من بازی رو دیدم
نیمه اول سیدورف داخل بود گند زده بود به میلان
نیمه دوم که کاکا و رونالدینیو اومدن بازی بهتر شد
چند تا موقعیت هم داشتیم که خوب استفاده نکردن
ولی یک سری دریبل تمیز پاتو زد حال کردم
یه حرکاتی می کرد ادم کف می کرد
Printable View
من بازی رو دیدم
نیمه اول سیدورف داخل بود گند زده بود به میلان
نیمه دوم که کاکا و رونالدینیو اومدن بازی بهتر شد
چند تا موقعیت هم داشتیم که خوب استفاده نکردن
ولی یک سری دریبل تمیز پاتو زد حال کردم
یه حرکاتی می کرد ادم کف می کرد
احتمال انتقال بوریلو به ناپولی
به رغم خبرهایی که در مورد انتقال احتمالی بوریلو به ناپولی مطرح شده مدیر برنامه های او می گوید که هنوز برای این انتقال خیلی زود است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Marco Borriello - Milan (Grazia Neri) سایت گل: مارکو بوریلو مهاجم مصدوم میلان ممکن است در پایان فصل به تیم شهر خود ناپولی بازگردد ولی تولیو تینتی مدیربرنامه های او گفته که هنوز زمان انتقال او به تیم دیگری نرسیده است.
او به رادیو گل گفت:" هنوز چیزی در این رابطه به طور حتم مشخص نیست و مارکو هنوز با میلان قرارداد دارد. او دوست دارد بعد از مصدومیت شدیدی که داشته ، فرصت بازی برای روسونری را داشته باشد. ناپولی بعد از نمایش ضعیف دنیس و زالایتا در این فصل، دنبال یک مهاجم تراز اول در بازار نقل و انتقالات است." در فوتبال هرچیزی ممکن است ولی تکرار می کنم که هنوز برای صحبت در مورد این انتقال خیلی زود است."
بوریلو تقریبا تمام این فصل را به خاطر آسیب دیدگی از دست داده است. او تنها هفت بازی در رقابتهای این فصل انجام داده درحالیکه فصل گذشته 19 گل برای جنوا به ثمر رسانده بود.
کاکا که می گفتن 4 ماه نمی تونه بازی کنه!
میشه یکی جدول سری a رو بزاره یه سوال دیگه اینکه الان مربی تیم همون انجلوتی هست یاکسه دیگه ؟ مگه قرار نبود انجلوتی بره ؟ ببخشید یه چند وقتی از اخبار فوتبال به دور بودم
کانوته؛ خوشنود از توجه میلان
سران روسونری در صحبتهایی تمایل خود برای به خدمت گرفتن مهاجم مالیایی سویا را اعلام کرده اند و کانوته نیز از شنیدن این خبر ابراز خوشحای نموده است.
Fred Kanoute, Sevilla (MARCA)سایت گل: این روزها شایعاتی در مطبوعات اسپانیا و ایتالیا در مورد آینده فردریک کانوته به چاپ می رسد که در صورتی که این شایعات حقیقت داشته باشد، ممکن است به زودی رویای کانوته محقق شود.مدتی است که کانوته و باشگاه میلان را به یکدیگر مربوط می دانند و در صورتی که او به جمع روسونری اضافه شود، در کنار ستاره هایی همچون کاکا،رونالدینیو و پاتو روانه میدان خواهد شد.
خود کانوته در گفت و گوبا گاتزتا دلوسپورت گفت:«همیشه آرزو داشتم تا در تیم بزرگی و با کیفیتی توپ بزنم و از اینکه دانستم که سران میلان خواهان به خدمت گرفتن من هستند، حس بسیار خوبی دارم. من همیشه در صحبتهایم سویا را تحسین کرده ام و گفته ام که زندگی در رختکن این تیم فوق العاده است. من اینجا را دوست دارم و همه چیز در اینجا عالی است، ولی در عین حال مسائل وجود دارد که شما از آن مطلع نیستید.من سی و یک سال سن دارم و چه کسی از آینده خبر دارد؟! شایعات در مورد تمایل روسونری برای جذب من، فوق العاده است. ما راجع به تیمی حرف می زنیم که یکی از بزرگترین تیمهای دنیا ، با بازیکنانی استثنایی است. فکر کردن به فرصتهایی که در میلان، در طول دیدارها خواهی داشت، مثل یک رویاست .
در هر صورت باید تا پایان رقابتهای این فصل منتظر بود.» کانوته در سال 2005 از تاتنهام هاتسپر به سویا پیوست و در 119 حضورش با پیراهن این باشگاه اسپانیایی،58 بار به گل رسیده است.
اهداف میلان در تابستان:
دروازه بان:
فردریکو مارکتی:
دروازه بان تیم کالیاری که نمایش خیره کننده ای در این فصل داشته مورد توجه میلان قرار گرفته و مدتی پیش صحبت هایی با مسئولان میلان برای این انتقال داشته.میلان که کریستین ابیاتی رو به دلیل مصدومیت از ناحیه زانو بمدت 7 ماه در اختیار ندارد قصد خرید این دروازه بان خوش اتیه رو دارد.این دروازه بان 25 سال سن دارد و قیمت او حدود 4 میلیون یورو برآورد شده.
مدافعان:
مالدینی - فاوالی و احتمالا نستا در پایان فصل از فوتبال خداحافظی خواهند کرد و میلان به دنبال مدافعان سطح بالا برای پر کردن جای این بازیکنان است.اولین نام فیلیپ مکسس فرانسوی مدافع میانس تیم رم است که میلان مدت ها به دنبال اوست و چندین بار باب مذاکره را هم گشوده ولی تا بحال موفق نبوده.پیش بینی میشود در صورت عدم حضور رم در لیگ قهرمانان سال بعد میلان بتواند به ارزوی خود برسد ومکسس رو خریداری کند.قیمت این بازیکن حدود 18 میلیون پیش بینی شده.
تیاگو سیلوا:این بازیکن رو میلان در نقل و انتقالات زمستانی از فلومینزه برزیل به خدمت گرفت ولی به دلیل عدم وجود پاسپورت اروپایی و هم چنین پر شدن لیست بازیکنان خارجی میلان این بازیکن باید تا شروع فصل بعد منتظر بماند و البته در بازی های دوستانه این بازیکن عملکرد درخشانی داشته و باعث تعریف و تمجید گالانی از این بازیکن شده.
گائل کلیشی:مدافع کناری تیم ارسنال یکی دیگر از بازیکنان مورد نظر تیم میلان برای نقل و انتقالات تابستانی است و میلانی ها علاقه خود را برای خرید این بازیکن اعلام کرده اند.این بازیکن عملکرد درخشانی در ترکیب توپچی ها داشته و همین امر بر علاقه روسونری ها به این بازیکن افزوده است.
فلیپه متیونی: این بازیکن هم در نقل وانتقالات زمستانی خریداری شده و او را کافو جدید فوتبال برزیل می دانند.این بازیکن در پست مدافع - هافبک کناره ایفای نقش می کند و از مشخصه های او سرعت بالای او در رفت و برگشت هاست.بر خلاف تیاگو سیلوا او از گذرنامه اروپایی برخوردار است ولی همچنان برای میلان به میدان نرفته که دلیل آن مصدومیت ذکر شده.به احتمال زیاد در فصل بعد شاهد حضور او خواهیم بود.
الکس - دنیل اگر:این مدافع تنومند تیم چلسی هم مورد توجه مسئولان میلان است و میلان برای خرید او هم ابراز علاقه کرده.دنیل اگر هم بارها اخباری پیرامون حضور او در سن سیرو مشاهده شد.این بازیکن از وضعیت خود در انفیلد ناراضی است و با برطرف شدن مصدومیت اسکرتل او دوباره به نیمکت برگشته و از وضع دستمزد خود نیز ناراضی است.
دیگر نام ها در دفاع شامل کوراتزیری و کیائر از پالرمو - کریستین زاپاتا از اودینزه و میناندا از سائو پائولو است
هافبک ها:
اوبی میکل:
میلان به دنبال جذب ژان اوبی میکل هافبک 22 ساله و نیجریه ای تیم چلسی است.امرسون در پایان این فصل یا بازنشسته خواهد شد و یا به احتمال زیاد به تیم دیگری خواد رفت.
ایگنازیو آباته:
این بازیکن که از پدیده های فوتبال ایتالیا محسوب میشود در اکادمی جوانان میلان پرورش یافت و فعلا بصورت قرضی در تورینو توپ می زند که به احتمال زیاد فصل بعد شاهد حضور او در میلان خواهیم بود.از شاخصه های این بازیکن به سرعت بالای او در کناره ها و سانتر های او در حال حرکت میتوان اشاره کرد.خود او هم بشدت خواهان بازگشت به میلان است.
یوهان گورکاف:
این بازیکن هم بصورت قرضی در بوردو مشغول بازی است و بازی های درخشانی برای این تیم فرانسوی داشته و همین امر باعث توجه دیگر باشگاه ها به این بازیکن شده.کارشناسان به او لقب زیدان جدید فوتبال فراسنه داده اند ولی هوادارن میلان او را کاکای جدید می نامند.این بازیکن تا 2011 با میلان قرار داد دارد.هوادارن میلان خواهان بازگشت این بازیکن به میلان هستند و گالیانی هم روی این مسئله تاکید داشته ولی یک سری پیشنهاد از تیم های چلسی - بایرن و رئال هم به میلان برای خیرد این بازیکن داده شده.
مهاجمین:
فیلیپو اینزاگی و الکساندر پاتو هر دو در میلان ماندنی هستن.پاتو در این فصل 17 گل و اینزاگی 11 گل برای میلان به ثمر رسانده.
مارکو بوریلو که بیشتر بازی ها را به دلیل مصدومیت از دست داده در فصل پیش بر خلاف این فصل عملکرد درخشانی در جنوا داشته و 19 گل برای این تیم به ثمر رسانده بود ولی احتمالا به ناپولی فروخته خواهد شد . اندری شوچنکو که زمانی در میلان اقایی می کرد به اوکراین و تیم دینامو کیف باز می گردد.
الساندرو ماتری:این بازیکن هم از اکادمی جوانان میلان رشد کرد و بصورت قرضی در کالیاری توپ می زند که احتمال دارد در پایان فصل به میلان باز گردد.
کیریسون:این ستاره برزیلی هم بدجوری توجه میلان را به خود جلب کرده و لئوناردو مدیر استعداد یابی میلان مذاکراتی را با او انجام داده.این بازیکن عضو باشگاه پالمیراس برزیل است.
آلبرتو پالوشی:این بازیکن هم جزو اکادمی میلان بود و این فصل بصورت قرضی درسری ب و تیم پارما توپ میزند.البته احتمالا این بازیکن یک فصل دیگر در تیم پارما برای کسب تجربه بیشتر ماندگار خواهد شد.
میلان باید یه مهاجم نوک خوب و یک گلر بخره بعد بقیه
این هم جدول سری آ که یکی از دوستان درخواست کرده بود
کد:http://www.goal.com/en/scores/result-standings/69/serie-a
کاکا، غایب احتمالی برزیل
بازی ساز برزیلی شاید به بازیهای آینده تیم ملی کشورش در چارچوب رقابتهای مقدماتی جام جهانی نرسد، ولی کارلوس دونگا مربی تیم امیدوار است که او را در ترکیب تیمش داشته باشد...
Kaka - Brazil (Mexsport)سایت گل: کاکا، ستاره میلان و برزیل شاید نتواند در بازی شنبه مقابل اکوادور تیم ملی کشورش را همراهی کند. او هنوز از ناحیه پا مشکل دارد. کاکا مدتها مصدوم بود ولی به نظر میرسید که مشکل او برطرف شده و در بازی هفته قبل میلان مقابل ناپولی هم چند دقیقه به میدان رفت، ولی مشکل پای راست او همچنان ادامه دارد و البته این خبر خوبی برای میلان نیست.
با این حال کارلوس دونگا، سرمربی تیم ملی برزیل با وجود آن که میدانست او کاملا آماده نیست تصمیم به دعوت از او گرفت. پزشکان تیم ملی برزیل به ANSA.it گفتهاند: «او کمی درد حس میکرد و ما چند آزمایش از او گرفتیم. حالا باید ببینیم که آیا میتواند تمرین کند یا نه.»
برزیل در حال حاضر بعد از پاراگوئه در رتبه دوم جدول قرار دارد.
فان باستن، مربی میلان نخواهد شد
دیوید اندت، مدیر باشگاه آژاکس معتقد است که هیچ شانسی وجود ندارد تا بتوانیم مارکو فان باستن، مربی کنونی این تیم هلندی را برروی نیمکت میلان ببینیم.
Marco van Basten, Ajax (Foto ANP)سایت گل: باوجودی که سران باشگاه میلان، مکررا خبر جدایی کارلو آنچلوتی از نیمکت مربی گری این تیم را تکذیب می کنند، ولی همواره شایعاتی در مورد جانشینان احتمالی این مربی باتجربه به گوش می رسد. آدریانو گالیانی، نایب رئیس روسونری گاهی اوقات در صحبتهایش خاطرنشان می کند که مربیان میلان، از بازیکنان سابق این تیم انتخاب می شوند و این دلیلی است که این روزها، نام مارکو فان باستن به عنوان یکی از گزینه های جانشینی آنچلوتی به گوش می رسد.
البته دیوید اندت، مدیر باشگاه آژاکس در صحبتهایی اعلام کرده که احتمال تحقق یافتن این خواسته وجود ندارد. او در این رابطه گفت:« من واقعا فکر نمی کنم که فان باستن بتواند مربی بعدی میلان باشد و تقریبا مطمئنم که او در جمع ما باقی خواهد ماند. فان باستن قراردادی 4 ساله را با میلان به امضا رسانده و پروژه های تکنیکی زیادی دارد تا افتخارات را مجددا به آژاکس بازگرداند. او برنامه های بزرگی را برای آژاکس در سر دارد و حتی اگر خود سیلویو برلوسکونی هم با فان باستن تماس بگیرد، او به میلان نخواهد رفت.»
اندت در ادامه صحبتهایش ، به برخی مشکلات در فوتبال ایتالیا اشاره کرد و گفت:«مشکل فوتبال ایتالیا این است که آنها با سیستم جدید فوتبال، تطبیق نیافته اند و ظرفیت ورزشگاه های این کشور، هنوز کم است. آنها می بایست دوره تحول را سپری کنند .»
.
دست آبراموویچ خالی ماند
آنجلوتی به چلسی پاسخ منفی داد
سر مربی تیم آث میلان ایتالیا پیشنهاد چلسی را رد کرد.
به گزارش شبکه ایران به نقل از تلویزیون راشا تودی،کارلو آنجلوتی سر مربی تیم فوتبال آث میلان ایتالیا پیشنهاد مقامات تیم چلسی انگلیس برای قبول سر مربیگری این تیم در فصل نقل و انتقالات تابستان امسال را رد کرد.
پیشنهاد مقامات چلسی به آنجلوتی در حالی صورت گرفت که گاس هیدینگ سر مربی هلندی این تیم اعلام کرد تمایلی به انعقاد قرار داد بلند مدت با این تیم ندارد.
عملکرد آنجلوتی چهل و نه ساله در آث میلان بارها از سوی رومان آبراموویچ مالک روس باشگاه چلسی مورد تمجید قرار گرفته است.
در این حال آنجلوتی درباره پیشنهاد چلسی گفت:من فکر می کنم هنوز زمان خداحافظی از میلان فرا نرسیده و تا زمانی که هماهنگی بین اعضای تیم وجود دارد این برای ما کافیست.
آنجلوتی در هفت سال حضور خود در آث میلان عملکرد خوبی را از خود به نمایش گذاشته است.
کالاچ: سال بدشانسی میلان
دروازهبان میلان ادعا کرده که این تیم در این فصل چندان از اقبال بهره نبرده است...
Zeljko Kalac, Milan (Foto Grazia Neri) سایت گل: با بازگشت کریستین آبیاتی به میلان در این فصل، زلیکو کالاچ دیگر گزینه اول دروازهبانی میلان نیست. این دروازهبان 37 ساله درباره فصل 2009-2008 تیمش حرف زده و گفته که آنها خوششانس نبودهاند.
او به اسکای گفت: «کسب رتبه سوم اهمیت خاصی برای تیم پیدا کرده. ما باید ببینیم که آیا میتوانیم به پله دوم برسیم یا نه. البته قهرمانی دیگر کار سختی است ولی ما نهایت تلاش خود را خواهیم کرد. از زمانی که به این جا آمدهام هرگز پیش نیامده بود که تا این حد مصدوم داشته باشیم. خیلی سال بدی بود.»
او در ادامه درباره دروازهبانهای برتر رقابتهای سریA اظهار نظر کرد: «به نظر من در ایتالیا دو دروازهبان برجسته حضور دارند. اولی بوفون، دروازهبان یوونتوس و دومی که بسیار به بوفون نزدیک است، ژولیو سسار دروازهبان اینتر می باشد.البته آبیاتی هم عملکرد خوبی داشته است»
کالاچ در این فصل حتی یک بار هم برای میلان بازی نکرده و بعد از دیدا، دروازهبان سوم تیم شهر میلان است.
کالاچ خودش بزرگترین بد شانسی میلانه.
اون که 100%
این مارچتی رو بگیرن خوب میشه
دروازه بان خیلی خوبیه
الان رتبه کالیاری بیشترش بخاطر عملکرد این دروازه بان بوده
مذاکرات هم فعلا خوب پیش رفته
مالدینی، آمائوری را آتزوری می خواهد
کاپیتان سابق آتزوری علاقه فراوانی دارد تا ستاره برزیلی الاصل یووه را با پیراهن آتزوری ببیند.
Paolo Maldini, Italia (PA)سایت گل:در حالی که چندین ماه است ماجرای قرار گرفتن آمائوری بر سر دوراهی تیم ملی برزیل- ایتالیا مطرح است، پائولو مالدینی، کاپیتان آتزوری در صحبتهایی اعلام کرده که تمایل فراوانی دارد تا مهاجم گلزن یووه را در پیراهن فیروزه ای تیم ملی ایتالیا ببیند.
این در حالی است که در این رابطه صحبتهایی زیادی به گوش می رسد و افراد متعددی در این رابطه به اظهار نظر می پردازند. آخرین نفری که در رابطه با شرایط مبهم آمائوری صحبت کرده، پائولو مالدینی، کاپیتان سابق تیم ملی ایتالیاست:« این گونه مسائل در هر ورزشی و در هر کشوری رخ می دهند. برخی از رقبای ما در فرانسه، هلند، اسپانیا، آلمان و حتی در کشورهای آفریقایی بازیکنان متعددی با دو پاسپورت دارد و آنها را به جمع خود پذیرفته اند. پس چرا نباید چنین اتفاقی در مورد آمائوری رخ دهد.
فرانسه در جام جهانی 1998 به قهرمانی رسید و اسپانیا و هلند نیز اخیرا در رقابتهای اروپایی قهرمان شده اند. ما هم در سال 2006 و با در اختیار داشتن مائورو کامورانسی آرژانتینی الاصل به قهرمانی جام جهانی رسیدیم. به نظر من این برای آمائوری هم خوب خواهد بود تا برای تیم ملی ایتالیا به میدان برود و فکر می کنم به بهتر شدن تیم ما نیز کمک خواهد کرد.»
گالیانی: آنچلوتی به رئال نمیرود
گالیانی از تاکتیکهای فلورنتینو پرس برای جذب مربی میلان نمیهراسد...
Adriano Galliani - Milan (Grazia Neri)سایت گل: آدریانو گالیانی نایبرییس باشگاه میلان قصد دارد تلاشهای رئال مادرید برای به خدمت گرفتن کارلو آنچلوتی را نافرجام بگذارد. روز چهارشنبه، توتواسپورت ادعا کرد که مربی فعلی میلان با فلورنتینو پرس نامزد ریاست رئال دیدار کرده تا درباره آینده احتمالیاش در لیگ اسپانیا بحث کنند.این خبر روزنامه تورینی با واکنش شدید نایبرییس باشگاه روبرو شده است. گالیانی مصمم است که مخالفت خود را به پرس ثابت کند. او اصرار دارد که تلاش برای بردن آنچلوتی بیهوده است. گالیانی به کوریره دلوسپورت گفته: «آنچلوتی به احتمال 99/99 درصد در میلان خواهد ماند. از شایعات حضور او در مادرید نمیهراسم. پرس دوست خوب من است و هرگز بدون این که به من خبر بدهد دست به چنین کاری نمیزند. تمام این توجهات نشان از آن دارد که آنچلوتی بهترین مربی برای میلان است و به خدمت گرفتن او کار درستی بوده.»
گالیانی همچنین درباره خریدهای فصل آینده میلان گفته است: «همه مسائل مربوط به نقل و انتقالات زمانی شروع میشود که مطمئن شویم در کدام رقابتهای فصل بعد حضور خواهیم یافت.»
ریکارد،والدس را برای میلان می خواهد
به گزارش روزنامه AS در صورتی که فرانک ریکارد هلندی جانشین کارلوآنچلوتی در رختکن میلان شود، ممکن است ویکتور والدس را به رختکن روسونری بیاورد.
Frank Rijkaard - Barcelona سایت گل: فرانک ریکارد ، ویکتور والدس، سنگربان قدرتمند بارسلونا را در فهرست تیم رویایی اش قرار داده و در صورتی که این مربی هلندی تابستان امسال، هدایت روسونری را عهده دار شود،ممکن است والدس را در رختکن میلان ببینیم.
ریکارد همیشه یکی از حامیان والدس بوده و می داند که او می تواند برتری های زیادی در مقایسه با دیدای 35 ساله و کالاچ 36 ساله دارد. این در حالی است که هنوز 18 ماه از قرارداد والدس با باشگاه کاتالان باقی است و سران بارسلونا اخیر ااعلام کرده اند که قصد دارند مجددا با والدس بر سر میز مذاکره نشسته و قراردادشان را با این دروازه بان تمدید کنند ولی پیشنهاد میلان ممکن است این ماجرا را متوقف سازد.
خینس کارباخال، مدیر برنامه های والدس به روزنامه AS گفت:« هنوز زمان زیادی تا آغاز مذاکرات باقی است و در این میان می بایست تصمیماتی اتخاذ شود ولی چیزی که برای ما مهم است، افزایش دستمزد والدس می باشد. او در حال حاضر با آرامش تمریناتش را دنبال می کند و به دنبال آن است تا همراه با بارسا، رقابتهای این فصل را به بهترین نحو ممکن به پایان برسد. ویکتور اصلا دوست ندارد که جو بدی را ایجاد کند.»
والدس اکنون بر سر دوراهی قرار گرفته است چرا که بسیاری معتقدندکه مربیان بارسا به رغم اشتباهات او، به او وفادار مانده و همچنان او را در درون دروازه قرار می دهند. از سوی دیگر هم انتقال به میلان می تواند شرایط جدیدی را برای او فراهم کندو این دروازه بان با تجربه بتواند ثابت کند که سنگربان خوب و قدرتمندی است.
لازم نکرده والدز رو بیارن.
وضع ازین هم بدتر میشه!
طبق شایعات، روسونری قصد دارند مدافع 21 ساله تیم ملی کنیا را در تابستان به خدمت بگیرد.
روسونری قصد دارد مدافع 21 ساله تیم ملی کنیا را در تابستان به خدمت گیرند. سایت گل: به نوشته گاتزتا دلوسپورت، میلان مکدانلد ماریگا مدافع میانی پارما را زیر نظر گرفته است.
قیمت او حدود 5 میلیون یورو است و خرید او کاملا در سیاستهای جدید میلان در زمینه سرمایهگذاری در ستارههای جوان برای تقویت تیم میگنجد. ماریگا در 2007 به صورت قرضی از هلسینگبورگ به پارما پیوست. او در فصل گذشته سری A نمایش خوبی داشت و همین باعث شد در انتهای فصل با وجود سقوط پارما قرارداد او قطعی شود.
این بازیکن کنیایی در دسته دوم فوتبال ایتالیا بسیار خوش درخشیده و باشگاههای بسیاری پیشرفت او را زیر نظر گرفتهاند. میلان قصد داشت او را در زمستان به سنسیرو بیاورد تا جانشین جنارو گتوزو مصدوم شود. ناپولی دیگر تیمی است که به دنبال خرید ماریگا است.
خدا کنه سراغ پیر پاتال ها نرن
این انجلوتی رو هم بندازن بیرون
یک سری خبر هم در مورد رونالدینیو هست که میگن من سیتی میخوادش...
خود رونالدینیو هم از وضعیتش توی میلان راضی نیست
من هم موافقم اين آنجلوتي رو بايد بندازن بيرون!
ديگه بسشه!
خدا کنه رایکارد رو بیارن...
خیلی به درد میلان میخوره
رونالدینیو برا چی راضی نیست؟
خوب داره بازی میکنه که ....
میلان گند زده باید کارلتو رو عوضش کنن دیگه چواب نمیده
از وضعیتش راضی نیست...
این مدت که بیشتر روی نیمکت بوده....البته این رونالدینیو با اونی که توی بارسا بود خیلی تفاوت داره
البته باید بهش بازی داد تا یک کم به خودش بیاد و از این حالت خراج بشه
خودش هم باید بخواد که به اوج برگرده
ستایش لیپی از شخصیت و نظم ایتالیا
دو گل آندرهآ پیرلو و جامپائولو پاتزینی برای پیروزی دو بر صفر ایتالیا مقابل حریفش کافی بود
سایت گل: ایتالیا با شکست مونته نگرو صدرنشین گروه خود در رقابتهای مقدماتی جام جهانی شد. دو گل آندرهآ پیرلو و جامپائولو پاتزینی برای پیروزی دو بر صفر ایتالیا مقابل حریفش کافی بود.
مارچلو لیپی، مربی آتزوری از عملکرد بازیکنان راضی است. او در گفتگو با رای اسپورت میگوید: «در نیمه اول خوب بازی نکردیم. البته نظم خود را حفظ کردیم و از آن سود هم بردیم. در نیمه دوم شخصیت و هویت بالایی داشتیم و در نتیجه فرصتهای بسیاری به دست آوردیم. حالا دو امتیاز بیشتر از ایرلند داریم، تیمی که قرار است چهارشنبه به مصافش برویم. ما فرصت آن را داریم که اختلافمان را با این تیم بیشتر کنیم.»
لیپی درباره پاتزینی، بازیکنی که در اولین بازی ملیاش گل زد هم میگوید: «خیلی برای او خوشحالم. برای دیناتاله متاسفم، ولی خوشحالم که پاتزینی توانست در این دوران درخشان خود برای کشورش گل بزند.»
انتقاد مالدینی از رم و فیورنتینا
چزاره مالدینی نظرش را درباره دو غول خفته فوتبال ایتالیا گفته است...
Cesare Maldini (Foto Grazia Neri) سایت گل: تا قبل از بازگشت یوونتوس به سری A فیورنتینا و رم به عنوان مدیعان جدی قهرمانی در نظر گرفته میشدند. امسال با ظهور جنوا، هم فیورنتینا و هم رم در حفظ موقعیت خود در جمع چهار تیم برتر مشکل داشتهاند. چزاره مالدینی مربی سابق تیم ملی ایتالیا میگوید که از عملکرد این دو تیم ناامید شده است.
او در مصاحبه با melitoonline.it گفته است: «اینتر با شایستگی در صدر جدول قرار دارد. یوونتوس هم خوب بوده است ولی میلان باید بهتر از اینها میشد. راستش را بگویم، از رم و فیورنتینا انتظارات بیشتری داشتم. این دو تیم هر دو بخت صعود به رقابتهای لیگ قهرمانان را دارند و این میتواند فصلشان را نجات دهد.»
با رونالدینهو من درست صحبت کنید!!!!!!
این مهران مدیری هم کمبود سوژه پیدا کرده.
ولی این رونالدینیو اون رونالدینیو بارسا نیست
رونالدينيو اگه كيفت مناسب داشت شك نكنيد توي نيوكمپ مي موند.
گوارديولا به خاطر افتش اونو اخراج كرد!
به نظرم يكم سنگين شده.
امشب توی بازی برزیل اکوادور هم که گند زد
بازی هم 1 بر 1 مساوی شد
100% تائید میشه.
رونالینهو سنگین و تنبل شده.
یه زمانی تو بارسا همه کار می کرد. اون گلش به رئال تو برنابئو یادتونه که همه ی تماشاچیهای رئال ایستاده تشویقش میکردن.
میلان بد شانس هر بازیکن بزرگی که میاد میلان افت میکنه.
برعکس هر بازیکن گمنامی میاد میلان ستاره میشه.
شوچنکو بار اول که اومد میلان خیلی شناخته شده نبود اما بعد از 3-4 سال دیدیم چی شد.
ریوالدو و رونالدو و رونالدینهو همه جزو اون دسته ی اولن.
گورکاف,شوچنکو اولی,کاکا دسته ی دومن.
5 پیشنهاد بزرگ برای رایکارد:
این طور به نظر می رسد که سران 5 باشگاه بزرگ اروپایی به دنبال به خدمت گرفتن فرانک ریکارد هلندی هستند و این مربی بزرگ در حال بررسی کردن پیشنهادات این تیمهاست.
سایت گل: فرانک ریکارد روزهای شلوغی را پشت سرمی گذارد. سران 5 باشگاه منچسترسیتی، میلان، بایرن مونیخ، چلسی و رئال مادرید به دنبال آنند تا در رقابتهای فصل بعد او را بر روی نیمکت مربی گری تیمشان ببینند و از او در مورد رقم دستمزدش پرسیده اند.
این مربی هلندی افتخارات متعددی را همراه با بارسلونا کسب کرد، البته در دو فصل آخر حضورش در نوکمپ نتوانست، جامی را به خانه ببرد ولی شیوه، تاکتیک و سبک کاری او نظر سران 5 باشگاه بزرگ و ثروتمند اروپایی را به خود جلب کرده است و مسئولان این باشگاه ها، با ارسال پیغامی از او خواسته اند تا برنامه ها و رقم دستمزد پیشنهادی اش را اعلام کند.
ریکارد تابستان سال گذشته نوکمپ را ترک کرد و در طول این مدت شایعاتی در مورد احتمال حضور او برروی نیمکت تیمهایی از جمله نیوکاسل،زسکا مسکو و حتی تیم ملی مکزیک به گوش می رسید که در نهایت این طور نشد. پس از جدایی از بارسلونا، ریکارد مدتی را در کاتالونیا سپری کرد و پس از آن نیز در فرانسه و هلند به زندگی پرداخت. او اکنون آماده بازگشت به دنیای فوتبال است و پیشنهاد تیمها را به دقت بررسی می کند. سران منچسترسیتی از ریکارد خواسته اند تا جانشین مارک هیوز شود و این پیشنهاد بسیار خوبی برای مربی هلندی خواهد بود.
چرا که در صورت پیوستن او به سیتی، مالکان باشگاه، چک سفیدی را برای خرید بازیکنان جدید در اختیارش قرار خواهند داد. چلسی نیز گزینه دیگری برای ریکارد خواهد بود. سران آبی ها با بررسی پرونده موفق ریکارد، با پری اوریم، مدیر برنامه های او تماس گرفتند و در مورد برنامه های آتی او جویا شدند.
مدیر برنامه های ریکارد در این رابطه می گوید:« ریکارد یکی از طرفداران پروپا قرص لیگ برتر است و علاقه زیادی دارد تا مربی چلسی شود ولی همه چیز بسته به شرایط و برنامه ها دارد. او ممکن است خواهان یک قرارداد بلند مدت باشد و پیشنهاد قراردادی یک یا دو ساله را نپذیرد.» از سوی دیگر، سران باشگاه هایی از جمله میلان و بایرن مونیخ نیز به دنبال جذب او هستند و رئال مادرید نیز اخیرا به جمع این لیست بلندبالا اضافه شده است.
جلسه گالیانی با آنچلوتی
شایعات ثبات میلان را به هم ریختهاند ولی گالیانی همچنان قصد دارد با شایعات مبارزه کند...
سایت گل: کارلو آنچلوتی مربی میلان و آدریانو گالیانی نایبرییس باشگاه قرار است در چند هفته آینده درباره برنامههای آینده با هم صحبت کنند. میلان از حضور در لیگ قهرمانان فصل بعد مطمئن است ولی آینده آنچلوتی چندان مطمئن به نظر نمیرسد.
شایعات رسانههای ایتالیا و اسپانیا این مربی سابق یوونتوس را به رئال مادرید پیوند داده است. خود او هفته قبل جلسه با فلورنتینو پرس را تکذیب کرد و با این حال نگفت که در صورت ترک میلان به کدام تیم خواهد رفت. Sportmediaset.it ادعا کرده که گالیانی قرار است با مربی تیمش جلسهای ترتیب دهد تا هر گونه ابهام از میان برود.
گالیانی میخواهد ببیند که آنچلوتی دلش با کیست، و آیا حس میکند که میتواند مربی فصلهای آتی تیم باشد یا نه. این گزارش همچنین حاکی از آن است که آنچلوتی قصد دارد از گالیانی بپرسد که باشگاه درباره نقل و انتقالات چه رویکردی در پیش خواهد گرفت. آنچلوتی خواهان امنیت و منابع است تا بتواند تیم را در فصل بعد تقویت کند.
در هر حال، به نظر میرسد که میلان همچنان مایل به انتقالات بزرگ نباشد. گالیانی گفته است که طبق سیاستهای باشگاه، قرار نیست مبالغ هنگفت صرف خرید بازینان جدید شود. او به دنبال آن است که راهی دیگر بیابد تا آنچلوتی را نگه دارد، چون رئال مادرید و چلسی گوش به زنگ هستند تا ببینند سرنوشت آنچلوتی در میلان چه خواهد شد.
رونالدینیو:قلبم در بارسلوناست
بازی ساز برزیلی در تابستان 2008 اسپانیا را به مقصد ایتالیا ترک کرد ولی اعلام کرده که کاتالونیا هنوز برای او بسیار ویژه و دوست داشتنی است.
سایت گل:روبرتو دی اسیس، برادر و مدیر برنامه های رونالدینیو معتقد است که برادرش هنوز رابطه خاصی نه تنها با تیم سابقش، بارسا ، بلکه با خود منطقه کاتالونیا در قلبش دارد.
اسیس که در حقیقت مدیربرنامه های رونالدینیو نیز هست در صحبتهایی که دررادیو ona fm پخش شد اعلام کرد که با وجودی که برادرش پس از 6 فصل پرفروغ، بارسارا ترک کرد ولی هنوز آن منطقه را به شدت دوست دارد.
دی اسیس گفت:« بارسلونا همیشه شهر ویژه ای برای ما خواهد بود و از بازگشت به بارسلونا خوشحال خواهیم شد. ما کاتالونیا را دوست داریم و احترام زیادی برای این منطقه و سران باشگاه بارسا قائلیم. رونالدینیو نیز با وجودی که به باشگاه میلان پیوسته ولی دوستان زیادی در بارسلونا دارد و ما سال پرافتخار و پر از موفقیتی را برای باشگاه آرزو می کنیم. رونالدینیو نیز فصل را بسیارخوب در میلان آغاز کرد ولی پس از آن مصدوم شد و همین مصدومیت او را تا حدودی از تیم کنار گذاشت. رونالدینیو مرحله جدیدی از زندگی را آغاز کرده است و نتایج بلندمدت به زودی به ثمر خواهند نشست و فقط باید مدتی زمان داد .»
رونالدینیو بیش از 200 بار پیراهن باشگاه بارسا را برتن کرده و همراه با آبی اناری پوشان در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپای 2006 به موفقیت رسید.
آنچلوتی مربی میلان خواهد ماند
بازیکن سابق روسونری شایعاتی که در مورد جدایی احتمالی سرمربی این تیم به گوش می رسد را رد کرد.
سایت گل: در حالی که این روزها شایعه جدایی کارلو آنچلوتی از میلان و پیوستنش به رئال مادرید روز به روز قوت می گیرد، الساندرو کاستاکورتا، این مطلب را رد کرده است. آنچلوتی از سال 2001 در خدمت روسونری است و به نظر می رسد که با وجود شایعات فراوان، تصمیمی به ترک رختکن روسونری ندارد.
الساندرو کاستاکورتا، یکی از بازیکنان سابق میلان که دو سال پیش و در حالی که 41 ساله بود، با فوتبال خداحافظی کرد در این رابطه، در گفت و گو با کوریره دلوسپورت گفته:« به نظر من اوضاع در میلان، کاملا شفاف است. آنچلوتی گفته که اگر تیم در فصل آینده به رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا راه پیدا کند، جایگاهش برروی نیمکت مربی گری میلان، قطعی خواهد شد و این همان دلیلی است که من مطمئنم که او درمیلان خواهد ماند.»
کاکا به برزیل-پرو می رسد
تیم ملی برزیل قادر خواهد بود تا دردیدار حساس چهارشنبه شبش مقابل پرو از حضور ستاره کلیدی اش بهره ببرد ولی تنها نکته ای که در این میان وجود دارد این است که کاکا تا چه مدت می تواند در زمین مسابقه دوام بیاورد.
Kaka - Brasil سایت گل: پس از نمایش نه چندان خوب تیم ملی برزیل در اکوادور و در شهر مرتفع کیتو، زردپوشان چهارشنبه شب میزبان تیم ملی پرو خواهند بود. خبر خوبی که در اردوی برزیلی ها به گوش می رسد این است که کاکا، ستاره قدرتمند این تیم که به دلیل مصدومیت از ناحیه پا، دیدار مقابل اکوادور را از دست داده بود، قادر است تا چهارشنبه شب برای تیم میزبان به میدان برود. او تمرینات روز دوشنبه را کامل انجام داد و به آمادگی لازم برای حضور در میادین فوتبال دست یافته است.
دونگا سرمربی تیم ملی برزیل در این رابطه گفت:« از نظر تئوریک، کاکا آماده بازگشت به میادین است ولی ما هنوز نمی دانیم که او چنددقیقه می تواند برای تیم بازی کند و در این مورد باز صحبت خواهیم کرد. ما به تازگی از کیتو بازگشته ایم و می بایست از نظر فیزیکی با محیطمان سازگار شویم و همه بازیکنان می بایست شرایط جسمانی شان را بازیابند.»
دونگا در ادامه صحبتهایش با دفاع از عملکرد شاگردانش در جریان دیدار یکشنبه شهر کیتو که در ارتفاعی در حدود 2850 متر برگزار شده بود، گفت:«همیشه انتقادات وجود دارد و همه توقع دارند که ما در تمام دیدارهایمان کنترل بازی را در اختیار داشته و به پیروزی برسیم ولی این اصلا کار آسانی نیست. برای اینکه بتوان شرایط ما در کیتو را درک کرد، باید 4 یا 5 بار در منطقه مرتفعی از پله هابالا و پائین بروید تا بتوانید تفاوت را احساس کنید. هر تیمی که در منطقه مرتفع بازی می کند، می بایست سعی کند تا ریتمش را کاهش دهد. این برای ورزشکاران عادی است که از سرعتشان بکاهند با بتوانند تنفس عادی شان را بازیابند و پس از آن حریف را به عقب بکشانند و زمانی که به تنفس عادی دست یافتند، کنترل بازی را در اختیار بگیرند.» برزیل در حال حاضر در جدول گروهی اش در مرحله مقدماتی جام جهانی در رده چهارم قرار دارد.
پاتو: از چنگ سرطان گریختم
ستاره برزیلی فاش کرده که در کودکی به سرطان مبتلا شده بود و چیزی نمانده بود دستش را قطع کنند.
سایت گل: الکساندر پاتو از ژانویه 2008 که اولین بازیاش را برای میلان انجام داد تا حالا پدیده این تیم بوده است. او در آن بازی در پیروزی پنج بر دو مقابل ناپولی یک گل به ثمر رساند. پاتو اخیرا در یک مصاحبه تلویزیونی در برزیل فاش کرده که زندگیاش شاید مسیر دیگری میداشت.
او در برنامه Esporte Espetacular گفته است: «وقتی 11 سالم بود، قبل از پیوستن به اینترناسیونال دو بار بازوی چپم از یک نقطه شکست و احتیاج داشتم مورد معاینه قرار گیرم تا میزان مصدومیت مشخص شود. بررسیها نشان داد که در بازوی من یک تومور وجود دارد و بلافاصله گفته شد که شاید مجبور به قطع کردن دستم شوند. خوشبختانه با عمل جراحی تومور به شکل موفقیتآمیزی برداشته شد.»
اینو که همه می دونن.نقل قول:
عادل تو یکی از بازی ها داستانشو گفت ... که بعد اون دکتره هزینه عمل پاتو رو تقبل می کنه و ...:20:
جراحی آبیاتی موفق بود
عمل جراحی روی رباط زانوی کریستین آبیاتی دروازهبان میلان موفقیتآمیز بوده ولی او تا فصل بعد از میادین دور خواهد بود. این بازیکن ایتالیایی روز دوشنبه زیر تیغ رفت تا رباط زانوی او تحت عمل جراحی قرار گیرد.
به گزارش گل، باشگاه میلان در بیانیهای که روی سایت باشگاه قرار داده شد از عمل او ابراز رضایت کرده است: «میلان اعلام میکند که کریستین آبیاتی امروز در آنتورپ از سوی پروفسور مارتنز مورد عمل جراحی قرار گرفت. رباط صلیبی پای راست او از نو بازسازی شد و عمل جراحی هم موفقیتآمیز بود. بهبودی او پنج تا شش ماه طول خواهد کشید.»
آبیاتی دو هفته پیش در برخورد با مدافع خودی مصدوم شد. گفته میشد که میلان فدریکو مارکتی دروازهبان کالیاری را به خدمت خواهد گرفت ولی چون تنها نه بازی تا انتهای فصل مانده بعید است این اتفاق روی دهد.
منبع: تابناک ورزشی
من خودم تا حالا داستان پاتو رو نشنیده بودم