خب. منظور شما چیه؟نقل قول:
Printable View
خب. منظور شما چیه؟نقل قول:
خوب اگر لینک به غیر از سایت speedtest باشه اعتبار نداره (قضیه فتوشاپ و ... مطرح میشه )نقل قول:
اگر هم منظورتون اینه که عکس را خودم درستش کردم :mellow: نه به خدا. چشم از این به بعد از speedtest میزارم.
من کلی گفتم ،ببین مثلا بعضی از سایت های اشتراک گذاری اول سرعت اینترنت طرف رو با همین نتیجه سایت ها میبینند و اگر سرعتشون کم باشه عضویت کنسل میشه و در مقابل اگر سرعت در حد مورد نظرشون بود بعد عضویت طرف رو تایید میکنند ...نقل قول:
و در بین اگر لینک از سایتی به غیر از سایت اصلی باشه خوب طبیعی که نتیجه رو قبول نمیکنند
نا گفته نماند که بعضی ها همین تست ها رو هم میتونند کاری بکند که سرعت بیشتر از اون چیزی که هست نشون داده بشه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز سرعت پایین تره. من بازیم تست می گیرم. اینم از خود speedtest
---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------
---------- Post added at 04:03 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------
اینها هم همون تست ها.
دوستان این پست 1519 ما رو جواب بدین ممنون میشم..
و اینکه سایت نداگستر چیه؟ یا شمارش..
ممنون..
دوستان این پست 1519 ما رو جواب بدین ممنون میشم..
و اینکه سایت نداگستر چیه؟ یا شمارش..
ممنون..
آها راستی سه سوال: چه سرعتی برای بازی آنلاین خوبه؟
بابا فوری ....نقل قول:
لطفا:19:19:19:19:19:19:19:19:19:19:19:
بله نداگستر منطقه شما را سرويس ميدهنقل قول:
پيشگامان هم تعرفه هاش خوبه ولي از كيفيتش اطلاع ندارم
اين هم سايت نداگستر :
کد:http://www.nedagostar.ir/
منم اکو 128 مرکز رجایینقل قول:
اما انگار پورتش پر شده
در کل خیلی خوب نیست اما از بقیه بهتره شاتل
دانلودش هم باید یه کم حرفه ای بشی لم داره :46:
در کل من نسبتا راضی ام
سلام .
چرا مخابرات اصفهان فقط پهنای باند 128 میده ؟ مخابرات تهران که سرعت های بالاتر هم داره .
مخابرات اصفهان فعلا فقط رو خط هاي فيبرنوري dlc اينترنت ADSL ميده ولي بعد از عيد قراره رو بقيه خط ها مثل تهران ADSL بده...نقل قول:
سلام این چند شب اخیر کسی هست که سرعت شبانش افت شدید داشته باشه؟
مخصوصا کاربرای پارس انلاین . ممنون میشم اگر نوع سرویستون رو هم ذکر کنین.
سلام
کی از پیشگامان نصف جهان سرویس گرفته؟
چجوری میشه فهمید چقدر ترافیک مصرف کردیم و چقدر مونده؟
خیلی قسمت کاربریش بده!!!! اه :2:
کمک کنید لطفاً
سرعت دانلودتون نسبتا روی چند می چرخه؟؟؟
تو سایتش زدم نوشت قابل ارائه....چی جوریه؟؟؟
ممنون:11:
ممنون دوست من...نقل قول:
اما چرا اینقدر سرویسهاش گرونه؟!
از 9 گیگ هم ظاهرا پایینتر نداره!
چرا؟ من میخوام ماهی 15 بیشتر ندم... چیکار کنم؟ باید برم سروقت شاتل یعنی؟ اونم که همه ناراضی اند..:41:
(چرا پیشگامان تو نظرسنجی نیست؟)
ببینید اگر محله شما dlc هست اعتنا نکنید و همین الآن برید بگیرید. چون که یکی از دوستام dlc داره به چشم خودم دیدم که داشت 570 دانلود می کرد!!!:18: حالا پیشنهاد من اینه. انتخاب باشمات. تنها مشکل dlc اینه که شبانه رایگان نداره. من که تا حالا شیانه نرفتم.نقل قول:
ببینید اگه میخواید شاتل بگیرید که گرون تر در میاد!!! اینم تعرفه خدمات صبا. یک ناهه که نمیدن. من همون 128 رو به شما پیشنهاد میدم چون 220-230 معمولا دانلود میکنه. به استثنای دو روز که نمی دونم چی شد سرعتش پرید بالا!!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اینها هم نماینده ها تو اصفهان. من از همون نداگشتر خریدم. ولی حیف که یک ماهه نداشت. یه تست هم ازش گذاشتم.
وب سایتآدرستلفننام شرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]6249298 - 0311
نداگستر6271943 - 0311
جلفا رایانه سپاهان2346847 - 0311
فراتاز2355647 - 0311
ارتباطات کیهان پیام4405109 - 0311
4419362 - 0311
رایانه نحل سپاهان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]6268900 - 0311جهان روی خط5253907 - 0312رنگین کمان چهل ستون
آقا بابت راهنمایی و قرار دادن لینک وشماره ها ممنون..
درست میگید من فکر کردم 39000 تومن و 9 گیگ مال یک ماهه!:31:
اما تعرفه هایی که شما دادید 512 و 256 هم داره اما تو سایتش فقط 128 و 1 مگ و 2 مگ هست!
تازه ثبت نام هم کردم نوشت پورت خالی نیست! :41: یعنی چی؟ باید چیکار کنم؟
من برای بازی آنلاین هم میخوام استفاده کنم.. چه سرعتی خوبه؟
.
آقا من الان برای رزرو فرم پر کردم جمعش اول بود 39000 تومن حالا شد 44,210 تومن! همینطور میره بالا ظاهرا نه؟!!
:41::41::41::41::41::41::41::41::41:نقل قول:
نه تنها توی منطقه بلکه توی کل شهر :31:نقل قول:
سرعت همه جوری دارم از 94 بگیر تا 1 و 2 :31:
معمولا 50 هست شبها
روزها 60 هست
سایت رو ولش کن زنگ بزن دفتر اصفهان بگو خط رو چک کنند ببیند توی مرکز پورت خالی دارند
سایت از لحاظ ساپورت مرکز فقط نشون میده
ببخشید دیر جواب دادم یادم رفته بود بیام اینجا سر بزنم
اگه بازم یادم رفت توی پروفایلم بیا بگو
دوستان من فردا برای قرارداد میرم شاتل چون نداگستر پورت خالی نداره! :41:
تو این فرصت باقی مونده یکی بگه به ما برای بازی آنلاین چه سرعتی خوبه؟ 128 کافیه؟ مثلا بازی بتلفیلد..
.
ویرایش دوم:
آقا امروز از نداگستر به من زنگ زدند گفتند شما برای پورت خالی نفر دوم توی رزرویها هستی.. گفتند پول رو کامل واریز کن.. منم شاتل رو کنسل کردم..
فکر میکنید پورت خالی چقدر طول بکشه؟ گفت 1 هفته تا 10 روز.. نظر شما چیه؟ پول رو بریزم؟
خیلی ممنون...نقل قول:
پس من تماس میگیرم و توی اینترنت ثبت نام میکنم...که 10000 تومن تخفیف بگیرم.
راستی من مودم دارم.asus am602 میشه بگم مودم نمی خوام؟؟؟
:40::11:
بله بگید خودم مودم دارم و احتیاجی به مودم ندارمنقل قول:
موفق باشید
کسی نبود؟ که مشکلی داشته باشه؟نقل قول:
سرعت شبانه چند روزی بود که خراب بود ولی الان درست شدهنقل قول:
اکو 512-شاتل
موفق باشید
دوستان یکی جواب ما رو بده خواهشا!
من پول رو برای رزرو پورت بریزم به حساب نداگستر؟
میترسم تو یک هفته ای که گفت پورت باز نشه و پولمو پس ندن و هی بگن باید صبر کنی خالی بشه..
راستی این کد کوپن موقع ثبت نام چیه؟
تقریبا یک هفته ست که من سرویس 2 مگ از جلفا انلاین (نماینگی صبانت) گرفتم .. اما سرعت روزانم در بهترین حالت 130 تا بیشتر نمیشه .. سرع شبانه هم زیر 30 کیلوبایته ..
کسی مشکل من رو داره ؟
سلام دوستان لطفا یکی به داد من برسه
من و دوستم هر دو از فاروس میگیره ولی سرویس اون ندا گستر مال من پیشگامان من 512 دارم سه ماه با 7.5 گیگ
دانلود 53 تومن میدم اون 128 داره با نه گیگ دانلود سه ماه 39 تومن تا اینجاش که هیچی چیزی که دارم به خاطرش
خل میشم اینه اون سرعت دانلودش 120 من به زور به 85 میرسه:18::18::18: یکی منو راهنمایی کنه دلیلشو بگه و
اگه پیشنهادی دارید لطفا بگید :11:
واقعا ظلمه پول بیشتر بدی کمتر اش بخوری:41::18:
سلام خدمت تمامی دوستان
یه سوال داشتم
میخاستم ببینم کدوم شرکت ها روی خطوط DLC (فیبر نوری) سرویس ارائه میدن ؟
سرعت ADSL شرکت مورد نظر خوبه ؟ قطعی نداره ؟
قیمت های چطوره ؟
با تشکر :40:
---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------
با سلام خدمت شما دوست عزیزنقل قول:
والا تا اونجایی که دوستای من داشتن و پرسیدم میگن ندا گستر بهتره و شب هاش رایگانه حتی من منزل یکی از دوستام شب با سرعت 700 Kb هم دانلود کردم شما یه سر به نمایندگی بزن و مشکلتو مطرح کن اگه حل نشد ندا گستر بگیر
موفق باشید :40:
سلام خدمت تمامی دوستان
یه سوال داشتم
میخاستم ببینم کدوم شرکت ها روی خطوط DLC (فیبر نوری) سرویس ارائه میدن ؟
سرعتشون خوبه ؟ قطعی نداره ؟
قیمتاش مناسبه ؟
با تشکر :40:
کلا نداگستر(صبانت)سرعت ثابتی نداره.الان به 128 در حد 1مگ سرعت میده.عوضش دانلود شبانش افتضاحه.ولی پیشگامان سرعت استانداردی داره که توی شب هم کم نمیشه.نقل قول:
شما هر شب حدود 800 مگابایت میتونی دانلود مجانی داشته باشی.
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
درود.فقط مخابرات این سرویس رو ارائه میده.هم چیزش عالیه غیر از اینکه دانلود شبانه نداره.نقل قول:
با سلام خدمت شما دوست عزیزنقل قول:
تشکر بابت توجه شما
از مخابرات خبر دارم که فیبر نوری رو سرویس میده اما از نرخش خبر ندارم .
بی زحمت جدول نرخ ها را واسم پیدا کنید
با تشکر
موفق باشید :40:
کسی نبود!؟ :41:نقل قول:
من اصفهان نیستم ولی با توجه به شناختی که از این شرکت دارم توصیه میکنم ازش بکشید بیرون ! :31: چون گدا تر و دندون گرد تره پیشگامان پیدا نمیشه مخصوصا تو نرخ هاش . اصفهان صبانتش عالیه اینجوری که من از دوستام شنیدمنقل قول:
پس چرا پارس آنلاین را اضافه نکردید تو نظر سنجی
من خودم پارس آنلاین دارم 128
و سرعت دانلودشم 150kb/s
:40::40::40::40::40:
درود بر شما!نقل قول:
در سایت i311. ir لیست قیمتهاش هست!
شما باید در قسمت گزارش اتصالات مقدار دانلود و آپلود و کردیت استفاده شده رو ببینی!نقل قول:
به نظر من بد نیست.
در ضمن کردیت به ریال هست.شما هر پولی که میدی 3-4 تومنش کم میشه بقیش به ریال به کردیت تبدیل میشه.
سلام
من اصلا از این پیشگامان راضی نیستم تا پنج صبح بیدار موندم ببینم مشکل دانلود شبانه چیه و دیدم که ساعت پنج و
دو سه دقیقه قطع شد و صد مگ دیگه مونده بود از فیلمه ششصد تاشو گرفته بودم گرفتم خوابیدم ساعت 9:20 دقیقه
گذاشتم بقیش دانلود بشه صد مگو که دانلود کرد رفتم تو حساب کاربریم دیدم هفصد مگ از ظرفیت دانلودم کم کرده
در نتیجه چه فرقی داره شب یا روز دانلود کنم؟
ا سلام
من اکو 512 شاتل دارم ولی سرعت برابر با اکو 128 دارم آیا برای شما هم همین طوری است