خودمونیم عجب سوالی کردمنقل قول:
بله g900 این تکنولوجی رو دارهنقل قول:
: اولین گوشی موبایل که از تکنولوژی touch focus استفاده کرد.(اینو مطمئن نیستم)
Printable View
خودمونیم عجب سوالی کردمنقل قول:
بله g900 این تکنولوجی رو دارهنقل قول:
: اولین گوشی موبایل که از تکنولوژی touch focus استفاده کرد.(اینو مطمئن نیستم)
دوست عزیز خدمتتون عرض کنم روی k850 مموری 512 M2 هست نه microSD.نقل قول:
ببخشید من متوجه نشدم k850 چی چیزی رو نداره که 1100 داره.نقل قول:
به نظر من سونی گوشی کامل زیاد داره .
شما منظورت دقیقا چیه میگی کامل نزده دقیقا بگو باید چی کار میکرده که نکرده .
نوکیا کامل زده ؟
بگو کامل چیه ؟ مثلا میخوای یه گوشی بزنه که برات ظرف بشوره ؟
یا بره خرید کنه چه طوره ؟
منظور از اين نظر چيه !!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
سلام دوست من بنده كا850 را با 1100 مقايسه نكردم گفتم كه سوني هيچگاه جرات نكرده يه گوشي كامل بزنه منظور همه چيز گوشي در حد ايده ال باشه مثلا يه گوشي مثل n96 و يا ... يكي ميزنه دوربين داره نه صدا نه سيستم عامل نه صفحه نمايش البته من قصد مقايسه با نوكيا را ندارم شما با ديگر برند ها هم مقايسه كنيد و اين گوشي جديدي هم كه زده منظور x1 طراحي و ساخت اون به عهده htc بوده (بر اساس يه منبع معتبر)حالا شما ميگوييد كه بايد همه توانايي خريد داشته باشند درست تا حدي هر كي به جيبش نگاه ميكنه يه گوشي كه 500 قيمتشه يكي كه 200 پول داره نمي ره بخره ميره نگاه به گوشي همرده ميكنه و.......... اما در مورد تنظيمات صحبت كردم نه خود گوشي شما گزينه هاي كاربردي در 1600را بشماريد و گزينه هاي يه گوشي مثل كا 750 را هم بشماريد حالا ببينيد تفاوت ها رااين كه هيچي حالا برو تو سامسونگ !!!!!!!منظور اينه كه مثلا براي يه قفل صفحه بايد كلي دردسر بكشي كلي برنامه دانلود كني كه چي ميخواهم روي گوشيم يه قفل بزارم كسي دورش نره و يا نمي خوام ساعت را نشون بده و................ كلا اين ضعف هست يا نه چرا اينقدر راحت گوشي هاي سوني هك ميشن نمي دانم تا چه حد متوجه نوشته هاي من شده باشيد يا تا چه حد قانع شده باشيد اميدوارم بدون تعصب به قضيه نگاه كنيددر اخر هم بگويم قبول دارم سوني اريكسون جز اولين ها بوده البته در دوربين به لطف شركت سونينقل قول:
تو تنظیمات واقعا کم مییاره و تا حالا من ندیدم که SE یه گوشی کامل بزنه تمام گوشی هاش یه خاصیت دارن یا یه ایراد خیلی بزرگ دارن مثل صدای P990 شما اگه با N95 کار کرده با شید می فهمید چه گوشی هست دوربین،فیلم برداری،صدا،LCD،سیستم عامل،TV Out،GPS ، Wlan ،و ... ولی تنها ایرادش اینکه شرکت NOKIA اون رو ساخته واقعا حیف به این گوشی اینو از ته قلبم می گمنقل قول:
سلام دوست من بنده كا850 را با 1100 مقايسه نكردم گفتم كه سوني هيچگاه جرات نكرده يه گوشي كامل بزنه منظور همه چيز گوشي در حد ايده ال باشه مثلا يه گوشي مثل n96 و يا ... يكي ميزنه دوربين داره نه صدا نه سيستم عامل نه صفحه نمايش البته من قصد مقايسه با نوكيا را ندارم شما با ديگر برند ها هم مقايسه كنيد و اين گوشي جديدي هم كه زده منظور x1 طراحي و ساخت اون به عهده htc بوده (بر اساس يه منبع معتبر)حالا شما ميگوييد كه بايد همه توانايي خريد داشته باشند درست تا حدي هر كي به جيبش نگاه ميكنه يه گوشي كه 500 قيمتشه يكي كه 200 پول داره نمي ره بخره ميره نگاه به گوشي همرده ميكنه و.......... اما در مورد تنظيمات صحبت كردم نه خود گوشي شما گزينه هاي كاربردي در 1600را بشماريد و گزينه هاي يه گوشي مثل كا 750 را هم بشماريد حالا ببينيد تفاوت ها رااين كه هيچي حالا برو تو سامسونگ !!!!!!!منظور اينه كه مثلا براي يه قفل صفحه بايد كلي دردسر بكشي كلي برنامه دانلود كني كه چي ميخواهم روي گوشيم يه قفل بزارم كسي دورش نره و يا نمي خوام ساعت را نشون بده و................ كلا اين ضعف هست يا نه چرا اينقدر راحت گوشي هاي سوني هك ميشن نمي دانم تا چه حد متوجه نوشته هاي من شده باشيد يا تا چه حد قانع شده باشيد اميدوارم بدون تعصب به قضيه نگاه كنيددر اخر هم بگويم قبول دارم سوني اريكسون جز اولين ها بوده البته در دوربين به لطف شركت سوني
ولی به نظر من هر شرکت تو ساخت گوشی یه محدودیت هایی داره که این محدودیت ها تو NOKIA (حالم ازش بهم میخوره )کم تره به خاطر همینه که SE صدای 990 رو خراب کرد تا مردم P1 بگیرن و NOKIA هم در عین حال که N95 رو زده یه گوشی جدید میزنه مثل N96 که 16GB رم داخلی داره و مموری هم می خوره و ...امرن SE یه همچین کاری بکنه
به سه دلیل که البته فکر میکنم خود SE این کارو میکنهنقل قول:
كلا اين ضعف هست يا نه چرا اينقدر راحت گوشي هاي سوني هك ميشن نمي دانم
1) اگه اون محدودیت های که گفتم درست باشه چون هک کردن به دست خود مردم انجام می گیره میتونم عیبو ایراد های گوشی رو تا حدودی برطرف کنن و شرکت ها جلوی این کارو نمیتونن بگیرن
2) هک کردن تو گوشی های قدیمیه SE خیلی سخت با دگو فنک و با سرعت پایین انجام می شد اونم محدود ولی در گوشی های جدید مخصوصا K850 خیلی راحت با سرعت خیلی بالا و با قدرت خیلی زیاد در تغییرات انجام می شه نمونه اینکه تو گوشی های قدیمی نمیشد فونت رو عوض کرد در حالی که یه فولدر جدید در FS گوشی های جدید ساخته شده و می توان فونت هارو درون اون ریخت و فونت گوشی رو عوض کرد یا تغییر دادن جای باطری ، ساعت و خیلی چیز های دیگه که در قدیمی ها با تغییر در Main (همون سیستم عامل گوشی ) و با نصب پچ انجام می شد ولی در 850 با ویرایش یه فایل اونم با Note این کارا انجام میشه
3) شرکت Ericsson تا اونجایی که می دونم روسی هست و تمام این درایور ها و مود ها و مگا پک و... رو همین روسی ها میدن نمونه که topse سرتره
کد:WWW.topse.ir
من از هک کردن به این نتیجه رسیدمکد:www.iprotebe.cz
دوستان لطفا مباحث خارج از موضوع (k850) رو در تاپيك هاي مربوطه دنبال كنند...
يه سوال:
من z530 دارم و توي تايپ خيلي روونه.
سرعت و دقت تايپ با صفحه كليد k850 چطوره؟
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كار با صفحه كليد كا850 عالي عالي و عالي است البته بعد از دو هفته
در جواب دوست خوبمون vahidsport بايد بگويم كه من به شخصه با 99.99%حرف هايش موافق هستم
سلام دوستان امروز يه درايور صدا گذاشتم اميدوارم به دردتون بخوره :46::20:
امتحان كنيد و نظرات گلتون رو بدهيد :40:خودم اپلود كردم
w890_acoustic_for_K850
کد:http://fa.topsony.ir/attachment.php?aid=7057
فقط نظر درباره درايور صدا يادتون نره مهمه
شما که اینقدر از نوکیا تعریف می کنین ، انصافا خودتون بگین پلتفرم جاوای سونی اریکسون قابل مقایسه با سیمبین هست ؟
از نظر سادگی کار سیمبین تعطیله .
اتفاقا کار با تنظیمات سونی خیلی از سیمبین راحت تره .
یه اسکرین سیور می خوای بندازی تو سیمبین کچل می شی .
اگه این تنظیمات و حذف ساعت و اینا نباشه دیگه به چیه نوکیا می نازید ؟:31:
نمی خوام تعریف الکی بکنم ولی صفحه نمایش k850 رو با یه N95 اصل فنلاند مقایسه کردم ، باور کنید k850 سرتر بود . شاید ایراد داشته ولی فکر نمی کنم .
این تازه یه نمونه بود .
من نمیدونم کی بعضی از دوستان میخوان از بچه بازیشون دست بر دارن.
خوب هر گوشی که میبینید بهتره همون رو برین بگیرید کاری به بقیه نداشته باشید.
هرکس به تناسب سلیقه و استفادش گوشی میخره.
از شما بعیده این حرفها.
بنظرم این درایور صدا کمی خفه بود من از این C702_Luhcass_Acoustics استفاده می کنم ولی درایور های 850 زیاد فرق ندارن نمی دونم چرا
سلام ودرود دوست گرامينقل قول:
خوب بود دوست من ولي يكمي تعصبي به قضيه نگاه ميكنيد مثلا كارايي سيمبين را با جاوا مقايسه كرديد اخه كجا اين ها بهم مربوطه شما كه هروز نمي خواهيد بكرواند و ... عوض كنيد همه را رها كرديد به دو سه چيز كم اهميت بها داديد از شما كاربران بعيده قبل از نظرات محكم شما مطالعه از سيستم هاي سيمبين داشته باشيد بد نيست من هم زياد با طراحي ان موافق نيستم ولي نه تا اين حد :18:
درست دوست من ولي من فكر كنم بهترين درايور همون Rayo_Power_v13.5_K850 كه عجيب كيفيت دارهنقل قول:
و به نظر بنده بسيار عالي است:10:
کاملا تایید میشهنقل قول:
من خودم بعد از تست چند درایو RAYo رو ترجیح میدم!
واقعا عالیه البته نه در هندزفری ولی در اسپیکر با یک موزیک با بیت ریت 320 بزارید میرید فضا:31:
ببینید سیمبین و جاوا هردوشون مزایا و معایب خاص خودشون رو دارند
در مورد ال سی دی همیشه ال سی دی های سونی اریکسون معمولا از روشنایی و شفافیت بیشتری برخورداد بودن من k800 رو با 5700 مقایسه کردم k800 خیلی بهتر بود در مقابل n81 8gig مثل هم بودند فرقه خاصی ندیدم ورژن گوئشی من 001 هست هیچ هکی هم روش انجام ندادم اگه بخوای میشه کیفیتش رو با هک و... افزایش داد
در ضمن به همتون تبریک میگم خوشحال شدم این گوشی مشکل دوربینش برطرف شد حالا دمتون گرم برید البوم عکس رو بتربکنید خیلی از نوکیا عقب هستنید
دوستان گل
امروز يه درايور دوربين ديگه راميخواهيم تست و بعد تجربه ها و نظرات خوشگل و محرمتون را بدهيد:46:
در كل ميخواهيم در اين تايپيك ابروي رفته سوني كا850را بازگردونيم :5:
خوب نام درايور هست CybershotT_v2.7_BestPicColorT_for_k850
براي دانلود
براي ديدن ويژگي هاکد:http://www.4shared.com/file/46986513/2ad5e70/Cybershot_v27_BestPicColor_for_k850.html
کد:http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=169423&start=0
اين درايور Rayo بزاريد من هم فيض ببرم فردا امتحان دارم نمي تونم الان بگردم اگه تونستيد ادرس يا اسم كاملشو بگيد
ممنون
دوست عزيز براي دانلود :11:نقل قول:
کد:http://fa.topsony.ir/attachment.php?aid=5214
دوستان تا حالا درايور دوربيني به نام JAC v4.6 Final RC6 به گوشتون خورده
This is mod of original camdriver v3.7
- Flash on Auto means ON now, so you must turn it off manually with the Off setting
- If your Flash pictures are overbright, clean the small sensor next to the AF LED
- Use Self Timer for Twilight Landscape mode and put the phone somewhere for best results (Tripod recommended)
- If you want to edit pictures with PhotoDJ in the phone then you should use 5MP Normal mode because Fine mode pictures are too big for the phone
- You can edit sharpness values with any text editor from Sharpness customization section at the start of the driver
براي دانلودکد:http://www.2shared.com/file/4648213/ba5cc293/JAC_v46_Final_rc6.html
دوستان من درایور Rayo_power رو ریختم تو گوشیم. واقعا صداش بلندتر شده با اینکه قبل از هک هم صداش راضی کننده بود.
ولی میخوام بدونم آیا این بلندی صدا به اسپیکر گوشی صدمه نمیزنه ؟
ببین نمیشه گفت صدمه میزنه ولی همیشه سعی کن تا نهایت صدا پیش نری و مدت زمان طولانی رو نهایت نباشینقل قول:
من خودم از همین استفاده میکنم و زیاد روی نهایت صدا نمیزارم!
من سعي دارم اين درايور را ويرايش كنم اخه تو هندفري اصلا خوب نيست نميدونم ميشه يا يه درايور ديگه مخلوط كرد يا نه من چندتا درايور دارم فقط تو هندفري ميتركونه اگه بشه ديگه عالي ميشه دوستان اون درايور دوربين را امتحان كرديد من تو يه سايت خارج پيدا كردم كه مثل اين تايپيك بود با كلي دردسر معني كردم اخه فينگليش بود همه ازش راضي بودند و فلش هم در اين درايور تقويت وبهتر ميشه من دارم امتحان ميكنم شما نظرات را بگوييد تا به يه نتيجه برسيم
نقل قول:دمت گرم هر دو دایور تهِ شن درایور صدا که خیلی بلند و براحتی می شه بیسه موزیک رو احساس کرد ولی خطر هستنقل قول:
درایور دوربین هم ترکوند مخصوصا اینکه تو حالت فلاش اتو دائما فلاش می زنه فقط زیر نور خورشید فلاش نمی زنه که اصلا مهم نیست یجورایی عکساش خیلی شبیه به دوربین دیجیتال شده مخصوصا تو حالت اتو
بازهم سلام امروز يه درايور صفحه نمايش گذاشتم اميدوارم خوشتون بياد فقط فقط فقط نظر بدهيد
و خصوصيات اون به شرخ زير است:46:
کد:کد:
Changes:
1. Increased brightness and sharpness of images
2. Increased frequency screen
3. Flowers are now 262 thousand, instead of 256 (when is not visible, but the quality of images influence).
:10:براي دانلود اين درايور
کد:http://fa.topsony.ir/attachment.php?aid=7068
دوستان درايور دوربيني را كه گذاشتم امتحان كنيد اخه بعد از مقايسه اين درايور و Strong به اين نتيجه رسيدم كه اين درايور بهتره
البته هنوز محيط هاي مختلف امتحان نشده اميدوارم شما دوستان هم من را ياري كنيد
تصحيح ميشود نظر من تا حدودي برگشت عكس درايور storag بهتره و از اون دوست خوبمvahidsport ميخواهم دليلش را بيان كند .
عکساش شدیدا زنده شده مخصوصا تو حالت اتو. عکسایی که میندازم زیره 1.5MB حجم ندارن و معملا حدود 2MB هستند و تا 2.62MB هم انداخته در ضمن از عکساش در روز هم من راضی بودمنقل قول:
اگه از Strong بهتر نباشه مطمئن هستم بدتر نیست و به خاطر ویژگی که تو حالت اتو فلاش ، همیشه فلاش می زنه من به Strong ترجیح می دمش
یعنی تو روز روشنم ببری فلاش میزنه ؟ اگه این باشه که به درد نمیخوره.
نقل قول:
یه جوری ساختنش که تو نور روز نمی زنه ولی اگر هم که گاهی اوقات میزنه می تونی فلاش رو خاموش کنی رو این حالت دیگه نمی زنه
یعنی حالت اتو فلاش به On تبدیل شده که اگه نخواستی فلاش بزنه اون رو خاموش می کنی مثل گوشی هایی که LED دارند
سلام دوستان كسي از ذرايور صفحه نمايش استفاده كرد يا نه منتظر نظرات هستم .
خودم استفاده كردم بد نيست شما چطور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تست کردم بنظر م کونتراستش کمی تغییر کرده یکمی پورنگ شده
درسته من هم استفاده كردم يه كمي تغييرات داده ممنون كه تست كرديد اگه شما هم درايور خوبي ميشناسيد معرفي كنيد
:20:دوستان من شما ميتونيد با اين برنامه لايوت هاي گوشي را خيلي پيشرفته ويرايش كنيد:20:
کد:http://fa.topsony.ir/attachment.php?aid=7067
کسی درایور صدای اورژینال k850 رو نداره ؟
سلام
دوستان این درایورهایی که می گید چه جوری نصب میشه؟ آیا همینجوری باید از طریق کابل usb دوربین فایلها را به موبایل منتقل کرد؟ آیا باید این فایلها در جای خاصی از موبایل کپی شوند؟
ممنون
سلام دوستان
اكوستيك اورجينال كا850::20:
شماكه از درايور خوبي استفاده ميكنيد ديگه اينو ميخواهين چيكار:18:
کد:http://fa.topsony.ir/attachment.php?aid=4902
دوست عزيز بهتر بود شما به جند صفحه قبل يه سري ميزديد همه مطالب و برنامه هاي مورد نياز وجود دارد شما ميتونيد دانلود كنيد و حالشو ببريدنقل قول:
اما فكر كنم اين توضيح نبود::10:
آموزش کار با این برنامه:A2 APLOADER
بعد از دانلود فایل فشرده و اونو از حالت فشرده خارج کردید USB FLASH را از پوشه USB FLASH_DRIVER نصب کنید.
مراحل زیر به ترتیب :
1- برنامه رو اجرا کنید.(a2 aploader)
2- گوشی رو خاموش کنید و بعد باطری رو در بیارید و بعدش جا بزنید ولی گوشی رو روشن نکنید.
3- به برنامه برگردید و روی FileSystem tool در سمت راست کلیک کنید.
4- کلید c روی گوشی رو پایین نگه دارید و کابل رو به گوشی وصل کنید.
5- الان فایل های گوشی رو مشاهده می کنید و می تونید به شیوه DRAG & DROP فایل ها رو به مسیرهای مختلف گوشی انتقال بدید.
بعضی از مسیرها:
Menu: / tpa / preset / system / menu / براي تغيير منو
* - Drivers sound : / ifs / settings / acoustic / تغيير درايور صدا
* - Drivers camera: / ifs / settings / camera /تغيير درايور دوربين
* - Sound System: / tpa / preset / system / sound /تغيير صدا ها
* - Sources: / tpa / preset / system / fonts /تغيير فونت
,.................:11: