اگه درست یادم مونده باشه رو بروی شما یه ساختمون بلندهنقل قول:
یه اسنایپر از یکی از پنجره هاش شلیک میکنه باید با دور بین تفنگ پیداش کنی و بکشیش
_____
زا مبی هام یه بونس لول له که بعد از تموم شدن بازی باز میشه
Printable View
اگه درست یادم مونده باشه رو بروی شما یه ساختمون بلندهنقل قول:
یه اسنایپر از یکی از پنجره هاش شلیک میکنه باید با دور بین تفنگ پیداش کنی و بکشیش
_____
زا مبی هام یه بونس لول له که بعد از تموم شدن بازی باز میشه
شما اگه بازی را به پایان برسونی.نقل قول:
یک مرحله جدید اضافه می شه.
در این مرحله شما در یک خانه هستید و باید افرادی که از پنجره های خانه وارد می شوند ( زامبیها ) را بکشید.
این مرحله برای سرگرمیست و فقط باید امتیاز جمع کنید. ( یک نوع رکورد شکنی)
یه سوال کوچولو
من الان مرحله 5 رسیدم
این بازی کلا چند مرحله داره؟؟ از چهارشنبه شروع کردم روزی 1-2 ساعت بازی میکنم
فکر میکنید برسم تا اخرش برم قبل از شروع کلاسها؟(19 بهمن)
تازگیا درایور کارت گرافیکت رو آپدیت کردی؟ منم آپدیت کرده بودم اون هم باعث میشد یه چنین اروری به cod 4 بده برداشتم یه کی دیگه دانلود کردم که مال خود شرکت بود من از سایت خود انویدیا دانلود کرده بودم اون مشکل رو میداد ولی بعد رفتم از سایت qleadtech یعنی همون شرکتی که مدل WinFast رو ساخته گرفتم جور شدنقل قول:
دوست من تقریبا به اندازه ی cod:mw هست .نقل قول:
تا اونجایی که یادمه 9 مرحله بود .
موفق باشید . :11:
میدونم.منظورم این بود که خود cod رو تموم کردم.:46:نقل قول:
سلام
بچه ها من تو خونه یه شبکه کوچیک دارم با دوتا pc
شبکه برقراره و درایوهام رو شیر کردم
حالا می خوام ببینم چجوری میشه این بازی رو شبکه خونگی بازی کنم
اگه کسی بتونه یه توضیح کامل بده ممنون میشم
هر چی تو نت گشتم چیزی پیدا نکردم
99 درصد به ویندوز مربوط میشه که ویستاست یا سرویس پک 2 یا 3 ایکس پی باشه ! من که گفتم روی آیکونش کلیک میکنم dont send میده ! حالا دارم توی ایکس سرویس پک 3 نصب میکنم ببینم چطور میشه !:41:نقل قول:
بستگی به بازی کردن خودتون داره...نقل قول:
من بازی رو 9 ساعته تموم کردم :دیِ
مرحله ها هم فک می کنم 12تا بود!
مرحله ها 15 تا هست +زامبی 16 تا!
همشون رو روی Veteran بردم!
بهترین مرحلش هم به نظرم مرحله 4 بود(اسنایپر)
بدترین مرحش هم توی اون علف بلندها که باید آتیششون میزدی! فکر کنم مرحله 7 بود
ارور Dont send رو هم باید اون Unimodem Half-Duplex Audio Device رو Disable کنید
راستی توی اون مرحله زامبی به غیر از همون تفگ و چهار تا تیر چیز دیگه ای نمیشه گرفت؟!
دوستان یه چیپی که بشه در مواقعی که احتیاج است ازش استفاده کنیم تا مثلا نمیریم هست
اگه هست برام بزارید
ممنون
کلا نسبت به بازی قبل محدود هست این یکی قبول می کنید؟ حال و هواش هم خیلی فاز نمیداد خوشجال هستم که سال آیند ی بار دیگه activision بازی MW2 رو میسازه امیدوارم که حتی بهتر از mw1 باشه
کد:راستی توی اون مرحله زامبی به غیر از همون تفگ و چهار تا تیر چیز دیگه ای نمیشه گرفت؟!
اسلحه های مختلفی وجود داره که روی دیوار ها جاشون مشخصه هر اسلحه ای هم امتیازات خاص خودش رو داره یعنی باید با کشتن زامبی ها ، امتیازات زیادی رو به دست بیاری تا بتونی از اون اسلحه ها استفاده کنی اون در رو هم باید با 1000 امتیاز بازش کنی تا بتونی اسلحه های دیگه رو پیدا کنی و ازشون استفاده کنی
البته با امتیازها میشه فضای حرکتی رو بیشتر کرد مثلا از روی پله ها اون راه بندون رو برداشت
اینم اضافه کنم که یه صندوق در اون اتاقی که به راه پله وصل میشه وجود داره که به طور Random بیشتر اسلحه ها رو بهتون میده!نقل قول:
من یه بار Bazoka هم گرفتم :20:
بابا ما رو هم تحویل بگیرید
عزیز شما چیزی خواستید ما جواب ندادیم؟نقل قول:
سوالی پرسیده بودی؟ هر سوالی داری بپرس تا در حد توان کمک کنیم عزیز
کسی نیست جواب ما رو بده؟
چجوری میشه این بازی رو تو شبکه خانگی بازی کرد؟ ( دو کامپیور شبکه شده )
سلام دوستان
چه پدر سوخته هایین این زامبی ها
یه Trainer گیر اوردم و تا مرحله 12 رفتم ولی آخر مرد!
یعنی با Trainer هم نتونستم ردش کنم!
آخر رفتم از یه جا یک MEGA Trainer گیر اوردم که اصلا باهاش نمیمیری!
من تا مرحله 50 هم رفتم ولی دیگه بیشتر حوصله نداشتم! شما برید ببینید اصلا بیشتره 50 مرحله داره؟!
راستی یه چیز باحال
تا حالا توی این بازی این تفنگ رو دیده بودید؟!:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جنگ جهانی که هیچ الان هم همچین تفنگی وجود نداره!
مثل تفنگ های فضاییه انگار داری Unreal Tornoment بازی میکنی!
اونقدر هم قویه که موقع تیر زدن پرت میشید عقب!
ممکنه تفنگ های دیگه ای هم باشه ولی من دیگه حوصله نکردم...
ساختمونشون بزرگتره و میتونید به طبقه بالا هم برید
اینم چند تا عکس از این تفنگ:
اگه ترینر میخاید میتونید این به صفحه زیر برید و MEGA Trainer رو دان کنید چون ترینر های دیگه به دردتون نمیخورن! در ضمن میتونید توی همیچ صفحه SAVE صد در صد بازی رو هم دانلود کنید:
[HTML]http://www.cheathappens.com/cheat_index.asp?titleID=14197[/HTML]
با این Trainer میتونید خودتون رو مخفی هم کنید تا زامبی ها نبیننتون و بعد اینطوری حسابشون رو برسید:
ولی شاید باور نکنید که اگه اینطوری بزنید وسطشون هیچ کدومشون نمیمیرن! بلکه باید بزنین جفت پاشون... میبینید که ده تا دست و پا و سر میکنه و به اطراف پخش میشه! خیلی حال میده!!!!:31:
برای استفاده از این ترینر وارد بازی که شدید F1 رو بزنید بعد هم Num هایی که میخاید
در آخر هم به نظرم اینکه نازی ها رو به این صورت بکشید یه خورده بوی سیاست میده!
سوالم این بودنقل قول:
من متوجه نشدم.نقل قول:
در آخر هم به نظرم اینکه نازی ها رو به این صورت بکشید یه خورده بوی سیاست میده!
زامبی اند نازی که نیستن
در کل اصلا از این مرحله خوشم نیومد. حداقل بهتر بود یه مرحله می زاشتن که آدم وقتی بازی می کنه حال و هوای مراحل قبل رو داشته باشه. مخصوصا این که مرحله اخر(تو المان) خیلی تاثیر گزار بود واسه همین مرحله زامبی ها یه چیز کاملا بی ربط بود.
بابا جون مادرتون من چجوری می تونم با دو تا پی سی این بازی رو تحت شبکه اجرا کنم؟
نه عزیز اون زامبی ها مثلا نازی هستند که به اون شکل در اومدند دیگه دقت نکردی مگه؟نقل قول:
اروری که برای من میده اینه :
سلام....نقل قول:
در قسمت Sounds در Device Manager گرینه Unimodem Half-Duplex Audio Device رو Disable کنید..
البته بازی رو پاک کردم ولی نصب میکنم دوباره ببینم با این راهی که گفتی درست میشه یا نه !
بیشتر کسایی که این کارو انجام دادن جواب گرفتن...نقل قول:
رسیدم به مرحلهای به اسم
Blood & iran
از اولش سوار بر یک تانک هستیم و باید بریم جلو
تند تند بهم شلیک میشه ولی نمیدونم از کجاس این شلیکها؟!!!
هرچی هم میگردم دنبال یه موجودی که بهم شلیک کنه پیدا نمیشه!!!
یه توضیحی بدین راجعه این مرحله؟!
خوب وقتی تیر می خوری یک نوار قرمز رنگ در گوشه های صفحه دیده میشه. تانکه همونجاست!
سعی کن طوری حرکت کنی که قبل از این که اونا ببیننت تو تیر اولو بزنی
در اول مرحله باید 4 توپ خانه دشمن رو نابود کنین و سپس برج رادار رو نابود کنین...نقل قول:
فک میکنم گرد خاک زیاد باعث شده که نتونین دور و بر رو درست وحسابی ببینین. واقعا هم اونطوری هست!
آخه مشکل اینجاس که تو نقشه هیچ تانکی نشون نمیده فقط یه دفه یه شلیکی میشه!!نقل قول:
خوب وقتی تیر می خوری یک نوار قرمز رنگ در گوشه های صفحه دیده میشه. تانکه همونجاست!
سعی کن طوری حرکت کنی که قبل از این که اونا ببیننت تو تیر اولو بزنی
واسه همینه که گیچ شدم
دقیقا یادم نیست یا موقعی که شما به تانک تیر میزنید یا اون به شما تیر میزنه تازه تانک روی رادار نمایش داده میشه
اگر دایم در حال حرکت باشی تیرهای تانک های دشمن خیلی کمتر بهت می خورن.
در ضمن اصلا نیازی نیست همه ی تانک ها نابود شن! دو هدف اصلی ای که دوستمون تو پست قبل گفت رو نابود کن و بعدشم تخته گاز و اینا !
اون برج (هدف دوم) رو اگه از بالا بهش شلیک کنی (یه راهی به بالا داشت)چون فاصله نسبتا زیادی داری تانک ها متوجه نمی شن.
مرحله تانکش واسه من درسته سخت نشد ولی باهاش حال نکردم هر آن امکان داشت ببازم اونجا البته به قول دوستمون اگه یه جا وای نسی نمیترکی
بالاخره این مرحله رو هم پشت سر گذاشتم ولی خیلی مسخره بود!!!
مرحله بعدی تو برلینه به نظر جالبتر میاد!
منم باهات موافقم اصلا با تانک حال نمیکنم تو کریسی هم یه دونه مرحله تانک بود خیلی نفرینی بود این مرحله برلین بهت فاز میدهنقل قول:
اتفاقا اون مرحله تانک و هواپیما خیلی محشره
واقعا این مراحلش جالبه ، هم یه تنوع میشه هم بازی از یک نواختی در میاد
توی cod mw که فوق العاده بود ، اون راکت هایی که هلیکوپتر میزد واقعا عالی بود
یکی از بزرگترین ضعف های این بازی که واقعا ضایع هستش هوش مصنوعیه دشمنانه
انگار برای هر دشمنی تعریف شده که فقط سراغ یه شخص خاصی بره و با اون بجنگه
بار ها شده دشمن ، کنار یار من داره شلیک میکنه به من ولی نه یارم اونو میزنه نه اون یار منو میزنه
فقط گیر داده به من ، بعضی موقع ها هم نارنجک میوفته کنارت ولی اون علامت نارنجک ظاهر نمیشه و یه دفعه میمیری
ولی از حق نگذریم این ژاپنی ها رو واقعی درست کردند ، مثل فوتبالشون تیز و زبر زرنگ هستند
من که به قسمت ژاپنی ها میرسه میترسم از اون فریاد هاشون ، یه دفعه حمله میکنند
کار گروهیشون هم حرف نداره ، خیلی هم با برنامه حمله میکنند و پناه میگیرند
آقا من اینو تازه دارم بازی می کنم
مثل شماره های قبلیش فوق العاده است .
اون مرحله که باید اسنایپر حریف رو میزدی عالی بود .
یاد فیلم دشمن پشت دروازه افتادم .
آره
کلا cod آدم رو یاد بعضی فیلم ها می ندازه
یکیشم saving private ryan
ولی خدایی عجب بازی خفنی یه
رو دستش نیست
نقل قول:تایید میشه کلا بازی های اول شخص جنگی حال میده میبینید moh و دو بازی کریسیس هم جذاب هستند و همینطور فار کرای 2 امسال فقط توروک ابروی ریزی کرد بقیه عالی بودندنقل قول:
منم اخیرا بازی رو تموم کردم توی اینکه بازی عالیه هیچ شکی نیست.:10:
ولی به نظر من به پای نسخه قبل نمی رسید. نه گیم پلی (اینکه دیگه جای بحث نداره!) و نه حتی گرافیک(بله حتی گرافیک)درسته خیلی از دوستان شاید بگن که گرافیکش که از نسخه قبل بهتره... درسته بعضی از افکتها مانند آب و غیره بهش اضافه شده ولی اگه شما به طور همزمان نسخه قبل رو هم روی کامپیوتر داشته باشید متوجه میشید که در نسخه چهارم هم تعداد رنگ به کار رفته خیلی بیشتر بود(یعنی رنگها خیلی زنده و پویاتر و هم تفکیک بین سایه روشن ها خیلی دقیقتر بود ) همچنین حالات محیط تنوع بیشتری داشت(یعنی در بازی شما افکت روز و شب ,صبح , ظهر و عصر رو به صورت مجزا وخوبی داشتید)در حالی که در این نسخه این تنوع وجود نداشت.
البته شاید این به این خاطره که به نوعی می خواستند که حس 60 سال پیش رو توی گیمرها بوجود بیارند.
ولی در کل منم این بازی رو به عنوان یکی از بهترین بازیهای سال 2008 قبول دارم و واقعا به کسانی که انجامش ندادند توصیه می کنم که از دستش ندهند...:46: