ميگم شايد برنامه اي چيزي نصب كردي؟؟؟ جديدا" چي نصب كردي؟ رو فون مموري؟نقل قول:
آخه معمولا" عكس برنامه مياد تو گالري...مثلا" گارمين كه عكس نقشه و آرمش مياد...:13:
Printable View
ميگم شايد برنامه اي چيزي نصب كردي؟؟؟ جديدا" چي نصب كردي؟ رو فون مموري؟نقل قول:
آخه معمولا" عكس برنامه مياد تو گالري...مثلا" گارمين كه عكس نقشه و آرمش مياد...:13:
برنامه که زیاد نصب کردم .نقل قول:
ولی هیچ برنامه ای این جور عکسی نداره . بعد هم اگه این جوره پس چرا زود می ره و عکس های خودم میاد جای اون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عجيبه!!!؟نقل قول:
خوب پس بزار باشه، چي كارش داري حالا....؟:31: اگه ميتوني يه بار فون مموري رو فرمت كن 99% درست ميشه..:10:
نقل قول:
2 تا ریدر external نخواندند رم را :13:، اما ریدر internal مال laptop به راحتی میخونه. PcSuite و حالت Data Transfer و تمام حالتهایی که موقع اتصال کابل به موبایل میاد هم بدون هیچ مسئله ای کار میکنه.:18:
تمام4 گیگابایت هم راحت پر میشه!:27:
رم من گارانتی داره (silicon power) میتونم عوض کنم اما ببرم اونجا میترسم رو کامپیوتر یارو کار کنه خیط بشم!:18:
درضمن ریدر های من هردو قدیمیه خودم فکر کردم شاید اینا 4گیگا بایت رو ساپورت نکنن. رم 4گیگ هم دورو برم ندارم که تست کنم :41:
اقا گوشی من خودش خودش گه گاهی هنگ میکنه!!نمیدونم چشه!دو روز که اینجوری شده!چیز خاصی هم نصب نکردم!!
حتی الان داشتم با گوشی صحبت میکردم وقتی گوشی رو اومدم قطع کنم دیدم هنگ بود!!!!!!!روزی یک بار هنگی رو دارم!!!
امين جان شما گوشيتو آپ كردي؟؟ اگه نكردي حتما" آپ كن...نقل قول:
آپدیت که نمی خواد ، یه بار مستر ریستش کنه کافیه ، امین یه بار مستر ریست کن ، حل میشه ، احتمال 99.9% هیچ راه دیگه ای ندارهنقل قول:
امين جان شما گوشيتو آپ كردي؟؟ اگه نكردي حتما" آپ كن...
سلاميه سوال...مي خوام وقتي صفحه كليد رو (باكليد بالا سمت چپ و ستاره) قفل كردم، هنگام باز كردنش چيكار بايد بكنم كه پسورد بخواد؟؟!!! يعني اينكه صفحه كليد رو چطوري پسورد دار قفل كنيم(با همون سمت چپ بالا+ستاره)مرسي
دوست عزيز براي اين كار بايد دكمه پاور رو بزني و Lock Phone رو انتخاب كني...همين!
كد پيشفرض هم 12345 هست...
پست های اضافی صفحات اخیر پاک شد . حدود 30 پست . دوستان لطفا بیشتر رعایت کنید.
اینجا چت روم نیست . هر لحظه ممکنه فردی برای بار اول بیاد اینجا و بخواد از تاپیک استفاده کنه. در صورت مشاهده دوباره چنین مسئله ای در انجمن ، برخورد جدی تری خواهد شد.
با تشکر
سلام
من برنامه Demo Stand رو نصب كردم و دوباره پاكش كردم! اما اصلاً پاك نمي شه و هميشه در حال اجراست و پسورد مي خواد!!!! چيكار كنم؟
مرسي
كسي نيست بتونه مشكل منو حل كنه؟
با سلام
شما گوشی رو خاموش و مموری رو در بیار و گوشی رو روشن کن بعد در همون حال مموری رو جا بزن و بعد برو حذفش کن
با تشکر
دوست عزیز نا سلامتی تازه تاپیک از قفل درآمده هااااا, اگه اینجا اسپم نشه مطمعن باشید همه پست شما رو می خونن و اگه بلد باشن جواب میدننقل قول:
بگزریم, چند تا نکته ی جالب از چند روزی که گذشت:
چند روز پیش یه سوتی خفن دادم:
اومدم محتویات فولدر cache رو در فون مموری با xplore پاک کنم, باز کردم و خالی بود, متوجه نشدم و همه رو مارک کردم و زدم پاک کنه, واه, یکمی رفت جلو یه دفعه دیدم خطا داد که نمی تونه فولدر سیستم رو پاک کنه!!! تازه دوزاریم افتاد که تمام درایو c رو مارک کردم :41::18:, جاتون خالی 2.5 مگ فون مموری خالی کردم :13:
خلاصه سریع گوشی رو ری استارت کردم و اومد بالا دیدم خدا رو شکر فقط save ها و تنظیمات بعضی از نرم افزارام پاک شده (یعنی فقط همین به چشم میومد)
دو مورد کوچیک برای خالی کردم فون مموری:
هر چند وقت یه بار اگه فولدر cache در درایو c دیدید پر شده خالیش کنین (البته نه مثل مال من!), مال من چند مگ الکی توش بود
کلیپ دمو ی خود گوشی 9مگ هست که بهتره به مموری کارت انتقالش بدید
حالا پیش نهاد می کنم همه ی نرم افزار ها و مخصوصا" تمهاتون رو توی فون مموری نصب کنین تا هم سرعت اجراشون بالا تر بره و هم اینکه وقتی در حالت data transfer گوشیتون رو به کامپیوتر یا دستگاه divX یا هرچی دیگه وصل میکنین گوشیتون دچار مشکل نشه و احیانا" بعدش مجبور به ری استارت نشین (در ضمن در بعضی از فریمور ها هم همونطور که می دونین اگه تم رو روی مموری کارت نصب کنین دیگه نمیشه پاکش کرد, برای همین می گم که توی فون مموری نصب کنید, اگه خواستین تمی رو که توی مموری نصب کردین پاک کنین یا به فون مموری انتقال بدید می تونین فایل sis تمتون رو دوباره نصب کنید و replace بزنید و ایندفعه فون مموری رو انتخاب کنین)
.
.
.
راستی می گم عجب حالت ماکروی تمیزی داره این دوربینش!!! توی کلاس هر وقت از بچه های جزوه می خوام سریع یه عکس از جزوش می گیرم با کیفیت توپ
چند روز پیش یکی از بچه ها یه جزوه ی 52 صفحه آورد واسش عکس بگیرم, 52 صفحه رو تو کمتر از 5 دقیقه گرفتم (خودش ن73 داره, از سرعت این کفش بریده بود)
نکته ی جالب:
زمانی که یه عکس می گیرید, پایین دست چپ صفحه می نویسه prossesing image که در این زمان هم که گوشی در حال ذخیره ی عکس هست شما می تونید دکمه ی دوربین رو فشار بدید و دوباره عکس بگیرید که سرعتش فوق العادست در مقایسه با بقیه گوشی ها:21:
جالب بودنقل قول:
ممنون از مطالب جالبتون
سلام به همگی.من نتونستم همه ی تاپیک رو بخونم و چند تا سوال دارم.
تم های n82 چه پسوندی داره وچه جوری باید تو گوشی بریزیم.
بازی و برنامه های جاوا رو چه جوری میشه تو گوشی ریخت.
تم ها با پسوند sis یا sisx هست .
برنامه هم میتونی بریزی رو مموری و بعد با گوشی بازش کنی اونوقت پروسه اجرا میشه ، یا اینکه با پی سی سوییت براحتی اینکارو بکنی که فکر نکنم نیازی به توضیح داشته باشه ، بعد از وصل کردن گوشی به کامپویتر فقط ور فایل کلیک کن
قربانتنقل قول:
.
.
.
مقایسه ی دوربین ن82 با u900
مقایسه دوربین ن82 با ن95کد:http://www.then82blog.com/2008/06/n82-vs-samsung-u900-photo-fight-who.html
و اینکه چند روز پیش یکی از دوستان می خواستن بدونن چجوری عکس بگیرن که اگه پشت هدف آفتاب بود هدفمون تیره نیافته (البته من یکمی کاملتر گفتم ولی اینجا عکس هم برای مقایسه گزاشته) :کد:http://www.then82blog.com/2008/03/quick-comparison-n82-vs-n95-camera.html
کد:http://www.then82blog.com/2008/04/using-your-nseries-camera-to-its-full.html
مقایسه دوربین 82 با 850 رو نداشتی؟نقل قول:
من تا حالا نوکیا نداشتم چیزی ازش سر در نمی آرم. تم رو چه جوری میشه ریخت اینجوری حساب کن که اطلاعات نوکیام در حد خنگاست.نقل قول:
اگه با هک بخوام ساین کنم واسه هر برنامه باید این کا رو بکنم.
در ضمن ممنون
گوشیتو از طریق pc suite به pc وصل کن ... بعد رو فایل تم کلیک کن .... بعد yes بزن ( علامت تیک سبز زنگ ) ..... بعد از رو گوشی تم رو نصب کن . بدون اینکه کابل رو جدا کنی ...نقل قول:
مقایسه ی دوربین گوشی های زیر:نقل قول:
Nokia N82
Nokia N95 8GB
Sony Ericsson K850
Samsung G800
Samsung G600
LG Viewty
کد:http://www.phonearena.com/htmls/5-megapixel-GSM-Cameraphone-Comparison-Q4-2007-review-r_1889.html
من چند تا تم ریختم ولی هر یه دقیقه یه بار یه instal میومد بعد می رفت مجبور شدم تم هارو پاک کنم دلیلش چی بوده؟
*ساین کردن مشکلی واسه گوشی درست نمی کنه؟*
نمي دونم والانقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------
من چند تا تم ریختم ولی هر یه دقیقه یه بار یه instal میومد بعد می رفت مجبور شدم تم هارو پاک کنم دلیلش چی بوده؟
*ساین کردن مشکلی واسه گوشی درست نمی کنه؟*
ولي سعي كن تم هايي استاندارد و آنهايي كه قبلا استفاده شدند( مثل اونايي كه تو سايت هست ) رو تو گوشيد بريزي
سوال:
بدون اينكه از تم استفاده كني اينجوري ميشه (يعني رو تم اصلي گوشي هم اينجوري ميشد)؟
به طور مختصر بگم كه ساين رو خود نوكيا گذاشته براي امنيت بيشتر
و در ضمن بيشتر برنامه ها بدون ساين نمي توني بريزي تو گوشيد
در ضمن فقط برنامه هايي كه در جاهاي مطمن (مثل همين جا ) هستند رو دان كن و بعد ساين وگرنه دچار مشكل
ميشي
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=216800
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=223133
خودمم از اين استفاده ميكنم
کد:http://s60.vgooo.com
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244851
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
امروز من اين ان 82 چيني هارو ديدم
اگه نديد بگيد تا عكس هاشو بزارم
عکسشو بذار عزیزنقل قول:
نقل قول:
تمهایی که ریختم اینجوری میشد.
:20: ممنون :31:
رم 8 گیگ سفارش دادم، دوشنبه سه شنبه باید برسه!
نقل قول:
مبارکه ....
چه مارکی سفارش دادی ؟؟؟ از کجا ؟؟؟ علاالدین ؟؟؟ با چه قیمتی ؟؟؟
من تو مازندران - آمل زندگی میکنم!
قیمتش معلوم نیست، و مارکش هم معلوم نیست. چون فروشنده آشنامه، میدونه اگه چیز بد بهم بده بد میبینه!
سلام بچه ها
من ان 82 دارم... اگه ديده باشين رو صفحه دسكتاپش سه تا لينك داره(زير آيكونها)؛ من چطور مي تونم اين
سه تا لينك رو بردارم؟
متشكرم
بهتره این کارو نکنی چون گوشی رو قناص می کنه ولی اگر اصرار داری تو همین کلوپ نوکیا یه تاپیک پچ برای گوشی های هک شده هست ، اونجا هم روشش رو نوشته هم پچش رو داده
با سلام
دوستان شما که گوشی گرفتین قطعه تبدیل مموری میکرو اس دی رو داشت یا نه چون برای من رو مثل اینکه فروشنده پیچونده
در ضمن چطور میشه کاری کرد که چراغ قرمز هنگام گرفتن عکس خاموش باشه و توی شب چشمها رو قرمز ندازه .
توی سیتینگ هست .نقل قول:
سلام بچه ها
من ان 82 دارم... اگه ديده باشين رو صفحه دسكتاپش سه تا لينك داره(زير آيكونها)؛ من چطور مي تونم اين
سه تا لينك رو بردارم؟
متشكرم
با تشکر
من برنامه ی flip silent و shake sms رو ریختم.کسی می تونه طرز استفاده ی این برنامه هارو بگه
مثلا با چه حرکتی گوشی silent میشه
ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم عكس گوشي چيني ان82
با اين همه تفاوت بازم اسمش 82 هست (چه رويي دارن اين چيني ها)
عكس رو خودم با گوشي گرفتم
بله دوست عزيز بايد تبديل هم تو كارتن باشه....نقل قول:
نقل قول:
تو تاپیک مربوط به خودش همه چیز رو نوشته .....
برای تنظیمات برنامه shake sms هم اسکرین شات گذاشتم ....:8:
توی سیتینگ هست .
با تشکر[/quote]
سلام... كجاي سيتينگ هست؟ مي شه بگين؟
مرسي
سلام
من يک مشکل دارم
وقي چند دقيقه فيلم برداري ميکنم
فيلم برداري قفل ميکنه
بعدش هم هيچ اثري از فيلمي که گرفتم نميمونه
البته فقط تو فيلم برداري هاي بالاي 3 دقيقه اين اتفاق ميفته
هيچ اروري هم نميده
حافظه ي مموري کاتمم 1 گيگ خاليه
ولی وقتی مموری رو فرمت کردم این اتفاق نیفتاد
اما بعد از چند روز دوباره همون شد
ممکنه ایراد از رم باشه؟
یا رمم ویروس داشته باشه؟
ممنون
بابا هیچ جای ستینگ نیست ، فقط می تونی همه چی رو غیر فعال کنی یعنی اون آیکون بالایی ها هم میره ، بهت گفتم که برو تو اون جانقل قول:
سلام... كجاي سيتينگ هست؟ مي شه بگين؟
مرسي
اگه بخواهي اون سه تا لينك نباشند بايد بري stetting/general/personalization/standby mode و اونجا active standby را بذار رو حالت off. در اونصورت دسكتاپت بدون آيكون ميشه حتي آيكون هاي افقي هم حذف ميشند.نقل قول: