سلام دوستان یه سوالی داشتم بازی flOw برای ps3 رو از کجا باید گیر بیاریم بازیش هست یا باید دانلود کنیمش یا راه دیگه ای هم هست ؟
Printable View
سلام دوستان یه سوالی داشتم بازی flOw برای ps3 رو از کجا باید گیر بیاریم بازیش هست یا باید دانلود کنیمش یا راه دیگه ای هم هست ؟
یه سوال دیگه هم داشتم اگه ps3 رو به مانیتور T1900 وصل کنیم صدا از کجا میاد ؟ خود مانیتور اسپیکر داره یا اسپیکر بهش وصل میشه یا باید بدون صدا بازی کنیم ؟
تو بذار خدا بزرگهنقل قول:
مشكل سر دان نيست از خود اينترنت هم ميشه (از همه جا ميشه) ميخاي فايلاشو بذارم
مشكل سر اينه فايده اي نداره كجا ميخاي اجرا كني؟
فقط ار خود PSN ميشه خريدنقل قول:
بيا عزيز:نقل قول:
کد:http://www.----------.com/forums/showpost.php?p=437283&postcount=980
متاسفانه فقط فیلم های کلوپ سر خیابون رو پخش میکنه اگه بیای سر کوچه دیگه نمیشه!!!:20:نقل قول:
خب آره دیگه!تازه جلوی ضررو از هر جا بگیری منفعته.
پ.ن. نمیدونم چرا شما ملت اصرار دارین منو عرب کنین!:19:بابا والا بلا ارشیا رو با الف مینویسن!
پ.پ.ن. اگه گفتی جمعا چند نوع هسته هسته؟:46:
من Fifa 08 و streetbasketballرو دارم .(از عربستان خریدم ) خیلی باحال هستند.
دمت گرم عرشیا جون! ببخشید ارشیا:31:نقل قول:
در مورد فرمت mkv مطمئنی!؟
در کل دو نوع هسته هسته :
هستهای که با ارزش هسته
و
هستهای که بی ارزش هسته
Mkv پخش نميكنه بايد تبديل كنيد به avi
kasi inja demo bazi evil 5 ro download karde
?
age khoobe ma ham dl konim
نه mkv رو مطمئن نیستم!ولی dvd و mp4 و avi و divx و... رو مطمئنم.البته vcd هم پخش نمیکنه!:19:نقل قول:
اشتباه کردی.در کل چند نوع هسته هسته:هسته ی زمین هسته،میوه های پر هسته هسته،میوه های کم هسته هسته،هسته ای هسته که در اتم هسته،نی هسته هسته،هسته بسیج دانشجویی هسته،هسته گزینش هم هسته!بابا هم دیاری!:10:
دوستان میتوانید یک راهنمایی درباره خرید تلویزیون هم داشته باشید.
البته فکر کنم دو نوع Samsung سری T و LG سری Scarlet (اسکارلت) انتخابهای خوبی میتواند باشد؟
نظر شما چیست؟
سلام.
نمیدونم خبر دارید یا نه؟! دوستانی که دمو رو دارند:
یه اسلحه ی کالیبر بالا تو قسمت "Warehouse" (قسمت انباری) وجود داره ... اگه با همون اسلحه HeadShot کنین "سر مبارک" دشمنان کنده میشه!! یه دشمنی هست طبقه ی بالا قرار داره و با همون اسلحه بصورت تک تیرانداز وار به شما شلیک میکنه ... اول یه جای مناسب کاور بگیرین بعد موقعی که سمت لبه ها اومد سریع بکشینش که به سمت پایین پرتاب بشه بعد همون موقع اسلحشو بردارین! "سر ترکوندن چه حالی میده
عکس اون اسلحه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چند اینجا تاپیک مشاوره خرید tv نیست ولی میگم.نقل قول:
دوستان میتوانید یک راهنمایی درباره خرید تلویزیون هم داشته باشید.
البته فکر کنم دو نوع samsung سری t و lg سری scarlet (اسکارلت) انتخابهای خوبی میتواند باشد؟
نظر شما چیست؟
سری t سامسونگ مانیتوره نه tv.
برای جزئینات بیشتر به انجمن مربوطه مراجعه شود!!!!
-----------
جدیدا پست کپی برابر اصل تو این تاپیک می بینیم!
دوست عزیز سو تفاهم نشودنقل قول:
هر چند اینجا تاپیک مشاوره خرید tv نیست ولی میگم.
سری t سامسونگ مانیتوره نه tv.
برای جزئینات بیشتر به انجمن مربوطه مراجعه شود!!!!
منظور من از خرید tv برای وصل کردن به دستگاه PS3 بود
شاید من کامل توضیح ندادم منظورم این بود که کدام مدل تلویزیون بهتر است برای بازی کردن با دستگاه PS3
سلام
من یه ps3 و یک کامپیوتر دارم که مانیتورش crt هستش و میخام تصویر ps3 رو از روی مانبتور ببینم. به هر قیمتی که شده.
یه کابل dvi هم گرفتم ولی وقتی میزارم عقب کیس توی گرافیک، هیچ اتفاقی نمی افته .
میدو نم که باید اون رو به مانیتور وصل کنم !!!:41:
سلام , آقا اگر میشه این سوال من رو جواب بدید خیلی فوری . اگر ps3 رو به T1900 وصل کنیم صدا داره یا نه ؟ یا باید بدون صدا بازی کنیم ؟
برو اينجا شايد مشكلت حل شد
کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=2818&page=50
حل نشد . اصلا چیزی راجع به این ننوشته بود .نقل قول:
تریلر HD
ضمن اینکه تایید شده این تریلر از گیمپلی بازی است و فقط HUD و orbs رو نداره.
نه صدا نداره.. چون مانیتورت بلندگو نداره.. باید از بلندگو خارجی براش استفاده کنی.. احتیاج به کابلی داری که صدا رو از کنسول به بلندگو خارجی وصل کنه...نقل قول:
سلام , آقا اگر میشه این سوال من رو جواب بدید خیلی فوری . اگر ps3 رو به t1900 وصل کنیم صدا داره یا نه ؟ یا باید بدون صدا بازی کنیم ؟
یک یازی جدید پلی 3 که حیفه اگه نبینین:
Flower
این بازی از طرف سازنده های flOw ساخته شده.شما در این بازی نقش باد رو ایفا میکنین و باید با وزیدن(!) گلبرگ ها و محیط اطرافتون (مثلا آسیاب های بادی) رو تحت تاثیر قرار بدین.
اگه به عکسی که گذاشتم دقت کنین میتونین عمق صحنه،جزییات چمن و مهم تر از اون قدرت سخت افزاری پلی 3 رو حال کنین!
مثلا پورت Optical.میتونی پورت خروجی صدا رو از منو دستگاه مشخص کنی.نقل قول:
نفسشون در آد!زودتر اینو باید بدن بیرون دیگه!چند بار قبلیا رو تموم کنیم؟لا اقل یه Release Date درست و حسابی هم اعلام نکردن...:41:نقل قول:
ضمن اینکه تایید شده این تریلر از گیمپلی بازی است و فقط HUD و orbs رو نداره.
اره بازيهاي اركاد سوني خيلي روش كار شدن مثل Pain
راستي كسي KZ2 تهيه كرده؟
سلام یه سوال اگه یه نفر بازی سونی 3 رو دانلود کنه باید تو DvD بریزه بعد اجرا کنه؟؟
سلامنقل قول:
این کنسول هنوز کپی خور نشده است و به احتمال هم نخواهد شد.
برای بازی ها باید بازی اصلی تهیه کنید که بستگی به بازی قیمتی بین 30 تا 100 هزار تومن دارند.
بفرض هم كپي اجرا كنه بايد روي بلوري كپي كنيد تا اجرا كنه
تف به این Ps3 که بازیهاش اینقدر گرونه چه خبره بابا
من از عربستان 2 تا بازی خریدم جفتش 90000 تومان.....
برای من و شما اینقدر گرونه.نقل قول:
برای اونا که دلار در میارند قیمت خیلی زیادی نیست.
درست صوحبت کن با پی اس 3 با!:31:نقل قول:
همون 90 تومن هم خیییلی گرونه.من از اینجا میگیرم 60.کردن تو پاچت اساسی!
كيلزون 2 كيا براي انش علام امادگي ميكنن؟
دستا بالا(فقط بگم كه تا 27 فبريه سروراش خاموشنا)
احتمالا-دوشنبه-میگیرم-
id-من-همehsan0912288
پیش-به-سوی-انلاین
ایشالله-انلاینش-از-re2-خوفتره
من دیروز تو پایتخت دیدمش!یه پلی 3 روشن کرده بود چسبونده بود به یه تلویزیون 102 اینچ گذاشته بود دمو هاش بچرخه!سوسک شدم چسبیدم به شیشه!خیلی باحاله گرافیکش!واقعا اولین بازی ایه که میتونه جلو متال گیر قد علم کنه!نقل قول:
ID:HomePlus:31:نقل قول:
کیلزون مزخرف بود من خودم 3 دارم فکر نکنید 360 ای ام ولی واسه کسایی میگم که میدونن باگ چیه.من تو این 20 سال گیمری تا حالا بازی به پر باگی کیلزون ندیدم:41: رسیستانس خیلی بهتر بود دمه اینسومنیاک گرم.کیلزون اشغال بود 8 ساعته کامپینشو تموم کردم.فقط نور پردازیش شاخ بود.یاد سیرن بخیر جماعت گیمر:13:
كيلزون و باگ؟
كجاها بوده كه من دنديدم (يكي دوتا ديدم باگ دارشته ولي ديگه نه اينقدر كه گفتين)
ممنون بسی خندیدیمنقل قول:
راستی دوستان مدل کوچک پی اس 3تولید شده یا نه ؟؟؟و آیا خبری هست که در اینده احتمالش باشه که کپی خور بشه ؟؟؟؟
نه هنوز خبري نيست البته احتمالش زياده كه مدل كوچك هم بياد ولي در مورد كپي خور شدن فعلا هيچ خبري نيستنقل قول:
و احتمالش هم به اين زوديها خيلي كمه كپي خور بشه.
آقای نمیدونم چیچی سعی کن اول فکر کنی بعد بخندی.ضمنا شما چه جوری پشت کامپیوتر زندگی میکنی جات تنگ نیست:27: یه چیزه دیگه از آدمی که هم کامپیوتر بازی میکنه هم 3 انتظار بیشتری نمیره چون هنوز نمیدونی که 3 چقدر شخصیت داره که کنار کامپیوتر آوردیش:13:نقل قول:
حالا بی خیال ولی سه تا باگو میگم برید امتحان کنید.1.اگه یارتون بین چهار چوب در باشه اگه با سره پایین یا بالا به سمتش برید برنامه قاتی میکنه نمیدونه شمارو از در رد کنه یا به یارتون گیر کنید در نتیجه از بدن یارتون از در رد میشید!2.یجای بازی تو ساختمون روی ستونا باید بمب بزارید که خیلی کشتو کشتاره اگه دقت کنید بعضی آدما بجای اینکه وقتی میمیرن روی نرده ها بافتن میرن لای نرده ها!3.تو دموی اول بازی پای یکی از افراد گروه میره لای بدنه ماشین پرندهه و دست فرمانده که داره حرف میزنه توی پاشه!!!!! :18: برید ببینید بعد قضاوت کنید:20:
این حرفا زیاد مهم نیست.مهم گرافیک بازیه که واقعا شاخه!دمو هاشو رو تلویزیون 102 اینچ گذاشته بود لامصب یه پیکسل این ور اون ور نبود!شفاف!عینهو آینه میموند!