سلام خوش اومدی شما تو کدوم مرکز هستی یه تست سرعت بذار ببینیم چون من هنوز وضعیتم تغییر نکرده:10:نقل قول:
Printable View
سلام خوش اومدی شما تو کدوم مرکز هستی یه تست سرعت بذار ببینیم چون من هنوز وضعیتم تغییر نکرده:10:نقل قول:
تایید میشه!نقل قول:
کلا برای من که 100-150 یه بار بیشتر نشد! معمولش 40 هست. چه شب چه روز
این سایت های تست اصلا خوب جواب نمیده.باز من پارس بودم یه خورده بهتر نشون میداد ولی حداقل سرویس الانم تو اندیشه اصلا واسه این تست خوب نیست.با اینکه سرعت دانلود 100 هست ولی 20 هم تو سایت نشون نمیده.
سرعتم بین 50 تا 117 متغیره
زیاد ترتیب کارها مهم نیستنقل قول:
بهرحال اول دیسکانکت میشید بعد اگه کاری با اینترنت ندارید مودم رو خاموش میکنید تا به کارها شخصیتون برسید
در مورد سرعت دانلود اندیشه با اشتراک 128 باید خدمتتون عرض کنم که اگه تو دانلود مستقیم سرعتتون پایینه ( مثلا حدود 40 الی 50 ) حتما از یه برنامه دانلود منیجر استفاده کنید ... اونوقت می بینید سرعت دانلود به قول دوستان نجومی بالا می ره و حتی بیشتر وقتا 200 کیلو بایت در ثانیه رو هم رد می کنه ! ... من خودم وقتی دانلود مستقیم می کنم ( بدون استفاده از برنامه های دانلود ) سرعت نوسان زیادی داره و اکثر وقتا حدود 40 و در بهترین حالت حدود 150 هست ... اما همون لحظه دانلود منیجر می تونه با سرعتای خیلی بالاتر دانلود کنه ! حتما این رو امتحان کنید ... در ضمن برنامه "تورنت " هم سرعت دانلود فوق العاده بالا ( بالای 200 ) داره این روزا ! موفق باشین .
تایید میکنم منم از اندیشه سرویس دارم البته شهر رودسر هستم سرویسم256 هست وسرعتم همیشه 33 هست فقط بعضی وقتها 2یا3روز درمیون بعضی وقتها به 65میرسهنقل قول:
2 تا سوال از دوستان عزیز
1) اگه یه خطی با وجود 1 طرفه بودن adsl فعال داشته باشه .. وقتی خط 2 طرفه قطع شه adsl قطع می شه؟ یا با خیال راحت حالا حالاها می تونیم پول تلفن رو که دایل آپ رو دستمون گذاشته بود ندیم و حالشو ببریم !
2) از دیشب سرعتا خیلی افت کرده و نوسان داره .. ( البته حدس میزنم دلیلش آب گرفتگی باشه !!! ) و انگاری بعضی پورتا بازم از طرف مخابرات بسته شده ! ( و-ی-پ-ی.... ) دوستان هم همین مشکلات رو دارن ؟
مرسی
خططتون 2طرفه ساسپند بشه سرویستون هم غیر فعال میشهنقل قول:
سلام به همگی
دوستان من فردا میخوام برم با اندیشه قرار داد ببندم وتموم!
چیکار کنم که گولم نزنن؟!:20:
مودم رو از خودشون بگیرم؟میخوام خودم وصلش کنم.مشکلی ندارم.
همون پلان 1 رو میخوام بگیرم.ترافیک ماهیانه 1 گیگ یعنی کل حجم دریافتی من(اگه دانلود هم نکنم)همین 1000 مگابایت خواهد بود؟
تلفن ما کد 6 هستش.(با هنر)تا اونجا سرعت کم نمیشه؟
لطفا راهنمایی کنید.ممنون
پس شما میگید مودم رو خاموش کنم با کلید پشتش؟قبلا یه دوستمون میگفت نکنی بهتره؟نقل قول:
بهرحال ممنون
در مورد سرعت هم من بالای 100 هستم اکثر اوقات. (128)
سلام
من الان 2هفته میشه که از اندیشه سرویس 128 گرفتم اینم سرعت دانلودم
کد:http://www.atings.com/uploads/1258678882.bmp
دوست عزیز بهتره خودت جداگانه مودم بخرید.TP-Link8811 رو میتونید با قیمت 29تومن در تهران ودر بازار رشت زیر 32گیر بیارید از نماینده الفانقل قول:
درضمن در اندیشه دوستانی خونگرم فعالیت میکنند ومطمن باشید سرتان کلاه نمیگذارند
شما اگر پلان 1گیگ بگیرید همون 1گیگ کل مصرفتون خواهد بود فرقی نمیکنه شما وقتی یه سایت باز میکنید در اصل دارید متن وعکس اون سایتو دانلود میکنید وبه اندازه همون1گیگ میتونید یوزیج داشته باشید وگرنه ساسپنت میشید
تو دورو بر باهنر من نمیدونم چون خودم رشتی نیستم اما اگر نزدیک مرکز مخابراتی باهنر باشید مشکلی عملا نخواهید داشت.قدرمسلم شما اگر تو دهات های رشت هم باشید الان سرعت بالایی خواهید داشت
عجب سرعتی:18:نقل قول:
کدوم پیش شماره هستین؟! 7؟
در باره سوال اولت: تا زمانی که مخابرات نفهمه، میتونی استفاده کنی:27:نقل قول:
دلیل صحبت اون دوست چی بود ؟؟؟نقل قول:
من سه ساله که Adsl دارم و مودم من هم ASUS AM602 هستش
در تمام این مدت هروقت کاری با وب نداشتم ، مودم رو از پشت خاموش میکنم
سلام.
من الآن دو ماهه که نمیتونم آپلود کنم، همه آپلود سنترای معروفو تو این دو ماه امتحان کردم، موقع آپلود یا از همون اول یا در بهترین حالت وسطاش error میزنه، جدیدا هم که دیگه اصلا شروع به آپلود هم نمیشه.:2:
پارس آنلاین 128
کسی برنخورده به این مشکل؟ چیکار کنم؟:worried:
با سلام ...
ممنون .. پس فعلا همینجوری پیش میریم پول تلفن رو نمی دیم تا وقتی که مخابرات بو ببره !
اما در مورد خاموش کردن مودم ... خدمتتون گفتم بهترین کار اینه که هم دیسکانکت کنید هم مودم رو خاموش کنید تا خیالتون 100% از بابت هکرها و خرابکاریهای دیگه راحت باشه ! به قول یه توصیه معروف این روزا فقط کامپیوتری امنیت داره که هم خاموش باشه و هم حتی فیش اینترنت و تلفن رو ازش جدا کرده باشی ! ( چون از نظر تئوری و عملی این امکان وجود داره که یه هکر یه کامپیوتر خاموش رو هم که به خط اینترنت و تلفن وصله روشن کنه !!! ) اما این بد بینانه ترین حالته ( که البته واقعیت هم داره ! ) ...
اما منظورم این بود که لازم نیست مثلا اگه نیم ساعت می خواین کامپیوتر رو ترک کنید هر دفعه مودم رو روشن خاموش کنید ! همون دیسکانکت کردن کافیه ... هر وقت هم طولانی مدت ( مثلا تا روز بعد ) با اینترنت کاری ندارین کلا مودم رو خاموش کنین تا خیالتون بجای %99 %100 راحت باشه .. و از نظر امنیتی بهترین حالت 1) کامپیوتر خاموش و جدا از خط تلفن 2) کامپیوتر و مودم خاموش اما وصل به خط تلفن 3 ) کامپیوتر روشن در حالت دیسکانکت 4) کامپیوتر روشن در حالت کانکت با یه برنامه فایر وال قوی ( مثل اوت پوست یا زون آلارم ) و در بدترین حالت 5) کامپیوتر روشن با اینترنت فعال و فایر وال خاموش !!!
انتخاب با خودتونه . موفق باشین .
منم تلفنم قطعه اما دارم از نت استفاده میکنم
پیش شماره من 8 هستش
من معمولا شبها تو دانلودمنیجر لینک برا دانلود میذارم تا صبح(1 تا 6)
دیشب اتفاقی ساعت 4:30 بیدار شدم دیدم سرعت دانلودم اینه
کد:http://www.atings.com/uploads/1258798633.bmp
اون دوستمون بخاطر خراب شدن کلید پشت مودم میگفت و اینکه میگفت کلا خاموش نکنی بهترهنقل قول:
بهرحال اینکه شما میگی خیلی وفته اینکارو میکنی پس فکر میکنم بهتر باشه خاموش کنیم
البته برای زیر یکساعت طبیعتا نیاز نیست
اما یه سوال دیگه هم دارم اینه که :حجم باقیمانده از یک ماه میمونه برای ماه بعد؟(اندیشه)یا حذف میشه
متاسفانه حجم باقیمونده فعلی با شارژ بعدی میسوزهنقل قول:
البته این در صورتیه که 1 ماه 1 ماه شارژ کنی ... اگه مثلا اشتراک 3 ماهه بگیری و ماه اول همه حجم رو استفاده نکنی بقیش می مونه واسه 2 ماه بعدی ... یعنی مجموع حجم 3 ماه رو در طول 3 ماه می تونی استفاده کنی .... پس مقدار حجمی رو بگیر که برای استفاده 1 ماه شما نه زیاد باشه و نه کم ! و اگه پول داری به صرفه هست که 3 ماهه یا 6 ماهه بگیری. این نکته رو هم در نظر داشته باش که تو پارس وی اگه حجم ماهیانت همون روز اول تموم شه باید کل مبلغ اشتراک رو واسه شارژ مجدد بدی و نمی تونی حجم بخری ! ( البته تا ماه پیش که اینطوری بود . الان رو نمی دونم ! ) یکی از دوستان از پارس اشتراک 128 با حجم 5 گیگ 1 ساله داشت ... اما تو ماه 10 ام حجمش تموم شد و ناچار شد از اول شارژ کنه ... یعنی اون 2 ماه باقیمونده سوخت !نقل قول:
بله دوستمون درست میگن، اما همونطور که گفتم حجم باقیمونده فعلی با شارژ بعدی میسوزهنقل قول:
یعنی اشتراک 3 ماهه شما هم آخرش اگه حجمی مونده باشه به شارژ بعدی منتقل نمیشه
در کل به نظر منم شارژ بلند مدت بهتره، هم تخفیف داره و هم بهتر میشه حجم رو مدیریت کرد
سلام عزیزان
من تو مبحث adsl تازه کارم. دیروز از اندیشه اکانت گرفتم. یه مودم tp-link 8811 رو هم از لاکانی 30 تومن خریدم. درایور usb رو هم نصب کردم یه اکانت broadband هم ساختم .
الان می خوام بدونم چه چیزی باید config بشه؟ تو بعضی آموزش ها دیدم ip میدن. اگه تنظیم خواستی باید انجام بشه خواهشن منو کمک کنید.
در ضمن چراغ adsl مودمم هم خاموشه. این منعیش اینه که هنوز از طرف مخابرات adsl برای خطم فعال نشده؟
اگه لطف کنید جوابم رو بدید ممنونتون میشم.
:11:آقا دستتون درد نکنه دو تا سوال دیگه هم داشتم::11:
1-زمان تمدید با توجه به روزیه که تو قرار داد نوشته یا اونکه تو سایت نوشته واسه من سه روز فرق دارن.
2-شما واسه تمدید هر ماه میرین اندیشه یا انلاین تمدید میکنین.آنلاین چجوریه با عابربانک میشه؟یا مثلا به شماره حساب شرکت واریزکنیم؟یه چیزایی تو سایتش نوشته ولی میخوام ببینم شما چجوری واریزمیکنید؟
1: دفعه اول فقط ممکنه این اختلاف زمانی باشه، چون تا قبل اینکه خطتون رانژه بشه و بهشون اعلام کنید اعتبارتون رو فعال نمیکنن و فاصله میفته، در این مورد اونی که تو سایت نوشه معیارهنقل قول:
2: درباره تمدید هم من به شخصه آنلاین پرداخت میکنم، شما توی اکانتتون به بخشی برید که مدت زمان و حجم باقیمونده رو بهتون میده، بعد گزینه هایی مثل تغيير سرعت و تمدید سرویس و ... قابل انتخاب میشن، به تمدید سرویس برید و سفارشتون رو ثبت کنید. بعد برگردید به صفحه اصلی، بخش سفارشات و پرداختها، کد سفارشتون اینجا بصورت تایید نشده موجوده توی اون سطر لینکی می بینید که نوشته آنلاین
با کلیک روی اون به سامانه پرداخت بانک سامان منتقل میشید که با همه ی عابر کارت های عضو شتاب سازگاره
برای پرداخت احتیاج به شماره کارت، پسورد اینترنتی، کد cvv2 و تاریخ انتقضا که معمولا روی خود کارت نوشته شده دارید
موفق باشید
کسایی که اندیشه دارن دیشب مشکلی نداشتن ؟ سرعت پایین نیومده بود؟
منظورم بعد از ساعت 2 شب هستش.
دیشب از ساعت 1 الی 3 بامداد با سرعت 210 کیلو بایت بر ثانیه ظرف 2 ساعت 1 و نیم گیگا بایت فایل با برنامه تورنت دانلود شد . ( با اشتراک 128 و مرکز 3 ) سرعت مشکلی نداشت ! حتی فراتر از ایده آل بود !!! ( البته ایده آل واژه درستی نیست .. منظور از ایده آل برای کاربران ایرانی مثل ما بود ! وگرنه تو کره جنوبی چندی پیش یه عده به سرعت 70 مگا بیت بر ثانیه هم اعتراض داشتن و می گفتن باید بالاتر از 100 مگا بیت شه تا فیلمای بلو ری رو راحت تر دانلود کنن ! :20: یا یکی از دوستان تو یه فروم دیگه می گفت من اشتراک 30 مگا بیت بر ثانیه ماهی 150 دلار تو دبی گرفتم حالا بیکارم بلوری دانلود کنم یا اچ دی دی وی دی ! )نقل قول:
من مرکز 2 هستمنقل قول:
برای من دانلود رو 80 بود بعدشم مثل این که قطع شد:13:
حالا خواب بودم متوجه نشدم درست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید مشکل از سایتی که دانلود میکردم بود!
درستهنقل قول:
منم اول صبح که چک کردم دیدم قطع شده بود
نقل قول:
آره.منم دیشب که برای اولین بار تو اندیشه خواستم شب دانلود کنم مشکل داشتم.سرعت کم بود و خیلی هم نوسان داشت
256 مرکز 5
خیلی نوسان داشت کلی هم قطع میشد.نقل قول:
مرکز7
اره ماله منم همینجوری بود. زنگ زدم پشتیبانی گفتن دارن 2-3 مرکز رو تقویت می کنن و اینکه گفتن خود اداره دیتا هم داره اینکارو میکنه. گفتن قراره فردا شب 5 ساعت کلا همه جا قطع میشن. 11 شب تا 4 صبح. گفتم چرا گفتن اداره دیتا داره یک چیزایی رو عوض می کنه. خدا بخیر کنه. بعد از این تغییرات بازم سرعت بالا بهمون میدن؟ من فکر می کنم بازم سرعت بالا بدن.نقل قول:
من می خواستم بیام اندیشه خدا کنه پایین نیاد:19:
فکر نکنم. چون اگه می خواستن سرعتا رو کم کنم که دیگه ارتقا نمی دادن. سرعتا رو کم می کردن و همه چی حل میشد. البته امیدوارم که اینجوری باشه.نقل قول:
سلام بچه ها از اندیشه adsl گرفتن خوبه ؟؟
اگه من یه 1g 128 kb بگیرم ماهی چقدر با حساب ابونمان و قیره باید بدم؟؟
نقل قول:
ADSL - 128kbps با ترافیک 1 گیگابایت در ماه 109000 ريال
بچه ها من رودسر هستم اما تو قسمت تمدید تو پنل من اصلا سرویس نامحدود نیست که انتخاب کنم یه نگاه بندازید بگید چه کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون سرویسهای جدید ماله رشت نه رودسر. باید صبر کنی رودسر هم این سرویسا راه بیفته.نقل قول:
سرعت دانلود شبانه و تقریبا روزانه من خیلی پایین،الان حدود دو هفته است اینجوریه...دلیلش چیه و اینکه چجوری این مشکل را رفع کنم؟
128،مرکز 6،اندیشه
بچه ها این سرویس adsl یک ساله ی درسته ؟؟
بعد از یک سال چقدر پول برای راه اندازی مجدد باید داد؟؟؟