عجب!نقل قول:
من الان تنها گزینه ای که به فکرم میرسه تاریخ سیستمته. یه چک بکن شاید عقب جلو باشه.
Printable View
عجب!نقل قول:
من الان تنها گزینه ای که به فکرم میرسه تاریخ سیستمته. یه چک بکن شاید عقب جلو باشه.
نه عزیزم تاریخ هم درسته. راستش خودمم دارم کلافه می شم اگه کسی می تونه کمک کنه.نقل قول:
سلامنقل قول:
اين براي آنتي ويروس است آيابراي اينترنت سكيوريتي هم چنين چيزي هست .
متشكرم
سلام دوستان سلام آقا مهران (mafia) البته اگه اسمتون رو دست هدس زده باشم عرض کنم که من مدتی از آنتی ویروس کاسپرKasperSky Anti -virus 6.0.0.286 استفاده میکنم اما چون یک مه بشتر اعتبار نداشت از دستش خسته شدم حالا میخوام بدونم که الان برای اعتبار دادن همیشگی باید چه کار کانم البته از چند تا سایت کرکش رو دان کردم اما بازم licensesh آپدیت نشده من برای رفع این مشکل باید چه کار کنم از تمام سایت های بالا هم استفاده کردم اکسپلوررم خطا میده و صفحش باز نمیشه نا گفته نمونه که کلی جستجو هم کردم ولی بازم مشکلم هل نشده با تشکر از لطفتون
سلام دوست عزیزنقل قول:
از چه نسخه ای استفاده می کنید؟
سلام دوست مننقل قول:
تصویری از پیام کاسپرسکی در صفحه آپدیت آن و همچنین تاریخی را که سیستمت نشان می دهد بگذار تا شاید کمکی از
دستمان بر بیاید.
سلام
محض اطلاع دوستان عزیز اولین نمونه از نسخه 7 کاسپرسکی منتشر شد این نسخه که هنوز کامل نیست از تکنولوژیهای
جدیدی استفاده می کند که برای مقابله با تعدادی از جان سخت ترین ویروسهای حال حاظر دنیا از جمله روت کیت ها
طراحی شده اند.:5:
اينم از عكس پيامي كه خواسته بوديد. در اين عكس هم تاريخ كي وجود داره هم پيام آپديت. ممنون مي شم از كمكتون.نقل قول:
دوستان سلام
ازدوستان عزيزخواهش ميكنم يك نگاهي به فولدرReport كاسپر اسكاي اينترنت سكيوريتي دراين آدرسD:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6\Report بياندازندببينندحجم اين فايل چقدراست چون حجم فايل من به 5گيگابايت رسيده بود بعدازاينكه آنراپاك كردم وتنظيمات راتغييردادم باهرباركه به اينترنت وصل ميشوم چندمگابايت حجم اين فايل زياد ميشود مثلادردوبارحجمش به 500 مگابايت رسيد اينجوري حجم درايوده روزه پرميشودميخواهم ببينم مال شما هم اينجوراست يامن درتنظيمات اشتباهي كردم لطفا هركس نگاه كردزحمت كشيده ويك پاسخ كوتاه بدهد.
متشكرم
سلام دوست عزیزنقل قول:
مشکل شما از تاریخ سیستمتان است تاریخ اشتباه است امروز 17 مارس است تاریخ سیستمتان را دو روز جلو بکشید
مشکلتان حل می شود.
دوست عزیز نگفتی از چه نسخه ای استفاده می کنی حجم این فایل در نسخه های غیر بتا هیچ وقت آنقدر زیادنقل قول:
نمی شود. مال من 137 مگابایت است .
درست شد. تاريخ سيستم من 8 ماه و 2 روز جلو بود. و با درست كردن تاريخ همون كي كه از قبل داشتم كار داد و پيغام آپديدت برداشته شد.نقل قول:
از راهنمايي شما هم ممنونم. خيلي كمك كردين.
قضيه اين helkern attack چيه كه هر يه ربع يبار ظاهر ميشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
باتشكر
من ازورژن6.0.1.411استفاده ميكنم چندوقت پيش متوجه شدم كه حجم درايو دي يكدفعه نصف شده گفتم من كه برنامه جديدي نصب نكردم وقتي كنترل كردم ديديم حجم اين فايل ريپورت به 4تا5گيگابايت رسيده كمش كردم ولي دوروزبعد 500مگابايت شده بودحالا مجبورم هردو سه روزيكبارحجم اين فايل راكم كنم نميدانم مشكل ازكجاست فقط دربخش تنظيمات اسكن بردمش روي زياد ممكن است ازآن باشد ولي قبل ازآن راچك نكرده بودم بدانم حجم اين فايل چقدربوده آخرمن چيزي توي كامپيوترم نيست كه اينقدربخواهدگزارش بدهد.
متشكرم
با سلام.ببینم این حجم فایل روی سرعت سیستم هم اثر گذاشته یا نه ؟
با سلام.ببین عزیزم ابتدا کامل امتحان کن که سرعت ویندوز هم تغییر کرده یا نه؟ویندوزت برای کی نصب شده است؟
تازه ببین این آنتی ویروس آپدیت واقعی میشه؟چون یه سری کرک های این خراب هست.اول موقع آپدیت شدن سعی کن ریز لینک هاشو ببینی که به رنگ سبز آپدیت کامل میشه یا نه ؟اگر هر مورد اون قرمز باشد معلوم هست کرکی که انتخاب کردی خرابه؟من از هر نظر با این انتی ویروس مشکل دارم و همیشه با این کرک هایی که تا 2010 آپدیت میشه با نسخه 6.0.2 خدا را شکر مشکل ویروسی نداشتم.یک احتمال دیگه اینکه ویروسی روی فایل های این نسخه آنتی ویروس وارد شده باشد و با استفاده از حفره ها حجم فایل را افزایش می دهد.منتظرم
سلام دوست عزیزنقل قول:
فایلهای Data آنتی ویروس کاسپرسکی حاوی سه قسمت است اول ببین حجم کدام قسمت بیشتر است برای این کار
مطابق شکل زیر به قسمت Data File برو و به سه قسمتی که با رنگ قرمز مشخص شده است نگاه کن ببین حجم کدام قسمت بیشتر است :
همانطور که می بینی با انتخاب گزینه Clear می توانی به راحتی هر قسمت را که بخواهی پاک کنی .اگر حجم
قسمت Reports زیاد بود با همان تنظیماتی که قبلا به شما گفته بودم حجم آن هیچوقت تا این حد بالا نمی رود مثلا
اگر آن را طوری تنظیم کنی که هر 3 روز خود به خود این فایل را پاک کند حجم آن هیچوقت به آن حدی که می گویی
افزایش نمی یابد البته همانطور که گفتی اگر سطح تنظیمات را بالاتر برده باشی ( به ویژه قسمت File Anti-Virus )
حجم این فایل بسیار بیشتر می شود چون هر حرکتی را در سیستمت چک کرده و در این فایل ثبت می کند ولی اگر
حجم دو قسمت دیگر زیاد بود ....:41:
چرا باید روی سرعت سیستم اثر بگذارد ؟ آیا اگر شما یک فایل با حجم بالا روی هاردتان داشته باشید و درایوتان هم فضاینقل قول:
خالی کافی داشته باشد سرعت سیستمتان کم می شود ؟
سلام من تو نصب این برنامه Kaspersky Anti-Virus 6.0 مشکل دارم هر کاری میکنم خود به خود ارور میده
rollback میکنه نصب برنامرو چیکار کنم کمک کنید!!!!
Version: 6.0.0.303 هم است.
Kaspersky Anti-Virus 7.0.0.6 Beta
18.5 mb
with betakey
سلام
دوستان نميدانم اين عكسي كه ميگذارم ديده ميشوديانه اگرديده شد ميشودبفرماييدمنظورازرايت ويندوزروي يك سي دي چيه آنهم باداشتن سي دي خود ويندوزوقتي سي دي ويندوزراداريم اين ازچه چيزميخواهدكپي بگيرد.
متشكرم
دوستان این نگهداری یا ذخیره آپدیتهای کسر تواین ورژن جدیدکجاست / .؟ چجویه ؟ ممنونمیشم لطف کنید ...
دوستان کدوم ورژن کاسپرسکی برای ویندوز ویستا نصب میشه؟؟؟
لینک انلود و کی اون را لطف کنید.
6.0.0.3 که نصب نشد.
سلام:46:
من مدتيه كه از Kaspersky Internet Security V 6.0.1.411:35: استفاده ميكنم و خيلي هم ازش راضيم.
حالا كه نزديكاي عيده مي خوام كامپيوترم رو يه اسكن كامل بكنم و از شر همه ي ويروس ها و تروجان ها و ... راحت بشم.:biggrin:
:question:سوال من اينه كه چه جوري دقت و حساسيت جستجو و عمق جستجو و ... رو به حداكثر تنظيم كنم.يعني نمي خوام حتي يه ويروس يا اسپاي از زير اسكن جون سالم به در ببره.اصلا شما اين كار رو توصيه ميكنين.اگه ميشه راهنمايي كنيد:17:
همچنين مي خواستم بدونم كه در كنار كسپراسكاي لازمه كه از آنتي اسپاي و آنتي كي لاگر و ...(اينجورچيزاي ديگه) استفاده كنيم:question:
با تشكر:happy:
موفق باشيد;)
سلام دوست عزیزنقل قول:
این قسمت از کاسپرسکی برای ایجاد یک Rescue CD یا سی دی نجات است که یک سی دی Bootable است که در
مواقعی که ویندوز به هر دلیلی بالا نمی آید ( مثلا در اثر آلودگی شدید به ویروسها ) بسیار کمک کننده است.
نسخه سازگار با ویستا نسخه 6.0.2.614 است که لینک آن در پست اول همین تاپیک آمده است.نقل قول:
راستی این نسخه 6.0.0.3 را از کجا گیر آورده اید :blink:
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای به حداکثر رساندن قدرت اسکن مطابق شکلهای زیر در پنجره Setting ابتدا گزینه های مشخص شده را تیک بزن و
سپس دستگیره Security Level را همانطور که مشخص شده است تا آخر بالا بکش.
در جواب قسمت دوم سوال شما باید عرض کنم کاسپرسکی خاصیت آنتی اسپایور خوبی دارد ولی من فکر می کنم
استفاده از یک آنتی اسپایور قوی در کنار آن بسیار کمک کننده خواهد بود مخصوصا اگر شما به طور کامل از سروس
PDM کاسپرسکی استفاده نکنید.در ضمن دوست عزیز اسکن کامل سیستم سال به سال اصلا درست نیست و
حداقل هر ماه یکبار سیستمتان را باید به طور کامل اسکن کنید.;)
خيلي ممنون:11:نقل قول:
ولي دو تا سوال:
سرويس PDM چيه؟
هر آنتي اسپايوري نصب كنم اشكال نداره؟
موفق باشيد:46:
سرویس PDM همان Proactive Defence است .اکثر آنتی اسپایورها بدون اشکال با کاسپرسکی کار می کنند ولینقل قول:
Spyware Doctor با کاسپرسکی مشکل دارد و اسپای سوییپر هم ( مخصوصا در ویستا ) در صورت نصب همزمان با
کاسپرسکی سرعت سیستم را کم می کند.
ممنون;)نقل قول:
ولي در مورد آنتي اسپايور چه چيزي را پيشنهاد مي كنيد كه با كسپراسكاي مشكل نداشته باشد و قوي نيز باشد:question:
:46:
اگر از ویستا استفاده می کنید ویندوز دفندر که خود به خود روی سیستمتان نصب است برای اسکن گاه به گاه سیستمنقل قول:
هم می توانید از سوپر آنتی اسپایور که رایگان است استفاده کنید ولی اگر از ویندوز XP استفاده می کنید و سیستمتان
قوی است من اسپای سوییپر را پیشنهاد می کنم در غیر این صورت اسپایورترمیناتور + سوپرآنتی اسپایور کارتان را راه
می اندازند.:31:
Kaspersky Anti- virus 7.0.0.6 beta - the antivirus Of kasperskogo - one of the most popular and most qualitative domestic antivirus programs. Without going into details I note that due to the special algorithm of work it has the very high percentage of the determination of viruses, including also unknown. The antivirus Of kasperskogo knows how to check against the viruses the post data bases and the obtained letters together with the applications to them; program very well determines the macroes-virus, inculcated in documents Microsoft Office, and also are checked the most popular sizes of archives.
Using antivirus, regularly renew the data base about the viruses (addition they leave daily!) - can be obtained them both through the Internet (in this case it will proikhodit' the automatic renovation of base) and in the manual regime - regularly going to the site or ordering the file of renovation on e-mail.
You will focus attention: to renew the virus bases of the sixth version, skachav corresponding zip- archive, is impossible - six renew only through the Internet. In the case of local network from the Internet can be produced the renovation of one computer, from local folder of which then it is possible to renew the bases of the antivirus, established at the remaining working stations (detail - on the site of developer).
Kaspersky Anti- virus جدیدترین نگارش آنتی ویروس قدرتمند کاسپر اسکای برای محافظت همه جانبه از کامپیوتر شخصی شما از انواع و اقسام ویروس ها , تروجان ها , کرم ها و تهدیدات اینترنتی.
برای اينکه بتوان بالاترين کارايي را از سیستم خود انتظار داشته باشيد، می بايست قبل از هر چیز از ميزان امنيت کامپیوترتان اطمينان حاصل نماييد. بدین منظور نياز به يک آنتی ویروس جهت حفاظت اطلاعات رایانه ای می باشد، تا اطلاعات مذکور را در مقابل ويروسها و نفوذگران محافظت نماید.
هر روزه ويروس های جديد توسط ایمیل ها سيستم های زيادی را آلوده می کنند. کاربر می تواند نا آگاهانه و بصورت اتقاقی وارد سايتی شده و برنامه های مخرب را دريافت نمايد. حتی کودکان نيز می توانند ويروس ها را همانند بازيهای کامپيوتری رد و بدل نمايند و سبب گسترش ويروس های رايانه ای بين کاربران مختلف گردند.
کاربران خانگی می توانند اطمينان پيدا کنند که رايانه های آنها توسط آنتی ویروس کاسپر اسکای در مقابل ويروس ها محافظت می شوند.
کاسپرسکی موفق به دریافت سی و پنجمین نشان 100% از سازمان جهانی بولیتن ویروس در ماه اکتبر سال 2006 گردید.
حجم در حدود ۱۹.۴۲۵ مگابایت - لینک دانلود از rapidshare
Pass: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://rapidshare.com/files/21598792/kav7006Beta_www.softarchive.net.en.rar
بعضي ازدوستان ميگويندآنتي ويروس كاسپرقويترازاينترنت سكيوريتي آن است ميخواستم بدانم اين حرف تاچه حدصحت داردوآياميتوانم همزمان هم آنتي ويروس وهم اينترنت سكيوريتي كاسپر رادرسيستم داشته باشم وآنتي ويروس راغيرفعال كنم وهرچندوقت يكباركامپيوترراباآن اسكن كنم واگراين امكان است كدام ورژن آنتي ويروس راپيشنهاد ميكنيد كه راحت رجيسترشود.
متشكرم
سلام دوست مننقل قول:
این امر حقیقت ندارد آنتی ویروس موجود در اینترنت سکوریتی کاسپرسکی هیچ تفاوتی با آنتی ویروس کاسپرسکی ندارد
هر دو یکی هستند .
تاييد مي شه اينم لينك مقايسه نسخه هاي مختلف كسپرسكي با همنقل قول:
سلام:
آپدیت های Kaspersky AntiVirus 6 تو کجا ذخیره میشه؟
آیا امکان انتقال اونا به یه کامپیوتر دیگه هست؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
ماشا... چه علاقه ای دارید .این نسخه هنوز حتی در حد بتا هم نیست بیشتر نسخه 6 است تا نسخه 7 اشکالات فراوانی
دارد و هنوز کلید خاصی برای آن منتشر نشده است ولی کلید زیر را امتحانی بکن :
FHJ4S-R1XEX-5BW3T-JYEKB
نميدونم از دوستان كسي اين نسخه را معرفي كرده يا خير.اگر تكراري بود به بزرگي خودتون ببخشيد.
Kaspersky Anti-Virus 6.0.2.621 - Final
لينك دانلود:
يا
يا
لينك دانلود Key:
کد:http://www.divshare.com/download/266199-2c6
Kaspersky Internet Security 2006 6.0.2.621 - Final
لينك دانلود:
يا
يا
لينك دانلود Key:
کد:http://www.divshare.com/download/266199-2c6
شما دوست عزيز به اين مسير برويد:نقل قول:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6
در اين فولدر يك پوشه هست به نام Bases كه شما يك كپي از آنرا در يك درايو ديگر ذخيره ميكنيد تا در صورت لزوم از آن استفاده كنيد.
لازم به ذكره كه با توجه به اينكه فولدر Application data به صورت Hidden هست ابتدا شما بايد آنرا از اين حالت خارج كنيد.براي اينكار هم شما بايد از منوي Tools گزينه ... Folder Options را انتخاب كنيد و مطابق شكل زير عمل كنيد تا فولدر Application Data قابل مشاهده شود:
پس از انجام تغييرات شما ميتوانيد تنظيمات را به حالت قبل برگردانيد تا پوشه هاي قبلي به حالت Hidden برگردند.
موفق باشيد.
X:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6\Basesنقل قول: