عشق يعني فوتبال...
اگه يه نفر وارد عشق دو نفر بشه، آفسايد ميشه.
اگه يه نفر به ديگري توهين كنه، خطا ميشه، كارت زرد ميگيره!
اگه يه نفر به ديگري خيانت كنه، كارت قرمز ميگيره، بايد از بازي بره بيرون!!!
دو نيمه هم داره: يك نيمه پسره، يك نيمه دختره
Printable View
عشق يعني فوتبال...
اگه يه نفر وارد عشق دو نفر بشه، آفسايد ميشه.
اگه يه نفر به ديگري توهين كنه، خطا ميشه، كارت زرد ميگيره!
اگه يه نفر به ديگري خيانت كنه، كارت قرمز ميگيره، بايد از بازي بره بيرون!!!
دو نيمه هم داره: يك نيمه پسره، يك نيمه دختره
فکر کردي اين اس ام اس جديده ؟ يا فکر کردي کارت دارم ؟ يا فکر کردي مي خوام خبري بهت بدم ؟! نه بابا !!! فقط مي خواستم بهت بگم *** دوستت دارم ****
ميدوني طبق آخرين آمار كم جمعيت ترين جاي دنيا كجاس؟ . . . .نميدوني؟ . . . . قلب منه كه فقط تو توي اون ساكني !
مي دوني از کجا مي فهمي دنيا 2 روزه؟وقتي هر کي رو که دوست داري بهت مي گه تا آخر دنيا باهاتم.
زندگي قصه مرد يخ فروشي است که ازاو پرسيدند: فروختي؟ گفت: نخريدند،تمام شد… !
میدونی "بنی آدم اعضای یکدیگرند" یعنی چی؟ یعنی مثلا تو جیگر منی
می دونی چرا همه ستاره ها دور تو جمع می شن؟ چون دنیا فقط یه ماه داره اونم تویی !
مواظب باش هیچ موقع از رو آتیش نپری ... اخه میگن جیگر زود رو اتیش کباب میشه .!
بودیم و کسی پاس نمی داشت که هستیم
باشد که نباشیم و بدانند که بودیم
من آهنگ غریب روزگارم. غمی بی انتها در سینه دارم. تمام هستی ام یک قلب پاکست. که آن را زیر پایت می گذارم
اگه می دونستی دستای سرد من چقدر به گرمی دستات نیازمنده... اینقدر دست تو دماغت نمی کردی
من از نازت خریدارم نهایت قیمتش جانم/ تو هم ای نازنین یارم به لبخندی بکن شادم
دوستان را یادکردن عارنیست، یک اس ام اس کمتر از دیدار نیست، دوستان را دوستی کن در حیات، بعد مردن دوستی در کار نیست.
بين گل ها تو گل سرسبدی ، چه كسی گفته عزيزم تو بديی ، تو به خوبی همه جا شهره شدی ، ليلی نيست پيشت عددی
شبي از شبها تو به من گفتي كه شب باش: من كه شب بودم و شب هستم و شب خواهم بود به اميدي كه تو فانوس شب من باشي
***************قصد ما بالا بردن تعداد پست هایمان نیست****************
آرمین جان نوشته هات قشتگه ولی اینکه یک پست رو چند بار تکرار می کنی ارزش کارت رو پایین میاره ضمنا تاپیک رو هم بیخودی شلوغ می کنهنقل قول:
اگه بیشتر دقت کنی قشنگیه مطالبت رو خراب نمی کنی
به هر حال ممنون از پست هایی که میگذاری
من از او هیچ نمی خواستم، ولی همه چیز داشت
و او از من همه چیز می خواست، ولی هیچ نداشتم
زندگی تکرار غریبانه ایست، داستان همه و هیچ ها
نمیشه اینارو Pdf کنید تا یکجا اینارو داشته باشیم
کیستی که من........این گونه
در رویاهای خویش با تو درنگ می کنم؟
یکی قبلا این کارو میکرد.نقل قول:
چه کسی چه گلی دوست دارد؟نجار : میخکدندانپزشک : میناسارق : شب بومنجم : کوکبقصاب : گاو زبانپاچه فروش : اطلسیو من : تو رو ...
گرچه از دوری این فاصله ها مایوسماز همین فاصله ی دور تو را می بوسم
هنوز زنده هستی؟ اگه زنده ای یه اس ام اس بده
" طرح سر شماری گوسفندای مونده از عید قربان "
(..)
((
))
((
))
((
))
((
))
کاری نداشتم ، دارم کرم می ریزم !
اگه توی موهام مثل شپش باشی ، واسه همیشه داشتنت تا آخر عمر حموم نمیرم
ای دوست دلت همیشه زندان من است
آتش کده ی عشق تو از آن من است
آن روز که لحظه ی وداع من و توست
آن شوم ترین لحظه ی پایان من است
غم هایت را بر شن ها بنویس که آب ببرد و شادی هایت را بر سنگ تا پاک نشود
صد دفعه گفتم وقتی راه میری جلوی پاتو نگاه کن ! باز افتادی تو قلب من ؟!
شبی از شبها تو به من گفتی که شب باش: من که شب بودم و شب هستم و شب خواهم بود به امیدی که تو فانوس شب من باشی
مهر یه چیزیه مهربونی یه چیز دیگه، عشق یه چیزیه عاشق شدن یه چیز دیگه، قلب و دل یه چیزیه اما توی قلب تو جا شدن یه چیز دیگه
آسمونتم می توانی همیشه بارونو تو چشمام ببینی. زمین مال زمین خوارها ،فضا مال فضا پیماها ، فقط تو مال من
همه زندگی فقط 3روزه : اومدن - بودن - رفتن . من خودم نخواستم بیام ولی خودم می خوام که باشم اونم فقط به خاطره تو وقتی هم که دیگه نباشی منم میرم
زندگی زیباست زشتیهای آن تقصیر ماست، در مسیرش هرچه نازیباست آن تدبیر ماست! زندگی آب روانی است روان میگذرد... آنچه تقدیر من و توست همان میگذرد
گفتی که دنیا را پر از غم دوست داری پس مطمئن هستم مرا هم دوست داری گفتی نمیخواهی ببارم عشق اما شعر غریبی را که گفتم دوست داری
باز در کلبه ی عشق عکس تو مرا ابری کرد.عکس تو خنده به لب داشت ولی اشک چشم مرا جاری کرد
دبیر فارسی بودم نامت را اولین غزل از صفحه کتابها می نهادم اگر دبیر جبر بودم عشق مجهول تو را بر قلب معلوم خودم بخش میکردم تا معادله محبت پدید آید اگر دبیر هندسه بودم ثابت می کردم که شعاع نگاهت چگونه از مرکز قلبم گذشت
روز اول شوخی شوخی جدی شد شوخی ترین جدی عمرم دوست داشتن تو بود و جدی ترین شوخی عمرم از دست دادن تو
من بی تو یک بوسه ی فراموش شده ام؛ یک شعر پر از غلط؛ یک پرنده ی بی آسمان؛ یک نسیم سرگردان؛ یک رویای نا تمام
نميگم دوستت دارم
نميگم عاشقتم
ميگم ديونتم كه اگه يه روز ناراحتت كردم بگي بيخيال ديونست . . .
قلب مهربانت مثلثي را مي ماند در درياي عشق
مرا در خود كشيدي برموداي من !!!
اي دوست به جز عشق تو در سر من هوسي نيست
جز نقش تو بر صفحه ي دل نقش كسي نیست
بهترين لحظه، لحظه ايست كه فكر كني فراموشت كردم، بعد 1 اس ام اس از طرف من بياد كه توش نوشته ميميرم برات
يادته بهت گفتم كه خشت ديوار دلتم، تو هم منو شكستي
ولي اشكالي نداره، حالا خاك زير پاتم !
با تو از خاطره ها سرشارم. با تو تا آخر شب بیدارم . عشق من دست تو یعنی خورشید. گرمی دست تو را کم دارم . . .
قاب عكستو زدم جاي ساعت ديواري
از اون موقع به بعد تو شدي تمومه لحظه هام . . .
عمري با غم عشقت نشستم
به تو پيوستم واز خود گسستم
وليکن سرنوشتم اين سه حرف بود
تو را ديدم. پرستيدم . شکستم
زندگی عشق است افسانه نيست آنکه عشق راآفريد ديوانه نيست
عشق آن نیست که هر لحظه کنارش باشی عشق آن است که پیوسته به يادش باشي
بزرگترین آرزوم اینه کوچکترین آرزوت باشم
تقدیم به او که نبود ولی حس بودنش بر من شوق زیستن داد دلم برای کسی تنگ است که آفتاب صداقت را به میهمانی گلهای باغ می آورد و گیسوان بلندش را به باد می داد و دست های سپیدش را به آب می بخشید و شعر های خوشی چون پرنده ها می خواند