نمیدونم. میتونید با یه تلفن بپرسید.نقل قول:
یا اصلا صبر کنید BIZIMT بیاد خودش جواب میده . . . :31:
موفق باشید :40:
Printable View
نمیدونم. میتونید با یه تلفن بپرسید.نقل قول:
یا اصلا صبر کنید BIZIMT بیاد خودش جواب میده . . . :31:
این شاتل 512 را به خانگی ها میده دیگه درسته یا اونم نمیده:13:
با سلام...نقل قول:
مسعود جان مشكوك كه هست ،ولي به نفع ماست.....:21:
افزايش قطعي در پست تلفن بود ،قبلا اومدن سيم ها رو عوض كردن باز درست نشد(موقع باران باريدن خود به خود تلفن قطع مي شد)
بعد از بررسي:
دو تا پست بود روي يك سيم +يه Pcm كه ديروز اون دوتا رو از كار انداختند مونده يكي اونم پست تلفن ماست كه قراره اونم عوض كنند.
اينم اضافه كنم كه يه سيم نو از مخابرات كشيدن حالا دارن تمامي تلفن ها رو مي برن روي اون سيم.
||سپاس**:11:
شاتل تبریز میدهنقل قول:
فقط به یاد داشته باش که سرعت شبانش اونقدر هم زیاد نمیشه و کم میشه
در کل با شاتل نمیشه زیاد دانلود کرد (شبانه ) پینگ خوبی داره زیاد قطعی نداره پشتیبانی خوبی داره
ولی صبا شبا میشه راحت 1 gb دانلود کرد قطعی داره پشتیبانی ضعیف پینگ نامناسب
با سلام..
اينم نمودار پهناي باندم هستش.
اين نوسان سرعت علتش چيه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
||سپاس**
نه تنها شاتل همه ی شرکتا 512 رو میدن و مشکلی ندارن
امیر جان این نموداری که هست ایا تو اون بازه شما فقط دانلود داشتی یا وب گردی هم میکردی ؟
جناب BizimT اوومدن !
کابل ارتباطی توضیح داده بودم .نقل قول:
بازم می گویم اما خلاصه.
زمانی که در یک مرکز حالا از نظر adsl سرویس دهنده ای نباشه کاربر اگر اصرار داشته باشه از مخابرات درخواست کابل ارتباطی میکنه به نزدیکترین مرکزی که adsl داره.
به این میگن کابل ارتباطی که 2 تا مرکز رو به هم مرتبط کرده . اوکی ؟
عزیزم ریموت نفهمید میعنی چی برا شرکت هست ؟
ریموت کار خود مخابراته. شرکت چه به دخالت روی خط مشترک.
امر خیزتون مبارک:46:.
مخابرت زمانی که در یک جا عملیات داره برای اینک هکاربرزیاد گیر نده و توضیحات نده میگه یا اتصالی هست و یا کابل برگردان.نقل قول:
تو وضعیت اتصال نخیر adsl برقرار نمیشه . اتصال از نظر فنی و مخابراتی میگن (به هم).
اینچیزها همشون میشه .نقل قول:
مونده به شرکت .
اگر سرویس دارید نمیدونید می توانید از line rate و downstream بفهمید/
اوکی بیزیمت فهمیدم
یه شرکت ایکس هست که برای مرکز گلستان خدمات نداشته و از طریق قندی به گلستان خدمات پرسرعت میداده ، الان اوون شرکت امکاناتش رو فراهم کرده و به عنوان تنها خدمات دهنده ( در حال حاظر ) در مرکز گلستان فعالیت میکنه
آیا اینا خطی رو که قبلا از گلستان و به وسیله ی قندی اینترنت میگرفته با وجود امکانات فعلی نمیارن به مرکز جدید ؟
یه سوال عجیب :
قیمت پهنای باند 128 با قیمت سرعت 1 مگابیت برابر است ؟
سرعت دانلود این دو تا چی ؟
آره 2 سطر اول درست بود.نقل قول:
دیگه مرکز جدید سلسه شماره هاش فرق میکنه. چرا میشه ولی اگر کاربر بخواهد.
تو کابل ارتباطی معمولا تو مرکز جدید که شرکت خدماتش رو اورد ، مرکز خط خودش رو میده.
قیمت پهنا ؟ مربوط به شرکتها ؟ ----- ؟ خوب لسیت قیمت دارن دیگه معلومه.
سرعت ؟؟؟ MaSoOd جان سرعت تو سرویس 64 با 512 یکی هست ؟
پس تو 128 و 1 مگ هم تفاوت داره.
راستش خودم هم ندونستم چی گفتم و گفتی.
گل باشی.:11:
با سلام...نقل قول:
مسعود جان توي يك بازه ي زماني من فقط يك كارو انجام ميدم.موقع دانلود ديگه وب گردي نمي كنم.
||سپاس**
نقل قول:
منظور من هم همین بوود که اینا فکر میکنن کسی غیر خودشون سر در نمیاره و برای اینکه پاپیچشون نشن مردم فقط به گفتن اتصالی بسنده میکنن ! :21:
منظورم از این سوال این بوود که :نقل قول:
شرکت میگه 5 تومن بده کابلتو بیارم :18: / یکی دیگه هم تو شرکت میگه که آخر ماه خودمون اینکارو میکنیم :18:
کدوم یک از این بالایی ها درسته ؟ :31:
خب یه حالتی هست که شرکت سرعت رو میفروشه ( سرعت 128 با دانلود16 KB/s قیمت فلان )
یه حالتی هم هست که پهنا رو میفرووشه ( Dedicate ) ( پهنای 128 دانلود128 KB /s )
الان اگه قرار باشه من مشترک پهنای باند Dedicate 128 بگیرم قیمت چنده ؟
و اگه قرار باشه سرعت 1Mb/s share بگیرم قیمت چنده ؟
نقل قول:
منظورم اینه که تو همون بازه که دانلود میکنی گرافت رو برای اون بازه بزار ! :20:
سلام بر همه دوستان
لووووووووووول این تاپیک چقدر صفحاتش زیاد شده !
بالاخره همارا مرکز ستارخان رو راه اندازی کرد !!!
حالا منم میخوام adsl دار بشم !
کیفیت سرویس های همارا چطوری هستش ، تغییری کرده ، بهتر شده بدتر شده ؟! مخصوصاً 128 نامحدود 3 ماهه ؟
سرعت دانلود روزانه و شبانه اش چقدر ؟! بطور متوسط تو این 4 ساعت شبانه چقدر میشه دانلود داشت ؟!
تو شبانه که قطعی نداره مثل صبا ؟!
مودم همون SMC توصیه میشه ؟! نظرتون درباره موردم ASUS AM602 دست دو به قیمت 40 چیه ؟
ممنون و منتظرم !
سلام حاجی
ایشالله داریم تعداد بازدید مشهد رو هم رد میکنیم بین شهرا !
خب اگه فقط همارا براتون سرویس میده که در هر صورت مجبوری ازش استفاده کنی چه خوب چه بد !
128 های 51 تومنی که معمولا سرعت 13 برا دانلود میدن
برای سرویس های محدود هم شبانه با سرعت 50 به بالاست ( حدود 700 مگ دانلود )
نه شبانش قطعی نداره
SMC رو خودشون میفروشن
میتونی ارزونتر هم بگیری ولیاگه تمیز باشه میارزه
سلام.
بچه ها اشتراک من از همارا هنوز تموم نشده. ولی حجم ام تموم شده. (الان با دایل آپ هستم.)
نمیدونم 128 نامحدود بگیرم یک ماهه (18500 تومن). یا 512 با 5 گیگ بگیرم سه ماهه (30000 تومن).
البته به یه نقطه مهم اشاره کنم که متوسط مصرف من در هر روز (منهای شبانه) 100 مگ هست. یعنی سرویس 512 با 5 گیگ فضا برای سه ماه، 50 روز یا کمتر از اون دوام میاره تو دست من . . .
BIZIMT جون، مسعود جون، منتظر راهنمایی هاتون هستم. همچنین منتظر راهنمایی ها و نظرات بقیه برو بچه های خوب این تاپیک.
راستی! اینو هم بگم که بعضی شبها دانلودم خیلی زیاد میشه. در سرویس 512 محدود، شبها 800 مگ میشه دانلود کرد. و در سرویس 128 نامحدود در عرض 24 ساعت، 1200 مگ میشه دانلودید.
با تشکر :11:
کسی که 128 نا محدود میگیره حاظره سرعت کم رو بخاطر نا محدود بوودنش تحمل کنه پس دانلودش به وب گردیش میچربه !
اونی که 512 محدود میگیره بر عکس بالاییه ، یعنی حاظر به خاطر سرعت زیاد تو وب گردی سیستمشو شبا روشن بزاره
با این حساب کتابی که گفتی 512 سه ماهه 5 گیگ برات نمیصرفه
اگه وبگردی ت زیاده نسبت به حجم دانلود ( نه تعداد ) بهتره 512 یک ماهه بگیری 13500 تومنی 2 گیگ
سلام .
من الان از صبا نت اسفاده میکنم میوام برم همارا یا شاتل . الان اگه برم باز هم هزینه راه اندازی اینا میگیرن؟؟
الان بله.نقل قول:
ولی اگه یکی دو هفته صبر کنید که تصویبات جدید در شرکتها اعمال بشه، قانونا باید هزینه راه اندازی نگیرن.
البته نمیدونم آیا شاتل این تغییرات رو اعمال کرده یا نه؟
چون دیروز تو آگهی نامه پرنیان آگهی داده بود. 128 دو گیگ 7300 و 512 دو گیگ 9500 (یا 9800 . دقیقا یادم نیست)
سلام بچه ها :5:
مثل اينكه همارا سرعتش رو تو شهرستان ها هم تغيير داده و بيشتر شده .. :31:
اين تست سرعتي كه همين الان گرفتم ..... تا حالا اين اعداد رو نديده بودم
:18:
من که دیروز زنگ زدم شاتل گفتم eco 512 چند گفتن با کلیه هزینه همچون مودم می شه 72000.و ماهییانه 18700نقل قول:
اینطور گفتن یا ممکن من اشتباه فهمیدم.:13:
100% :21:نقل قول:
هزینه ی راه اندازی سرویسای اکو هم که ماشالله 25 تومنه :18:
فکر نکنم با یکی دو هفته روبراه بشه :27:نقل قول:
اینا قیمتای قبلیشوونه
نقل قول:
اتفاقا این چند رووزه متوسط سرعت دانلود من هم 4 کیلوبایت اضافه شده :18:
تستو ببینید
256 نا محدود
BizimT بیاد دلیل اختلاف بالایی با این پایینی رو ازش میپرسیم :
بذاريد ببينيم اين حضرت Bizimt كي مياد؟
من هم باهاش كار دارم.
راستي، مسعود جون مصرف وب من خيلي بيشتر از دانلودمه.
گفتي براي اين مورد 512 يك ماهه خوبه؟
یک ماهه چون 2 گیگ هست بهتر از 3 ماهه ( 5گیگ تقسیم بر3 ) هست
شاتل 2.5 گیگ 512 میده 19000 تومن حیف که راه اندازیش بالاست
طبیعتا کسی که مصرف وبش بیشتر از دانلودش هست براش محذدود سرعت بالا بهتره ، دلیل :
مثلا قراره 100 تا صفحه رو هر روز نگاه کنی که هر کدوم 1 دقیقه با 128 طول بکشه تا لود بشه ، این میشه 100 دقیقه
ولی با فرض اینکه همین صفحات با 512 لودش 20 ثانیه طول بکشه ( حداکث رو حساب کردما ) زمانی که باید صرف کنی میشه 33 دقیقه !
شرکت خودش برای جابجایی از طریق مخابرات اقام می کنه . هزینشم به هزینه اضافه میشه.البته اگر مخابرات ضرر و زیان نخواهد رایگان یا کمتر خواهد بود. موقع انجام با شما تماس گرفته خواهد شد.نقل قول:
پهنا عزیزم به کاربرای معمولی داده نمیشه . به شرکتها داده میشه و یا سازمان با هزینه خیلی بیشتر.
برای کاربران همان سرویسهایی در شرکتها معین شده که ارائه میدهند.
MaSoOd حون قیمتها معلوم هست. می توانید از خود شرکتها که برای کاربران مخصوص میدهند بپرسید.
نمونش همین شاتل و صبا . شما اگر بخواهید پهنای اختصاصی داشته باشید هزینش فوق العاده زیاد میشه.
حداقل 500 تومان را در نظر داشته باش.
128 نامحدود : من game باز نیستم -tv online ندارم -رادیو گوش می کنم - وبگردی هم دارم - دانلود هم برایم مهم است . (2 تا سیستم داشته باشم) 12 ساعت سیستم 1 را برای دانلود میزارم و 12 ساعت سیستم 2 رو برای دانلود میزارم. در هر یک از 12 ساعت هم نیازی به وبگردی داشته باشم میتونم انجام بدم. وقت مهم است و باید سریع همه کارها را انحام دهم.نقل قول:
من از همه 24 ساعت برای دانلود استفاده نمی کنم.در 24ساعت (13 ساعت کار ) وبگردیم را راحت انجام می دهم و 5 گیگ هم دانلود دارم.
در اخر ماه هم 150 گیگ دانلود داشتم. اگر زیاد کار کنم 24 ساعت ، می تونم تقریبا تا دوبرابر افزایش بدم.
512 3 ماه 5 گیگ : رادیو گوش نمیدم - tvonline نمیبینم - وبگردی مخصوصا سرعت وب باز کردن برا من مهم است. دانلود روزانه نمیتونم انجام بدهم چون از اعتبار مثل باد کاسته میش. دانلودهایم را تنظیم می کنم برای شبها سرویس رایگان دانلودهایمان را انجام می دهم و هر شب در 4 ساعت 900 مگ دانلود دارم .
در پایان ماه دانلود هایم 27 گیگ بوده و تقریبا 1.5گیگ هم از کل اعتبارم کم شده و 2 ماه دیگر فرصت دارم و با 3.5 گیگ اضافه .
در پایان 3 ماه کلا 80 گیگ دانلود داشتم. و از اعتبارم برای وبگردی استفاده نمودم.
این یک تصمیم بندی نمونه بود که هر کاربر میتونه بر طبق نیازش بهترین سرویس رو انجام بده .
quote=tohidkh;3080074]الان بله.
ولی اگه یکی دو هفته صبر کنید که تصویبات جدید در شرکتها اعمال بشه، قانونا باید هزینه راه اندازی نگیرن.
البته نمیدونم آیا شاتل این تغییرات رو اعمال کرده یا نه؟
چون دیروز تو آگهی نامه پرنیان آگهی داده بود. 128 دو گیگ 7300 و 512 دو گیگ 9500 (یا 9800 . دقیقا یادم نیست)
موفق باشید [/quote]
شاتل فعلا مانند سایرین هزینه سابق هست که با ترفندهای فروش ارائه داده و مربوط به بخشنامه جدید نیست.
اعتماد به این بخشنامه جدید خیلی ضعیف هست. بهتر هست باری این چیزها معطل نشوید و سرویسهایتان را با گذشته شارژ نمایید. مطمئن باشید اگر تغییری شد شما در نوبه بعد طبق آن پرداخت خواهید داشت.
عزیزم MaSoOd جان این برای 2 مین بار هست که اشاره می کنم که راه اندازی شاتل 15 تومن هست که می تونید تا 10000 تومان تخفیف بگیرید.نقل قول:
راه اندازی شرکتها گران می باشد.
:31::46: خوب بهتر شده دیگه.اما در نظر داشته باشید در ping شما از کدام سرورها دارید استفاده می کنید ؟ مطمئن باشید ممکن است امروز همه چیز مانند این تست عالی باشه ولی فردا خیلی بد.
ping از سرورها تفاوت های چشم گیری را در هر زمان خواهد داشت.
در این خصوص هم نظر خاصی ندارم.
این چند روزه حال خوشی ندارم. همه آیندم همه کارهام همه فکرهام لو رفته و خودم که نقطه آغاز بودم همین الان نقطه آخر هستم. خیلی بد هست که این حالت به ادم روبرو بشه . مدرک تحصیلی من هم تو هوا و زمین سرگردان مونده.
بی خیال.
بای.
salam
میخواستم adsl بگیرم از همارا سیستم
64 Kbps
نامحدود خانگی
! با توجه به اینکه فقط چهار تومان فرق دارن کدوم مناسب تره !
و سرویس دهی همارا خوبه یا بده؟
سرعت دایل اپم متوسط 40 هست این 64 متوسط سرعته یا حدااکثر ؟؟؟
من نفهمدیم بلاخره صبر کنیم تعرفه ها بیشتر میشه یا کمتر میشه ؟
سرویس 64 سرعتی در حد 8 در بهترین شرایط خواهید داشت.
یعنی برابر یا کمی بهتر از همین dialup .
از انجایی که شما dialup را در بهترین حد معمول دریافت می کنید سرعت وب بازکردن تقریبا خوب هست در 64 adsl.
ببینید با این سرعت کارتان راه میافته عالیه.
ولی از نظر من شما که می خواین خرج کنید 128 بگیرید. البته هزینه اولیه مودم و راه اندازی رو هم در نظر داشته باشید.
صبر که باید بکنید اما اگر صبر ایوب دارید.نقل قول:
من نفهمدیم بلاخره صبر کنیم تعرفه ها بیشتر میشه یا کمتر میشه ؟
چون به این زودی ها خبری نیست لااقل تا 20 روز دیگه .
یا جنجنال میشه یا انگار نه انگار و ... فعلا کاری کردند (این کار رو بکنی من هم فلان کار می کنم من لو می دمت و ...) از همین بازیهای بچه گانه که مخابرات ارائه adsl رو به عقب انداخت .
متشکرم و سپاس از همه .
ممنونم از شما موفق باشید دوست عزیز ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبر ایوب ندارممم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام...نقل قول:
آقا مسعود بفرما اينم گراف براي بازه زماني موقع دانلود در ساعات متفاوت.
ولي چرا سرعت دانلود با وب گردي متفاوت هستش؟
||سپاس**
سلام 512 چی میخوای بگیری ؟نقل قول:
شاتل یا صبا ؟
سلام.
دوستان بازهم یه سوال دارم. ببخشید دیگه . . . همفکری در هر کاری لازمه . . .
همونطوری که میدونید هزینه ای که پرداخت میشه تا یک سرویس راه اندازی بشه، شامل چند قسمت هست.
من میخوام این هزینه ها رو یکی از در سرویس های حجمی هماراسیستم بررسی کنم و یکی دو تا سوال بپرسم.
مثلا سرویس +128. (512 با 5 گیگ محدودیت حجمی برای 3 ماه)
هزینه کل این سرویس 30200 تومن میباشد.
همونطور که در سایت هماراسیستم هم مشاهده میکنید نوشته هر 5 گیگ فضا، 20 هزار تومن.
خب پس مشخص میشه که 20000 تومن از کل هزینه، مربوط به حجم 5 گیگ هست.
حالا میمونه 10200 تومان. خب این مبلغ هم به عنوان هزینه آبونمان مخابرات و عوارض و مالیات (6 درصد آبنومان، 3 در صد مالیات و . . . ) این مبالغ برای هر ماه، 3500 تومان هستند. که برای اشتراک سه ماهه، میشه 10500 .
پس کل هزینه های این سرویس تفکیک شد: 20000 تومن = 5 گیگابایت فضا ؛ 10000 تومن = هزینه های دولتی برای 3 ماه.
حالا سوال من:
من یه اشتراک سه ماهه دارم.
در طی دو ماه (دقیقا 56 روز) فضای 5 گیگم تموم شده. یعنی هزینه های مخابراتی ماه بعدی رو در اول اشتراک پرداخت کردم.
پس اگه من برای این یک ماه باقیمانده متقاضی سرویس دیگه ای باشم، قانونا نباید از من هزینه مالیات و غیره گرفته بشه. چون طبق قرار داد پرداخت کردم.
حالا آیا این مورد در ISP های این سرزمین پهناور رعایت میشه یا نه؟ اگه نمیشه، من چطور میتونم قانعشون کنم؟
دوستان؛ نظر بدین لطفا. که آیا حرف غیر منطقی میزنم؟
داداش BIZIMT ، پاسخگو باش.
لطفا یه کم زودتر. چون فردا صبح اول وقتی (ساعت 11 :31: به محض اینکه از خواب بیدار بشم) اقدام به خرید سرویس خواهم کرد . . .
نه بابا؛ هیچ کدوم. همارا میگیرم. فقط نمیدونم سرعت وب 128 نامحدود چقدره؟ چون تا حالا از این سرویس استفاده نکردم. ولی با راهنمایی یکی از دوستان گلم (:10:) میخوام 128 نامحدود بگیرم. (ولی یه کم عشق به سرعت دارم هاااااا. این عشقم پایمال خواهد شد :37:)نقل قول:
tohidkh جان :
نه عزیزم صاحبهای شرکتها به این صورت بریدن ودوختن :
سرویسی که شما خرید می کنید برای ان مدت تعیین شده است مثلا اگر سرویس 3 ماهه خرید کرده اید شما موظف هستید این سرویس را در مدت 3 ماه و در طولاین مدت استفاده نمایید .
اگر زودتر تمام کنید می توانید ل اضافه خریداری نمایید وگرنه برای شارژ از نو سرویس بایستی کلا از ریشه پرداخت نمایید.
من خودم چندین بار به این نوع محاسبه اعتراض نموده ام اما خوب تنها دلیل قانع کننده ، رفع ضرر و زیان و خرجی مخابرات و نیاز هاست.
نه می خواستم گوشی دستم باشه ببینم که این هزینه ای که میگیرن اگه اضافی باشه ندم بهشون :27:نقل قول:
اصلا آیا گرفتن هزینه برای اینکار عرف هست بین بقیه ی شرکت ها ؟
نقل قول:
پهنا عزیزم به کاربرای معمولی داده نمیشه . به شرکتها داده میشه و یا سازمان با هزینه خیلی بیشتر.
حداقل 500 تومان را در نظر داشته باش.
دلیل اینکه به یوزر معمولی داده نمیشه چیه ؟ مگه عاملی غیر از پول هم دخالت داره ؟ :21:
آخه یه بار توو روزنامه دیدم تراشه سبز هزینه ی 128 ددیکیت رو نزدیک 210 تومن زده بوود :18:
آیا سرعت دانلود 128 ددیکیت با 1 مگابیت شیر برابره ؟ ( اگه میشه این قسمتو یکم بازش کن / سرعت سرویسای ددیکیت رو میگم )
اوونروز رفته بوودم دفتر خیابان امام ازشوون پرسیدم گفتن که برای ART ها 15 تومن و برای اکونومی 25 تومن :18:نقل قول:
عزیزم MaSoOd جان این برای 2 مین بار هست که اشاره می کنم که راه اندازی شاتل 15 تومن هست که می تونید تا 10000 تومان تخفیف بگیرید.
مشترک بیچاره که میره اکو بگیره به خیال خودش داره با 9500 یا 7300 صاحب اینترنت پرسرعت میشه نمیدونه که این 25 تومنی که ازش میگیرن پول دو ماه اینترنتش هست :31:
آخه چرا اون دو تا عکس اینقدر با هم تفاوت دارن ؟ :41:نقل قول:
خوب بهتر شده دیگه.اما در نظر داشته باشید در ping شما از کدام سرورها دارید استفاده می کنید ؟
ایشالله اگه مشکلی داری زوود رفع بشه چون تو این تاپیک مشکل خیلیا رو رفع کردینقل قول:
الان من به کدومش اعتماد کنم ؟
این چند روزه حال خوشی ندارم. همه آیندم همه کارهام همه فکرهام لو رفته و خودم که نقطه آغاز بودم همین الان نقطه آخر هستم. خیلی بد هست که این حالت به ادم روبرو بشه . مدرک تحصیلی من هم تو هوا و زمین سرگردان مونده.
بی خیال.
راستی سعی کن وقتی حال خوشی نداری تصمیم گیری نکنی ! ( خودتو آروم کن )
خب دیگه / میبینی که سرعت دانلود الان بالای هفته دیگه چی میخوای :31:نقل قول:
نقل قول:
نه توحید اینطوری نیست / همونطور که BizimT گفت اینا پهنایی که از مخابرات میگیرن نا محدود هست
تازه اگه به قول خودت بیایم این هزینه رو تیکه پاره کنیم رقمی کمتر از اوونی که گفته میرسه به هر گیگ
کلا فروش هر گیگابایت اضافی یکی از راه های درآمد شرکت هاست ( پس باید سود توش باشه ) پس هزینه ای که از شما برای هر گیگ میگیره نسبت به هزینه های سرویس های اصلی زیاده
مثلا ماکس چت برای هر گیگ 8 تومن و شاتل 3 تومن میگیره ( منظورمو فهمیدی ؟ )
نقل قول:
من یه اشتراک سه ماهه دارم.
در طی دو ماه (دقیقا 56 روز) فضای 5 گیگم تموم شده. یعنی هزینه های مخابراتی ماه بعدی رو در اول اشتراک پرداخت کردم.
پس اگه من برای این یک ماه باقیمانده متقاضی سرویس دیگه ای باشم، قانونا نباید از من هزینه مالیات و غیره گرفته بشه. چون طبق قرار داد پرداخت کردم.
اتفاقا منم سر این موضوع یه بار تو همارا گرد و خاک کردم :31: اونم با اوون منشی تازه وارده ( همون که فارسی فوله ! ) + حضرت فرمانی
جالب اینجاس که به نتیجه ای نرسیدم ولی خوبیش این بوود که یکمی زبون فارسیم تقویت شد :27:
ایا این سرویس eco شاتل جمعه ها رایگان نیست.فقط art جمعه ها رایگان هست.در ضمن هزینه راه انداز ی و نصب سرویس اکونمی 15000 است نه 25000 تومان.
آره 100% عرف هست . اما تفائت اصلی سر قیمتش هست و سودش برای شرکتها . ولی در معمول ترین حالت 10 تومن هست.نقل قول:
آره بابا دخالت پول که اگه گردن کلفن باشه و به صورت زیر میزی با مدیر عامل محترم حله . اما در غیر صورت امکان اخطار و جریمه های سرکش و پلمپ ISP هم هست.نقل قول:
سرویسی که به شما داده می شود از نوع share است نه Dedicated . یعنی میزان مشخصی پهنای باند در اختیار شرکت قرار گرفته و آن این میزان را در بین کاربرانش تقسیم می کند به عبارت دیگر اگر پنج نفر در زمانی به اینترنت متصل شوند سرعتشان دو برابر زمانی است که ده نفر در حال کار با اینترنت باشند . می توانید شیر آبی را تصور کنید که به میزان مشخصی از آن آب می آید در این هنگام هر چقدر انشعاب از این شیر بگیرید مقدار آبی که به مقصد می رسد کمتر می شود. در مورد شرکت های ارائه دهنده ی ADSL نیز ماجرا به همین شکل است.اگر این شرکت به تعداد زیادی کاربر پهنای باند اختصاص دهد در ساعات شلوغی باز کردن یک صفحه ی گوگل نیز کار سختی است.آگاهی از این مورد تنها با سوال کردن از کاربران مشترک به دست می آید .نقل قول:
بنابراین این اگر شما با همون 16KB باشه همون کل پهنای باند 128 حساب میشه. اما تفاوت در shared این هست که زمانی معلوم میشه که سرعت شما از این حد خیلی پایین بیاد و در نوسان باشه که گفته شد علتش چیه.
share کامل رو کاربران می تونن بفهمند که شده یا نه. نمیدونم کی گفته که با 1024 برابری میکنه شاید منظورشون یه چیز دیگه بوده ولی در کل حقیقت این هست.
عزیزم کی اینو به شما گفته ؟ شاید خواسته اذیت کنه.نقل قول:
ازشون اگه فرم تعرفه می گرفتید مشخص میشد. من هفته پیش چندتا دوستم رو به شاتل معرفی کردم تا همون هزینه اضافی رو 5000 تومن بپردازند. (دشمنی نیست ها ، اونا برا سرویس دومشون میخواستند که من هم معرفی کردم)
ای عزیز جان . من که کسی نیستم و کاری نکردم. هر چه هم بود برای آگاهی دوستان بود.نقل قول:
درسته تصمیم گیری نمی کنم . اما دیگه دارم از این کار فکر کنم بازنشست میشم. تا 3-4 سال دیگه اونم شاید.
یا یک کار کوچیک برای خودم درست خواهم کرد. ولی دوست دارم adsl تبریز رو همیشه در ذهنم داشته باشم.:46:
بله درسته.نقل قول:
من الان موندم از شاتل adsl بگیرم یا از همارا.
نظر شماها چیه.کودومشون بهتره.
یکم اگه بشه توضیح بدید.:40:
ممنون:40:
نقل قول:
پس همون 5 تومنو بدم خووبه :27:
یعنی این 210 تومن برای 128 ددیکیت کمه ؟ یا من اشتباه میکنم ؟ ( قیمت خط ددیکیت 64 + 128 چقدره ؟ )
برای سرویسای ددیکیت که سیم کشی اضافه نمیخواد ؟
تازه مخابرات که نمیفهمه ایشون برای من ددیکیت داده که :21:
نقل قول:
عزیزم کی اینو به شما گفته ؟ شاید خواسته اذیت کنه.
ازشون اگه فرم تعرفه می گرفتید مشخص میشد. من هفته پیش چندتا دوستم رو به شاتل معرفی کردم تا همون هزینه اضافی رو 5000 تومن بپردازند. (دشمنی نیست ها ، اونا برا سرویس دومشون میخواستند که من هم معرفی کردم)
نه بابا اتفاقا فرم تعرفه هم اینو نوشته که برای ART ها 15 تومن و برای ECO ها 25 تومن :18:
ببینم BizimT غیر از خودت چند نفر هستن که Multi DSL هستن ؟ من فکر کردم فقط خودت چند تا DSL داری ! :18::21:
نقل قول:
ای عزیز جان . من که کسی نیستم و کاری نکردم. هر چه هم بود برای آگاهی دوستان بود.
درسته تصمیم گیری نمی کنم . اما دیگه دارم از این کار فکر کنم بازنشست میشم. تا 3-4 سال دیگه اونم شاید.
یا یک کار کوچیک برای خودم درست خواهم کرد. ولی دوست دارم adsl تبریز رو همیشه در ذهنم داشته باشم.:46:
بابا زووده برا بازنشستگی / تو که سنی نداری :27::20::5:
ولی فکر نکنم کار آیندت هم چندان بی ربط به اینترنت و آی اس پی و البته گرافیک ! باشه ( میشناسمت ) :31:
راستی حالا که بحث DSL تبریز پیش اوومد یه سوالی ازت بپرسم :
همارا که نماینده ی شرکت تهرانی نیست پس چرا اسمش جزو اون 11 تا PAP نیست ؟
--------------- ---------- -------------
نقل قول:
سرویسی که به شما داده می شود از نوع share است نه Dedicated . یعنی میزان مشخصی پهنای باند در اختیار شرکت قرار گرفته و آن این میزان را در بین کاربرانش تقسیم می کند به عبارت دیگر اگر پنج نفر در زمانی به اینترنت متصل شوند سرعتشان دو برابر زمانی است که ده نفر در حال کار با اینترنت باشند . می توانید شیر آبی را تصور کنید که به میزان مشخصی از آن آب می آید در این هنگام هر چقدر انشعاب از این شیر بگیرید مقدار آبی که به مقصد می رسد کمتر می شود. در مورد شرکت های ارائه دهنده ی ADSL نیز ماجرا به همین شکل است.اگر این شرکت به تعداد زیادی کاربر پهنای باند اختصاص دهد در ساعات شلوغی باز کردن یک صفحه ی گوگل نیز کار سختی است.آگاهی از این مورد تنها با سوال کردن از کاربران مشترک به دست می آید .
یکی از دووستان که نماینده ی DSL هست یه مطلبی رو بهم گفته : ( نقل قول از ایشون )
- سرعت سرویس ددیکیت برابر مقدار اسمیش هست یعنی اگه 128 بخری 128 کیلوبایت دانلود داری
مثال : Share Ratio شاتل 1:4 هست و هم چنین سرعت دانلود کاربراش هم اینو ثابت میکنه
یوزری که 128 داشت از شاتل سرعت دانلودش بالای 30 بوود / در صورتی که برای سایر شرکتا مثل همارا نسبت شیر 1:8 و سرعت دانلود 16
به عبارتی : 128/8=16 برای همارا با نسبت شیر 8 و 128/4=32 برای شاتل با نسبت شیر 4
لطفا نظر دقیق و کامل رو درباره ی این صحبت بالا بگو
نقل قول:
بنابراین این اگر شما با همون 16KB باشه همون کل پهنای باند 128 حساب میشه. اما تفاوت در shared این هست که زمانی معلوم میشه که سرعت شما از این حد خیلی پایین بیاد و در نوسان باشه که گفته شد علتش چیه.
share کامل رو کاربران می تونن بفهمند که شده یا نه. نمیدونم کی گفته که با 1024 برابری میکنه شاید منظورشون یه چیز دیگه بوده ولی در کل حقیقت این هست.
خب ما که 100% مطمئنیم که همارا ( برای مثال ) سرویساش شیر هست و شما هم که میگی اگه دانلود 16 بده شیر نیست در صورتی که من همین مقدار ( مثلا 15 به بالا ) رو گرفتم و سرویسم هم شیر بووده
اصلا سوال مهم اینه که : چطوری میشه ما یه خط 128 رو بین 8 نفر تقسیم کنیم و برای هر کدوم سرعت 128 یا شایدم 120 برسه ؟ :18:
نقل قول:
شاتل از لحاظ کیفیت حرف اول رو میزنه و گروونه
ببین کدومشو می خوای :8:
اینم یه عکس از نمدار پهنای باند !
یعنی سرعت دانلود شاتل نسبت به دیگر شرکتها بالاست.
در ضمن اصلا اینجا کسی ceo 512 شاتل داره.
ممنمون
مسعود این مربوط به چه سرویسیه؟نقل قول:
256 نامحدود؟؟؟ :18:
چرا پس سرعتت تا 54 بالا رفته؟؟؟؟؟
نه به اون معنی!نقل قول:
فرض کنید میخواهید از سرویس 512 استفده کنید.
اعداد و ارقام این سرویس در شاتل، نزدیک تر هستند به 512 واقعی. (چون معمولا کمتر از 512 میشه)
البته اگه بخواهید 512 بگیرید از شاتل، باید یه نامه ای چیزی جور کنید . . .
------------------------------------------
دوستان، من نمیدونم چرا یکی دو هفته است که سرعتم خیلی افت کرده . . .
همچنین نمیدونم چرا یه کم از وب استفاده میکنم، بعد میبینم 100 مگ از حسابم کم شده :18::18::18:
این سرعت، در حالیه که Down Stream در مودم من، 512 هست . . .
سلام
ای بابا! :18:
دوستان آیا امکان داره که یه سرور خراب باشه؟
اختلاف سرعت رو در سرور Recommeded با سرورهای مختلف ببینید.
همونطور که میبینید سه تا تست پایینی تقریبا یکی هستند. ولی اولی خیلی فرق میکنه . . .
الان یه سوال به ذهنم اومد:
چرا یه مدتیه که Recommeded Server عوض شده؟؟؟؟؟
قبلا Kuwait City بود و الان شده Yerevan . وقتی با Yerevan تست میگیرم، سرعت رو نصف نشون میده.
این در حالیه که سرعت دانلودم از 50 پایین نمیاد.
با تشکر :11:
مشکل اینجاست که شما تست سرعت را با ping و ... اشتباهی گرفته اید.
وقتی دانلود میکنید ببینید اون سروردر کدام کشور هست و ازچه روترهایی می گذره.
اینجاست که همه چیز دستتون میاد.
شما مثلا با Yerevan تست میکنید اگه 120 شد مثلا میگید اٍ سرعت ارائه سرویس فلان شرکت پایینه من نمی خوام و هزار تا حرف و حدیث دیگه.
برای شرکتها تست سرعت از منزل تا خود سرور ISP حساب هست که سرعت مطلوب و همونی که گفته ارائه بده . از اینجا به بعد دیگه مشکل کاربر که از کجاها دانلود میکنه و ... .
در مرحله دوم نحوه ارائه سرویس از طریق سرور هست که از چه پروتکل هایی استفاده میکنه آیا از تونل استفاده می کنه ایا از ماهواره و هزارتا چیز دیگه که تخصصی هست.