من متوجه نشدم، منظورتون اون 15 تومن هست؟نقل قول:
Printable View
من متوجه نشدم، منظورتون اون 15 تومن هست؟نقل قول:
رانژه پولیه که شرکتا بابات راه اندازی پورت میگیرن . از 5 تا 20 تومان بسته به شرکت فرق میکنه . که مخابرات این هزینه رو نمیگیرهنقل قول:
ایول. پس منم مکس تموم شد میام مخابراتنقل قول:
فقط یه سوال. مکس نت چقدر طول می کشه برگه تخلیه رو بهمون بده؟
شما وقتی رفتی دفتر شرکت به احتمال خیلی زیاد سعی میکنن که نظرتو عوض میکنن و میگن که شرایط خیلی بهتر میشه و ...
ولی وقتی مصر بشی یه فرمی میدن که پر میکنی و همونجا هم نامه (تخلیه ) رو می نویسن. اگه نامه رو ازشون بگیری و خودت ببری حداکثر ظرف ۲ روز خطت رو تخلیه میکنه مخابرات. ولی اگه اونا بفرستن شاید چند روز بیشتر هم طول بکشه!
اینو دیگه نمیدونم. چون از مهر ماه سال قبل تا الان همین مکس آشغال رو دارم (البته از سر ناچاری) .نقل قول:
نقل قول:
اتفاقا تجربه من میگه مخابراتیا همیشه کارای آی اس پی دارا رو زودتر را میندازن تا مردم عادی
شما فکر کردی که نامه تخلیه رو با پیک ویژه میفرستن!؟ نه عزیز من نامه ها رو جمع میکنن و هفته ای یک یا دوبار میفرستن مراکز مخابراتی. از این نظر میگم تاخیر ایجاد میشهنقل قول:
نه شرکتای بزرگ تر این کارو میکنن ولی نماینده های کوچیک همون روز میفرستن ! کار خیلی سختی هم نیست . اگه تو مخابرات آشنا داشته باشی که 3 سوته جمع میکنننقل قول:
---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:12 AM ----------
1 ماهه پینگ واسه داخل ایران اینطوریه ! واقعا آی اس پی آشغالیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات و دفتر مكس نت حدودا 100 متر با هم فاصله دارن ولي من مطمئنم چند روزي تخليه خط رو طولش ميدن به 2 دليل:
1- شركت به اين فكر ميكنه كه شايد يه اتفاقي بيفته ، نظر كاربر عوض بشه و از خير تخليه بگذره
2- اينطور نامه هاي اداري رو يه نفر هفته اي 1 روز يا 2 روز مياد شركت پيگيري ميكنه و ميره، مثل خيلي از حسابدارها يا سرويسكارهاي يه شركت كه دائما در شركت نيستن و هر وقت كارشون داشتن بهشون زنگ ميزنن يا يه روز مشخصي در ماه ميان شركت كارشون رو انجام ميدن و همونجا هم دستمزدشون رو ميگيرن وبعد ميرن. ممكنه بغير از اون شركت براي 10 تا شركت ديگه هم همينطوري كار كنن
باز هم نميدونم چه خبر شده! مثل اينكه مسئولين مخابرات اينبار هم در يك ابتكار بي نظير تصميم گرفتن دانلود رايگان رو حذف كنن، همين كه ساعت 1 ميشه اينترنت منم قطع ميشه و هر كاري ميكنم كانكت نميشه اگر هم كانكت بشه فوقش 3 دقيقه دوام مياره و دوباره قطع ميشه!!!
اينطوري بايد فاتحه دانلود رايگان رو خوند!
آقای ارومچی شما این تست رو با چه برنامه ای میگیری؟
پستهای قبلیتونو که نگاه میکردم یه دونه هم از پهنای باند گزارش گذاشته بودید؟ اون رو با چه نرم افزاری میشه دید؟
من اصلا متوجه اون صحبتتون که گفته بودید چند تا دانلود رو با هم میذارید تا پهنای باندتون پر بشه نشدم، وقتی من چند تا دانلود میذارم سرعت میاد پایین فرقی هم نمیکنه روز باشه یا شب، بیشتر از یک دانلود بکنم سرعتم پایین میاد حتی با دو دانلود میتونم بگم سرعت بین 1/2 و 1/3 کم میشه، برای شما چطور فرقی نمیکنه و میگید پهنای باندتون رو پر میکنه؟! میشه یکم توضیح بدید.
آنا اينترنت از صبح مشكل داره .
سايت گوگل رو بزور باز ميكنه.
بقيه دوستان هم اين مشكل رو دارن ؟
ديگه واقعا داره رو اعصاب من راه ميره !!!!!
من با شما مخالفم. دلیل نیست که پینگ شما بالاس پس آی اس پی از کل ایراد داره. بستگی به منطقه هم داره یه چیزایی تو مایه های هنودنست، ممکنه خوب باشه و ممکنه بد.نقل قول:
مثلا پینگ من برای دو سرور داخلی:
نقل قول:
1- اون عكس مربوط به قسمت ريزمصرف كنترل پنل مخابرات ميشه
2- براي پهناي باند هم از برنامه DU Meter استفاده ميكنم
3- دوست عزيز من 1مگ پهناي باند دارم كه واسه دانلود ميشه 128KB . روزها وقتي يه فايل رو دانلود ميكنم كل پهناي باندم براي دانلود اون 1 فايل پر ميشه يعني با سرعت 128KB دانلود ميكنم ولي شبها همون فايل رو بخوام دانلود كنم نهايتا با سرعت 50KB دانلود ميكنم يعني از كل اون 128KB كه در اختيار دارم 50KB پر شده حالا ميمونه 78KB كه براي پر كردن اون 78KB بايد چند تا فايل ديگه هم بايد بذارم براي دانلود
اينكه وقتي چند تا فايل رو همزمان ميزاريد براي دانلود و سرعتتون پايين مياد بخاطر اينه كه پهناي باند بين اون چند تا فايل تقسيم ميشه تا idm بتونه دانلود كنه، اين مورد براي همه كاربرا يكسانه
باز هم اگه سوالي بود در خدمتم
شما یا خیلی تازه کاری یا کاره ی مکس نتی !نقل قول:
اولا این عکسی که شما دادی مال 2 سرور نیست ! یه سرور رو با آی پی و دامین پینگ کردی :27:
دوما این سرور همون مکس نت هست و طبیعیه که پینگش پایین باشه . شما اگه 17 میگیری تو تبریز 7 میگیرن
در ضمن پینگ مکس نوسان داره . همین 10 دقیقه پیش پینگ من واسه ایران 50 بود . الان 200 شده.
شما اگه میخوای چیزیو قابت کنی اینارو پینگ کن
tabnak.ir
sabanet.ir
parsonline.com
aparat.com
البته در طول هفته شاید یکی دوبار اینطور بشه اونم برای چند دقیقه ;) مظلوم نمایی هست دیگه :biggrin:
لابد اينم تقصير آمريكا و انگليس هستش؟نقل قول:
يه isp وقتي نميتونه وضعيت پينگ نسبتا پايداري داشته باشه و مشكل تامين پهناي باند داره غلط ميكنه اكانت ميفروشه! قبلا هم گفتم مكس نت واسه تامين هزينه هاي مكس تبريز و چاپيدن جيب ملت در آ.غ نمايندگي زده و لا غير!!! به عبارتي مكس نت واسه دزدي اومده اينجا نمايندگي زده و اصلا هم بحثهايي كه ميشه كه مخابرات اورميه پهنا نميده يا همكاري نميكنه بنظر من حرفهاي غيرواقعي هستن. كِرم از خود مكس نته نه جاي ديگه
سلام به همه. از دیروز اینترنت مدام قطع و وصل میشه . مثلا" 10 ثانیه هست ولی 15 ثانیه قطعه. کار ما هم جوری هست که نباید قطعی داشته باشیم کلا" اعصاب ما رو خورد کرده . آیا دوستان هم این وضعیت رو دارند؟ :23:
آی اس پی هم مکس نت هست. با سپاس
آقا هادی ببین رنج آی پیت با 46 شروع میشه. چون دقیقا پریروز من همچین مشکلی داشتم. یکی نیست بگه وقتی بلد نیستید کانفیگ کنین برای چی این کارارو انجام میدیننقل قول:
بله رنج روی همینه الان 1 ماهی هست که رنج تغییر کرده . 2 روزه که اینطوریه و بدون چیز پی ان عملا" نمیشه از نت استفاده کرد . ولی روی DNS های گوگل امتحان نکردم هنوز !نقل قول:
با سپاس
آره مال منم اینطوریه، قودوخها شورشو در آوردن :)نقل قول:
یعنی شبا واسه همه اینطوره؟ یعنی واسه منم شبا باید پهنای باندم با چند تا فایل پر بشه؟ و در این حالت (دانلود چند فایل) سرعت هم با دانلود یک فایل فرقی نباید بکنه درسته؟نقل قول:
1- اون عكس مربوط به قسمت ريزمصرف كنترل پنل مخابرات ميشه
2- براي پهناي باند هم از برنامه DU Meter استفاده ميكنم
3- دوست عزيز من 1مگ پهناي باند دارم كه واسه دانلود ميشه 128KB . روزها وقتي يه فايل رو دانلود ميكنم كل پهناي باندم براي دانلود اون 1 فايل پر ميشه يعني با سرعت 128KB دانلود ميكنم ولي شبها همون فايل رو بخوام دانلود كنم نهايتا با سرعت 50KB دانلود ميكنم يعني از كل اون 128KB كه در اختيار دارم 50KB پر شده حالا ميمونه 78KB كه براي پر كردن اون 78KB بايد چند تا فايل ديگه هم بايد بذارم براي دانلود
اينكه وقتي چند تا فايل رو همزمان ميزاريد براي دانلود و سرعتتون پايين مياد بخاطر اينه كه پهناي باند بين اون چند تا فايل تقسيم ميشه تا idm بتونه دانلود كنه، اين مورد براي همه كاربرا يكسانه
باز هم اگه سوالي بود در خدمتم
من قبلا سرعت دانلودم حدود 38 بود الان یکی دو هفتست خود به خود اومده پایین شده 12 !! واسه همه اینطور شده؟ اگه نه کسی میدونه علتش چی میتونه باشه؟ (سرویسم رو جدیدا عوض یا تمدید نکردم، ثابته)
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
DU Meter دانلودش تو اینترنت زیاده ولی اکثرا لایسنز ندارن، با لایسنزش رو از کجا میتونم دانلود کنم؟
Yaşa
البته تغییر نکرده و این سری رو اضافه کردن.به نظرم اشکال از همینه! نمیدونم چطور کانفیگ کردن که این رنج از همون اولش مشکل داشت. من که شانس آوردم و فعلا از 109 استفاده میکنم که مشکلی ندارم.
نقل قول:نقل قول:والله این طوری هم که نمیشه مال منم با 46 شروع میشه و کلا مشکل داره ولی هر موقع میره روی 109 مشکل برطرف میشه ! مگه ما رایگان این سرویس رو خریدیم که چیزی نمیگیم ! بیایید یه اعتراضی بکنیم والله من فردا باهاشون اتمام حجت میکنم اگر مال منو درست کردن همون قرارداد باقی میمونه واگرنه میرم فسخ میکنم والله برای من اعصاب نمونده الان دو روزه میخوام یه فایل 10 مگی بدون رسیوم رو دانلود کنم به خدا نمیتونم ! یعنی چی هی قطع و وصل میشه . میزنی دانلود اول خیلی خوب شروع میکنه حتی تا 50 هم میره ولی بعد از چند لحظه صفر بایت میشه .نقل قول:
الان چند شبه كه منم دقيقا همين مشكل رو دارم، به زور ميتونم كانكت بشم ولي چه فايده كه 3 - 2 دقيقه بعد DC ميشم. منم هر وقت ipيم با 46 شروع ميشه بشدت به مشكل ميخورم حتي اگه روز باشه.لوكيشن اين رنج ip هم هميشه اصفهان هستشنقل قول:
شما 3 تا فايل با لينك مستقيم از سرورهاي قدرتمند نه از اين سرورهاي آشغال ايراني بذار براي دانلود. اينطوري پهناي باندت كامل پر ميشهنقل قول:
اينو دانلود كن:
کد:http://share724.com/Download/Internet/DU.Meter.v5.4.3387.zip
وقتي با 46 شروع ميشه براي شما هم لوكيشن رو در سايت whatismyipaddress.com اصفهان نشون ميده؟ من فكر كنم اين مشكل بخاطر شلوغي و ترافيك زياد در لحظه اتصال به اينترنت باشه كه سرور مخابرات درست نميتونه ip بدهنقل قول:
در مورد اعتراض به مكس هم اينو ميتونم بگم همين الان هم دير كردين و بنظر من خيلي وقت پيش بايد ميرفتين واسه اعتراض، ولي اشكالي نداره از هر كجاي ضرر كه برگردي منفعته!
این رنجی که ماکس نت استفاده می کنه بنام خود شرکت بزرگ نت آریا هست. محل ip رو State/Region: Hormozgan City: Bozorg نشون میده!نقل قول:
نقل قول:
باز خوبه براي مكس يه شهر و جاي مشخصي رو نشون ميده ولي درباره موقعيت اين رنج آي پي مخابرات چي ميشه گفت! من موندم وسط بيابان و كوير واقعا سرور كار گذاشته شده يا قضيه چيز ديگه ايه! آخه بغل باتلاق گاوخوني هم شد جا :2:
پسوردش چیه؟نقل قول:
نقل قول:کد:www.p30world.com
دقیقا مشکل من با مکس نت !
الان ای پی من از 46 هست قبلا آی پی 109 میدادن . از وقتی ای پی 46 میدن قطع و وصل ! مدام ! یعنی یه فایل یه مگی که می خوام دانلود کنم مثلا تا 10 کیلوبایت میره بعد میشه 0 بایت یه دقیقه ای روی همین 0 بایت می مونه بعد دوباره 10 الی 15 کیلوبایت میشه . این وضعیت نت منه می تونم از روند دانلود این فایل یه مگی فیلم بگیرم بزارم تا همه کیفیت افتضاح مکس نت رو ببینید
نقل قول:
بله من چند روز پیش هم گفته بودم که ماکس نت این مشکل رو داره. زنگ بزنید و اعتراض کنید
IVAN جان آی پی شما با 109 شروع میشه ؟ برای من خیلی عجیبه اینا چرا روی آی پی 46 اینقدر مانور میدن شاید اینترنت ملی هست چون الان آی پی مخابرات هم با 46 شروع میشه به نظرم به هم مربوط میشن شرکت های دیگه رو نمیدونم آی پی شون با چی شروع میشه ولی برای من خیلی عجیبه با این کارشون مشتری های بیشتری رو از دست میدن ولی برای چی ؟نقل قول:
بله فعلا یک ip از رنج 109 گرفتم و ناچارا مودم رو خاموش نمی کنم (البته حداکثر مصرف مودمم 5 وات هست و زیاد نیست :) )
ارومچی رو بفرستیم صبانت ببینیم وضعش چطوره :biggrin: دوره بعد از ماکس خارج میشم. واقعا مسخره ترین اتفاقی هست که تابحال پیش اومده بود! شبانه که با رنج 46 نمیشه اصلا دانلود کرد. روزها هم که میبینید 3 ثانیه دانلود میکنه 10 ثانیه قطع!!! کاری کردن که بغیر وبگردی نشه هیچ فایلی گرفت
کسی از دوستان از سرویس های نا محدود پارس آنلاین خبری داره؟
تو سایتش قیمت های جدید رو زده:
512 نا محدود 24 تومن!
اینا چطورن؟ تا حالا کسی استفاده کرده؟
دوست عزيز آي پي مخابرات 95% مواقع با 2.187 شروع ميشه، بعضي وقتها كه قاطي ميكنه با 46 شروع ميشهنقل قول:
فردا زنگ ميزنم اگه با يه قيمت معقول پهناي 2مگ بده ميگيرم ولي اگه قيميتش زياد باشه يا پهناي باند 2مگ ندن اونوقت مخابرات رو تمديد ميكنمنقل قول:
يه نكته اي كه بشدت منو دلسرد ميكنه اينه كه يادم مياد قبلا صبانت شبانه ش از ساعت 3 شروع ميشد حالا هم اگه همينطور باشه بايد كلا بي خيالش شد
من ديروز با نمايندگيش تماس گرفتم اصلا نميدونست كه قيمتهاي جديد رو زدن بعد كه نگاه كرد گفت كه فعلا اين پلنها رو نميفروشيم.:31:نقل قول:
جزئیات رنج آی پی 46 و موقعیت جغرافیایی در گاه خروجی مکس نت:
وضعیت امروز مکس نت ! :2:
با این وضعیت صد در صد باهاشون فسخ میکنم و بقیه پول رو میگیرم . امروز فردا میرم فسخ میکنم فقط مسئله ای که میمونه اینه که کجا برم . وضعیت مخابرات و آنا :2: و ترکانت و پارس آنلاین رو میدونم که چندان خوب نیست فقط از مبین نت خبر ندارم . کسی از مبین نت اینترنت گرفته یا ازش خبر داره که کیفیتش در چه حد هست ؟
واقعا آدم چی بگه ؟ الان زنگ زدم میگم که پینگتون خیلی بالاست و سرعت در حد دیل آپ هست میگه مشکل از شماست برو سیم تلفنتون رو نگاه کن ! میگم تنها من مشکل ندارم میگه مشکل از ما نیست :27:
128 مکس نت
!
تمام آی اس پی ها همین کارو میکنن، کلا این قانونشونه که سرویس باید طوری داده بشه که مشترک به جز وبگردی کار دیگه ای نتونه بکنه. :13:نقل قول:
دوست عزیز اینا همشون همینطورین، این جمله، تکیه کلامشون واسه اعتراض مشترکاست. منم هر وقت زنگ میزنم به مخابرات و میگم سرعتم اینقدر شده و دانلود و پینگم اینقدره میگن اشکال از ما نیست احتمالا سیمکشیتون مشکل داره !!!نقل قول:
بله ماکس نت گند زده. خواستم تا خود سایتش تست مسیریابی بگیرم؛ نتیجه اش این شد واقعا آدم مایوس میشه:
دوست عزيز اين اطلاعات رو از كدوم سايت گرفتين؟نقل قول:
سلام سایتهای مختلفی هست از جمله:
کد:http://ip-lookup.net
با سپاسکد:http://www.domaintools.com