حالا به من بدبخت چه ربطي داره ؟
حالا اگه تعداد پست هات 20 تا بیشتر باشه چه اتفاقی میفته ...؟نقل قول:
با تعداد پست ها به هیچ جا نمیرسی .... از من میشنوی بهش اهمیت نده ....
....موفق باشی....
آخه آدم حرصش ميگيره
ببينم خود تو رو اگه پست هات بشه 500 تا حال ميكني ؟
اوایل شاید ولی الان دیگه نه ....نقل قول:
آخه آدم حرصش ميگيره
ببينم خود تو رو اگه پست هات بشه 500 تا حال ميكني ؟
ممنون از پذيرش . موفق باشيد
hala mishe begin ein ebarat mesle dare khodemoni mishe , ia taze vared , .... che kar bordi dare?
اولا فینگلیشی ننویسنقل قول:
دوما هیچ کاری نمیکنه....
فقط برای تشخیص کاربر فعال از غیر فعال هست...
مثلا الان منی که شدم "آخر فروم باز " کجا را گرفتم؟
کاربر فعال بودن به تعدا پستا ربطی نداره...نقل قول:
به فعال بودن ربط داره....
کاربری میشناسم که با 2 هزار پست هنوز حالت اخر فروم باز هست
کاربر دیگری با 550 پست شده کاربر فعال انجمن
هيچ كاربردي ندارد فقط يك شعار هستند كه به تعداد مشخصي از پست برسي اين جملات عوض ميشودنقل قول:
كاربر فعال بودن هم به تعداد پست برنميگرده با 100 تا پست هم كاربر فعال انتخاب شده.
تعداد پست يكنفر تنها ميتونه به شما كمك كند كه اين فرد چقدر در محيط انجمن با كاربران ارتباط داشته
گفتم که به شرطی که پستهام پاک نشه ....:tongue:نقل قول:
اونوقت ديگه از كاربر فعال بودنت خبري نيست
کاربر فعال شدن ربطی به تعداد پست ها نداره ....
مثلا FlashMan تو انجمن فلش با تعداد کمتر از پست های شما کاربره فعال شد ....
نقل قول:
تازه عضو شدم و 2 ماه بود كه ارسال پيامم با مشكل مواجه بود ولي انگار حالا فعلا درسته و اين هم اولين پياميه كه ميدم.
ممنون از پذيرش . موفق باشيد
خوشحالم که درست شد ....
فارسی نوشتن یکی از قانون های اینجاست ....نقل قول:
hala mishe begin ein ebarat mesle dare khodemoni mishe , ia taze vared , .... che kar bordi dare?
اون عبارت ها هم یه چیزه معمول تو فروم هاست ....
.... موفق باشید....:11:
alireza_monfared با 53 پست كاربر فعال انجمن موسيقي شد !!!
این نشون دهنده ی اینه که کیفیت پستها مهمتر از کمیت اون هاست ...نقل قول:
alireza_monfared با 53 پست كاربر فعال انجمن موسيقي شد !!!
حامد جان این پست رو بهتر بود توی تاپیک حواشی انجمن میدادی !!!
یه سوال دارم چرا دو روزه هرچی پست میفرستم بازم کنتور تعداد پست ها 89 تا رو نشون میده.یعنی گاهی 1 دونه بالا میره؟
دلیلش چی میتونه باشه؟:18:
نقل قول:
سعيد جان اين خبر مال امروز نيست
و مال 4-3 ماه پيشه كه من خبرش رو اعلام كرده بودم
ولي به تعداد پستاش اشاره نداشتم :46:
نقل قول:
يا در انجمن متفرقه پست داديد يا انجمن خارج از دنياي كامپيوتر
ممنون ، این مطلبو نمیدونستم.
من موندم این تایپیک دنیای ماشین با این همه دبدبه و کبکبه چرا هنوز زیر مجموعه انجمن مجعول متفرقه قرار داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر چه سریعتر باید مستقل بشه.
وبلاگ های دیگه در این زمینه از پی سی وورد جلو زدن.
میگی نه! بیا متر کن:19:
در اين تاپيك فقط به سئوالات و اشكالات پاسخ نمي ديم
گهگاه براي رفع خستگي ...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
forum.p30world.com يك وبلاگ نيست ، يك فروم ( انجمن ) هست !نقل قول:
ولي windows.p30world.com يك وبلاگ هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
مگه اين سايت با ما دشمنه؟؟؟؟!!!!!
با سلام خدمت مديران و اعضاي محترم سايت P30World
متوجه شدم که وقتي اسم سايتم را که GTPLand هست در فروم قرار مي گيرد مثلا gtpland .com به صورت ************ تبديل مي شود.
فکر نکنم که نه ما با اين سايت مشکلي داشته باشيم و نه اين سايت با ما.
حال ميخواستم دليل اين موضوع رو از طرف سايت P30World بدونم.
با تشکر.
تبلیغات سایت و وبلاگ ممنوعه...
برای منم گاهی اینطور میشده!
یعنی شما میخواستی تبلیغ کنی که ممنوع است!فکر کنم نباید لینک فعال بذاری حالا اگه کسی چیزی میدونه بگه؟
حالا کي خواست تبليغ کنه. يه سري اخبار در بعضي تاپيک ها دوستان از سايت ما گذاشته بودند و در قسمتي که مربوط به منبع خبر بود اسم سايت رو نوشته بودند ولي بصورت **** اومده بود.نقل قول:
همونطور که گفتم تبليغ سايتي در کار نبوده.نقل قول:
سلام
من توی این قسمت یعنی زیر انجمن پیشنهادات و انتقادات، یا تاپیک درباره بحث در مورد دکمه تشکر زدم. ولی توی این قسمت اصلاً ظاهر نشد.:18:
البته اون وقت که این تاپیک رو زدم یه پیغام بهم به انگلیسی داد که چون سریع رد شد، نتونستم درست بخونم. ولی انگار میگفت که باید به تایید مدیر برسه!!!!:11:
حالا اگه این جوریه، باید کی تایید کنه؟ اگه هم اینجور نیست، بگید که بر سر تاپیک من چی اومده؟:18:
هيچ بلايي به سر تاپيكتون نيومده
ايشالا تاپيكتون به تاييد مدير اين بخش ميرسه و مرئي ميشه
تا مرئي شدن تاپيك ايجادشدتون
صبر بايد نمود
این بخش که تا الان که من دارم پست میدم، مدیر نداره.نقل قول:
در ضمن چند روزی هست که من این تاپیک رو ایجاد کردم. و تاپیک تقریباً فوری هست. نمیشه که تا ابد صبر کرد!!!!
تايپيك شما مجوز انتشار نگرفته است.در مورد دكمه تشكر همه چيز به اتمام رسيده
بابا بحث در مورد دکمه تشکر مگه با کدوم قانون مخالفه که مجوز انتشار نگرفته؟:18::13:نقل قول:
در ضمن در مورد دکمه تشکر کجا بحث اساسی صورت گرفته؟ اگه میشه آدرس اون تاپیک رو اینجا بزارید.
كلا مديران تصميم گرفتند در اين مورد صحبت نشه.پس پافشاري بي فايده است.صلاح مملكت خويش،خسروان دانندنقل قول:
:18::18::18:نقل قول:
مدیران تصمیم گرفتند که دیگه در این مورد صحبت نشه چون معلوم میشود که ادعای اونها مبنی بر اینکه دکمه تشکر سرعت سایت رو پایین میاره، بیپایه و اساس هست! و اون وقت ....:31:
سلامنقل قول:
تاپیک های زیادی هست کلا که هی مدیران جواب می دن باز یکی دیگه یه تاپیک دیگه رو راه می ندازه که مدیران مجبور به قفل کردنشون می شن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل این :
ضمنا اینها چیزایی هست که من تونستم با سیستم پیشرفته ی جستجوی سایت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) پیدا کنم :کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=148885
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=113
و جواب قاطع مدیریت سایت :کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=89013
نقل قول:
نوشته شده توسط Meisam
انگار فقط دو تا تاپیک هست که در مورد دکمه تشکر بحث شده. البته در اونها هم دوستان نظر دادند و مدیران اصلاً نگفتند که دلیل اضافه نکردن دکمه تشکر چی هست!نقل قول:
اما در تاپیک پیشنهادات جدید برای سایت، جناب میثم گفتند که دکمه تشکر باعث پایین اومدن سرعت سایت میشه. و قصد من از راه انداختن تاپیک بحث در مورد دکمه تشکر فقط بررسی این حرف بود.
حالا که دارم فکرش رو میکنم، من تاپیک رو اشتباه کردم و توی این انجمن زدم ولی شایسته نبود که مدیران به جای انتقال تاپیک، تاپیک رو ز کل حذف کنند.:13:
در ضمن گفتید که تاپیکهای بسیاری هست که هی مدیران جواب میدند باز یکی دیگه میاد و یه تاپیک دیگه رو راه اندازی می کنه.
باید در جواب بگم که تاپیک من درسته که در مورد دکمه تشکر بود ولی اصلاً چیزی نبود که قبلاً تکرار بشه.
شما که ریش سفید تری، به مدیران بگو تاپیک رو برات ارسال کنند. اون وقت میبینی که بحثش جدید بود.
ای ول پی سی ورلد
سلام
شاید جاش اینجا نباشه. ولی من نمیخواستم واسش یه تاپیک بزنم. یک اشتباه کوچک در پـ30ـی ورلد هست:
به عکس زیر توجه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در بالا نوشته شده:"آخرین پست" یعنی آخرین پستی که در انجمن یا تاپیک مربوطه نوشته شده. اما وقتی روی فلش مشخص شده که مربوط به آخرین پست است، ماوس را میگیرید، عبارت" به آخرین تاپیک بروید" نمایش داده میشود. در حالی که باید "به آخرین پست بروید" یا "به آخر تاپیک بروید" نشان داده شود. از مدیران درخواست میکنم که لطفا این مشکل را برطرف کنند.
با تشکر....
با آگاهي به اينكه من مدير نيستمنقل قول:
از اونجا كه هيچ مديري نمي ياد جوابتـو نو بده ؛ خودم عرض مي كنم :27:
مشكل كه نميشه بهش گفت
همون اشتباه كوچيك كه فرموديد درست تره
در واقع اشتباه در برگرداندن عبارت Go to the last post كه
در نسخه زبان لاتينvBulletin ديده ميشه
اينجا واژه post : تاپيك جاگذاري شده :46:
نقل قول:
سلام دوست گلم !
نه قطعا دو تا نیست ... گفتم که من فقط تونستم اینا رو پیدا کنم و حدود 2 دقیقه روی پیدا کردنشون وقت گذاشتم ... اینها در حد همون دو دقیقه هست !:11:
ضمنا دوست من اگه مدیران اشتباه می کنن , می تونی با پیغام خصوصی متوجهشون کنی , یا می تونی این بحث رو با پیغام خصوصی به مدیریت اطلاع بدی ... مخصوصا آقا میثم که دلایل خوبی در این زمینه داره ...
ضمنا ریش سفید خودتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... شیش ماه که این حرفا رو نداره :10:
مدت زمانی که از عضویت میگذره ملاک ریشسفیدی نیست. بلکه ملاک همون درجه شماست.
سلام
اگه ممکنه لیست مدیران کل سایت رو اینجا بزارید. بترتیب قدرت باشه، بهتره. (منظورم مدیر یه انجمن یا همکار یه انجمن خواص نیست. منطورم کسانی مثل meisam یا sina یا babak هست)
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showgroups.php
سلام
آقايان و خانمها من يك هفته نبودم،...خـــب!
قبلش تعداد پستام پونصد و بيست و خورده اي بود. حالا كه اومدم مي بينم دقيقا100 تا بهش اضافه شده؛
همينجوري...الكي. متاسفانه نمي تونم ثابت كنم. ولي باور كنيد راست ميگم.
اينم بگم كه كسي پسورد مو نداشت و هيچ نشاني هم از اينكه كسي با يوزر من در اون هفته پست داده باشه نديدم.:9:
اگر كسي ميدونه مارو از :blink: دربياره
راستي من حالم خوبه و مشكل روحي هم ندارم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينو گفتم كه جواب بي ربط نديد (مثلا نگيد برو بابا همه ميگن پستامون كم شده و اينا اونوقت تو ....)
مسئله سر اينه كه لقمه حروم از گلوي ما پايين نميره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش بحالت آقا مهدي ( اينجا ما چقدر مهدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داريم :46: ) .
چون نبودي. من كه بودم و ميديدم همينجوري داره پستام ميره بالا چي بگم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يادمه چند روز پيش پستهام 602 تا بود فكركنم.
بعد اومدم يه پست زدم ، ديدم شد 608 تا. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه رو رفرش كردم. ديدم شد 617 تا. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز گيج بودم گفتم شايد هنوز خوابم و اينايي كه ميبينم خوابه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي همين دوباره رفرش كردم. ديدم شد 632 تا فكر كنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينجا بود كه گفتم خوب خوبه تا شكستن ركورد boy iran [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راه زيادي نمونده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي بعد از اون هر چي رفرش كردم،عدد پست تكون نخورد. :18:
احتمالا آه boy iran همون لحظه اثر خودش رو گذاشت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شايد علت اين باشه كه بعضي تاپيكهايي كه توش پست داديم از ترش اومده بيرون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا اينكه از قسمت متفرقه يا اخبار به قسمتهاي ديگه منتقل شدند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]