قاصدک یک واسطه است از همینایی که شما میگید فکر کنم ولی خوب خیلی وقته مشغوله
از جاهای مختلفی هم سرویس داره(آسیاتک-فن آوا-شاتل-اوراکل و...)
Printable View
قاصدک یک واسطه است از همینایی که شما میگید فکر کنم ولی خوب خیلی وقته مشغوله
از جاهای مختلفی هم سرویس داره(آسیاتک-فن آوا-شاتل-اوراکل و...)
اگر امکان داره یکبار دیگه توضیحات رو مرحمت بفرمایید.:10:نقل قول:
یعنی شركت داده پردازی فن آوا با شماره تلفن 88338833 نمایندگی شرکت فن آواست و خود فن آوا نیست؟
منم شبا سرعتم خیلی پایین میاد به حدی که با اینکه اینترنت ۵۱۲ دارم نمیتونم یک mp3 آنلاین رو با بیتریت ۱۲۸ بدون چندین بار قطع و وصلی گوش بدم!
نه عزيز . من كي همچين چيزي گفتمنقل قول:
تو تايپيك بگرد قبلا مفصل توضيح دادم يكم بگرد چيزي نميشه مهربون تازه چيزاي جديديم كشف ميكني
تو چمران هنوز هم زور گیره و حرفش هم اینه:
چون تجهیزات رو گرون خریدیم گرون هم میدیم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين سرعت منه
ميشه بگين واسه اينترنت 128 خوبه يا نه؟
سرعت که معلومه روی سرعت های بالاتر بسته شده. از طرفی فکر نمیکنم که شما از فن آوا سرویس داشته باشید.نقل قول:
میتونم بپرسم چرا اینجا مطرح کردید؟
سلام دوستان ، و همچنین سلام آقا افشین
دلم براتون تنگ شده بود ، خوشحالم که این فروم از حالت غیر فعال در اومده و الان نیمه فعال شده :46:
آقا یه سوال دارم . برای همین قضیه 13 آبان ما بازم با سرور های https به مشکل بر میخوریم ؟:41::9::45:
مشکل سرعت چطور ؟:37:
با تشکر امیر آرا
سلام. امروز عصر سرویس 512 فن آوا من تو مرکز قدس مشهد 2مگ شد :31: ممنون از فن آوا گستر توس مشهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شما وقتی دانلود میکنی هم سرعتت 2 مگ هست؟نقل قول:
چون برای من حدودا دو ماهه که توی تنظیمات مودمم Downstream شده 2048kbps ولی سرعتم توی دانلود به نزدیکای 1 مگ میرسه!(البته این عدد رو از تقسیم حجم دانلودی بر زمان دانلود بدست میارم ، نه اون عددی که دانلود منیجر نشون میده!)
بله، درسته دانلود نهایتا 115 کیلوبایت برثانیه هستش. بازم جای خوشحالی داره.:46:نقل قول:
اقا کسی توی تهران با پیش شماره 7790 فن اوا داره ؟؟ اگه کسی داره بگه چطوره توی این منطقه؟؟
وضعيت منطقه شما عاليهنقل قول:
برات چند پيشنهاد دارم
1. سرويس 512 حوده فن اوا ( تماس با خوده فن اوا بگيريد مستقيما) هر سرويسي كه مايل هستيد.
2. سرويس ويژه 512 ماهيانه 2 گيگ شبانه رايگان ماهي 18000 هر گيگ اضافه 6500 تومان ( براي دريافت سرويس با من تماس بگيريد) يك گيگ همين سرويس بدون شبانه ماهي 12800 تومان
3. سرويس 10گيگ ماهانه 40 تومن - شبانه رايگان - كيفيت بالاي سرويس ميشه تجربه كرد هر گيگ اضافه 6500 تومان ( براي تهيه با من تماس بگيريد)
آقا افشین سرویس 128 نامحدود موجود هست؟نقل قول:
برای این میپرسم چون ممکنه بخوام بگیرم.
الان هم 512 با 3 گیگ در ماه رو دارم!
آقا قضیه چیه ؟
سرعتم خیلی نوسان پیدا کرده،میره رو 14 میاد رو 38 !!
هم شبانه،هم روزانه !!!
والا سرويس 128 نامحدود بهترين توصيه من مخابرات هست كيفيت فن اوا در اين سرويس اصلا خوب نيست و نه بصرفه هستنقل قول:
----
بچه ها با شروع تعطيلات افت سرعت خواهيم داشت . نگران نباشيد عادي هست
من از فن اوا گرفتم یک مگ ولی نمیدونم چرا سرعتم چندروزه پایین هست قبلا 150 فیکس بود وبالا و پایین نمی رفت الان رو 130 گیر میکنه و تکون نمیخوره بره بالا قضیه چیه مشکل از چیه یک مشکل دیگه هم دارم اونم اینکه شبها لینکهارو میزارم رو دانلود یک دفعه بعد از 2 یا 1 ساعت نتم قطع میشه صبح که بیدار میشم خیلی ضد حال میخورم
میبینم چیزی نگرفته
من از صبا ميخوام بيام بيرون سرعت شبانه سرويس 512 چقدر هست ؟ چون شبانه برام خيلي مهمه
من مشهد مركز صابري هستم
شنيدم فن اوا سرعت دانلود رو دقيقا مثل اكانت ميبنده ! درسته ؟ و آيا شبانه پهناي باند رو باز ميكنه يا نه ؟
ممنون
من 512 دارم و سرعتم دو ماهه که بیشتر از 512 شده و بعضا به 1 مگ میرسه!نقل قول:
شب ها هم بین 1 تا 1.5 گیگ دانلود میکنم!
بله ، فن آوا دقیقا سرعت دانلود رو مثل اکانت میبنده ولی در بعضی از مراکز مخابراتی سرعتش بیشتر شده!(ولی مطمئنا از دستشون در رفته و در اسرع وقت سرعت ها رو به حالت نرمال برمیگردونن!)
سلام.پیش شماره ی من 7736 هستش. میخوام از لایزر بیام فناوا
لایزر مشکل سرعت نداره.ولی خوشم نمیاد از رفتارشون.
سرعت دانلود رایگان ( شبانه ) این سرویس چنده : 3 ماهه 5 گیگ 256/128
بعد شبانه چه ساعاتی هست ؟ 1 تا 7 هستش ؟
پول نصب هم باید بدم 20 تومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرعت فن آوا کرج از دیروز خیلی بد شده برای من 512 هست سرعتم روی 15 الی 30 است از خود فن آوا هم مستقیم گرفتم ! :21:
عزيزم پورت يك مگ يا همون 1024نقل قول:
خوب حالا سرعت استاندارد شما بايد 128 باشه يعني 1024/8=128 حالا كه سرعت130 داري يعني بيشتر از پورتت داري ميگيري بعد ناراضيم هستي ؟ الان تو تهارن اونايي كه يه مگ دارن بيشتر از 115 نميشه سرعتشون 130 كه داري كلاتو بنداز بالا
سرويس موجوده منطقه شمام كيفيتش خوبهنقل قول:
سرعت دانلود فن اوا شبانه خيلي داغونه الان در منطقه شما طبق چيزي كه نرم افزار ما نشون ميده 15 هست
سرويسي كه ميخواي در فن اوا ميشه p2 سه ماهه 33750 تومان با سرعت 256
ساعت شبانه از 2تا 7 صبحه
پول نصب نه ديگه اگر مودم داري و قبلا اي ديس ال داشتي لازم نيست مجدد هزينه بدي
اگر خواستي من ميتونم برات سرويس هاي زير جور كنم فقط سرعت 512
1. ماهانه 10 گيگ - شبانه رايگان - ماهي 25500 تومان . سرعت 512 بقيه مراكزم اين سرويس موجوده دوستان خواستند ( معادل سرويس p12 فن اوا ماهانه 48 تومن - تازه بدون شبانه)
2. ماهانه 5 گيگ - شبانه نيم بها - ماهي 18800 سرعت پورت 512 ( معادل سرويس p11 ماهانه 29 تومن )
3. هزينه رانژه هم كه همون 10 تومن
لينك قيمت هاي فن اوا
کد:http://fanava.com/fanavadp_srv-p.html
افت سرعت در طي تعطيلات بيشترم ممكنه بشهنقل قول:
دوست داشتي نام كاربريتو بده برات يكم تغييرات بدم شايد بهتر بشه اوضاع
1. آقا افشین چطوری میشه این سرویس رو سفارش داد؟ با کجا و کی باید تماس بگیرم؟نقل قول:
من یک هفته از سرویسم مونده.512 دارم 3 گیگ در ماه!
اینی که گفتی قیمتش خوبه.میخوام برای دوره بعد اینو بگیرم.
2. مرکز شهید بهشتی هستم.برای این مرکز هم این سرویس هست؟
3. شبانه رایگانش مثل بقیه 2 تا 7 و با اکانت خودمه دیگه؟
1. براي سفارشش با خودم بايد تماس بگيريد فقط چون اين سرويسا ماله هيچ شركتي يا فن اوا نيست .اميدوارم متوجه شده باشيدمنظورمو . براي شارژشم وپشتيباني به خودم بايد زنگ بزنيد . چون جاييكه قراره بهتون ازش سرويس بدم متوجه هستيد كه با اين قيمت سرويس نميدهنقل قول:
2. مركز شما پورت وجود داره حالا باز خواستي پيش شمارتو بده يه چك بزنم
3. بله شبانه رايگان 2تا 7 صبحه .
4. فكر كنم هزينه رانژه مجدد بايد بدي ها لطفا نام كاربريتو بده كه اينم بتونم چك كنم
متشکرم.نقل قول:
یه چند تا ابهام دیگه دارم ، ممنون میشم راهنمایی کنید.
1. فرض کنیم من پول رانژه رو پرداخت کردم و از شما سرویس گرفتم ، وقتی سرویسم تموم شد و شما دیگه نتونستی این سرویس رو به من بدی یا من خودم خواستم یه سرویس دیگه بگیرم بازم دوباره باید پول رانژه بدم؟
2. چون شما فرمودید که خط من باید دوباره رانژه بشه ، چقدر زمان میبره تا این سرویس برای من وصل بشه؟
3. الان کاربر dpnet هستم ، اگر این سرویس رو از شما بگیرم کاربر اصلی فن آوا میشم؟ ( یعنی از مزایایی چون شارژ اینترنتی سرویس برخوردار میشم؟)
با تشکر از حوصله ای که به خرج میدید.:11:
جواب سوالاتتنونو در پيام خصوصي ميدم ولي اينجا اينو بگمنقل قول:
از من سرويس بگيريد . ديگه بايد قيد شارژ اينترنتي و نميدونم پشتيباني 24 ساعته و اينارو بزنيد من شخصا مسئول كار شما ميشم و اگر بتونم هركاري براتون ميكنم اگرم نتونم بايد صبر كنيد ولي در عوض
پول كمتري ميديد تقريبا از نصف كمتر نسبت به سرويس دهنده اصلي
اينم بگم اگرم روزي من نبودم براحتي ميتونيد سرويستونو توسط سرويس دهنده اصلي تمديد و شارژ كنيد بدون پرداخت هزينه رانژه مجدد فرقش اينه اون موقع بايد پول كامل سرويس بديد مثلا من اين سرويس 25500 كه هزينه اصليش 48800 هست با تخفيف ميدم اگر روزي من نبودم و دسترسي به من نداشتيد هزينه اصلي به سرويس دهنده اصلي ميپردازيد و استفاده ميكنيد
اين سرويس ها بر اساس امكانات روي سرويس هاي عصر انتقال داده و فن اوا هست ( فقط هم در تهران قابل ارائه هستند)
پیام شما دریافت شد.نقل قول:
خیلی ممنون از راهنماییتون.
خوب من تا این یک هفته ای که از سرویسم مونده تموم بشه ، تصمیممو میگیرم!:8:
به نظر من زیاد عجله نکن و وقت بیشتری رو برای تحقیق بزار.
افت سرعت امشب بهتر ميشه توجه كنيد بچه هايي كه DNS ست نكردند
سعي كنيد بهترينشو ست كنيد امشب سرعتتون بهتر ميشه يه تجمع پورت صورت گرفته براي بهبود سرعت در تهران
فن آوا گستر توس / مشهد / مرکز قدس / روز عید غدیر / ساعت 5 عصر 4 آذر 89 / اشتراک 512-512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بچه ها اینترنت من حدود 2 ماهی میشه این سایت رو باز نمیکنه،مشکل کجاست به نظرتون ؟؟
usc.ac.ir
lمن خیلی از فن آوا راضیم 256kb
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
من یه سال از فن اوا گرفتم بعد یه مشکلی برام پیش اومد بهشون گفتم من این مشکل رو دارم مسئولش گفت به ما چه اون وقت رفتم از یه شرکت دیگه گرفتم مشکلمو رایگان برام حل کرد.
از فن اوا بیاید بیرون من 512 از فن اوا میگرفتم سرعتش با 128 شاتل برابره :دی
مشكلتون چي بود ؟نقل قول:
الان از سرويستون راضي هستيد ؟
آيا نسبت قيمت هاي سرويس هاي فن اوا با شاتل برابري ميكنه از نظر شما ؟
هزينه هر گيگ اضافه شاتل در سرويس 128 چنده ؟ هزينه هر گيگ اضافه فن اوا چنده در سرويس 512 البته ؟
برای بهبود سرعت چی رو باید بزنیمنقل قول:
افت سرعت امشب بهتر ميشه توجه كنيد بچه هايي كه DNS ست نكردند
سعي كنيد بهترينشو ست كنيد امشب سرعتتون بهتر ميشه يه تجمع پورت صورت گرفته براي بهبود سرعت در تهران
مشکلم این بود که دیگه وصل نمیشد و چراغ dsl هم روشن نمیشد بعد چند بار رفتم و زنگ زدم بهشون یه نفر اومد گفت مورد از خطهاتونهنقل قول:
مشكلتون چي بود ؟
الان از سرويستون راضي هستيد ؟
آيا نسبت قيمت هاي سرويس هاي فن اوا با شاتل برابري ميكنه از نظر شما ؟
هزينه هر گيگ اضافه شاتل در سرويس 128 چنده ؟ هزينه هر گيگ اضافه فن اوا چنده در سرويس 512 البته ؟
تا اینکه گفتم یه خط تلفن جدید بخرم اما قبلش تصمیم گرفتم به یه شرکت دیگه برم اول رفتم صبا گفت شارژ میکنیم اما اگه درست نشه به ما ربط نداره رفتم شاتل گفت باشه ما شارژ میکنیم اگه درست نشد پولتونو پس میدیم منم قبول کردم و تا اومدن خونمون اینترنت وصل کردند و درست شد.
فن اوا الان نزدیکه یه سال و نیم هست که ازشون نگرفتم نرخشونو نمیدونم اما شاتل یه گیگش 5 تومان اما در بعضی مناسبتها جایزه هم میذارن مثلا الان با شارژ 3 گیگ 6 گیگ میدن.
من شنیدم که فن اوا شرکتش دولتی و بخاطر اینه که ارزون و سرعت بالا میده البته اسما سرعتش بالاست:دی.
سلام
این سرویس 128 نا محدود سرعتش خوبه؟ کلا چه جور شرکتیه؟ میخاستم وایمکس بگیرم حالا بین این دو تا موندم.
سلام دوستان
من الان سرويس 128 صبانت دارم که دانلود روزانه اش 50-60 هستش ولي شبانه اش افتضاح شده.
به همين خاطر دارم شرکت رو عوش مي کنم
قصدم اينه که فن آوا 512 بگيرم
سوال من اينه که تو منطقه ما سرعت دانلود روزانه و شبانه اش چنده؟
شرق تهران منطقه تهران نو مرکز مخابرات امامت و پيش شماره 7740
لطفا کسي که اين سرويس رو تو اين منطقه مخابراتي داره جواب بده .
ممنووووووووووووووووون
سلام
منطقه مخابراتي امامت با پيش شماره 7740 هستش
ميخام از شرکت فن آوا سرويس 512 بگيرم.
ميخاستم ببينم سرعت دانلود روزانه و شبانش چنده؟
لطفا کسايي که تو اين منطقه مخابراتي هستن جواب منو زود بدن!!!!!!!!!!!!!!
ممنون
خوب فكر كنم الان سرويس 512 سرعتش روي 200 باشه در تهران . ها ؟ بقيه نظري ندارننقل قول:
دوما دوست عزيزم شاتل بابت شارژ سرويس 128 هر گيگ 5 تومن ميگيره اما در سرويس هاي فن اوا سرويس 256 شارژ ماهانش حدود 5 تومنه
---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:17 PM ----------
چه از نظر سرعت و چه كيفيت سرويس 128 نامحدود فقط فعلا مخابرات بصرفه هستنقل قول:
وايمكس قضيه اش كلا فرق داره اگر بحث هزينه براتون مهم نيست وايمكس بگيريد البته با تحقيقات قبلي در منطقه مورد نظرتون از نظر انتن دهي