ها
نه بابا...اونقدری نیست که بشه عکس واظحی ازش گرفت...فقط وقتی معلوم میشه که صفحه خاموش بازه و یه کم نور توش بیفته:31:
سلام،
من می خوایم یه گوشی بگیرم تا اینجا اصلی ترین انتخابم همین جی 900 هست ولی یه چیزی برام خیلی مهمه اونم دوام گوشی هست با توجه به تاچ بودن این مدل و اینکه من یه 3-4 سالی باید باهاش سر کنم، ایا این گوشیه مناسبی هست؟ اگه تو جیب بذارم برای تاچش مشکل پیش نمیاد؟؟
و دیگه این که شما که از این گوشی استفاده می کنید اندازه ال سی دی چطوره؟ بعضی ها می گن برای تاچ اندازه اش کوچیکه؟ در کل اندازه ال سی دی برای شما مشکی پیش آورده یا باهاش راحتید؟
دو تا سوال در مورد G900
تو این گوشی چیزی به اسم Hardware Button داره اگه داره کدوم دکمه هست؟
سرعت بلوتوس این گوشی چقدر هست؟مثل 990 و P1 هست یعنی 70K یا بلاتر مثل K850 که 120K هست؟
'نقل قول:
تو این گوشی چیزی به اسم hardware button داره اگه داره کدوم دکمه هست؟
اگه منظورتونو دریت فهمیده باشم...دو تا دکمه داره:یکی میره تو اس ام اس...یکی میره تو نوت:31:
میشه کاری کرد که به جای اس ام اس ها و نوت یه برنامه دیگه مثل Taskmamager و یا Menu رو بیارهنقل قول:
اگه منظورتونو دریت فهمیده باشم...دو تا دکمه داره:یکی میره تو اس ام اس...یکی میره تو نوت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه متاسفانه نمیشه:13:
پس اگه شما مثلا تو یه برنامه یا یه جای دیگه از گوشی باشید و مستقیم به خواهید برید تو Menu یا Standby چیکار میکنید؟نقل قول:
نه متاسفانه نمیشه
میشه تو G900 اصلا از تاچ استفاده نکرد و فقط از D-Pad استفاده کرد؟
در گوشی G900 قسمت دفترچه تلفن میرم گزینه more - edit - speed contact رو میزنم بعد شماره ها رو از 1 تا جایی که داره تعریف میکنم بعد که شماره مربوطه رو نگه میدارم شماره رو بگیره داخل دفترچه تلفن میشه و شماره ها رو میاره که انتخابکنی چرا اینطوریه؟؟؟ مثل گوشی های دیگه نیستش ک بزنیم بگیره؟؟؟؟ کسی میتونه در این زمینه راهنمایی کنه؟؟؟
آقا من رسما ( این دفعه دیگه جدیه !) 4شنبه میرم جی 900 بخرم .
توصیه ای سفارشی پندی اندرزی چیزی اگه دارین الان وقتشه !
دوست عزیز من الان امتحان کردم خوب کار میکنهنقل قول:
فقط از دفترچه تلفن باید
more/view folder/speed contacts
رو انتخاب کنی بعد هم شماره ای که میخای رو از فهرست دفترچه ی تلفن انتخاب کن
من یک رو انتخاب کردم و بعد از اینکه دکمه ی 1 زدی بعد call بزنيد
موفق باشي
آره درسته ممنونم ولی شماره ر نگه میداری چیزه دیگه میخواد اون نمیدونی چیه؟؟ شماره voice call میخواد آخه تو گوشی های دیگه باید نگهمیداشتی با جی 900 هم اینجوری زدم ولی به ذهنم نرسید عدد رو بزنم بعد call رو بزنم. در کممنونم. لطف کردینقل قول:
میدونی بیشتر افراد همینطوری از گوشی ها بد میگن و میگن ایراد زیاد داره ولی وقتی مطرح میکنی مشکلت حل میشه میبینی اصلا ایراد نداره. جی 900 گوشی خیلی خوبی هستش واقعا راضی هستم
به به سلامتی.نقل قول:
آقا من رسما ( این دفعه دیگه جدیه !) یکشنبه میرم جی 900 بخرم .
توصیه ای سفارشی پندی اندرزی چیزی اگه دارین الان وقتشه !
فکرت رو کردی؟دیگه راه برگشت نداری ها.دی...
وقتی میخوایم برگردیم صفحه اصلی دکمه ی برگشت رو میگیریم و نگه میداریم...بر میگردیم صفحه اصلی:31:نقل قول:
پس اگه شما مثلا تو یه برنامه یا یه جای دیگه از گوشی باشید و مستقیم به خواهید برید تو Menu یا Standby چیکار میکنید؟
میشه تو G900 اصلا از تاچ استفاده نکرد و فقط از D-Pad استفاده کرد؟
بعضی مواقع میشه فقط از تاچ استفادی کرد ولی بعضی مواقع نه...بعضی موقع ها دکمه ی زیر مثلا yes , no اینا دکمه ی اس ام اس و نوت هست...بعد همه گیج میشن اونارو میزنن و قاطی میکنن...در صورتی که در این مواقع حتما باید از تاچ استفاده کرد...من شخصا خیلیا رو خل کردم:27::31:
سلام بچه ها
گوشی دوستم g900 هستش و یه چند روزیه که گوشیش یهو السیدیش سیاه یا حالت سوخه مانند میشه
دوبار هم برده گارانتی نتونستند درستش کنند تازه یه بار هم السیدیش رو هم عوض کردن نشد
من اومدم گوشیش رو برداشتو و امروز آپدیتش کردن ولی فرقی نکرد
حالا شما عزیزان راهی برای حل شدن این مشکل ندارین خواهش میکنم کمک کنین
g900معموری 8گیگ میخوره
بعد چنده توکیش410تومنه؟
:18:نقل قول:
سلام،410 تومان چه خبره :18: این گوشی زیره 300 نخریا
g900معموری 8گیگ میخوره