با عرض پوزش برا حجم بالاي عکسا !
مدتيه توي يه فروم ديگه عضوم که اختصاصيه واسه منچستر
اين عکسا هم زحمت بچه هاي تاپيکاي اونجاست ديدم بد نيست اينجا هم باشه mufc.ir
با عرض پوزش برا حجم بالاي عکسا !
مدتيه توي يه فروم ديگه عضوم که اختصاصيه واسه منچستر
اين عکسا هم زحمت بچه هاي تاپيکاي اونجاست ديدم بد نيست اينجا هم باشه mufc.ir
ممنون مجتبی جون عالی بود
درود به منچستری های جیگر :40:
منتظر رد شدنتون از روی جنازه کثیف بارسلونا هستیم . :46:
تیمی که با این وضع اومد فینال نباید قهرمان بشه و نخواهد شد. وگرنه باید در فوتبالو گل گرفت!!
مطمئنم منچستر شکست سختی رو به بارسلونا تحمیل خواهد کرد البته اگر پلاتینی دوباره چک نکشه واسه داور!!!
بارسلونا تو فینال آلوز و آبیدال و مارکز رو نداره پس دفاع نداره:27:
به امید قهرمانی منچستر:46:
راستی بعد از رد شدن از روی جنازشون یه غسل جنابت هم فکر کنم لازم بشه :31:نقل قول:
هواداران چلسی خون خودتون رو کثیف نکنید... فینال مال بارسلونا و منچستره و چلسی حذف شده...قهرمانی منچستر هم باعث بالا اومدن چلسی نمی شه...شما برید از تیم خودتون طرفداری کنید و تغییر هویت ندید به این سرعت و دست به دامن تیم های دیگه هم نشید!
واسه سال دیگه دعا کنید...انشاالله که تیم محبوبتون درست بازی کنه تا نتیجه هم بتونه بگیره...
بی صبرانه منتظر فینالی زیبا بین بارسا و منچستر، دو تیم برتر جام هستیم!!
طرف حساب ما دوستان عزیزمون و هواداران منچستر هستند . با غریبه ها حرفی نداریم . کارهایی هم که هواداران چلسی انجام میدن به خودشون و دوستانشون مربوط هست . نیازی به دخالت دیگران نیست .نقل قول:
من طرف حسابم هیچ کس نیست !!!!!!!!!!!
ولی این مطمئنم که منچستر قهرمان میشه البته در صورتی که داور نخواد بارسا قهرمان بشه
درسته . جام نباید از انگلیس خارج بشه .نقل قول:
تایید میشهنقل قول:
من طرف حسابم هیچ کس نیست !!!!!!!!!!!
ولی این مطمئنم که منچستر قهرمان میشه البته در صورتی که داور نخواد بارسا قهرمان بشه
اول اون لحنتو درست کننقل قول:
آبروی هرچی فوتبالیست و فوتبال دوست بود بردی
دوم ما تغییر هویت ندادیم تیممونم عالی بازی کرد به لطف عمو میشل(پلاتینی) و داور بازی حذف شدیم.مطمئن باش منچستر یونایتد قهرمان میشه
فعلا که این قدر حسودیتون میشه که میگین تغییر هویت دادین .برات متاسفم
بازی فینال می بینمتون
:39::39::39::39: بارسلونا نگو بگو شانسلونا
البته
مطمئنا منچستر مثل چلسی حساب همه جا رو می کنه
فقط دیگه باید ببینیم عمو میشل بازم با داور بازی ... می کنه یا نه.
هر چند داور فینال روبرتو روزتی که مطمئنا اگه همون قدر پولی که میشل جون به داور بازی شانسلونا چلسی داد ده برابر کنه این داور سر شناس قبول نخواهد کرد
میگم که این میشل طلا یه کس و کاریش اسپانیایی بوده یا اینکه پدر خونده و مادر خوندش انگلیسی بودن
در هر حال به امید قهرمانی منچستر یونایتد
داش اينقدر ناراحت نكن خودتو . بكس شانسلونا چيز ببخشيد بارسلونا هم بيخيال شيد ديگه ....
قبل از اينكه تو تاپيك ما حرفي بزنيد اول فكر كنيد بعد چون بعد بازي ديگه نميشه جمعش كردا .
اينقدر گفتيد يه ترسي افتاده تو بدنم . ميگم نكنه اين پلاتيني باز داور و بخره؟
حالا همه منچستری شدن!!نقل قول:
باشه اگه شما می خوای مطمئن می شم منچستر قهرمان می شه! ولی اطمینان من نه چلسی رو میاره بالا!! نه از ارزش های بارسا کم می کنه :20:نقل قول:
شما هم بشین تا سال دیگه تاسف بخور :46:
ببینم چند بار دیگه رنگ عوض می کنید :31:
مگه شما شک داری که منچستر قهرمان بشه؟؟؟
بارسا جلوی حمله منچستر نمیتونه حمله کنه.دفاع بارسا بر خلاف منچستر بسیاز ضعیفه.دروازبان بارسا هم نسبت به فندرسار هم خیلی ضعیف تره
اخه شما به پیروزی امید دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منچسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسسسسسسسسسسسستر عشق من!!!
نهنقل قول:
باشه اگه شما می خوای مطمئن می شم منچستر قهرمان می شه! ولی اطمینان من نه چلسی رو میاره بالا!! نه از ارزش های بارسا کم می کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم بشین تا سال دیگه تاسف بخور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم چند بار دیگه رنگ عوض می کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما فقط داریم می گیم که دوست داریم منچستر قهرمان بشه
شانسا هم اصلا ارزش نداره که بخواد کم بشه
ما افتخار می کنیم تاسف نمی خوریم.اونی که تاسف می خوره تویی و هم سنگرات شب فینال
شب فینال خیلی پستای توجیه کنندتون به خاطر شکست بارسلونا برام خنده داره و فقط می خندم و لذت می برم
من خودم از 7 سالگی منچستری بودم !
ولی یکی از ویژگی های فوتبال اینه که اصلا قابل پیش بینی نیست ( حد اقل تو اروپا )
ولی اگه هانری به بازی برسه منچستر باید حمله کنه تا با حمله جلوی حمله بارسا رو بگیره ...
چه اشکالی داره آدم امیدوار باشه؟ :20: بایرن و رئال و چلسی هم امید داشتن...شما هم داشته باشید ما هم داریم! :46:نقل قول:
فوتبال برد و باخت داره پسر جون :20: اگر هم همچین اتفاقی برای بارسا بیوفته قبولش می کنیم و دنبال اشتباهات داوری و داور رو خریده بودن و اینجور بازی های بچه گانه برای توجیه باخت تیم محبوبمون نیستیم :46:نقل قول:
ولی این حرفا روزی معلوم خواهد شد که درباره ی تیم خودتون هم ناداوری بشه!!!نقل قول:
یادش به خیر . یه زمانی اینجا تاپیک منچستر بود.
باشهنقل قول:
فوتبال برد و باخت داره پسر جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر هم همچین اتفاقی برای بارسا بیوفته قبولش می کنیم و دنبال اشتباهات داوری و داور رو خریده بودن و اینجور بازی های بچه گانه برای توجیه باخت تیم محبوبمون نیستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبول
جنابsigninfo
من بد صحبت کردم.منم امیدوارم بازی فینال حق به حق دار برسه
ولی بدونید این چلسی فدای داوری شد و این چیزی که همه ی دنیا دیدن و این بچه گانه نیست.قصه ی فدا کردن یه تیمه
در هر حال من معذرت می خوام
موفق باشید دوست عزیز:10:
نقل قول:
اره يادش بخير... نه اين كه 4 تا بارسايي و تعصبي مثه خودت ميان خرابش ميكنن
خواهش می کنم دوست من :20: منم اگر باعث ناراحتی شما شدم عذر می خوام...نقل قول:
چیکار به کار اون بنده خدا داری :31: تقصیر من بود!نقل قول:
دوستان منچستری معذرت که اینجا بحث چلسی و بارسا کشیده شد...
نقل قول:نقل قول:این 2 تا پست بالا مال شماست . توی تاپیک بایرن مونیخ قبل و بعد از اینکه به بارسا بخورین.نقل قول:
فکر میکنم دقیقا از وقتی بارسا بایرن مونیخ رو له کرد طرفدار منچستر شدین !
حزب باد همینه دیگه ؟
قبلا کجا بودین ؟
پس ببخشيد!!نقل قول:
نه خشكله، قبلش رو هم چك كنين ، من نميومدم تو تاپيك ورزشي(زياد نميومدم) من هميشه منچستر و باريرن رو دوست داشتم، هر دوشون رو ، نه اصلآ هيچ ربطي به اون نداره. و خيلي خوشحالم كه بعد از اون فينال منچستر و بايران اين 2 تا زياد به نخوردن( يعني يكي دوبار)نقل قول:
ولي از وقتي الي كان از بايرن رفته من منچستر رو يكم بيشتر دوست دارم. و هميشه هم گفتم(از 7 سال پيش) ::
منچستر تنها تيم قابل احترام درجهانه!! و ليگ انگليس بهتريه(هر چند كه بايرن رو هم دوست دارم)
در ضمن من اونجوري به بچه ها گفتم كه يكم روحيه بدم، مطمئن باش من يكي از طرفدارهاي قديمي بايرن و منچسترم!!
من اگه ميخواستم از منچستر تو تاپيك بايرن طرفداري كنم ، به نظرت مشكلي پيش نميومد؟؟
دوست عزیز مگه یه بازی کن تو زمین چیکار میتونه بکنه.هانری زمانی که تو ارسنال بود هم جلوی منچستر زیاد کار خاصی نکردنقل قول:
مدافع منچستریونایتد فصل را از دست داد
وس براون نمیتواند تا پایان فصل برای یونایتد بازی کند.
سایت گل: وس براون مدافع منچستر یونایتد چهار دیدار باقی مانده تیمش در لیگ برتر و فینال لیگ قهرمانان در 27 می را از دست داد. این مدافع 29 ساله که میتواند در مرکز و کنارههای خط دفاعی بازی کند دچار مصدومیت از ناحیه پا شده است. او چندی پیش مصدوم شده بود و اخیرا چند دیدار در تیم ذخیرهها انجام داد، اما مصدومیت او بدتر شد و مجبور شد دوباره تحت مداوا قرار گیرد.
الکس فرگوسن مربی یونایتد میگوید: «اوضاع وس در این هفته وخیم شد و مجبور شد استراحت کند.» این بازیکن 21 بازی ملی در کارنامه خود دارد. او فصل گذشته 52 بار در ترکیب ثابت منچستریونایتد قرار گرفت ولی امسال به دلیل مصدومیت تنها 12 بار از ابتدا به میدان رفته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]