اگه با نوارد زرد هم باشه ویروسهنقل قول:
Printable View
اگه با نوارد زرد هم باشه ویروسهنقل قول:
مشخصات سیستم رو بنویسیدنقل قول:
نقل قول:
منظور از algin to gird اینه که پوشه ها نسبت به هم مرتب بشن تنها راهش همین بود که گفتم
نگفتید فایروال نصب می کنید یا آنتی ویروسی هم دارید یا تنظیمات internet option چه جورهنقل قول:
سلامنقل قول:
سیستم شما تروجان یا اسپایور گرفته ، که از طریق بعضی از سایت های اینترنتی وارد سیستم میشن
برای حل مشکل==>با یکی از نرم افزارهای AntiSpyware سیستم رو اسکن و موارد پیدا شده رو حذف کنید
برای مثال می تونید از ==>Spyware Doctor و برنامه های دیگری که در این زمینه هستند استفاده کنید
لینک دانلود این برنامه ها در همین فروم هستش:11:
موفق باشید
CPU : 1.8 INTELنقل قول:
RAM : 512
Graphic : ATI Radeon 7500
Hard : 60G Maxtor
Sound : Creative LIVE
نقل قول:
نوسانات برق حوالی تان را با محافظ کنترل کنید اگه با محافظ هم درست نشد حتما power مشکلی داره
نقل قول:
ممنون ...
دو تا آهنگ توی هم ترکیب می شه . مثلا یکی دو ثانیه ی آخر آهنگ قبلی(آهنگی که تموم شده ) با یکی دو ثانیه اول آهنگ جدید (آهنگی که تازه می خواد شروع بشه در هم ترکیب می شه ...
سلام . من یه سوال دارم . در یک کامپیوتر به غیر از یوزر administrator یه یوزر دیگه هم تعریف کرده بودم . برای این یوزر یه سری برنامه ی خاص خودش رو نصب ککرده بودم و علاوه بر اون برنامه ها یه سری فایل ها تو my document اون یوزر و همچنین روی desk top کپی کرده بودم .
حالا مشکل اینجاست مه من اون یوزر اکانت رو پاک کردم و دیگه به my document و همچنین فایلهای روی دسک تاپ دسترسی ندارم . ایا چون یوزر رو پاک کردم اون فایلها هم پاک شده اند ؟ چی کار کنم ؟
سلام.نقل قول:
بستگی به این داره که هنگام پاک کردن اون یوزر، گزینه Delete Files رو انتخاب کرده باشید یا نه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بله، تمام فایلها پاک میشند. و اگه Keep files رو انتخاب کردین، فایلهاتون در مسیر C:\Documents and Settings\X\My Documents و (X نام یوزری که پاکش کردین) موجود هستند.
موفق باشید :40:
MS-Officeنقل قول:
Zone Alarm pro
Kaspersky Anti-Virus
Avira
TuneUp Utilities
Registry Mechanic
و تعدادي برنامه ديگه و همچنين تعداد از بازيها هم همين وضعيت رو دارند .
مثلا موقع چت هرکاری می کنم طرف می فهمهنقل قول:
راحت می یاد توی کامپیوتم عکس ها رو می بینه
هر چی می خواد رو دسکتاپ کپی می کنه و ....
فایروال خود ویندوز روشنهنقل قول:
آنتی ویروس ام CA هست که مرتب update می شه
منظورتون از تنظیمات Internet option چیه؟
دوست عزیز، ایمیل شما هک شده.نقل قول:
بهتره با یه ایمیل دیگه ای امتحان کنید. (البته اون کسی که به ایمیلتون تروجان فرستاده، صد تا هم ایمیل باز کنید، باز هم همین کار رو میکنه.) :27:
من پیشنهاد میکنم از Kaspersky Internet Security استفاده کنید. (البته اگه کارساز باشه :46:)
تو تنظیمات internet option ببینید که اهرم بر روی medium هست یا low یاهو مسنجر هم برا خودش فایروال دارد ولی به طور پیشنقل قول:
فرض فعال نیس
همون طور که گفتم یکی از مشکلات sp ویندوز هستشنقل قول:
internet option کجاست دقیقا؟:41:نقل قول:
چه جوری فایروال yahoo messenger رو روشن کنم؟
در سیستم من، دقیقا اینجاست:31:نقل قول:
(داخل Control Panel) ببینید:
میتوانید از منوی Login گزینه Privacy Setting را انتخاب كنید و در داخل تنظیمات Connection فایروال را انتخاب كنیدنقل قول:
(البته در ورژن های مختلف، محل این گزینه متفاوت هست. باید خودتون پیداش کنید)
درسته ! ولي چاره چيه واقعاً راهي نداره ؟ نرم افزاري براي ردگيري فايلهاي نصب شده وجود نداره كه بشه اين تنظيمات رو پاك كرد ؟ يا اينكه بايد براي هردفعه يك بار ويندوز رو دوباره نصب كرد!!! خيلي مسخره ست ؟؟نقل قول:
سلام دوست عزيزنقل قول:
تنظيماتي كه شما مي فرماييد معمولا در يكي از 3 مسير ذيل است
\C:\Documents and Settings\All Users\Application Data
C:\Documents and Settings\نام كاربري شماApplication Data
بعد در اين قسمت پوشه اي هم نام برنامه هست شما اونو حذف كن
يا تنظيمات رو در رجيستري نگه مي دارند كه باز علاوه بر اون برنامه ي مدريريت حذف كننده بهتره پاك كننده رجيستري هم داشته باشي
تعدادي برنامه ها هم _كمتر) توي اين مسير
C:\Documents and Settings\نام شما+همه كاربران(مثل بالا)\Local Settings\Application Data
شما با برنامه your unistaller برنامه ها رو پاک کن بعد نتیجه رو بگونقل قول:
با Your Uninstaller 2008 پاك ميكنم - چك كردم ديدم فايلهاي مربوطه رو از Documents & Settings پاك نميكنه .نقل قول:
اقا ممنون خیلی لطف کردینقل قول:
گفتم اسمش خیلی آشناست. خیلی دیده بودمش اما حافظه یاری نمی کرد :31:
حالا ماله من medium هست این یعنی خوبه یا بده؟:41:
با سلام
اين صداي من يك بار اين باندش نميخوند يكبار اون باندش نميخوند حالا هم كه هر دو تاش نميخونه و صدا نداره ... ويندوز عوض كردم ولي موقع نصب صدا ارور ميده و ميگه اين سخت افزار رو نميتونه ساپورت كنه...!!! در صورتي كه آنبرده...
با يكي دو نفر مشورت كردم گفتند سوخته و بايد كارت صدا بخري . درسته ؟؟؟
به چه دلايلي ميسوزه ؟؟؟
و اگر سوخته باشه چه ماركي كه ارزون و با كيفيت باشه ميشناسيد؟؟؟
چقدر بي صدا سخته...مرديم
ممنون لطفا راهنمايي كنيد.
يا علي
سلام:
چند روزی است که این ارور قبل از لوگین شدن ویندوز برام میاد و
بعد از لوگین شدن هم هست ولی نمیفهمم چیمیگه :
اینم تصویر بزرکتر:
[code]http://img.majidonline.com/pic/167128/Error.jpg[/code
بنظر میاد ارور مربوط به آنتی ویروست باشه کسپر داری؟نقل قول:
خسته نباشید !
اقا این ie سرویسمون کرده
می خوام phs نصب کنم پیغام زیر و میده
تو تسک منیجر هم همیشه این 2 تا گزینه هست :
از windows components wizard هم پاک کردم ولی همچنان هست
با سلام. یه سوال دارم اگه جواب بدید ممنون میشم. سوالم اینه که کامپیوتر من هیچ برنامه ای رو اجرا نمیکنه. اگه بخام یه برنامه رو مثلا یاهو مسنجر یا برنامه های دیگه رو اجرا کنم این پیغام میاد:
this file does not have a program associated with it for performing this action.create an association in the folder options control panel
چه جوری باید این مشکل رو رفع کنم.
چرا بعد از نصب ویندوز ایکس پی دیگه لینوکس بالا نمیاد؟اون رو توی پارتیشن پریماری نصب کرده بودم چرا اینطوری شده؟
توی تسک منیجر این گزینه ها رو نمی شه end task کرد؟نقل قول:
نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها
ديروز ويندوز من خواست آپديت كه و منم اين اجازه رو بهش دادم،حالا خودش Antivirus 2009 رو آورده توي Security center و هر كاري مي كنم غير فعال بشه نميشه! من رو راهنمايي كنيد لطفا!
مي خوام ازش استفاده كنم هم نميشه،ميگه بايد كد فعالسازي رو بدي!!!
اگه ميشه كمكم كنيد چطوري ازش استفاده كنم(كركي يا رمزي)؟!
اگه هم نميشه فعالش كرد،چجوري غير فعالش كنم؟!
اینجا توضیح داده شده.نقل قول:
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=252577&highlight=Antivirus
به خاطر این که باید توزیع لینوکس را بعد از ویندوز اکس پی نصب کنید .نقل قول:
زیرا ویندوز زمان نصب MBR را باز نویسی می کنه و این امر باعث از بین رفتن اطلاعات مورد نیاز برای فراخوانی گراب لینوکس می شه . به عبارت دیگه در صورت نصب ویندوز بعد از لینوکس بوت لینوکس دیگه نمایش داده نخواهد شد .
اما اگر لینوکس بعد از ویندوز نصب شود مدیر بوت گراب به صورت اتوماتیک ویندوزهای نصب شده را شناسایی می کنه و به منوی بوت خودش اضافه می کنه .
برای بازسازی گراب روشهایی وجود داره که من یه روش اون را می گم
ابتدا با سی دی لینوکس به صورت لایو سیستم را بوت کنید و سپس ترمینال را باز کنید و دستور sudo fdisk /dev/hda را وارد کنید بعد در قسمت command حرف p را وارد کنید و سپس اینتر را بزنید و سپس حرف q را وارد کنید و باز اینتر را بزنید .
حالا به فرض یه پنجره باز می شه که لیست پارتیشن ها را نشان می ده
من الان لینوکسم توی پارتیشن 2 یعنی hda2 نصب هستش .
پارتیشن اول من یعنی hda1 از نوع ntfs هست و ویندوزم هم توی این درایو نصب هست . و اگه دقت کنید یه علامت ضربدر هم داره یعنی اینکه این پارتیشن ، پارتیشن پرایمری هستش .
حالا باید از داخل سی دی لایو لینوکس محیط گراب را بازسازی کنیم . و باید دستورات زیر را تایپ کنیم .کد:Device Boot Start End Blocks Id System
/dev/hda1 * 1 996 8000338+ b W95 ntfs
/dev/hda2 997 2794 14442435 83 Linux
کار تمام شد . سیستم را ریستارت کنید و سی دی لینوکس را خارج کنید .کد:sudo mkdir /media/hda2
sudo mount /dev/hda2 /media/hda2
sudo chroot /media/hda2
اگه این روشها براتون مشکل هست می تونید لینوکس را دوباره نصب کنید تا خودش منوی بوت را بازسازی کنه .
موفق باشید .
نه دوباره ایجاد میشننقل قول:
من آنتي ويروس Kasperesky رو ريختم و يه اسكن سريع كرد و يه چيزايي پيدا كرد! بعد از اينكه كامپيوتر رو ريست كردم،وقتي رو درايو هام كليك مي كنم ميگه:
The file does not have a program associated with it for performing this action.Create an association in Folder Options control panel.
مشكلش چيه؟ چيكارش كنم؟
نقل قول:
فکر کنم اگه روی درایو راست کلیک کنید و گزینه Autoplay یا Autorun یا هرچیزی مثل اون هست مثل Explore یا Open رو انتخاب کنید تا درایو باز بشه.
بعد پس از انتخاب نمایش فایلهای مخفی از درون Folder Option ، دنبال فایلی به نام Autorun.inf یا شبیه اون بگردید و اون فایل رو حذف کنید.
سیستم رو ریستارت نمایید.
در ضمن، در "انجمن اورژانس سیستم های آلوده"، در مورد این ویروس به طور مفصل بحث شده.
ویندوز لپ تاپم در قسمت wireless network connection properties تب wireless connection رو نداره!!
چجوری باید بهش اضافه کنم؟!!!
ببخشید دیر شد .نقل قول:
بله کاسپر دارم ولی خوب کارمیکنه؟
با سلام.
من یه سوال داشتم. شاید اینجا جاش نباشه شرمنده. می خواستم بدونم مقدار حافظه رم بر حسب مگابایت چرا همیشه کمتر از اونی که باید باشه نشون داده میشه. مثلا رم دستگاه من 2گیگ هست یعنی برابر 2048 مگ که 1935 مگ نشون داده میشه. رم گوشی موبایلم هم 8گیگ هست که 7735 مگ نشون داده میشه . می خواستم یه توضیح کارشناسی راجع به این مساله بهم بدین لطفا. مرسی.
سلام
سسیستمم فایلهای مخفی رو نشون نمیده
یعنی گذینه Show Hidden ... کار نمی کنه
وقتی Show Hidden ... رو میزنم و Ok می کنم باز بر می گرده روی حالت Do Not Show
مشکل چیه ؟
ممنون