خوب من همه ی اون کدهایی که دادین رو امتحان کردم ولی نشد!
میشه لطف کنید و بازم کد بدین؟
چقدر دیگه باید امتحان کنم تا یکیش درست در بیاد؟
امکان داره نشه؟
Printable View
خوب من همه ی اون کدهایی که دادین رو امتحان کردم ولی نشد!
میشه لطف کنید و بازم کد بدین؟
چقدر دیگه باید امتحان کنم تا یکیش درست در بیاد؟
امکان داره نشه؟
تو تاپیک 78 می تونی پروداکت اونایی رو که ورژن 30 فارسی دارن بگیری
کلا کار نشد نداره فوقش با کامپیوتر آپدیت میکنی
اقا من هیچی از اپدیت کردن و هک کردن گوشی نمیدونمنقل قول:
اما میخوام n78 رو اپدیت کنم تا ورژنش 30 بشه و زبان فارسی هم بهش اضافه بشه خواهش میکنم کمکم کنید
الانم ورژن گوشیم 11 هستش زبان عربی هم داره
سلام دی جی ممل
یه سوال داشتم ازتون.
من دیروز nsu نصب کردم برایه آپدیت ولی هرچی برنامه رو باز میکنم میزنه استارتینگ و بعد 30 ثانیه
میزنه servis corently unavailable .please try againe later.
اگه راهنمایی کنی ممنون میشم.
در ضمن ورژن nsu هم 1.6.13en هست.
راستی فایروال خاموشه و آنتی ویروسم رو کامپیوترم ندارم (پاکش کردم).
سلام دوستان
مشکلم حل شد.
گفتم بیام عیبشو بگم یوقت کسی اشکال مشابه داشت کمکی کرده باشم.
عیب از تاریخ کامپیوترم بود.
آخه رو 2008 بود .کردم 2009 درست شد.
اگه n78 را با کد 0548522 اپ دیت کنم اف ام ترانسمیتر حذف میشه؟؟؟؟؟
صفحه اول همين تاپيك همه چيز رو توضيح دادم..راجع به اپديت...واسه هك هم تايك مخصوص دارهنقل قول:
اينجاکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=294724
يعني هيچ كدوم به 30 اپديت نميشه؟خوب اگه اينطوريه اون كد اروپا رو بزننقل قول:
دوست عزيز ترنسميتر نرم افزار نيستنقل قول:
سخت افزاره.....
ويدئوي آموزشي نحوه تعويض پروداكت كد لینکش خرابه یعنی وقتی دانلود میکنی ارور میدهنقل قول:
اقا من اگه بخوام همراه اپدیت گوشیم زبان فارسی هم اضافه بشه باید کد پروداکتش رو هم عوض کنم یا نه ؟
گوشی من n78 که زبان عربی هم داره
راستی یه برنامه هم گفتی که باید از سایت نوکیا دانلود بشه
دی وی دی گوشی من نوکیا سافت ور اپدیت رو داره این همون برنامه نیست ؟
نه اون وزنش قدیمی تو اونو نصب کن ویستا باشه ویندوزت بهتره بعد خودش وزن جدیدی نرم افزار رو که حدوده 20 mb حجم داره دانلود میکنه.
سلام من گوشيم ان82 اپديتر هم دانلود كردم ولي وقتي اپديتر باز ميكنم اين ارور ميده
the nokia software apdater service is currently unavailable please try again later چي كار كنم ؟ .
آقا هر چی پروداکت کد بود توجهان فکر کنم امتحان کردم ولی آپدیتی بالاتر از ورژن 21 برام موجود نبود. من که بیخیال کردم!!!
دفعه ی آخرمه که دست به آپدیت میزنم! دیگه بکشن منو هیچی رو آپدیت نمیکنم!!! غار نشین میشم
این یکی رو هم امتحان کن اگه تا حالا نزدی مطمئن باش جواب میگیرینقل قول:
0548522
اگه خواستی از لینک زیر تستش کنی
کد:http://europe.nokia.com/get-support-and-software/download-software/device-software-update/can-i-update#
اموزش تعویض پرداکت کد رو کجا میتونم پیدا کنم ؟
گوشی e65 هم نیاز آپگرید بشه !؟ کلا از همون اول کندِ !
اگر هم بخواد آپگرید بشه از کدوم روش باید آپگرید بشه !؟
نقل قول:
آقا بازم آپدیتی براش وجود نداشت!!! :18::wac::ohno:
مغزم ارور 404 میده!!
من همین الان اپدیتش میکنم و جوابشو بهت میدم
بله .. شما هر موقع متوجه شدید فریمور جدیدی برای گوشیتون معرفی شده حتماً آپدیت کنید ....نقل قول:
.
هم از طریق Nsu میتونید آپدیت کنید و هم از طریق آفلاین ...
يا كد رو نميتوني عوض كني...يا گوشيت مورد دارهنقل قول:
صفحه اول همين تاپيكنقل قول:
غير ممكنه...ورژن 30 الان رو خيلي از گوشيها هستنقل قول:
چطور شما نتونستي!!
نوشته...سرويس فعلا قابل استفاده نيست...بعدا سعي كنيدنقل قول:
چند دقيقه بعد دوباره سعي كن
لينكشو چك ميكنمنقل قول:
شما نيازي به تغيير كد نداري
همونطوري اپديت كن...در ضمن اون ورژن NSU كه تو دي وي دي هست قديميه
تقريبا هر 40 تا 50 روز ورژن جديد مياد و بايد حتما اون رو دانلود كني
اقا من امروز اپ کردم و الان ورژن گوشی من 30.014 هستش اما زبان فارسی رو اضافه نکرده !!!!!؟؟؟؟؟نقل قول:
حالا باید چکار کنم مهندس تا زبان فارسی همبهش اضافه بشه ؟
اقا اشتباه میکنی من همین الان گوشیمو با این پرداکت کد اپدیت کردمنقل قول:
الانم ورژنش 30.014 هستش بهت پیشنهاد میکنم حتما گوشیتو اپدیت کنی
به خدا پروداکت کد رو عوض میکنم پایین سمت چپ نرم افزار nss writing done رو مینویسه. از برنامش خارج میشم گوشی رو جدا میکنم از کامپیوتر و با کد 0000 چک آپدیت رو میزنم و مینویسه no apdate availble!!!!
کل ماجرا همینه!! آخه من نمیتونم و نمیخوام وقتی وایرلس به این راحتی دارم با کامپیوتر آپدیت کنم!
اها حالا گرفتم اقا منم از طریق خود گوشی امتحان کردم اما نشد علتشم اینه که تنظیمات server وجود ندارهنقل قول:
شاید بخاطر مستر ریسیت پاک شده باشه
شما دو راه داری
1. از کسی که به وسیله خود گوشی اپ کرده باشه تنظیمات سرور رو بگیری و تو قسمت server profiles وارد کنی بعد اپ کنی
2. بری کافی نت و از طریق یو اس بی و اموزشی که در اول همین پست هست اپ کنی
من از روش دوم اپ کردم حجمشم 123mb بود
لطفا بگو برنامه nss رو از کجا دانلود کنم
سلام
من میخوام گوشیمو آپدیت کنم ( 6220 کلاسیک )
میخواستم بدونم وقتی دارم از گوشی backup میگیرم. شماره تلفن هارو هم backup میگیره یا نه ؟. اخه کلی شماره دارم. حوصله ندارم. همشون رو روی کاغذ بنویسم.
می ترسم وقتی دارم گوشی رو آپدیت میکنم. اینترنت کشور قطع بشه یا برق خونه بره. برای همین بک اپ میگیرم.
احتیاجی نیست چون من وقتی داشتم اپ میکردم دو سه باری ارتباط قطع شد و هیچ اتفاقی هم نی افتادنقل قول:
بعد از اپ هم شماره هام پاک نشدن اما اگه زیادی حساس هستی شماره هاتو تو حافظه سیم کارتت یا مموری کارتت سیو کن
اقا من امروز اپ کردم و الان ورژن گوشی من 30.014 هستش اما زبان فارسی رو اضافه نکرده !!!!!؟؟؟؟؟نقل قول:
حالا باید چکار کنم مهندس تا زبان فارسی همبهش اضافه بشه ؟
مگه با اون ورژن دی وی دی نمیشه اپ کرد ؟
[quote=DJ.Mamal;4253230]نوشته...سرويس فعلا قابل استفاده نيست...بعدا سعي كنيد
چند دقيقه بعد دوباره سعي كن
چند روز دارم سعي ميكنم ولي نميدونم چرا همين ارور ميده چند بار در طول روز ميزنم ولي همين ارور ميده من چي كار كنم يكي اين ورژن ميشه امتحان كنه تا ببينيم مال اونم ارور ميده يا نه؟
من ميخوام با خود گوشي آپديت كنم ولي نمي دونم چرا مي گه اپديت جديد وجود نداره با اينكه ورژن گوشي 21هست. اگه ممكنه راهنمايي كنيد
از پست سوم همین تاپیک :نقل قول:
لطفا بگو برنامه nss رو از کجا دانلود کنم
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1554154&postcount=3
شما یه بکاپ کلی روی کامپیوترت بگیر و برا contact ها هم با خودش روی مموری بکاپ بگیر ، کافیه .نقل قول:
سلام
من میخوام گوشیمو آپدیت کنم ( 6220 کلاسیک )
میخواستم بدونم وقتی دارم از گوشی backup میگیرم. شماره تلفن هارو هم backup میگیره یا نه ؟. اخه کلی شماره دارم. حوصله ندارم. همشون رو روی کاغذ بنویسم.
می ترسم وقتی دارم گوشی رو آپدیت میکنم. اینترنت کشور قطع بشه یا برق خونه بره. برای همین بک اپ میگیرم.
سرویس خیلی وقتها بستست ،! بعد از چند روز بزم تلاش کن ، تجربه ها نشون داده که 5 شمبه بیشتر بازه !!! :دینقل قول:
چند روز دارم سعي ميكنم ولي نميدونم چرا همين ارور ميده چند بار در طول روز ميزنم ولي همين ارور ميده من چي كار كنم يكي اين ورژن ميشه امتحان كنه تا ببينيم مال اونم ارور ميده يا نه؟
گوشیه شما چیه ؟ ار آخرین ورژنش خبر دارید ؟نقل قول:
من ميخوام با خود گوشي آپديت كنم ولي نمي دونم چرا مي گه اپديت جديد وجود نداره با اينكه ورژن گوشي 21هست. اگه ممكنه راهنمايي كنيد
آقا کسی نیست به داد ما برسه؟نقل قول:
تمام پروداکت کدها رو هم امتحان کردم.
گوشیم n78 هست ورژن 21هست و ورژن 30 برام دردسترس نیست!
حتما هم باید با وایرلس آپدیتش کنم
کممممممممممممک :19:
بازم سلام بابا اين اين سرور نوكيا كي باز ميكنه من كي آپديت بزنم اين نوكيا مشغول نباشه اين روز ها كي آپديت كرده يه خبري بده ببينم...؟! مشكل از من يا سرور نوكيا ممنونم كه زود زود جواب ميدين كزينه تشكر براي من غير فعال مگر نه كلي تشكر ميكردم
صفحه قبل رو بخوننقل قول:
راستی نمیدونی چطور میشه n78 رو فارسی کرد یا حداقا توش فارسی نوشت
اااااااااااااي جماعت چرا سرور نوكيا باز نميكنه صداي گوشي من قطع شده من كي گوشيمو اپديت كنم
يكي هم چه جوري از گوشيم بكاپ بگيرم؟
احتمالا ورژن 30 فارسي نداره...يا با كد گوشيت نداره...با كد خاورميانه كه داده بودم اپ ميكردينقل قول:
خسته نباشي...رفيق با گوشي نميشه اپديت كرد...قبلا راجبش بحث شده..چون اپراتورهاي ايران اخرشن!!نقل قول:
بله..تنظيمات پروفايل نيست...اقلا رو اكثر گوشيهايي كه من ديدم..اپديت با خود گوشي مخصوص بعضي گوشياس...اونم نه تو ايران!نقل قول:
شما وايرلس داري...مشكلت چيه؟با كامپيوتر اپديت كن ديگه..با گوشي نميشهنقل قول:
سرور مشكل داره...اگه ديدي درست نميشه...از ويندوزته..رو يه سيستم ديگه امتحان كننقل قول:
بك اپ هم تو قسمت تنظيمات مموري كارت گوشيت هست...با PC Suite هم ميشه..كه بهتره
سلام
من هرچی می خوام گوشیه ان 86 رو تغییر پروداکت کد بدم میزنه ارور.
ولی با همون کامپیوتر و نرم افزار رو گوشیه 6630 که امتحان میکنم راحت done میزنه.
ممکنه راهنمایی کنید مشکل از چیه؟
يكي دوبار كابل رو بكش و دوباره امتحان كن..نقل قول:
سلام دوستان من هنگامی که میخوام اپگرید کنم هنوز چیزی پر نکرده این ارور میده ارور پایین گذاشتم کسی میتونه راهنمای کنه مشکل کجاس
ارور اول
minimum memory reguirement is 256 mb
ارور دوم
installation operation failed
fatalerror during isnstallation
سلامنقل قول:
اولا رم سيستمت پايينه...
دوما موقع نصب يه مشكلي پيش اومده و درست نصب نشده...دوباره نصب كن