اينو خودم ميدونم چي جوري 6 مگ شده 300 كيلوبايت رو نميفهمم حدود 95 درصد حجمش كم شده!!!:18:نقل قول:
Printable View
اينو خودم ميدونم چي جوري 6 مگ شده 300 كيلوبايت رو نميفهمم حدود 95 درصد حجمش كم شده!!!:18:نقل قول:
عجب پستيه پست اولت چقدر واضحه use جان!!
آره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چه CD قراره بسوزه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
آره عکساش خیلی زیاده اما اگه توجه کرده باشی خیلیهاش مثل همه در این صورت لازم نیست که همشو رنگ کنی فقط روی همدیگه هم سیو کن. اما باید حتما شماره ی رنگ رو بدونی توی فتوشاپ که رنگاوارنگ نشه. اگه نفهمیدی بگو دوباره بگم آخه فکر کنم بدونه شماره رنگ کجا لازمه.:31::20:
اووووو. باشه صبر میکنیم. راستی چرا با ریپیدشر مشکل داری؟:18::19:نقل قول:
خيلي گير ميده مثلا ميگه 2 دقيقه بعد يا دو ساعت ديگه ميتوني دانلود كني :18:نقل قول:
نه. من خودم خیلی از فایلا رو با اون میگیرم از جمله یه سیو جی تی ای سن آندریاس که نتونسته بودم برم و یکی از دوستان برام رفت با ریپید شر بود و به راحتی گرفتمش.
الانم با آپلودر رفتم اما نشد. چیکار کنم؟ یه آدرس بده تا برم. حالا دوباره میرم ببینم چی میشه
ديگه نميخوام چون سيمزمو پاك كردم ولي من با رپيد شر مشكل دارم چون فايلهاي خيلي بزرگ باهاش دانلود ميكنم براي همين گير ميده :19: ولي اون چيزايي كه شما ميگيري كوچيكن براي همين راحت باهاش كار ميكني :10:نقل قول:
:31:به هر حال ببخشید که از دستم کاری برنیومد. آخه توی آپلودر که میرفتم میخواست دنلودش کنه تازه و آخرشم نمیکرد. اما این ریپید شر راحت رفت و خودم هم که میخواستم بریزمش درست بود!!!نقل قول:
sorry.sorry.sorry:31::20::19::11::11::11::11::11:: 11:
درسو شروع میکنی حالا؟
بازم تایید میکنم: sorry:11:
خواهش ميشه تقصير خودم بود فرنوش جان:19::11:نقل قول:
نميتونم فعلا چون هنوز سيمزو نصب نكردم فردا هم 2 تا امتحان دارم!:19:
:31::11: اسم من خیلی ضایع هست؟ :31::31::20::11::40: نه خداییش بگو.:31:نقل قول:
ایشالا امتحانات رو خوب بدی. برو درس بخون:20:. منم فردا یه امتحان دارم اما خوبه که فردا ظهر میرم مدرسه و صبحش میخونم.:31:
نه ضايع نيست بايد خيلي دقت كرد :31:نقل قول:
خدا كنه من قول ميدم فردا سيمز رو نصب كنم كه بهتون درس بدم:10:
ممنون میشیم.
در مورد اسمم چند ساعت روش فکر کردی؟ خیلی باحالی.
برو دیگه درستو بخون. مرسی مکالمه ی باحالی بود.
منتظر درس هستیم.
بازم مرسی خانوم با دقت. :)
ديگه به ساعت نكشيد :31:نقل قول:
اما حتما فردا يا اگه نشد پس فردا درسه رو ميدم :46:
نقل قول:
خوب در این زمینه مثل من باید زرنگ باشی:5:
چرا نمیری با یک سری برنامه آیدی گیر بیاری؟:13:
تو که توی این کارا واردی برو یک آیدی که قرار دادش با رپید تموم نشده گیر بیار حلش کن چرا خودت رو میکشی؟:18:
تو دختر بودی و ما نمیدونتیم:18:نقل قول:
آخ جوننننننننننننننننننن درس درس درسسسسسسسسسس:40:نقل قول:
سلامنقل قول:
فکر میکردم میدونین دخترم اما در مورد اسمم نه.:31:
همه زوق این درسو دارن:20::31::11: حالا این خانوم معلمم هی ناز میکنه(شوخی):31::31::31:
اي خدااااااااااا :19:نقل قول:
خوب هنوز سيمز بون تموم نشده خب :19:
فردا هم شايد تازه درس بدم:27:! چون كار دارم فجيح:18:
اصلا لازم نيست دقت كني من همون نگاه اول فهميدم:21::31:نقل قول:
این تاپیک چرا این قدر کم طرف دار شده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا همه میومدن ولی چند روز بود که فقط پست من توی تاپیک بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خانم معلم من درس میخوام یالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي خوب پگاه خانم امروز يكميش رو درس ميدم:46: سيمز رو دوباره همش رو نصب كردم:18: بون هم نصب كردم!!!:27::31:نقل قول:
سلام
من یه کشف جدید کردم!
خوناشام شدن:
شما با تماس گرفتن با پیشگو یا رمال، روی اون گزینه ای می رین که براتون یک Mate پیدا می کنه، بعد پول رو تا آخر افزایش می دین (توجه داشته باشید که شب اینکارو بکنین بهتره) بعد یک ومپایر ظاهر می شه.شما باهاش قرار بگذارید (شب ها) و بعد از اینکه Relationship قوی شد، دعوتش کنید که با شما زندگی کنه و این طوری هم یک Vampire از جنس مخالف صاحب می شوید هم میتونید شخصیت خودتون هم با گزینه ی Bite توسط اون خون آشام به یک Vampire تبدیل کنید.همچنین اگه از Vampire بودن خسته شدین معجونش هست که به حالت اول برگردید و باید از همون پیشگو یا رمال بخرینش.
خون آشام شدن روشش اين نيست شما خيلي شانس داشتي كه اينطوري خون آشام پيدا كردي اصلش اينه كه نصف شب ها بري توي ديسكو ها پرسه بزني حتما يكي گير مياري و باهاش دوست ميشي:27:نقل قول:
در ضمن اين خون آشام شدن رو قبلا خودم گفته بودم:46:
به هر حال ممنون:11:
آخخخخخخخخخخخ جونمی جوننننننننننننننننننننننن ن:40:نقل قول:
این رو میدونستم که باید از جادوگره محلول خوف کنندش رو بگیری ولی اینجوری دراکولا شدن رو بلد نبودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین اخبار درباره ی Sims2 :
New Sims:
Sims2 Teen Style STUFF
&:
Sims2 CASTAWAY (Now available for Wii & DS & PS2And PSP) Fun For You
باشششششه. غر نزن.:31: و خداوند صبر را آفرید...:20:نقل قول:
نقل قول:
میشه بگی اینا یعنی چی؟:11::19:
اين جمله رو براي خودتون گفتيد ديگه چون شماها انقدر صبر نداريد هي بهم ميگيد درس بده درس بده:19::18:نقل قول:
دقیقا.نقل قول:
اینم ویرایش جمله ی قبلی: و برای ما خدا صبر را آفرید.:31::19:
اولیه سیمزه جدیده دومیه هنوز برای کامی نیومده:31:نقل قول:
خوب خانم معلم آدم کلافه میشه:19:نقل قول:
ما درس میخوایم یالا:27:
خوب بچه من كه قرار نيست اينجا درس بدم بعدش برم مدرسه درسامو صفر بگيرم كه:18:نقل قول:
راست میگه خانوم معلم:27::27::27::27::27:نقل قول:
اما ما هم درسامونو اینجا میخونیم هم توی مدرسه.:31: ما بچه های خوب و درس خونی هستیم.نقل قول:
اما در مورد اینجا درس دادن و توی مدرسه درس خوندن موافقم چون درس دادن و آماده کردن درساش طول میکشه.:31:
هنوزم ما از درس دادن قبلیتون ممنونیم.:11::11::11:
خانوم معلم یه روزی رو بگو که ما بدونیم دیگه که کی درس میدی؟ میشه؟ :)
ببين من اصلا وقت ندارم امتحاناتمون داره زياد ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگرم ميبيني زياد توي P30World هستم به خاطر اينه كه دارم چيزي دانلود ميكنم براي همين اينترنت از صبح تا شب روشنه اگر من وقت گير آوردم كه حتما ميزارم تازه كار ترجمه هم دارم فقط اين نيست كه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:31:باشه بازم صبر میکنیم. امید وارم امتحاناتو خوب بدی با اینکه منم هنوز امتحانام تموم نشده.:31::11:نقل قول:
اینجا هم که قرمز کردم از دستم ناراحت نشو:11:منظوری نداشتم.
بابا انگلیش.:31::20: ترجمه هم امیدوارم بهش برسی و تمومش کنی.
تا بعدش بیای درس بدی!!!!!!
دوستان سلام
من عضو جدید هستم
یک سوال داشتم که اگه لطف کنید جواب منو بدین ممنون میشم
من ورژن آخر بازی رو که بون هست را نصب کردم ولی دقیقا از زمانی که بون را نصب کردم در حین بازی پس از مثلا 30 با 40 دقیقه یا کمتر پیغام the application has crash ضاهر میشه و از بازی میپره بیرون.
قبل از نصی بون همچین مشکلی نداشتم
رم کامپیوترم 1 گیگ است
سی پی یو 1.7
گرافیک 128 مگابایت
ویندوز رو عوض کردم و دوباره کل بازیها رو نصب کردم ولی متاسفانه بازم این مشکل رو دارم
حتی CD بازی رو هم یکی دیگه خریدم ولی نشد که نشد
نمیدونم چیکار کنم
لطفا اگه کسی راه حلی داره کمک کنه
ممنون میشم
سپاس
خانم معلمممممممممممممممممممم من درس میخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داره این حوصله در میره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام احتمالا اين سيمز با كامپيوتر شما نميسازه منم از اين مشكلات ديدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره خانوم معلم راست میگه یکی از دوستای منم همین جوری میشد اگر اجرا میشد خراب بالا میومد یا مثل شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بیچاره رفت سیستم عوض کرد(به خاطر یک بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ببینم چرا اینجا مورچه هم نمیاد راه بره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]