نقل قول:
دوست عزیز فیش رو براشون فکس کنید
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز فیش رو براشون فکس کنید
یه اتفاق جالب برام افتاد.
من 128 نامحدود دارم ولی تا حالا 2بار انگار شرکت پورت 512 رو برای من فعال کرده
همین چند دقیقه پیش سرعت دانلودم یوهو رسید به 55
ظرف نزدیک به 20 دقیقه تقریبا بالای 50 مگ دانلود کردم.چه حالی میداد:دی
ولی 5دقیقه پیش اینترنتم دیسکانکت شد و دوباره به کار افتاد که سرعتش برگشت به حالت عادی
1بار هم با تورنت اینجوری شده بودکه سرعتم توی تورنت رفته بود بالای 50 که بیشتر از 100 مگ رو توی کمتر از نیم ساعت دانلود کردم که دوباره خود به خود دیسکانکت شد و وصل شد که سرعت به حالت عادی برگشت
عکساشونم گرفتم
این امری طبیعیه -- من هم که پرت ها خالی میشه می ره رو 79 --- عکس رو گزاشتم .
من 128 معمولی دارم . سرعت دانلود معمول من رو 63 هست و اگر خالی باشه میره رو 79 صفا
فکر نمیکنم کاملا اینجوری باشه
128 شماها درواقع همون 512 با قابلیت محدود هستش که سرعتش اصولا بالای 50-60 هستش.درسته؟
ولی مال من 128 نامحدوده معمولیه که سرعت دانلودش 16-17 هستش اصولا
طی این2سال هم فقط همین 2بار اتفاق افتاده که سرعتم بالاتر از سرعت معمولی 128 برهو بالای 50 برسه
آقایون یه سوال
سایت کاسپراسکای برای شما باز میشه
انگار آسیاتک بازش نمیکنه
الان دو روزه نمیتونم آپدیت کنم آنتی ویروسموکد:www.kaspersky.com
یکی یه تست کنه
کسی نمیدونه چرا برای من باز نمیشه؟؟
سلامنقل قول:
باز شد برای من.
مرورگرت رو عوض کن یه تست بزن ببین چیزی میشه
ممنوننقل قول:
بره منم بالاخره باز شد
2 روز بود آنتی ویروس ارور میداد نمیتونه به سرور وصل شه واسه آپدیت
این کاسپر جدیده ام خیلی باحاله ها
نصبش کردم بعد از 4 5 بار زور زدن برای آپدیت بالاخره آپدیت شد و الان رفتم دیدم سایت کاسپر باز میشه
به هر حال درست شد ولی علت خرابی شئ نفهمیدم:31:
سلام آقایون!حدودآ یک ماهی میشه که درخواست 512 2گیگ دادم.قراره تا هفته آینده وصل بشه انشا...!!!!!!!شایعاتی در مورد قطعی های مکرر آسیاتک شنیدم که نگرانم کرده!لطفآ اگه اطلاعی دارید بدید تا دیر نشده اقدام کنم و از شاتل سرویس بگیرم.راستی سرعت متغیر 512 در چه حدودی هست و آیا با توجه به اینکه شرکت تازه داره مرکز مخابراتی ما رو پوشش میده و به قول دوستان پورت خالی داره ممکنه با 256 هم سرعتی نزدیک به 512 رو هم تجربه کنم؟!
سرعت دانلودتون به طور متوسط 57 خواهد بود.نقل قول:
دیسی رو تقریبا نداره. آسیا اگه بدی هم زیاد داشته باشه ولی دیسی نشدنش حسنشه !
شما اگه 128 محدود هم بگیرین سرعت دانلودتون 57 هست .
قیمتشون هم یکیه. فقط 512 یک گیگ حجم بیشتری بهتون میده که البته پولش رو هم میگیره !:46:
بچه ها سایت مگاآپلود برای شما هم پیلتر شده؟
من از دیروز که دانلود ازش میکردم بعدش که رفتم بازم ازش دانلود کنم دیدم دیگه پیلتره
شما هیچ ترسی نداشته باش . من هم اول ترس داشتم . نه من قعطی ندیدم . 1 بار بود اونم انگار سر این قضایای جدید کل اینترنت قطع شده بود . :8:نقل قول:
من الان 128 محدود رو گرفتم با سرعت 63 دانلود می کنم . جوری هست که ظرف 10 روز 4 گیگ رو تموم کردم .
من رو دستش ندیدم . :27:
این مثل اینکه کلا در همه ایران قیلتر شده.نقل قول:
از برکات ادامه دولت نهمه !
ممنون خیالم راحت شد.یعنی 128 بگیرم؟!تفاوت قیمتش با 512 3000 تومنه...
128 و 512 محدود یکی هستا. با نامحدود فرق داره ها .نقل قول:
اگه مثلا یه ماهه 128 بگیرید 1 گیگ حجم بهتون میدن. که البته بعدا هم میتونید حجم بخرین.
اگه مثلا 3 ماهه بخرین 3 گیگ هم اشانتیون بهتون حجم میدن.
128 و 512 هر دو محدودیت حجمشون 2 گیگ هست و با تفاوت هزینه 2500 تومن.میترسم الان برم بگم 128 میخوام شانس من زرنگ شده باشند و دانلودم به اندازه همون 128 باشه و بعد روم نشه برم باز بگم همون 512 رو میخوام(خنده)راستی ترافیک رایگان بین چه ساعاتی هست؟
جوابی داده نشد؟!من اهواز هستم و یه شرکت که نمایندگی آسیاتک هست داره سرویس میدهنقل قول:
به . همشهری . ولک اصلا نگران نباش . من الان تهرانم دارم استفاده می کنم . آسیاتک دزدی تو کارش نیست . ولی اگه آب بخوری ازت پول می گیره . دقت کن به حرف من »»»
128سه ماه می گیری با 6 گیگ ، هزینه راه اندازی و ... »»» روی هم میشه 46.000 تومن
512 سه ماه می گیری با 9 گیگ ، هزینه راه اندازی و .... »»» روی هم میشه 56.000 تومن
خوب اختلاف 10 هزار تومن است - 3 گیگ بیشتر به شما می دهد = هر 1 گیگ 3 هزار تومن ----- پس 3 گیگ اضافه که میده 10 تومن اضافه تر می گیره ---- نتیجه سرویس 28 و 512 محدود با هم یکی است .
گاهی اوقات قیمت تهران با شهرستانها یکمی فرق میکنه ها !نقل قول:
ترافیک رایگان هم نداره آسیاتک . به جاش سرعتش ثابته
با تشکر از هر دو دوست عزیز.خودمو خفه کردم!اینم لیست سرویسها و قیمتهاشون.نظرتون رو بگید لطفآ...دوباره میگم این شرکت فقط نماینده آسیاتک در اهواز هست که گفته ترافیک رایگان شبانه هم داره!نامردها هزینه راه اندازی رو هم چون خودم مودم رو از بازار خریدم به جای 15000 به زور 25000 ازم گرفتند!خیر سرم اومدم زرنگی کنم مثلآ. پس این دزدی اولشون تا اینجا...با این قیمتها به تجدید نظری کنید
کد:http://mikaloxin.ir/index2.htm
اینکه در مواردی ارزونتر از آسیاتک تو تهران هم هست !نقل قول:
من که لیست قیمتهای آسیاتک رو در تهران ندارم نمیدونم.در ضمن با پشتیبانی صحبت کردم گفت از ساعت 1 تا 7 ترافیک رایگانه.آسیاتک و شاتل و پارس آنلاین و فن آوا و داتک در اهواز نمایندگی دارند ولی متاسفانه صبانت نداره!
سلامنقل قول:
جدا؟؟؟
1 تا 7 رایگانه؟؟؟
از کی تا حالا؟:31:
واس تو که نا محدوده چه فرقی میکنه :دی
نقل قول:
آسیاتک رایگان نداره
به مظر شما من شاتل رو ول کنم آسیا تک بگیرم؟؟؟؟ آخه احساس میکنم شاتل داره دانلود منو میخوره نت لیمیتر داریم پسورد رو هم عوض کردم ولی از وقتی که ترافیک رو 3 گیگ کردن نت من بعد نهایتا 2 هفته 2.6 گیگ دانلود میزنه کردم در صورتی که اسلا اینطور نیست....
شاتل اهل دزدی نیست!من از شاتل استفاده نمیکنم ولی فکر کنم ریز کارکرد حسابت از طریق پورتال سایتشون مشخص باشه.اینجوری بهتر میتونی رو حسابت مدیریت داشته باشی.به نظر من حالا که تهران هستی اگه میخوای سرویس دهنده رو عوض کنی صبانت رو انتخاب کننقل قول:
درویش حسودی نکن!آدرس سایتشون رو توی پستهای قبلی گذاشتم.این شرکت میگه نماینده آسیاتک هست(بالای فرم قرارداد هم اسم آسیاتک نوشته شده بود)که البته قیمت سرویسهاش به قول یکی از دوستان از خود آسیاتک تهران هم در مواردی ارزونتره...!!!نقل قول:
آخه به جز ارزونتر بودن سرویس رایگان شبانه هم داره که این یکم مسئله رو عجیب میکنه !نقل قول:
این جور مواقع یا سرعت اونی نیست که باید باشه یا چیز دیگه !
اگه بتونی با کسانی که اونجا از این سرویس گرفتن صحبت کنی هم خوب میشه.
به هر حال امیدوارم خوب باشه و موفق باشی:46:
ای خدا ! آقا من باند کم آوردم . اگر 6 ماهه کنم adsl رو کسی میدونه چه طوریه ؟! چه قدر حجم میدن و .... قیمت رو هم اگر بگید ممنونم.
واسه 6 ماهه باید قرارداد جدید ببندی. مثلا اگه الان حجمت تموم شده ولی از قراردادت باقی مونده و میخای قرارداد قبلی رو لغو کنی و یه 6 ماهه ببندی باید به شرکت زنگ بزنی و بگی . اونا هم برات ردیف میکنن.نقل قول:
6 ماهه حجمی 13 گیگ میشه حدود 60 تومن.
من الان 3 ماه گرفتم . می خواهم 6 ماه شارژ کنم که 9 ماهبشه - هم حجمش رو بگیرم و هم استفاده کنم .
نمیتونی از ماه قبل حجم به ماه بعدت اضافه کنیا .
منم مثل شما بودم.
باید زنگ بزنی شرکت 3 ماهه رو فسخ کنن برات تا بتونی بری فاکتور جدید درست کنی.
بعد حسابت مثل این میونه که صفر شده دیگه. از اون روز میتونی 6 ماهه رو ببندی. 13 گیگ هم حجم.
شد حدود 60 تومن. یا 60500 اینا ! دی
آهان . پس یعنی تا 3 ماه تموم نشده نمی تونم 6 ماه دیگه تمدید کنم . ؟ خوب حالا من اگه بخوام 5 گیگ جچم بگیرم چند در میاد ؟ سایت برام باز نمیشه
5 گیگ حجم میشه 13500نقل قول:
یعنی 1500 تومن تخفیف میده بهتون
آقا 512 محدود سه ماهه . اولا چند گيگ ترافيك ميدن ؟؟؟دوما قيمتش دقيقا چقدر ميشه ؟؟ يعني به جز پول مودم كه ميخوام خودم بخرم چقدر بايد بدم ؟؟؟
براي هر گيگ اضافه چه جوري بايد اقدام كنيم ؟؟؟
چرا نميشه وارد سايت آسيا تك بشيم ؟؟
در ضمن من دانشجوام براي 512 حتما بايد گواهي اشتغال به تحصيل بگيرم ( اگه آره به چه اسمي بگيرم ؟؟ ) يا كارت دانشجوييم كافيه ؟؟؟
نقل قول:
9gb
40600 toman
15000 رانژه میگیرند
هر زمان حجمت تمام شد فقط پول حجم میدی.
سایت آسیاتک
1844.ir
حجمی نیازی به گواهی نداره
البته 128 حجمی هم همون 512 هست تو آسیاتک .
از نظر سرعت و ...
128سه ماهه هم میشه 31500 با 6 گیگ حجم .
وقتی عضو بشی با یوزر و پسوردی که بهت میدن میتونی وارد قسمت اکانتت بشی و به صورت اینترنتی یا دستی شارژ کنی.
خرید حجم و ... راحته
نقل قول:
والا من خودم گواهی اشتغال به تحصیل دادم. ولی اون جور که بقیه می گفتند فکر کنم کارت دانشجویی هم کافی باشه.
ایشون حجمی میخان. 512 حجمی گواهی و کارت و ... نمیخادنقل قول:
فقط کافیه یک کپی از کارت دانشجویی ات بدهید .(برای 512):8:نقل قول: