بايد ببيني كلاينت اصلي رو داره...؟ و اگه داره ورژن چنده...؟نقل قول:
بايد ببيني كلاينت اصلي رو داره...؟ و اگه داره ورژن چنده...؟نقل قول:
باشه میبینم...
خودت اطلاعی ازش نداری...
ولی من بر اساس شواهد فکر کنم داره خودش...(ینی فقط باید بازیها رو روش ریخت...)
راستی او کارت همراهش (ان گیج ) واسه چیه؟؟؟؟؟؟
گوشي رو بايد هك كني...يادت نره..نقل قول:
از اون كارت هم يه عكس بذار ببينيم چيه...
باشه......
فکر کنم ....کارت واسه خارجیا باشه مثلا تخفیف و...
ولی خیلی جالبه.....
اگه کلاینتم داشت هک کنم؟؟؟
آره...اصل هك واسه نصب بازي هاست...نقل قول:
نمی دونم واسه شما اینجوریه یا نه ولی وقتی Turn Plat. Security من On باشه تو بازی های N-Gage نمیره تا میرم تو بازی میندازه بیرون :19:
اون اولا بیچاره شده بودم از بس پرتم می کرد بیرون... ولی خودم کشفش کردم :31:
حالا واسه شما هم اینطوریه یا نه؟
واسه همه اینطوریه .....:20:نقل قول:
نقل قول:خسته نباشيد...:31:نقل قول:
خب معلومه گوشي تو حالت هك بازي رو اجرا نميكنه...:31:
یونس جان ممکنه کلاینت جدید N.Gage رو یه بار دیگه یه جایی که قابلیت ریسوم داره آپ کنی؟توی DAP و FDM که اصلا کار نمیده با دانلود منجر خود Opera هم تا یه حدی دانلود میکنه (حدود 50%) بعد یه مرتبه قطع میشه و ریسوم هم که نداره.با دانلود منجر Fire fox تونستم دانلود کنم اما کامپیوترم اون رو نمیشناسه.اسم فایل دانلود شده N.Gage هست و ناشناخته.
شما یه rar. به آخر اسم فایل اضافه کن .....نقل قول:
این روش رو fp2 جواب میده؟؟؟
كدوم روش؟ پست اول؟نقل قول:
اينكه اسه 9.2 هست....FP2 واسه 9.3 هست...
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=264623
آخه این روش secman اش sis بود؟
فکر کردم این روش رو 9.3 هم جواب بده
شما هم تویه پستی گفتی
دقیقا یادم نمیاد فکر کنم اینجوری بود:
امتحان کنیم ببینیم رو fp2 نصب میشه یا نه!
نتیجه؟؟؟؟؟؟نقل قول:
آره اينطوري ديگه از شر هلوكاربيد هم راحت شدم..البته يكي بايد تست كنه ببينم رو Fp2 هم جواب ميده يا نه...
لينك هم كه دوستمون گذاشت...
نقل قول:آها...منظورت تستش بود..خب من هنوز fp2 دستم نيومده تست كنم...شما اگه داري تست كني ممنون ميشم...نقل قول:
میگم من الآن رو گوشیم ورژن 1.01 کلاینت رو دارم،اما تو سایتش 1.10 رو گذاشته!اگه دانش کنم و نصبش کنم با توجه به اینکه مال گوشی خودم هم هست میتونم بازی های کرک شده رو روش اجرا کنم یا نه؟کسی امتحان نکرده؟
خب ارشيا جون ايني كه الان تو پست 1 هستهم 1.10 ديگه...:31:نقل قول:
رو فیوچر پک 2 جواب نمیده من امتحان کردم قبلانقل قول:
الان فقط از روش هلو کربید میشه اونو هک کرد (البته آمارم جدید نیست شاید روش جدیدتر اومده)
سكمن ورژن 1.1 رو تست كردي؟ عجيبه كه جواب نداده..نقل قول:
اول با هلو کاربید هک کنید بعد هلو رو حذف و سکمن رو نصب کنید
این جوری میشه
سلام ورژن 1345 هم اومده فرقش با1318 چیه؟؟؟؟؟اگه بهتره لینکش رو واسه ان82 بذارید ممنون میشم.
یونس تو که میدونی دوست دارم چرا میزنی؟:31:نمیدونستم 1.10 توی پست اوله،آخه مدت مدیدی پیش بود دانش کردم که بریزم رو گوشی قبلیه.اگه اینجوریه که یه آپدیت بهش میزنم!TNX!:10:نقل قول:
شایدم نزدم...حتما باید همه ی بازی ها رو پاک کرد؟اینجوری بدبخت میشم تا 21 بازی رو دوباره نصب کنم که؟نقل قول:
من كوچيكتم...:11:نقل قول:
ميگم ميخواي اگه عجله نداري چند روزم صبر كن ورژن جديدشو تست كنم خبرشو بت بدم..اين الان 1318 هست...اون يكي 1345...:46:
حالا مگه همرو با هم بازي ميكني؟:31: سيوتو داري حالشو ببر...نقل قول:
شایدم نزدم...حتما باید همه ی بازی ها رو پاک کرد؟اینجوری بدبخت میشم تا 21 بازی رو دوباره نصب کنم که؟
من کلاینت ورژن 1318 رو نصب کردم.وضعیت یه کم بهتر شد.حد اقلش اینه که ادم رو تو خماری نمیذاره که ندونه داره چی میشه.مث مرد ارور میده.این ارور 1000002 ینی چی؟
ورژن 1345 تقریبا کی میاد؟
یه سوال:اگه بخوام Phone memory رو فرمت کنم باید گوشی رو دوباره هک کنم؟
بله مجددا" بايد هك بشه..نقل قول:
اومدنش كه اومده...منتظرم ريپك بشه براي تمام گوشي ها...:46:نقل قول:
سلام دوستان...
من چند وقت پیش فون مموریه گوشیم فرمت شد و بیشتر برنامه هام و تمام بازیای انگیجم پاک شد.
ان گیجم هم دوباره نارنجی شد.
اون موقع نشستم چند ساعت دوباره برنامه هامو نصب کردم و اخرشم داشتم ان گیجو نصب میکردم که یه هویی گوشی هنگ کردو مجبور شدم باطریشو در بیارمو دوباره بزارم ولی وقتی گوشی بالا اومد برنامه هاش(سیمبیان ها نه جاوا ها)
همشون پاک شده بودن ان گیجمم کلن آیکنش رفته بود. دیگه هیچ برنامه ای هم نصب نمیشد.
منم دوباره فون مموریو فرمت کردم و این دفه اول از همه ان گیجو میخواستم نصب کنم که بازم همون جوری شد.
خلاصه دفه ی سوم بی خیال ان گیج شدمو برنامه ها ی دیگه رو نصب کردم.
از اون موقع هم نزدیک 1 ماه میگذره گوشیمم تا حالا سالم کار کرده ولی الان دوباره هوس ان گیج کردم D:
می ترسم نصب کنم دوباره گوشیم همونجوری بشه 3 4 ساعت دوباره الاف شم.
به نظرتون چی کار کنم بی خیال ان گیج شم؟
چرا بيخيال شي؟ گوشيت كه 81....بعد كه فرمت كردي....هكش كردي؟نقل قول:
من کوچیکترم!یعنی همیشه آرزوم بوده کوچیکتر باشم،ولی متاسفانه همیشه بزرگ واقع میشم...بالاخره 95 کیلو وزنو که نمیشه نابود کرد!میشه؟:31:نقل قول:
خب آره،یعنی هر دفعه کلاینتو واز میکنم یه نگاه به سر تا پای لیسته میندازم هر کدومو از ریختش خوشم اومد بازی میکنم.حالا تا ببینیم.آخه بدبختی هم که یکی دوتا نیست!اول باید دان کنم،بعد باید 6 ساعت فایل جابجا کنم،بعدشم که خدا بزرگه تا 21 بازی نصب شن!حالا اگه 1345 قراره بیاد صبر میکنم اونو میریزم.بازم مرسی!:10:
آره دیگه سکمن رو نصب کردم و مثل همون مراحلی که قبلن انجام داده بودم جلو رفتم...
کلن این ازون دسته مشکلایی که فقط واسه منه بیچاره پیش میاد.:41:
ميخواي يه كاري كن...كلاينت مخصوص 81 رو دانلود كن و نصب كن..اگه مشكل از كلاينت من باشه بايد حل شه...نقل قول:
فقط ورژن فريمور گوشي رو بگو...:20:
***-RM رو هم بگو..
با سلام
میدونم سوالم زیاد مبتدیانه ست
تا الان دنبال N-Gage و نصب و این چیزا نبودم.
ولی این بازی One کشوندم اینطرف ولی یه مشکلی که هست اینه که من چیز زیادی از نصبش نمیدونم
یه مرور سریع کردم
واسن نصب بازی های N-Gage باید مراحل پست اول رو رفت؟ (گوشیم هک شده هستش البته)
یا راه جدید تری هم هست؟
با تشکر
عليك سلامنقل قول:
بله مراحل پست اول رو بايد طي كنيد...شما با هك كردن گوشي فايل installserver.exe رو جاگذاري كرديد؟ اگه نه بايد جاگذاري كنيد...آموزش رو مو به مو انجام بديد همه جيز درسته..:46:
سلام
من یه فایل به نام fifa08.08.n-gage از یه سایت دالود کردم این چیه چیکارش باید بکنم؟(چجوری نصبش کنم)
از کدوم سایت دانلود کردی ؟؟؟ کرک شدس یا نه ؟؟؟نقل قول:
باید به مسیر E:\n-gage انتقال بدی ....
كلاينت رو اجرا كنيد ،بازي (ها) خودش نصب ميشه و از شما ميپرسه كجا نصب كنه...
آره از لحاظ هک و ساین مشکلی نیست ، حلهنقل قول:
مرسی مرد افسانه ای ;-)
من همون برنامه Ngege رو از گوشیم اجرا میکنم ولی هیچ اتفاقی نمیوفته و فقط صحبت از دمو و این چزای fifa07 هست
الان نیگاه کردم من این پوشه رو تو مموری ندارم
الان کپی کردم ولی بازم اتفاقی نیفتاد
اون ورژن قدیمیه کلاینت n-gage هست و بازیه fifa07 هم دمو هست ....نقل قول:
شما اونو حذف کن و مو به مو طبق آموزش پست اول پیش برو .....
سلام
بچه ها بالاخره اون حرفي كه زدم شد..(تقريبا") ...ورژن 1345 ريپك شد...من تست نكردم...از دوستان كسي اگه ميخواد تست كنه...
از الان بگم رو 5700 كار نميده...
لينك مستقيم:
خودم الان در صدد تست كردن هستم...نتيجه رو هم اعلام ميكنم...:20:کد:http://rapidshare.com/files/164353772/N-Gage.Fixes.v1.10.1345.S60v3.SymbianOS9.Unsigned.Cracked.Read.NFO-BiNPDA_By_DeltaFoX.rar