سلام ...
من می خوام آماده شم برای کنکور کارشناسی ارشد ولی هیچ اطلاعاتی در موردش ندارم ... اینکه چطوری شروع کنم از چه موسسه ای کمک بگیرم یا اصلا نگیرم ... کارشناسی برق کنترل خوندم ...
ممنون می شم اگر دوستان راهنمایی کنید
Printable View
سلام ...
من می خوام آماده شم برای کنکور کارشناسی ارشد ولی هیچ اطلاعاتی در موردش ندارم ... اینکه چطوری شروع کنم از چه موسسه ای کمک بگیرم یا اصلا نگیرم ... کارشناسی برق کنترل خوندم ...
ممنون می شم اگر دوستان راهنمایی کنید
سلام
افتضاح بود.طمع کار دستمون داد:n27::n28:
میخواستم فرایند قبول شم.باید بیخیالش بشم نه؟
فقط به بیوشیمی نزدیکم:n30: الان بخوام تکمیل ظرفیت شرکت کنم و بیوشیمی رو آخرین رشته ذکر کنم درصد قبولی در بیوشیمی کم میشه؟ یا فرقی نداره؟
نمیشه حداقل فرآیند جداسازی قبول بشم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
توی انتخاب 4 ، توی تکمیل ظرفیت اول شانس داری ، و همینطور 5 .
توی اینخاب های 3 و 2 ، توی تکمیل ظرفیت دوم شانس بیشتری داری .
آره ترتیب انتخاب ها مهمه .
نقل قول:
سلام.
میخواین ازاد شرکت کنین یا دولتی ؟
اگر دولتی ، که زود تر باید استارت بزنی چون داره دیر میشه .
اگه میخوای ازاد بخونی که پیشنهاد میکنم فقط کتاب بخری بخونی .
اگر دولتی ، که کلاس هم برو درس هایی که ضعف داری .
موسسه های خوب زیاد هست ، اگر تهران باشی . چون کلاس ها توی شهرستانا کمه . مدرسان شریف خوبه توی برق
سلام
امسال که خراب کردیم.هیچی. کسی می دونه نرم افزار ارشد چطور میشه ازاد قبول شد؟ تضمینی ها
این جایی که ما هستیم . حداقل تراز 6400 برای قبولی میخواد
ما هم پایه درسی خوبی نداریم.
حساب کردم اگه معرفی به استاد سه تا درسمو بم 20 بدن معدلم 17.1 میشه و میتونم ازاد بدون کنکور ثبت نام کنم .... :n28: محلت ثبت نام بدون کنکور تا کی هست ؟؟
دوستان برای سراسری از بین پارسه - ماهان و مدرسان شریف کدوم بهتره و نمیگم کامل ولی بین این 3تا کدوم کاملتره ؟آزمون های آزمایشی چطور؟
سلام من لیسانس مهندسی کشاورزی دارم بعد مثلا" اگر ارشد بخوام برم مدیریت یا هر رشته ی دیگه ای به غیر از رشته ی خودم بعد در زمان تحصیل باید تمام دروس مقطع کارشناسی اون رشته ای که قبول شدم رو پاس کنم یا فقط دروس خاصیش رو اگه میشه کامل توضیح بدین مرسی :n18:
به نظر من مدرسان شریف آزمون هاش خیلی خوبهنقل قول:
سلامنقل قول:
تمام دروسش رو نه ولی دروس اصلی که دانشگاه تشخیص میده رو باید به عنوان جبرانی پاس کنید
دوستان من امسال آزمون کارشناسی ارشد دارم خواستم بدونم برای دونستن در مورد رشته ای که میخوام انتخاب کنم دفترچه ای چیزی هست قبل آزمون مطالعه ـش کنیم
یکی ج بدهنقل قول:
...
سهمیه جانبازان تو تکمیل ظرفیت هم تاثیر داره ؟
مرسی از لطفط دوست عزیزنقل قول:
بله تاثیر دارهنقل قول:
سلام این دوتا لینک دفترچه های ثبت نام و انتخاب رشته کنکور ارشد پارساله اگرم منظورت منابع رشتته که باید بگردی.نقل قول:
[PHP]http://92.242.195.142/NOETDownload/DownloadHandler.ashx?id=277[/PHP][PHP]http://sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=2&id=936[/PHP]
ثبت نام داوطلبان در مرحله تکمیل ظرفیت در رشته محل های تازه تاسیس آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد از پایان هفته آغاز می شود و براساس آن تمامی داوطلبان اعم از پذیرفته شده و پذیرفته نشده می توانند دراین مرحله شرکت کنند.سعی می شود نتایج پذیرفته شدگان این مرحله تا قبل از15مهرماه اعلام شود.
این خبرو امروز تو روزنامه همشهری خوندم فقط این که گفته رشته محل های تازه تاسیسو درک نمیکنم منظورش چی بوده!؟
تکمیل ظرفیت سال های قبل که واحد های خیلی قدیمی هم میگرفتن ، همینطور توی تکمیل ظرفیت ِ دومنقل قول:
بذارید ببینیم آخر هفته چی میشه..!
آره منم دیدم !نقل قول:
اگه این جوری باشه که افتضاح میشه :n03:
من میگم همشهری سوتی ای چیزی داده.آخه یعنی رشته قدیمیارو همه رفتن ثبت نام الان فقط جدیدا خالی دارن؟نقل قول:
باید دید آخر هفته چه رشته محل هایی هستن.نگران نباشید.انشالله رشته همه بچه ها باشه.
کجاها احتمال قبولیم تو تکمیل ظرفیت بیشتره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان برای ارشد رشته فناوری اطلاعات گرایش شبکه چ کتاب هایی رو باید مطالعه کنیم؟( البته منظورم کتاب های رفرنسه)
و اینکه کتب رفرنس چند سال یک بار تعویض میشوند ؟
خیلی ممنون
برای کسی میخوام که قصد داره فقط شرکت کنه و هر طور شده یه رشته ای یه جایی قبول بشه ولی نمیخواد بره. فقط عنوان قبولی رو میخواد داشته باشه.
it و نرم افزار دقیقا عین هم هستند . تمام سرفصل ها و دروس این دو رشته یکی هستند . به غیر از یکی 2 تا درس .
نرم افزار درامد و امکان استخدام بیشتری دارد .
همون واحد اول قبول میشینقل قول:
البته اگه در تکمیل ظرفیت ثبت نام کنید و انتخاب کنید!
یعنی به نظر شما تو مرحله اول تراز 600 تا پایین میاد ؟نقل قول:
بچه ها سلام من امسال پرستاری قبول شدم از همین اول میخوام بخونم واسه ارشد!!
چه درسایی مهم هستند؟
به کدوم بیشتر باید بهاا بدم؟
رشته مورد علاقم واسه ارشد هم داخلی جراحی هست
ممنون میشم راهنماییم کنید ممنون
دوستان لطفا زمان تکمیل ظرفبت اطلاع رسانی کنید
بچه ها کسی نیست کمک کنه؟
Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2
اول که گفتن اواخر هفته بعد عوض کردن گفتن اوایل هفته آیندهنقل قول:
توی مرحله ی اول ؟نقل قول:
همچین اتفاقی ؟
بعیده
خب همون اتفاقی که میترسیدیم افتاد
فقط چند تا رشته محل برای هر رشته معرفی کردن ! و بیشتر محل های مرحله اول نیستن
:n03:
این اعلام کد رشته محل تو کجای سایته؟ از کجا بریم ببینیم چیارو دادن؟
اول که انتخاب رشته تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1392 رو انتخاب میکنی بعد از سمت راست جدول محل های دانشگاهی رو بزن
:n03::n03::n03:
الان مثلا تو هیچ کدوم از انتخاب ای من شهر x وجود نداره .اما تو این اعلام رشته ، شهر x هست.من نمیتونم اون x رو انتخاب کنم؟یعنی چیزی که تو اعلام رشته محل موجوده باید تو انتخاب های زمان ثبت نام ما هم باشه تا بتونیم تکمیل ظرفیت انتخابش کنیم؟
چی میگی داداش ! فقط همینایی که الان اعلام کردن رو میتونیم انتخاب کنیم ! اونایی که موقع ثبت نام زدی رو فراموش کن !نقل قول:
گور پدرشون با این تکمیل ظرفیتشون
من الان تو فرم زمان ثبت نام چیزی بنام آذرشهر-مهندسی زلزله رو انتخاب نکرده بودم .الان یعنی میتونم تو این شرکت کنم؟ من فکر میکردم فقط میتونیم رشته هایی که برای انتخاب های خودمون هست رو انتخاب کنیم. الان میخوام 20 تمن پرداخت کنم آقا پرسیدنش که خیلی مهمه
ممنون
یعنی من یه وقت 20 تمن بدم و بعد سیستم بگه فلان رشته تو انتخاب زمان ثبت نامت نیست و پولت هدر میره و اینا نشه؟
واقعا لعنت بهشون ! من که نمیتونم شرکت کنم بخاطر مسافت و ....
واقعا مزخرفه این رشته هایی که معرفی کردن گند زدن رفت......برای رشته من فقط 2 تا بین المللی معرفی کرده.....:n03::n15: