سلام
من آفیس 2007 رو یه سری دستکاری کردم الان هر چی عکس و حاشیه روی صفحات قرار می دم بعد که روش متن می نویسم نه توی previwe عکسها رو نمایش می ده و نه پرینت می کنه
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید .
Printable View
سلام
من آفیس 2007 رو یه سری دستکاری کردم الان هر چی عکس و حاشیه روی صفحات قرار می دم بعد که روش متن می نویسم نه توی previwe عکسها رو نمایش می ده و نه پرینت می کنه
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید .
Microsoft Office> Word Options> Advanced> Numeral> Contextنقل قول:
متوجه نشدم. چه چيزي Pdf بشه؟نقل قول:
توي كادر Print دكمه Options رو بزن ببين و قسمت Print Drawings Created in Word رو فعال كن.نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزيز
البته من مطالب صفحه قبل رو هم خوندم.... و همون طور كه دوستمون هم گفتن راه حلهايي نوشته شده...
به طور كلي ما سه مدل فاصله داريم...
اوليش: space يا همون فاصله اي كه با space bar ميزنيم...
دوميش: بهش ميگن نيم فاصله ... اما در واقع اصلا فاصله اي نميندازه .... كه وقتي فعاله كه نرمافزارهاي مخصوص تايپ فارسي روش نصب باشه... كه بيشتر اوقات روي shift+space bar فعال شده...
سوميش: در زرنگار بهش ميگن فاصله جامد.... يعني يه فاصله ميندازه اما نميذاره كه دو كلمه از هم جدا بشن.... مثلا بين كلمات گل و آقا ... اگه ميخواين كه حتما يه فاصله باشه اما اين دو كلمه يا با هم خط بالا باشن يا باهم خط پايين.... اين فاصله جامد بهتون كمك ميكنه... در word اين پارامتر فعاله ... حتي اگه كيبوردتون فارسي نباشه ... با كليدهاي تركيبي ctrl+shift+space bar ميتونين فاصله جامد بزنين ... فقط حواستون باشه كه اين پارامتر چون فارسي نيست ... نوع قلمتون به نوع قلم انگليسي عوض ميشه....
در بعضي ويندوزها شما ميتونيد از تركيب كليدهاي Shift+space يا Shift+N استفاده كنيدنقل قول:
اگر موارد بالا جواب نداد از روش زير استفاده كنيد حتما جواب ميده
از منوي Insert گزينه Symbol رو انتخاب كنيد و در قسمت بالا تب Special Characters رو انتخاب كنيد با استفاده از نوار پيمايش سمت راست به انتهاي ليست برويد چهارمين گزينه از پايين يعني گزينه No-Width Optional Break رو انتخاب كنيد روي دكمه Shortcut key كليد كنيد و در قسمت press new shortcutkey تركيب كليد مورد نظر خودتون رو انتخاب كنيد مثلا Ctrl+space و روي Assign كليد كنيد و Close را بزنيد دوباره Close را انتخاب كنيد و الان ديگه مشكلتون حل شده
البته ميتوانيد فايل kbdfa.dll ويندوز را هم عوض كنيد
همچنين از تركيب كليدهاي Alt+0157 هم ميتوانيد استفاده كنيد
ممنون و مرسینقل قول:
سلام
دوستان تو ورد 2007 چطوری میتونم تو یک متن 10 صفحه ای .
مثلا پاورقی صفحه 6 به بعد با هم فرق داشته باشن .:20:
و چطوری میتونم پاورقی و شماره صفحه رو باهم داشته باشم.
ممنون خسته نباشین
نقل قول:
پاورقی رو پیدا کردم
# [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال دومی رو اگه میشه جواب بدین
سلامنقل قول:
معمولاً شماره صفحه، تداخلي با پاورقي نداره. اگه يكي دو صفحه هم مشكلي داشته باشه، ناديده مي گيريم. اما اگه ميخواي مثلاً يه كم شماره صفحه رو پايينتر يا بالاتر ببري تا تداخلي با پاورقي و كادر و... نداشته باشه، كافي روي پايين ترين قسمت صفحه (كنار شماره صفحه) دوبار كليك كنيم تا به نماي Header & Footer بريم. بعد هم خط كش سمت چپ در پايين صفحه رو بگيريم و يه كم بالاتر يا پايين تر بكشيم.
سلام
یه سوال در مورد پاورقی ها داشتم. تو یه کتاب که پر از پاورقی بود دیدم صفحه ای که حدود 30 تا پاورقی داشت رو در قسمت پاورقی ها به پنج ستون تقسیم کرده بود! و خیلی فضای کمتری میگرفت ولی هر چه سعی کردم راهشو پیدا نکردم.:41:
نقل قول:
جواد جان تو آفیس 2007 که من نتونستم اگه پاورقی باشه دیگه نمیشه شماره صفحه گذاشت
گشتم نبودنقل قول:
بگرد ، كاشكي باشه
جلال جان سلامنقل قول:
بابا اين كار امگان پذيره كه
ميتوني همزمان هر دو تا رو داشته باشي
سلام من بعد از اینکه ویندوزمو عوض کردم تعدادی فایل وورد داشتم که حالا بعضیهاشونو که باز میکنم حروف بصورت ناخوانا و مربع شکل باز میشن و unicode هم که میکنم بازم درست نمیشه
آیا کسی میدونه چی کار کنم که بازیابیشون کنم؟
ممنونم
نقل قول:
خوب پاورقی درست شد . ببینم برای پاصفحه هم میشه همین کار رو انجام داد ؟
سلامنقل قول:
شما به همين ترتيب ميتوني توي پاصفحه هم شماره صفحه داشته باشي و هم غير اون
دوست عزيز سلامنقل قول:
اين اشكال خيلي عجيب به نظر ميرسه
اولا به نظر من فايلهات رو روي يه سيستم ديگه هم برو امتحان كن ببين اونجا هم همينطوره يا نه.
اگه همينطوري بود به فكر درست كردن فايل باش ولي اگه نه به فكر عوض كردن ويندوز باش
در ضمن نوع ويندوز قديمي و جديدت رو هم نگفتي
پس شما اول چك كن ببين عيب از فايل نباشه تا بعد
دوستان ممنون مشکل من حل شد
اين كار رو با زرنگار انجام مي دهند. توي ورد امكان پذير نيست. مگر اين كه شماره ها رو به جاي خودكار، دستي وارد كنيم كه اونوقت، با هر اصلاحي، همه شماره ها به هم ميخوره.نقل قول:
كلاً بهتره اگه توضيحات، زياد هست بعضيهاشو توي خود متن بياريم كه پاورقي ها زياد نشه.
ویندوز یکیه و اینکه از یکی پرسیدم گفت انکودینگش تخریب شده و قابل بازیابی نیستنقل قول:
آدرس زیر نمونه یکی از همون فایلهایی هست که گفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ممنون از پاسختون. میشه داخل یه Text Box شماره پاورقی رو قرار داد که هر جا خواستیم انتقالش بدیم؟
سلامنقل قول:
شما روي يه سيستم ديگه هم امتحان كردي يا نه ؟؟
در ضمن فايلت رو هم يه جاي ديگه آپ كن اون جواب نميده و لينك مستقيم هم بذار
تا اونجايي كه من ميدونم اين كار در ورد امكان پذير نيستنقل قول:
دوست عزيزنقل قول:
اون كار رو هم نميشه كرد
با سلام خدمت برو بچ .
اولا : ميخواستم بدونم جديد ترين ترفند يا روشي كه در آفيس ميدونين كه بشه بوسيله اون ترفند اشعار رو بصورت منظم نوشت چيه ؟
منظورم شعر نو نيست بلكه همون شعراي قديمي هست كه بايد در دو ستون كنار هم باشند و با نظم و هم اندازه باشند تاجلوه زيبايي به دست بدن
در ضمن يك سوال ديگه هم دارم و اون اينه كه در آفيس 2007 چجوري ميشه متنهاي خودكار رو تنظيم كرد ؟
من اينكار روبا سيو متن ميكنم ولي نميشه .
مثلا براي نوشتن عليه السلام فقط كافي باشه بنويسيم عليه تا بقيش رو با زدن يك اينتر داشته باشيم
و در آخر اينكه اگر كسي از دوستان در مورد برنامه پروين 2005 و طريقه كارش ميدونه برام يك مقدار توضيح بده
چون من اين برنامه رو نصب كردم و عملا در آفيس و يا ورد پد برام كارايي نداشت و نيومد
دوست مننقل قول:
شما توي صفحات قبلي جستجو كني اين مطالب رو پيدا ميكني
جستجو در انجمن براي همين هست
سلام دوستان
کسی میدونه چرا نمیشه فرمول های ریاضی رو که تو یه فایل با افیس2003 درست کردیم و سیو کردیم رو نمیشه تو افیس 2007 ویرایش کرد؟؟؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
عضويتتون و نيز ورودتون به اين انجمن رو تبريك ميگم
اينكار شدنيه و فقط كافيه شما روي اون فرمول دابل كليك كني همين
اتفاقا من الان تست كردم و شد
اگه منظور، اينه كه شماره ها، به صورت خودكار گذاشته بشه و داخل TB هم باشه، نميشه. اگه منظور اينه كه به صورت دستي بنويسيم، ميشه، ولي شما تصور كن كه بخواي، يه تغيير كوچك توي پاورقي بدي، اونوقت كل سيستم به هم مي خوره و بايد تعداد زيادي پاورقي رو اصلاح كني. اصلاً نمي صرفه. بهتره همون روش استاندارد پاورقي رو استفاده كني.نقل قول:
شما اولين نفري نيستيد كه فايلش اينطوري ميشه. و تا حالا هر چي از اين فايلها نشونم دادند، توسط ويروس، به طور كامل پاك شده. فايلي كه شما داديد، نميشه دانلود كرد. چون پيغام خطا ميده.نقل قول:
ولي فايلت رو با NotePad باز كن، اگه ديدي خالي هست، مطمئن باش ويروس خرابش كرده. يعني كاراكترهاي شما رو با كاراكترهاي نامرئي جايگزين كرده.
اگه اينطوري بود، ديگه نميشه كاريش كرد.
ولي از حالا به بعد، هميشه از فايل هات بكاپ بگير! بكاپ كه مي دوني چيه؟
بعد از نصب ویندوز ورد 2007 رو نصب کردم بعد نرم افزار math type و بعد پی دی اف ماشین رو نصب کردم ولی موقع وردو و خروج این پیغام نمایش داده میشه.
بعد رفتم تو تنظیمات و گزینه ای رو انتخاب کردم تا تمام ماکرو ها اجازه اجرا داشته باشن ولی باز مشکلم حل نشد.
کمممممممممممممک
نقل قول:
سلام
در ادامه صحبتهاي دوست عزيزم بايد بگم كه در مورد مبحث بك آپ گيري در ورد ميتونين به اينجا مراجعه كنين
سلامنقل قول:
اين مسيري كه گفتي توي ورد 2007 بايد رفته بشه ولي شما كدوم گزينه رو انتخاب كردي
كامل گزينه رو بنويس اينجا
word option>>>>>>>>trust center>>>>>>>trust center seting>>>>>>>>>enable all macrosنقل قول:
این گزینه و حتی گزینه پایین اون رو میرنم باز همین مشکل رو دارم.
اين Pdf machine رو uninstall كن تا مشكل حل شه.نقل قول:
اول math type رو پاک کردم یه ذره بهتر شد قبل از اون هم هنگام وارد شدن و هم خارج شدن چندین بار اون پیغام می اومد.نقل قول:
فکر کنم اشکال از math type باشه.
خلاصه ورد 2007 رو پاک کردم و ورد 2003 رو نصب کردم بهد pdf machin و math type رو نصب کردم پیغامی اومد که این ماکرو یعنی math type میخاد فعال شه و من هم اجازه دادم و هیچ مشکلی نبود. بعد به ورد 2007 ارتقا دادم ولی چون math type توی ورد 2007 نیومده بود math type رو reinstall کردم.
الان دیگه اون پیغام نمیاد ولی math type که حالا توی منو های ورد 2007 نمایش داده میشه. غیر فعاله.
اینو چیکارش کنم.
ممنون
ما كه گشتيم نديديم شما بگين كدوم صفحس تا ما هم بريم ببينيمنقل قول:
سلام دوستان.
من جستجو کردم اما به نتیجه جالبی نرسیدم. می خواستم ببینم چطور میشه :
1- حروفی مثل ه رو به صورت "ه دو چشم" و جدا از سایر حروف نوشت؟
2- در مورد فعل های استمراری و نظایر اون، چطور می شه مثلا "می شود" رو بدون فاصله بین می و شود تایپ کرد، به صورتی که می به شود نچسبه؟
ممنون.
سلام . ببخشيد راهي هست كه آفيس 2007 رو فارسي كنيم ؟ من آفيس 2003 رو داشتم . فارسيش كردم . اما اين انگليسيه . اگه راهي بلدين به ما هم بگين . با تشكر