بشينين لذت ببرين بابا بجاي اين بحثها
شاتل پيروز است(خخخخخخ)
كسي جواب مارو نداد
Printable View
بشينين لذت ببرين بابا بجاي اين بحثها
شاتل پيروز است(خخخخخخ)
كسي جواب مارو نداد
adsl فن آوا چطوره؟...من الان آسیاتک دارم میخواستم بدونم فن آوا بهتره یا نه؟ کسانی که فن آوا دارن راضین؟
الان 128 دو گیگ رو از آسیاتک 12360 تومان میدم ولی فن آوا 256 دوگیگ رو 13500 میده..
آسیاتک مگه مشهد هم سرویس میده ؟نقل قول:
بله...توسط نمایندگیش که گلدنت هست.نقل قول:
:angry::angry::grrr::grrr:نمایندگی ... صبانت عجب دزدیه
هزینه ی 15 گیگ رو میدی 9گیگ برات میزنن!!!!!!!
فردا میرم نمایندگی و شرکت و روو سرشون خراب میکنم!:grrr::grrr::angry::angry::angry::angry ::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:: angry:
بهتره ديگه از اونجا سرويس نگيري برو شاتل بگير حالشو ببر
کسی جواب منو نمیده...همین روزهاست که اینترنتم ته بکشه:31:نقل قول:
بچه ها کسایی که اجبارا" از مخابرات خط گرفتن مشکلی ندارن؟ من حود یک ماهه که مرتب دیس کانکت مشم یا سند و رسیو نمی کنه به پشتیبانی هم که زنگ میزنم می گن آره میدونیم سرورمون قطع میکنه خوب میشه کسی خبری از این قضیه داره اطلاع بدین ممنون میشم می خوام ببینم من مشکل دارم واقعا" یا اینا مرکز پیروزی هستم ساعات قطعی هم اصلا" حساب کتاب نداره امروز بین 4-5.5 حدودا" 10 بار قطع شد ممنون
منم حدوده 4 ماهه از مخابرات می گیرم. اوایل یه مودم asus داشتم خیلی قطع می کرد و دیر هم وصل میشد. ولی الان با مودم DLink مشکلی ندارم. مرکز مخابرات من فرشچیه.نقل قول:
کسی میدونه راهی وجود داره که بشه از مخابرات چیا 256 یا بالاتر گرفت؟(واسه خونه)
براي مخابرات هم بايد سندي مهري چيزي ارايه بدين
متاسفانه فعلا 3 ماهه دیگه به من غالب کردن عجب غلطی کردم دوباره فریبه صبانت رو خوردم دیگه من باشمنقل قول:
از اینا سرویس بگیرم اون 6ماهه قبلی رو هم نباید از صبا میگرفتم.
1سوال؟ کسی از ایزی تو کال سرویس داره؟ یکی ازدوستای من ازشون سرویس 128 نامحدود 3ماهه گرفته
میگه تا 25 کیلوبایت میزنه! بنظرتون خوبه؟ فقط هزینش یکم زیاده 128 3ماهه نامحدود رو 160 تومن گرفته:45:
خوب شاتل بگيري كه مثل صبا توربو كردنش
50-60 دان داري
از شما چقدر پول گرفتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
:18: به من گفت بجاش پول روی قبض نمیاد! ولی بعید میدونم، آخه دفه قبلم همینو گفت ولی اومدنقل قول:
پول چي نمياد ؟
هم رو قيض مياد هم ازتون بيشتر ميگيرن
به من زنگ زدن گفتن از سرویس راضی هستید
همون موضوع قبض را گفتم
گفت ایندفعه اومد از دفعه بعد نمی یاد
راست و دروغ با خودش
سلام وحید جان یعنی اصلا" قطعی نداری : :آیا 24 ساعته رو دانلود هستی که اگه قطع کرد متوجه بشی؟ آخه ساعات قطعی خیلی بی حسابه مثلا" دیشب 4-6 بیش از 10 بار قطع شد یا نه در ساعات معمول مشکل نداری مثلا" یک فایل 700 مگی رو میتونی با خیال راحت بذاری از رپید شیر دانلود کنی ممنون؟در ضمن چون اینا دولتی هستن اصلا" نمی خوان به دردسر بیفتن فقط با مدارک محکم مثل حکم هیت علمی و از این چیزا بیش از 128 میدن موفق باشی وقت کردی جواب مارو هم بده:10:نقل قول:
قبلا هم از این حرف ها زدند اما ...نقل قول:
اینقدر ها که شما هم میگید صبانت اذیت نمی کنه فقط سرعت کمه (که صبح جبران میشه) , قیمت 9 تومن رفته بالا (بعد از این اتفاق این نمایندگی که من ازش می گیرم تغییر دکوراسیون داده و کلی .... :31: ) همین !! من هر 3 ماه پول رو به حسابشون می ریزم که دیگه ریختشون رو هم نبینم ! به قول اون که یوزرش یادم نیست از شاتل که بهتره صبح تا شب تمامه کارهای ما رو زیر نظر می گیرند و ...
یعنی اینجا هیچ کس فن آوا نداره یا نداشته؟نقل قول:
صبانت را چند روز قبل از انتهای 3 ماهه تمدید کنیم به اون مشکل جمع کردن پورت نمیخوریم؟
67 تومان تیغم زدن!نقل قول:
54 هزینه ی سرویس 128 سه ماهه 15گیگ + 10 هزینه ی راه اندازی مجدد + 3 ایاب و ذهاب:18::18:(دقیقا تو فاکتور نوشتن ایاب و ذهاب !!!! میگی انگار مجلس ختمه:18::18: 3تومن ارزش کل کل کردن باهاشونو نداشت.
پول آبنومانه مخابرات خالی بندی! یعنی رو قبض هزینه ی خدمات ویژه ADSL میاد:grrr::angry::angry:
اگه تمدید کنی پورتت رو جمع نمیکنن قبلا از اینکه پورت و جمع کنن تلفن میزنن میگن شارژت ...روزه دیگه تموم میشه(واسه ی من که اینطوری بود بستگی به نمایندگی هم داره)نقل قول:
در کل خدا صبانت و امثاله صبانت رو لعنت کنه! طرف تو پاکستان 512 بدون limit ماهیانه 10 دلار میده بعد
ما ............:blink::blink:
جدیدا که خیلی به دست و پا می افتند واسه تمدید کردن !نقل قول:
نمیشه مقایسه کرد ! اینجا ایران است و ...
من فناوا دارم 256 سه ماهه با محدودیت 18 گیگ گرفتم 45 تومن سرعتم بین 40 تا 45 ، شبها تا حدود 900 مگ دانلود دارم ، شبانه از ساعت 2 تا 8.5 فعاله ، 48 ساعته برام راه اندازی کردن (خودم کف کردم ) البته مرکز مخابراتیه من استقلاله شاید بقیه جاها بیشتر طول بکشه ، و کاملا راضیمنقل قول:
چه عجب یکی جواب منو داد...خیلی ممنونم...بزودی منم فن آوا میگیرم...:31:نقل قول:
از دوستانی که مشهد مخصوصا مرکز تلفن آزادی از فناوا اشتراک دارند لطفا یه آمار بدن که کیفیتش چطوریه ؟
ارزش داره عوض کنیم از صبانت ؟!
ممنون
اين محدوديت مسخره سرعت براي يوزر هاي خانگي هنوز برداشته نشده؟
اسم اون یوزر sanyax بود که فقط چند پست علیه شاتل داد و رفت...نقل قول:
اعمال این همه کاربر خانگی رو زیر نظر بگیرن که چی بشه؟! با چه هدفی؟؟ چطور برای کسانی که ار شاتل استفاده میکنن تا حالا هیچ مشکلی بوجود نیومده؟!!!
این حرفا بنظر من برای خراب کردن شاتله چون داره بهترین سرویس رو میده!
لطفا کسانی که شاتل یا فناوا دارن یه تست سرعت Speedtest.net بزارن بفهمیم چی به چیه
شبانه ی صبانت که واقعا گند شده!!!!! خیلی نوسان داره آشغاله!!!
نه برای من سود داره که بیام اینجا علیه شاتل چیزی بگم نه اون آقا ! من اینها رو از چند نفر دیگه هم شنیده بودم حتی یک قانون مسخره هم داشت فکر کنم که در ساعاتی که ترافیک زیاد هست زیاد دانلود نکنید !:31: (سال ....)نقل قول:
من از خیلی ها شنیده بودم که شاتل سرعتش خیلی پایین هست شما اولین نفری هستی که میگی بالاست !
برای چی مکالمات تلفنی چند روز پیش ضبط میشد , برای چی تو دانشگاه دوربین های..........
2 ,3 روزی هست آره سرعت واقعا پایین هست شبانه من 2 روز پیش شبانه 300 مگ هم دانلود نشد :41:نقل قول:
چرا از 128 به 64 كاهش يافت:27::31:نقل قول:
کسی تا حالا اینترنتی از صبا نت تمدید کرده بفهمیم چجوری مشخص میشه تمدید کردی؟
من چند روز پیش اینترنتی زدم
ولی نمیدونم کدی باید وارد کنم یا کار دیگه؟
مگه اینترنتی اش هم راه انداخته ؟ (یکی تو سایت خودش مخصوص تهران هست که)نقل قول:
من پول به کارتش می ریزم و زنگ می زنم شماره کارت خودم رو میگیره (:31:) بعد شارژ می کنه !
شما نه...ولی اون دوستمون کلا 5 پست داشت همش درمورد مونیتورینگ شاتل! مثل شما هم هیچ دلیلی برای ادعاش نیاورد...شما از قضیه دوربینهای دانشگاه و کنترل تلفنها چطور نتیجه گیری میکنید شاتلم کاربراشو تحت نظر داره؟!!!:31:نقل قول:
من اولین نفریم که از شاتل خوب میگه؟!!:blink::biggrin:
چند نفر میشناسم تو منطقه خودمون همگی راضین(یه عدشون قبلا صبانتی بودن!)...از بقیه هم خبر ندارم...
ولی همه میدونن صبانت یا خیلی خوبه یا افتضاح,مدرک:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=330115
البته این به منطقه هم بستگی داره !!!نقل قول:
منظورم این بود که وقتی اونجا کنترل میشه چرا این کنترل نشه ...
اون قانون چی هنوز هست ؟؟ (ساعات اوج مصرف :31: کمتر دانلود کنید ...)
من سرعت های شاتل رو از یکی از دوستام که تو یکی از کافی نت های دانشگاه بود پرسیدم ! اون گفت که خوب نیست یعنی قبلش صبانت داشت اینو گرفت اما ...
از یک کافی نتی دیگه هم پرسیدم می گفت صبانت بهتره ! از چند نفر دیگه هم سرعت پایین شاتل رو شنیدم
شاتل هم یک زمانی مثل صبانت میشه دیگه صبانت هم اول سرعت 50 میداد که من و خیلی های دیگه رفتیم گرفتیم این هم که همیشه نمی تونه همچین سرعتی بده و شاید بشه گفت نگذارن که سرعت بالا نگه داره :46:
قیمت های سروس های آشنا رو ببینید :19::19::19:
256 رو بدون نامه میدهکد:http://www.4321.ir/index.php?option=com_forme&fid=25
یکی از دوستام 256رو گرفته سرعت دانلودش 45تا60 هستش
فکر کنم قیمتاشم خوبه ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
سرعت شبانه ی صبانت گنده گند شده در حد حلزون شده بود دیشب:41::41::41:
شباش حلزون صباش لاك پشت
زياد فرقي نداره
شبانه رایگان هم داره.نقل قول:
من چیزی ندیدم!
از دوستاني كه مركز مخابراتشون مطهريه مي خواستم بدونم كه سرويس كدوم شركت در سطح 256kbs-512 به نسبت هزينه و سرعت دانلود بهتره؟