یه جا دیگه ببر نشون بده
Printable View
یه جا دیگه ببر نشون بده
سلام به همه دوستان و ممنون که اطلاعات مفیدی رو در باره انواع روغن و تجربه استفاده از اونها رو در اختیار دیگران قرار دادن
در مورد کارت سوخت و کارت موتور بگم که من اول کارت موتورم اومد بعدش هم کارت سوخت ردیابی کارت سوخت از طریق آدرس الکترونیکهم امکان پذیر نیستکد:www.epolice.ir
امروز رفتم پمپ بنزین که برای اولین بار بنزین بریزیم تو شکم موتور که دیدم رمز میخواد!!!
از یارو پرسیدم گفت چهار رقم آخر شماره ملیت رو وارد کن اما من بلد نبودم واسه همین ناکام موندم:31:
سلام . همراه داشتن کارت ملی حین سواری الزامیه . جزء مدارک محسوب می شه . منم روزی که رفتم برای بنزین همین مشکلو داشتم ولی کارتم همراهم بود . مضحکه که پشت پاکت کارت سوخت اینهمه مطلب بی فایده نوشته الا همین موضوع !!نقل قول:
از طرف دیگه کارتهای سوخت موتور به 10 لیتر محدودن ! من همیشه نیم-باک می رم بنزین می زنم تا بتونم باکمو پر کنم و البته همسایه هم استفاده ببرن !
سلامنقل قول:
تو کفی حدود 110 -15 تا رفت ولی فک کم 120 و بره البته زیاد ادامه ندادم جونم عزیز تره البته من تمام این تسها رو دو ترک انجام دادم
دو ترک تو کفی . تست سرعت انجام دادید ! اونم با این موتور ؟
عزیزم این کیلومتر شمارای موتورای ما خطای زیادی دارند . باید با جی.پی.اس تست بگیرید . البته اگه خارج بود می تونستید با قبض جریمه هم متوجه سرعتتون بشید . اینجا امکانات کمه :38:
به به ... مبارکه . بجای شیرینی ترشی بده . از بس کسی گواهینامه نگرفته مال شما اینقدر زود بدستت رسیده . باید همون روز می گرفتی . پیش بسوی جاده چالوس :دینقل قول:
بعد از 12 روز گواهینامه اومد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی هوشش رو نداده اند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از کی بیاد هوش بگیرم. کجا باید شکایت کنم. من هوشش رو می خوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
سلام . همراه داشتن کارت ملی حین سواری الزامیه . جزء مدارک محسوب می شه . منم روزی که رفتم برای بنزین همین مشکلو داشتم ولی کارتم همراهم بود . مضحکه که پشت پاکت کارت سوخت اینهمه مطلب بی فایده نوشته الا همین موضوع !!
ما یک تصحیح بیفزاییم
حین رانندگی کارت ملی الزامی نیست. کارت وسیله نقلیه + بیمه و برگ معاینه ! - برای موتور!!! - + گواهینامه الزامی هست که البته در گواهینامه و کارت خودرو شماره ملی نوشته میشه.
البته طبق این کتاب آیین نامه نوشتم. درست غلطش پای سرتیپ اعزازالدین مشکوتی
یعنی همسایه ها بنزین می کشند؟نقل قول:
از طرف دیگه کارتهای سوخت موتور به 10 لیتر محدودن ! من همیشه نیم-باک می رم بنزین می زنم تا بتونم باکمو پر کنم و البته همسایه هم استفاده ببرن !
جدیدا همه مدارک را باید یا از پلیس 120 یا از مرکز شماره گذاری پیگیری کرد البته من وقتی پرینت گرفتم زیر برگه سایتش رو زده بودنقل قول:
در مورد کارت سوخت و کارت موتور بگم که من اول کارت موتورم اومد بعدش هم کارت سوخت ردیابی کارت سوخت از طریق آدرس الکترونیک eploice هم امکان پذیر نیست
p10gvh3.ir:7001
نمی دونم چرا همینجوری نمی ره. سرویس خصوصیه یا چیز خاصی؟
---------------------------------------------------------------------------------------------
پست زدم بعد پست شما رو دیدم!!
تشکر.نقل قول:
به به ... مبارکه . بجای شیرینی ترشی بده . از بس کسی گواهینامه نگرفته مال شما اینقدر زود بدستت رسیده . باید همون روز می گرفتی . پیش بسوی جاده چالوس
فعلا یک گل اهدا کنیم:11:
یحتمل! 12 روز خیلی خوبه اما چرا هوشمند نیست؟! ما بریم شرق !! شمال به ما نیومده!
آخرش نفهميديم چي شد!نقل قول:
حین رانندگی کارت ملی الزامی نیست. کارت وسیله نقلیه + بیمه و برگ معاینه ! - برای موتور!!! - + گواهینامه الزامی هست که البته در گواهینامه و کارت خودرو شماره ملی نوشته میشه.
براي موتور همراه داشتن چه مداركي الزامي هست؟
گواهي كه هيچي
كارت موتور و بيمه هم بايد باشه؟ (يعني اگه نباشه موتورو ميخوابونه؟)
در چه صورت موتور رو ميتونن بخوابونن؟
من گواهي دارم
كارت موتور هم دارم
ولي بيمه اينا يوخ
من منبع دادم. صفحه 140 کتاب آیین نامه سال 1390. نکته سمت چپ صفحهنقل قول:
آخرش نفهميديم چي شد!
براي موتور همراه داشتن چه مداركي الزامي هست؟
گواهي كه هيچي
كارت موتور و بيمه هم بايد باشه؟ (يعني اگه نباشه موتورو ميخوابونه؟)
در چه صورت موتور رو ميتونن بخوابونن؟
من گواهي دارم
كارت موتور هم دارم
ولي بيمه اينا يوخ
مدارک مورد نیاز جهت رانندگی:
گواهی نامه
کارت خودرو
معینه فنی
بیمه شخص ثالث
البته یک تست کنارش هست که گزینه ای که علامت خورده ، کارت شناسایی هم در آن عنوان شده است اما سایر گزینه ها این مدارک اصلی را که نوشتم را ندارند پس می توان گفت به این دلیل رد شده اند. (شاید الزامی هست)
حالا یه کارت اضافه و کم چه فرقی می کنه.
بیمه را حتما تهیه کنید.
تو صفحه قبلی نوشتم کم مونده بود دیشب بزنم به یه پالسی (یه ربع دستم می لرزید - نور چراغم افتاد توی پلاک و رینگ و ... اش اینقدر نزدیک بود)
دادا گفتم تست نگفتم که یکله باهاش تاختم امنیت این موتور رو 60-70 تاس بیشتر یعنی استقبال از مرگنقل قول:
یه کیلومتر دیجیتال دارم ماله چرخمه با اون تست گرفتم کیلومتر خودش تقریبا دقیقه البته از 100 به بالا میگه داری 120 تا میری
ولی دیجیتاله دقیقه فقط یه مشکلی داره اینکه اخرین سرعتش 99.99 هست یعنی 100 تا
اون 10-15 تا هم که گفتم دلیلش همین بود
البته کیلومترم کت ای هست و جزو دقیق ترینهاس تو رشته خودمون:10:
همون بهتر نیست
راستی برو بچ گواهینامه رو تهران جا گذاشته باشم حکمش پارکینگه؟
یا کپیش رو قبول دارن؟
---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
کارت موتور بیمه گواهینامه و کلاه ایمنینقل قول:
بیمه میخوابونن-گواهینامه میخوابونن-کارت موتور کمبود مدارکه جریمه(البته به حال افسر ربط داره)کلاه هم جریمه(اینم به حال افسر ربط داره) که تو همه شرایط حالشون خوب نیست صاف میری پارکینگ:10:
خوب عزیزم برو بیمه رو 60 تومن خرج کن بگیر 1 سال راحتی خدای نکرده اتفاقی نیوفته :19:
سلامنقل قول:
ما یک تصحیح بیفزاییم
البته طبق این کتاب آیین نامه نوشتم. درست غلطش پای سرتیپ اعزازالدین مشکوتی
من اشتباهی نوشتم الزامی . واسه من که گواهینامه ندارم این مطلب الزامیه . چون واسه کساییکه گواهینامه ندارن و سوار راکبند بدون گواهینامه هیچ مدرک حقوقی عکس داری وجود نداره . یعنی هم راکب و هم مرکب نامعین به مالک اند . یجور سرقتی یا مشابهش . بهمین خاطر اگر موتور بخاطر تردد بدون گواهینامه ضبط بشه اول باید تکلیف راکب مشخص بشه که کی هست . تا اینکه بعد برسیم به اینکه گواهینامه نداشته .
اگرم قرار بر جریمه باشه باز هم نیاز به کارت ملی هست . در هر صورت اون روزیکه من بخاطر گواهینامه جریمه شدم . اگر کارت ملی همراهم نبود که دیگه هیچی !
افسر هم بیمه و کارت موتور و گواهینامه رو موقع ضبط موتور ، بازداشت می کنه !
ای بابا اینجا بحث در مورد موتور شده یا گواهینامه ، کارت سوخت و.... ؟؟؟؟؟
بهتر نیست برای اینا یه تایپیک جدا بزنید؟:41:
امروز رفتم پمپ بنزین و از کارت سوخت نو رسیده باک رو پر از بنزین کردم
حدس بزنید چند لیتر؟
.
.
.
.
.
.
100 لیتر نه بیشتر از اینا :27: ای بابا کاش 100 لیتر بود 50 لیتر نه یه قطره کم و نه زیاد
رمزشم 4 رقم آخر شماره ملی
حالا اینجا رو داشته باشید
یه موتور بعد از من منتظر بود تا نوبتش بشه و میخواست آزاد بزنه که کمی ناراحت بود از این موضوع من 3.5 لیتر زدم گفتم بیا شما هم باکت رو پر کن بنده خدا به دوستش گفت هر وقت 4 لیتر زدم بگو
دوستش هم اصلا متوجه نبود یارو 0.5 لیتر زد که دوستش گفت شد 4 لیتر بنده خدا هم یه خورده تعجب کرد اما نازل رو گذاشت و پول منو هم به زور حساب کرد موبایل من هم همون موقع زنگ خورد و من حواسم پرت شد
(فکر کرد 4 لیتر رو زده)
در صورتیکه 0.5 لیتر بنزین زده بود 400 تومن داد
من هم بین راه متوجه این مسئله شدم که دیگه دیر شده بود
خوب عیب نداره لیتری 800 حساب کرده:31:
عزیزم موتور شما مصرفش خیلی کمه ولی شارژ بنزینتون با موتورای 250 سی.سی برابر . من تو کار این شرکت سوخت موندم !نقل قول:
دوستان شما چه تويوپي براي موتورتون ميندازيد؟
من هر تويوپي ميندازم نهايت عمرش 1 ماهه ..پنچر ميشه
موتور من 125 cg ايراني.و قيمت تویوپ هم 7 هزار تومن با نوار طوقه .
يه بار سر ظهر ساعت 3 تويه تهرانپارس پنچر شد تا خونمون 3 ساعت گرفتم دستم پياده اومدم تو گرما 2 كيلو آب بدنم كم شد.شانسم پول
هم اون موقع نداشتم پنچري بگيرم.واقعا دردسر شده موتور واسم .
احتمالا زيادي سير بادش ميكنيد لاستيك رو!
يه مقدار هم بد شانسيد
سلامنقل قول:
دوستان شما چه تويوپي براي موتورتون ميندازيد؟
من هر تويوپي ميندازم نهايت عمرش 1 ماهه ..پنچر ميشه
موتور من 125 cg ايراني.و قيمت تویوپ هم 7 هزار تومن با نوار طوقه .
يه بار سر ظهر ساعت 3 تويه تهرانپارس پنچر شد تا خونمون 3 ساعت گرفتم دستم پياده اومدم تو گرما 2 كيلو آب بدنم كم شد.شانسم پول
هم اون موقع نداشتم پنچري بگيرم.واقعا دردسر شده موتور واسم .
تو 21000 کیلومتر یکبار تیوپ عوض کردیم (فعل جمع به دلایلی به کار رفته است)
شما چند نکته را مد نظر داشته باشید:
1: لاستیک یاسا بیندازید
2: پنچری از کدام ناحیه است؟ از ناحیه خارجی یا به سمت طوقه(رینگ)؟
3: باد لاستیک را حتما تنظیم کنید با فشار سنج.
خب شما هم برید موتور کم مصرف بخرید. :4:نقل قول:
عزیزم موتور شما مصرفش خیلی کمه ولی شارژ بنزینتون با موتورای 250 سی.سی برابر . من تو کار این شرکت سوخت موندم !
پاسخ از طرف مسولان شرکت سوخت!!
کارت سوخت ما نیز آمد. هیپ هیپ هورا
سلامنقل قول:
ا خونمون 3 ساعت گرفتم دستم پياده اومدم تو گرما 2 كيلو آب بدنم كم شد.شانسم پول
هم اون موقع نداشتم پنچري بگيرم
شما موتورو قفل می کردی می اومدی منزل بعد بر می گشتی پنچری می گرفتی . هم به کمرت فشار نمی آوردی و هم 2 ساعتم طول نمی کشید و با موتور سالم می رسیدی خونه بجای پنچر .
اگر تونستی لاستیک تیوبلس بخر . پنچریش کمه و با یه چسب ساده سطحی تمومه و کنترل موتورم بهتر می شه
سلامنقل قول:
شما اول ببین معمولا پنچری از کدون ناحیه تیوپ هست اگر از کنار والف پنجر میشه علت میتونه کم باد بودن تیوپ باشه که والف کش میاد اگه از سایر قسمتها دیگه هست یا لاستیک نخ نما شده (نخ زده) یا یکی از اسپوک های چرخ میشینه توی تیوپ
ضمن اینکه ایران یاسا فعلا خیلی خوبه اصلا هم خارجی مارجی نخر
منم حدسمیزنم یا از لاستیکتونه یا از طوقتون وقتی تیپ رو عوض میکنید یه دست تو لاستیک بکشید ببینید چیزی توش نیست؟
بعد شما هر ما هتیوپ میخرید کلی الان تیوپ دارید که خوب ببینید همه از یه جا پنچرن؟
نمیتونید پنچریشو بگیرید؟
آقايون موتور سوارا من فردا ميخام برم شهرك واسه گواهي نامه فعلا موتور خودم پاركينگه واسه اينكه كار به شورايه حل اختلاف نكشه تصميم گرفتم گواهي ناممو بگيرم حالا مشكل كجاست مشكل اين جاست كه فعلا موتور درست و حسابي دستم نيست يه 125 تو خونمون هست كه نه كارت موتور داره نه مدارك منم حال اتوبوسو ماشينو اين صحبتا رو ندارم ميخام با همين برم خونمونم تو خيابون 17 شهريور هستش حالا يه جوون مرد پيدا شه بگه دقيقا من از كدوم مسير برم كه نه به كفي بخورم نه به كلانتري :دي
والا به نظر من بنداز او امام علی از اونجا همت خروجی شهرک این بهترین راهی بود که به نظر من رسید از تو همت بری بهتره
اگه پولسار قدیمی هم گیرت بیاد بد نیست
تشكر ولي اين جوري رام دور ميشهنقل قول:
بي خيال دلو ميزنم به دريا اول كفي زير اهنگو رد ميكنم بعد ميندازم امام حسين اگه از گشت هاي پليس امام حسين جون سالم به در ببرم ميندازم فردوسي بچه هايه اطلاعاتم ميپيچونم بعدشم انقلاب كارگر شمالي جلال آل احمد بعدشم شهرك ديگه :19:
فقط اميدوارم بتونم تو امتحان شهرش قبول شم اين طور كه ميگن هم سطحش شيب داره هم افسراش سخت گيرن :2:
فک کنم بیرزه راهتو دور کنی تا اینکه موتور رو تقدیم کنی وشر درست کنینقل قول:
اره تهران خیلی سخت میگیرن من خودم تو برنامم هست برم شهرستان بگیرم :10:
برو غمت نباشه ! :31: من تو این 5 ، 6 سالی که دارم با موتور تو شهر (اونم تو پر ازدحامترین نقاط) تردد می کنم تا حالا نشده افسر جلومو بگیره . البته گواهی نامه دارم ولی در کل واقعاً هیچ انگیره ای واسه اینجور کارا ندارن ! در هر صورت اگر هم جایی افسر یا کفی دیدی گازشو بگیر برو و توقف نکن !! نهایتش اینه که جریمت کنن ! بهتر از اینکه که موتورتو بخوابونن :5:نقل قول:
فقط کلاه ایمنی فراموش نشه ! (این خودش خیلی تاثیر داره تو گیر ندادن!) :20:
در مورد شهرک هم نمی خوام بترسونمت ولی خودم چون اونجا امتحان دادم به هیچکی توصیه نمی کنم. افسراش واقعاً سخت گیرن و خود امتحان شرایط محیطی اونجا (زمین-جمعیت و...) کار رو خیلی سخت میکنه. اگه میتونی سعی کن جایی بری که کفی باشه. یکی از دوستان خودم مجبور شد بره اسلام شهر امتحان بده !! :31:
17 شهوریور رو بیا پایین بنداز تو بعثت ... بعثت رو برو تا بعد از میدون بهمن برو داخل نواب ... نوابم یکه بیا تا بعد از توحید و چمران ... تقاطع جلال آل احمد بدو داخل جلال آل احمد . یراست می ری جلوی خروجی شهرک آزمایشنقل قول:
آقايون موتور سوارا من فردا ميخام برم شهرك واسه گواهي نامه فعلا موتور خودم پاركينگه واسه اينكه كار به شورايه حل اختلاف نكشه تصميم گرفتم گواهي ناممو بگيرم حالا مشكل كجاست مشكل اين جاست كه فعلا موتور درست و حسابي دستم نيست يه 125 تو خونمون هست كه نه كارت موتور داره نه مدارك منم حال اتوبوسو ماشينو اين صحبتا رو ندارم ميخام با همين برم خونمونم تو خيابون 17 شهريور هستش حالا يه جوون مرد پيدا شه بگه دقيقا من از كدوم مسير برم كه نه به كفي بخورم نه به كلانتري :دي
دوستانیکه علاقمند موتورسیکلت و ماجراجویی هستند این سریال رو ببینید . داستان سفر دور دنیای دو موتورسوار از لندن هست .
اونا از انواع جاده ها و کشورها رد می شند و کلی خاطره و مشکلات .
وقتی به پلهای مخروبه می رسند با موتور می زنند رودخونه ... تو باتلاق گیر می کنند ....
نوع موتورهاشون BMW GS1200 هست که با بار حدود 280 کیلوگرم وزن دارند . می تونید تصور کنید که با چنین موتورای سنگینی آف-رود رفتن چقدر سخته :
در تمام طول سفر روی کلاهاشون دوربین نصب شده ضمن اینکه یه فیلمبردارم با موتور و دو تا هم با ماشین با فاصله تعقیبشون می کنند . خوده ماشین ها هم میتسو بیشی های آف-رودی هستند که اونا هم ماجرایی دارند .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم مجموعه : Long Way Round
البته از ایران رد نمی شند . می رند از روسیه دریای خزر رو دور می زنند تا دریای آرال برسند .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با موتور رفته بودیم ماسوله یکی از این موتور ها رو دیدیم راندش یه ایتالیایی بود یا گرخیده بود مناظر رو میدید باهاش تا یه جایی رفتیم
ولی خدایی عجب موتوری داشت تو کف موتور بودم
چقدر مفلسیم که یه خارجی می تونه تو جاده هامون سواری کنه . اما تردد موتورسیکلت برای ماها ممنوعه !نقل قول:
این BMW1200 gs برای آف رود طولانی اصلا مناسب نیست . ارتفاع زین و سنگینی موتور + شکل خاص انجین که بطور دو قلو و خورجینی آویزونه نفس آدم رو بند می آره . این موتور چابکیه یاماها داکار و کی.تی.ام رو نداره . این گروه هم ابتدا با کی.تی.ام قرار داشتند . اما چون شرکت کی.تی.ام مخالفت کرد ، بی.ام.دابلیو برداشتن !
تو سریال می بینید که بی.ام.دبلیو بارها اسکلتش می شکنه و تعادلش هم خیلی مشکله
ــــــــــــــــــ
راستی اون رفیقی که صفحه پیش می خواست بره شهرک آزمایش : شهرک 5 شنبه ها تعطیله . با این عید فطر باید کلی منتظر بمونی !
ــــــــــــــــ
دیشب دیر وقت باید می رفتم دور و ور . موتور رو روشن کردم دیدم گذاشتن دوبار ه تو دنده .. راهنما رو هم دست زدن + جا پایی ترک رو هم پایین دادن ! تست کردم راهنماهای من از کار افتاده :18: چراغها سالمه چون با دزدگیر روشن می شن . اما ظاهرا کلید راهنما خراب شده .
آخه من چه کنم ؟
پيرمرد جان يكم دير گفتي الان يه ساعته از شهرك برگشتم :2:
اولش تعجب كردم كه چقدر سوتو كوره آمارش از نگهبانه رسيد كه پنج شنبه ها تعطيله :19:
حالا بايد با موتور بدون پلاك يه بار ديگه تا شهرك برم اينم شانسه ما
والا چی بگم پیرمرد جان احتمالا فک کرده اره میاد یه منطقه بی اب و علف بدوی یا بیابون که با این موتور اموده ایران ولی خدایی دلم به حال خودمون سوخت که چرا ما نمیتونیم همچین چیزایی سوار بشیمنقل قول:
یه چیز جالب اینکه ما نمیتونیم از عوارضی رد بشیم ولی اون مثل اب خوردن رد میشه
او ما گاد ... ها ها
راه افتادم نمایندگی تا ببینه مشکل راهنما از کجاست . آخه اینقدر بخاطر دزدگیر سیمها تو هم گوریده جرات دستکاری ندارم . جالب اینجا بود که تکنسین تعمیرگاه که هیچ حوصله جواب دادن بمن رو دفعات قبلی نداشت . اینبار کارش رو ول کرد و اومد بیرون مغازه ...
گفت اتومات راهنما سوخته و اونا هم نمونه اش رو ندارن . مجبور شدم کل شرق تهران و تهرانپارس رو دور بزنم سراغ یدکی موتور . اما هیچی
با موتوره بدون راهنما دو بار مجبور شدم از دور برگردون بزرگاه رد بشم . دفعه دوم کم مونده بود تصادف کنم . بالاخره رسیدم محلمون و اونجا از یک مغازه خریدم و نصب کردم و درست شد . البته نمی دونم چرا بنظرم تو نور خورشید نور راهنما در حد فانوس نفتی بود !!
بعدم بسبک شوماخری کوچه ها رو در نوردیدم و اومدم خونه . ....
اما خودمونیم من با این پیریم بقول رفقا خیلی بی هوا می رما ... خودم می ترسم . صدای موتورم خیلی وحشتناک بلند شده بخاطر آچارکشی نکردن . از شونسد فرسخی ملت بیچاره می ترسن . باحال بود . بعد از هفته ها به یه ماجراجویی نیاز داشتم . باد لاستیکا کاملا خوابیده . کنترل موتور عالی شده نسبت به قبل . چندتا تکنیکم یاد گرفتم دارم روشون کار می کنم ببینم می تونم یا نه.
راستی اتومات راهنما فقط 1500 تومانه !
شادی از این باشه:
بیشتر مشکلات چراغ ها از این قسمته زیر باک تمام سیم ها رد می شه مخصوصا سیم های چراغ ها اونجا در اثر کشش و چرخش دسته فرمون قطع می شه تنها راهش هم باز کردن وترمیم کردنشه ()البته مال ما اینجوری بود و درستش کردم حالا نمی دونم مال شما هم اینجوری (مال سی جی ها اینجوری هست)
اینم شادی منظورم رو بهتر بفهمونه
کد:http://up.--------.com/Files7/02cfb9c130f74cd3b450.png
اقا فردا گمرک بازه ؟؟؟
میخوام برم موتور بخرم
سلامنقل قول:
نه عزیزم نوشته بودم که مشکل از اتومات بود . اونم بگمانم بخاطر فشار سرعت برق دزدگیر بوده که عوض کردم و درست شد . چون دزدگیر سریع چشمک می زنه . اگر راهنماها قطع بودن که دیگه هیچی . سیم کشی موتور من هر چند به ام.و آگوستا نمی رسه :دی ولی دیگه خیلیم افتضاح نیست . سیمها همگی از داخل یک لوله خرطومی محافظ رد شدن .
موتور در برابر فیل ! :38:
نبود کسی من رو راهنمایی کنه
تعطیله ! آخه تو روز اول هفته ی مهر هم اینا به مشتری جنسو می ندازن . شما ول کردی می خوای تو این ایام تق و لق بری خرید . اگرم کسی فروشگاهش باز باشه قیمت و کیفیتش تضمینی ندار + حق انتخاب شمانقل قول:
قیمتا هم نا معینه و تو ایام تعطیلی هیچ مدرکی جز رسید فروشگاه بهتون نمی دن . اما اگر هدفتون بازار گردی باشه تا قیمت دستتون بیاد که اون بحثش جداست
خوب شد بحثش پیش اومد
یعنی موقع خرید چه چیزهایی رو باید از مغازه دار بگیریم و چه مدارکی رو باید با خودمون ببریم ؟؟؟
در ضمن من قصد خرید دارم اخه تنها روزی هست که خلوته خیابون ها و من که تازه کار هستم خیلی راحت میتونم موتور رو بیارم دم خونه
از دوستام هم کسی نیست که بتونه موتور برونه پس در نتیجه من تنها هستم