دوست من با جف آپدیت زدم.نقل قول:
سلام خوبی آقا .
من این فایل مربوط به آپدیت فارسی کردن 6220 رو دانلود کردم .
چطور باید روی گوشی نصبش کنم ؟
nsu رو هم دارم .
اگه جف داری برات توضیح بدم؟
Printable View
دوست من با جف آپدیت زدم.نقل قول:
سلام خوبی آقا .
من این فایل مربوط به آپدیت فارسی کردن 6220 رو دانلود کردم .
چطور باید روی گوشی نصبش کنم ؟
nsu رو هم دارم .
اگه جف داری برات توضیح بدم؟
نقل قول:
جاف خیلی خطرناکه! بویژه این که نرم افزار کرک شده هست و اصل باکس نیست. درضمن کار هر کسی نیست!!! :13:
پیشنهاد من فینیکس هست. امنیتش خیلی بیشتر از جاف هست. من اومدم گوشی قبلیم ( 3250 ) رو با جاف درست کنم، بدتر داغون شد؛ الآن 40 تومان خرج برداشته. IC فلش باس از نو پیکر بندی بشه :41::13:
دوست عزیز با تشکر از شمانقل قول:
ولی وقتی فایل زیپ شده شما رو دانلود میکنم حجمش دقیقا 103 میگه ولی وقتی میخوام آنزیپش رو باز کنم هر فایل رو ارور میده و در آخر چند فایل کم حجم میریزه . به نظرت اشکال از فایل شماست یا از زیپ من/:41:
میشه توضیح کامل استفاده از این برنامه رو به همه دوستان بدیدنقل قول:
و اینکه فایل آپدیت آفلاین رو از کجا گیر بیاریم. با تشکر
دوستان وقتي با اين گوشي بازي ميكنم و يا وقتي بعضي وقتهاي توي منو روي آيكونهاي ديگه ميخام برم گاهي يه مكث 1 ثانيه اي ميكنه بعد ميره / هر چه گشتم و آنيستال كردن برنامه هاي مشكوك نتونستم اين مشكلو حل كنم و اعصابم بهم زده / اگر كسي راه حلي ميدونه بگه يا بشه نرم افزار خاصي باشه كه نشون بده كدوم نرم افزار چقدر از cpu و رم ميخوره خيلي خوب ميشه كه بري ببنديش. دوم اينكه وقتي كسي به من زنگ ميزنه اسمش تو قسمت مخاطبين باشه بدرستي ظاهر ميشه و ميشه فهميد كه چه شخصي است ولي وقتي همين شخصي كه زنگ زده بخواد sms كنه بجاي اسمش شماره موبايلش ميفته / براي اين راه حلي نتونستم پيدا كنم . كارهاي خودم انجام دادم / منو از فارسي به انگليس عوض كردم نشد / تنضيمات مخاطبين ور رفتم نشد !!!؟؟؟
دارم براتون یه آموزش کامل و جامع آماده می کنم :46:نقل قول:
دوست عزیزمنقل قول:
به لطف شما و دیگر دوستان تونستم زبان شیرین فارسی رو بریزم. از همگی تشکر. واقعا تاپیک عالیه.
ولی باز شما زحمتت رو کامل کن و آموزش رو آماده کن.
با تشکر:10:
نقل قول:
من که هزینه ای نکردم /فروشنده باطری را عوض کرد و به یک بدبخت دیگه فروخت/
شما در قسمت تم .تم افکت رو غیر فعال کن کمی سرعت انتقال بالا میره .شاید منظورتون این باشه...نقل قول:
درمورد پیام هم فکر کنم تفاوت بخاطر اپراتوره که گاهی شماره 0936 میندازه وگاهی 98936+ که اینباکس قابلیت همسان سازی رونداره
فکر کنم اگه هردو شماره رو تو کنتکت سیو کنید مشکل حله...
رم 8 گیگ انداختم رو گوشیم سرعت گوشیم اومده پایین برای بالا بردن سرعتش راهی به جز difragment هست؟؟؟
سبز باشین!!!
:14: اگر پیدا کردی ما رو هم بی نصیب نگذار...نقل قول:
دوست من , منم روی گوشیم رم 8 گیگ داشتم ولی اصلاً از نظر سرعت کم نمیوورد ....
مارک رمت چی بود ..؟
البته به کلاس رم هم بستگی دارهنقل قول:
دوست من , منم روی گوشیم رم 8 گیگ داشتم ولی اصلاً از نظر سرعت کم نمیوورد ....
مارک رمت چی بود ..؟
دوستان عزیز گوشی من 6220 . وقتی فایل اصلی رو می ریزم و می خوام نصبش کنم پیغام میده فایل شما ساپورت نمیشه. آیا بخاطر اینکه گوشیم رو هک نکردم؟
و سرعت عمل گارمین چقدره؟ خیلی طول میکشه نقشه رو بیاره- مثل gps خود گوشی-؟
نقل قول:
پیشنهاد من SmartCom GPS هست. از گارمین بهتره. تازه خودت هم می تونی براش نقشه درست کنی :46:. تنها مزیت گارمین اینه که نقشه سه بعدی داره... همین!
به نظر شما برای نصبش باید گوشیم رو هک کرده باشم یا نیازی به ساین کردن نداره ؟نقل قول:
اگه گوشیتون هک شده باشه که نصب میشه ولی اگر هک نکرده باشید به ساین احتیاج داره .نقل قول:
بچه ها امروز دم سحر اتفاق جالبی افتاد
ساعت 4.5 بود دست کردم تو جیبم گوشی رو بردارم دیدم مثل نون سنگک داغ شده خیلی تعجب کردم چون هوا کاملا خنک بود وبعد متوجه شدم صفحه کلیدش یعنی فقط اعداد کار نمیکنند .هر شماره ای میخواستم بگیرم هنگ میکرد .ناگهان گوشی خاموش شد ودیگه روشن نشد
از اونطرف خونه صدای خاموش شدن گوشی مامانم اومد .رفتم سراغش ودیدم اونم داغ داغه وخاموش شده .
گوشی هارو گذاشتم تو شارژوالحمدلله درست شد ولی برام خیلی جالب بود چون هردوشون فول شارژ بودن...
سلام
آقا آدم مطمين برا آبديت گوشي با جف سراغ دارين ؟
ممنون
5-6بار دیفرگ کردم خیلی بهتر شد!!!نقل قول:
یه روش هایی هم برای دستکاری سی پی یو و اینا هم بود که طرفش نرفتم!!!
البته حافظه داخلی موبایلتو تا جایی که میتونی خالی کن بهتر میشه!!!
نقل قول:توشیبا کلاس 4نقل قول:
(راستی الان قیمت رم من چنده؟)
سبز باشین...!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلتون چیه؟مطمئنا کسی قصد گمراهی شمارو نداره..نقل قول:
سلام
آقا آدم مطمين برا آبديت گوشي با جف سراغ دارين ؟
ممنون
سلامنقل قول:
می خواستم ورژن گوشی رو از 4.13 به 5.15 البته فکر کنم بالا ببرم وهم زبان فارسی رو به اون اضافه کنم اما دیروز تو علا الدین یکی میگفت این ورژن جواب میده اما فارسی نداره . یکی دیگه می گفت باید فول فلش بشه دیگری میگفت فقط فارسی اضافه میشه و .....منم چون تو کار فلش رو نقطه صفرم گفتم بپرسم و بعد اقدام کنم.
البته یکی از دوستام میگفت اون ورژن قبلی اما فارسی رو داره.
ممنون از راهنماییتون
چرا نداره ...؟ خیلی خوبشم داره ... البته من با Jaf فلش نکردم ... !نقل قول:
سلام
می خواستم ورژن گوشی رو از 4.13 به 5.15 البته فکر کنم بالا ببرم وهم زبان فارسی رو به اون اضافه کنم اما دیروز تو علا الدین یکی میگفت این ورژن جواب میده اما فارسی نداره . یکی دیگه می گفت باید فول فلش بشه دیگری میگفت فقط فارسی اضافه میشه و .....منم چون تو کار فلش رو نقطه صفرم گفتم بپرسم و بعد اقدام کنم.
البته یکی از دوستام میگفت اون ورژن قبلی اما فارسی رو داره.
ممنون از راهنماییتون
حالا شما چه گیری دادید به این 5.15 ... باگ های زیادی رفع نمیشه ...!
دوست من فایل های فلش 5.15 رو باید دانلود کنی که حدود 100 مگه .برات ممکنه همچین کاری بکنی؟نقل قول:
تازه خود جفم 20 تایی آب میخوره..
نقل قول:عزیزان... چه گیری دادین به این جاف؟؟؟؟ :31:نقل قول:
والا به خدا برنامه فینیکس از این جاف کرک کشده نصفه و نیمه خیلی بهتره... :46: تازه این برنامه مال خود نوکیا هست. باکس اصلی جاف خیلی خر قدرته و خفنه!!! ولی این جافی که شما می شناسینش و ازش می گین فقط یه برنامه کرک شده هست از همون باکس! مثل اینکه بردارین سیستم عامل سیمبین رو از گوشی جدا کنین و کرکش کنین و کاری کنین روی کامپیوتر اجرا بشه!!! :blink: معلومه که به هیچ دردی نمی خوره... ریسکش هم خیلی بالاس... :41:
این از پست خودم درباره هشدار ها و نکات آموزشی فینیکس:
این هم از آموزش معمولی و ویدئویی فینیکس:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4182235&postcount=246
شاد و پیروز باشین :11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=281575
منم با Jaf خیلی مخالفم ... ولی خیلی کارباهاش راحته من خودم اگه ضروری باشه با اون فلش می کنم ...!
دوستان عزیز
6220 گوشی فوق العاده ای ولی می خواستم ببینم راهی هست که بشه فایلهای تصویری رو مثل سری های N که از کناره میان جلو نگاه کرد و چرا فایل های تصویری که تمام صفحه شده با زدن دکمه ای نکست (بعدی) نمیشه و باید از فایل بیرون بیاییم و بعدی رو انتخاب کنیم که زمانبره و راحتی سری N رو نداره
نه , تا جایی که میدونم اون نوع اجرای مالتی مدیا مخصوص N series هستش فقط .نقل قول:
بالاخره باس یه تفاوتی میان گوشی های نوکیا باشه یا نه...؟ :دینقل قول:
دوستان کسی راهی برای افزایش صدای 6220 بلده؟؟؟!!!
سبز باشین...!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل های تصویری؟نقل قول:
چرا فایل های تصویری که تمام صفحه شده با زدن دکمه ای نکست (بعدی) نمیشه و باید از فایل بیرون بیاییم و بعدی رو انتخاب کنیم
فکر کنم شما از توی فایل منیجر میری چون از توی فایل منیجر همین حالت رو داره!!!نقل قول:
باید از توی گالری بری تا با زدن دکمه نکست بری بعدی البته وقتی عکس توی گوشیت فول اسکرین میشه باید با قسمتی از جوی استیک که بالای شماره 2 قرار داره ( یعنی در حالت عادی که گوشیو میگیرین دستتون قسمت پایین جوی استیک) بزنین تا بره بعدی...!!!
سبز باشی...!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من امروز یه 6220 خریدیم
فروشنده می گفت یه سری برنامه باید بریزی نمیدونم که شارژت زود خالی نشهو یه سری چیزای دیگه
من نصب نکردم
می خوام ببینم کسی چیزی می دونه در این باره؟
چجوریاست؟؟؟؟
ممنون
خوب شد که نپذیرفتی..... این شیوه تازه دزدی فروشندگان پاساژ علاءالدین هست :13:نقل قول:
پیشنهاد می کنم این تاپیک رو بخونی:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=344439
ممنون
این داستان رو خوندم
حالا واقعا این گوشی این جوری که نیست (نیاز به برنامه نداره) داره؟؟؟؟
نه بابا... گوشی خودش ته کمالاته... برنامه می خواد چی کار؟؟؟؟ :46::10:نقل قول:
سلام،
گوشي من 6220 كلاسيك، و مشكل تو تاريخ ثبت اس ام اس دريافتي داره. مثلا اس ام اس ساعت 12 دريافت ميكنم، تو details پيغام زده ساعت 16:46. ممنون ميشم اگه دوستان بتونند كمك كنند.
مشکل از اپراتورهنقل قول:
سلام،
گوشي من 6220 كلاسيك، و مشكل تو تاريخ ثبت اس ام اس دريافتي داره. مثلا اس ام اس ساعت 12 دريافت ميكنم، تو details پيغام زده ساعت 16:46. ممنون ميشم اگه دوستان بتونند كمك كنند.
سلام ...
کسی قیمت قاب اصلی گوشی رو نداره ؟ اون اصلیه ها نه اینا که3 تومن هستن مفت نمیرزن ...!
نقل قول:
شرکت پارت اوریجینال قاب اصلی همه گوشی های نوکیا رو وارد می کنه؛ اما به شکل تکه تکه و جدا می فروشه... کل هزینش هم خیلی درمیاد ( هر که طاووسه رو می خواد دیگه شرمنده! جیبش باس جور هندستون رو بکشه !! :دی )
برای 3250 این جوری بود: صفحه کلید 10 تومان، صفحه جوی استیک 5 تومان، قاب پنجره 15 تومان، درپوش باطری 10 تومان، پشت بخش چرخنده 5 تومان، کلیدهای پخش آهنگ 2 تومان، فریم گوشی 20 تومان... ( این ها حدودی هست؛ چون من 2 سال پیش قیمت کردم و چیزی حدود 75 تومانی در اومد... )