کیفیت صدای Diamond2 عالیه بقیه رو نمی دونم
قیمتا:
X1:380
Touch Pro:530
Touch Diamond2:430
Touch 2 :405
Printable View
کیفیت صدای Diamond2 عالیه بقیه رو نمی دونم
قیمتا:
X1:380
Touch Pro:530
Touch Diamond2:430
Touch 2 :405
به نظر من فلاش رو بیخیال بشید و دایموند 2 رو بگیرید که نسبت به قیمتش عالیه.نقل قول:
فلاش کاربردش بسیار پایین هست و خیلی وقتها فقط باعث خراب شدن عکسها میشه. از طرفی شما به نظر نمیرسه اولویتی برای کیبورد فیزیکی داشته باشید، پس چرا وزن و سایز بزرگ پرو رو تحمل کنید ؟
علاوه بر اون رزلوشن،سایز صفحه و توان گرافیکی دایموند2 کاملا بهتر از pro هست، قیمتش هم که پایین تره.
از پاسخ هاتون ممنونم
فلش رو به عنوان چراغ قوه استفاده مي كنم و نه عكاسي و خيلي هم برام مهمه
من اولويتي براي كيبورد ندارم ولي همونطور كه گفتم صداش خبلي برام مهمه .هر وقت بيرون باشم موزيك گوش مي دم.چون قبلا سوني w810 داشتم و مشخصات X1 هم همون چيزيه كه من مي خوام، گزينه مناسبي براي من هست . ولي مي ترسم ترك ورداره . حالا بايد بين Diamond 2 و ،Touch2 و X1 يكي رو انتخاب كنم.
خوب میخوایی ریسک کنی x1 بردار پارسا جان 3 هفته است برداشته هنوز ترک نخورده شکر خدا
ولی بین Touch 2 و Diamond2 صد در صد Diamond2 بگیر
سلام.نقل قول:
ترک خوردن در X1 چیزی نبست که زمان خاصی داشته باشه .مال من بعد از 6 ماه یا بیشتر ترک خورد.:46:
اگه فلش led مهمه برات فرق ميكنهنقل قول:
ببين در صداي هندز فري كيفيت x1 بي نظير هست
من با خيلي گوشيها مقايسه كرده ام
در حالت كلي دايموند 2 را توصيه ميكنم
ولي اگه بتوني با تركهاي x1 كه شايد سر شما هم بياد، كنار بيايي x1 را بگير
چون كار كردن با گوشي به خاطر داشتم كيبورد و كليدهاي 4 جهته راحتتره
دايموند 2 هم راحت ميشه به ويندوز 6.5 اپديت كرد كه x1 را با اپديت نميشه بايد رام كوك شده ريخت
راستي دايموند 2 سوكت 3.5 هم نداره
واسه شما كه اهل موزيك هستين بايد مهم باشه
باطري x1 هم كه قويتره كه موقع پخش موزيك و ... بهتر از دايومد 2 خواهد بود
ظاهرا x1 با سليقه هاي شما جورتره ....
ممنونم
همينطوره ، مشخصات X1 براي من مناسب هست .كيفيت صدا و هندزفري مهمترين چيز براي منه .شما هر دو رو داشتي ؟
به نظرتون X1 بهتره ؟
تصور ترك برداشتن هم سخته .عجب داستاني شده !
نميدونم چه كنم
اون تاپیکی که گفتم خوندی؟
پست گل محمدی جان تایید میشه
اگر کیبورد واست مهم نیست Diamond2 درسته که جک 3.5 نداره ولی کیفیت صداش عالیه XPERIA هم تو هندزفری و کیفیت عالیه
اگر زیاد SMS میفرستی یا چت می کنی X1 بگیر
در غیراینصورت hTC از قدیمیترین تولید کنندگان PPC هست وامتحان خودشو پس داده LG و SE تازه واردن تو این زمینهای
البته X1 خیلی خوبه من نمیدونم از سونی بعید همچین اشتباهی (ترک)
کسی اطلاعاتی از این PPC داره؟
hTC MAX 4G
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم تو ایران باشه!
مثل دایاموند 2 هست ولی رامش 256 هست 8 گیگ حافظه داخلی داره ال سی دیشم 3.8 اینچه باتریشم قوی تره
به نظر میاد مختص روسیه باشه!
این تقریباً همون hd هست فقط wimax داره که فعلاً فقط تو روسیه و چند تا کشور دیگه هستنقل قول:
چیز خاص دیگه ای نداره
بله خوندم ، خيلي مفيد بودنقل قول:
فقط 1 سوال ديگه دارم و اونم اينكه براي Diamond2 هندزفري جداگانه اي وجود داره كه بشه خريد و سوكت 3.5 ميلي متري داشته باشه ؟
نقل قول:
سلام.
در مورد گوشی نمیدونم چیه اما شباهت زیادی به HD داره(همونطور که فرمودید).اما در مورد WiMax این تکنولوژی هم اکنون تو ایران هم هست و میتونید از شرکت داتک خدماتشو بگیرید.:11:
نقل قول:
سلام.
اینکه شما یک هندز فری با سوکت 3,5 داشته باشید که بدردتون نمیخوره چون دایموند 2 جک 3,5 رو ساپورت نمیکنه و باید دنبال یک تبدیل 3,5 باشید که اگر گیر بیارید اونموقع از هر هندز فری میتونید استفاده کنید.:11:
سلام
امروز رفتم پايتخت
Diamond2 بدون گارانتي 460
X1 بدون گارانتي 395
Diamond بدون گارانتي 410
Touch2 بدون گارانتي 410
اينا بهترين قيمت ها تو پايتخت بود .نميدونم خوبه يا برم علائدين ارزونتره ؟
diamond2 واقعا شيك و خوشدسته ، ازش خوشم اومد ولي ممكنه كه به خاطر قيمت كمتر مجبور شم چيز ديگه اي بگيرم.
از اونجايي كه هميشه بايد 2 چيز هم قيمت رو با هم مقايسه كرد ، به نظر شما بين X1 و Diamond يا touch2 كدوم بهتره (به طور كلي منظورم هست و نه براي من)؟
چيزي كه برام عجيب بود اين بود كه فروشنده ها از ترك x1 چيزي نميدونستن ولي ميگفتن كه كيفيت تاچش زياد خوب نيست و از diamond2 كندتره و به رووني اون نيست(البته مي دونم كه نميشه رو حرف اينا حساب باز كرد)
از راهنمايي ها و نظراتتون ممنونم
من شنیده ام دیاموند 2 بدون گارانتی 430 هست
کسانی که دارن یه توضیحی در مورد موندگاری شارزژش بگن که نسبت به دیاموند 1 چجوریه؟
آیا فارسی شده اش و ویندوز موبایل 6.5 ارجینالش هست؟
چون نمیخوام به محض خریدن مجبور باشم آپگریدش کنم یا زبان فارسی روش نصب کنم
در بين اين 3 گزينه :نقل قول:
دايومند و تاچ2 و x1
در جمع بندي x1 بهتره
ولي دايموند 2 فرق ميكنه
سوكت 3.5 هم چيزي نيست كه بعدا اضافه بشه
يعني بايد گوشي فيش صوتي 3.5 ميليمتري مادگي را داشته باشه
اگه به عكس زير نگاه كني متوجه منظورم ميشي
اگه اهل sms هستي اصلا شك نكن و x1 براي شما بهتر از دايموند 2 خواهد بود
چون اين نوع كيبوردها خوراك sms هستند
آره تو علاالدین تا 430 هم هست diamond2نقل قول:
شما هر گوشی بگیری باید فارسی ساز نصب کنینقل قول:
شارژشم زیاد تعریفی نداره
6.5 خاورمیانه هنوز نیومده
تو سایتها خوندم دیاموند 1 با باطری 1350 اومده و حتی با باطری چینی 1800
و بعضی ها خریدن
واقعیت داره؟
اگه داره قیمتش چند میشه
آیا میشه ویندوز موبایل 6.5 روی دیاموند یک هم بریزی؟
فعلا بصورت كوك شده ميتوني بريزينقل قول:
به همان روش كه بقيه گوشيها استفاده ميكنند
از جمله x1
آره دایاموند1 هم میشه 6.5 ریخت ولی رسمی نیست و hardSPL می خواد شما بودجت چنده؟
اگه میتونی تا 375 جور کنی X1 بگیر اگه تا 430 میتونی Diamond2 بگیر اگرم نه که همین خوبهنقل قول:
دایموند 1 پک هرمی : 325.000
دایموند 1 پک بزرگ (باطری قوی + درب پشت) : 335.000
چه جالب سه پست با فاصله زمانی 1 دقیقه!!
آره یه سر به این سایت بزن:نقل قول:کد:http://www.istgah.com/advertise/kid_341/from_20/to_0/561870.html
دوست عزيز
سوكت 3.5 چيزي نيست كه بشه به گوشي اضافه كرد
بايد سوكت مادگي در گوشي باشه
اگه نباشه هيچ كاري نميشه كرد
مگر اينكه با يك تبديل اينكارو كرد
مشكلي هم نداره فقط راحتيش كمتره و همه جا هم شايد سراغ نباشه
پس مهم نيست كه خود هندز فري داشته باشه يا نه
در اكثر گوشيهاي جديد كابل اصلي هندزفري سوكت 3.5 هم داره
حتي xperia x1 هم داره (منظورم همون تبديل ميشه كه نيازي به تهيه نيست در اين گوشيها)
جناب گل محمدي منظور ايشون همون تبديل هست
ولي من منظورم تبديل نبود.بلكه يه هندزفري بود مثل هندزفري هاي سوني كه دو تكه هستند و تكه دوم(هدفون) با يه سوكت 3.5 ميليمتري استاندارد به تيكه اول وصل ميشه و ظاهرا نيست.يعني هم بايد يه تبديل خريد و هم يه هندزفري كه فيش 3.5 داشته باشه.يعني حدود 40 تومن هزينه اضافي
اگه نباشه که بد میشه
x1 خودش داشت
سلام
دوستان من حدود حداکثر 450 تومن بودجه دارم .لطفن به من کمک کنید که با این بودجه و انتظاراتم از گوشی کلن پاکت پی سی به کارم میاد یا نه.
مهم ترین چیزی که لازم دارم برنامه های دیکشنریه. فارسی به انگلیسی و بر عکس و از اون مهم تر انگلیسی به انگلیسی. گوشی قبلیم که ان81 بود (دزدیدن:eh:) یه دیکشنریه فارسی * انگلیسی داشت که تو کامپوترم چیز به اون خوبی نداشتم.( unidic)
Cambridge adv learners و Webster unabridged هم تو انگیلیسی به انگلیسی ها خیلی به کارم میومدند.
بلندیه صدا(فکر کنم این یک رو بیشتر پاکت پی سی ها ندارن ولی مهمه واسم).نرم افزار و بازی زیاد. دوربین نسبتا به درد بخور. کی بورد. زیبایی ظاهری. آنتن دهی و خوب بودن واسه اس ام اس هم انتظارات بعدیم از گوشی ایه که میخوام داشته باشم:31:.
حالا میشه بگید کلن با این پول میتونم پاکت پی سی ای پیدا کنم که همه ی این مشخصه ها رو داشته باشه؟ یا دوباره برم سراغ همون سیمبین؟
با توجه به اینکه کیبرد براتون اهمیت داره بهترین گزینه اکسپریا هست برای شما!نقل قول:
سلام
دوستان من حدود حداکثر 450 تومن بودجه دارم .لطفن به من کمک کنید که با این بودجه و انتظاراتم از گوشی کلن پاکت پی سی به کارم میاد یا نه.
مهم ترین چیزی که لازم دارم برنامه های دیکشنریه. فارسی به انگلیسی و بر عکس و از اون مهم تر انگلیسی به انگلیسی. گوشی قبلیم که ان81 بود (دزدیدن:eh:) یه دیکشنریه فارسی * انگلیسی داشت که تو کامپوترم چیز به اون خوبی نداشتم.( unidic)
Cambridge adv learners و Webster unabridged هم تو انگیلیسی به انگلیسی ها خیلی به کارم میومدند.
بلندیه صدا(فکر کنم این یک رو بیشتر پاکت پی سی ها ندارن ولی مهمه واسم).نرم افزار و بازی زیاد. دوربین نسبتا به درد بخور. کی بورد. زیبایی ظاهری. آنتن دهی و خوب بودن واسه اس ام اس هم انتظارات بعدیم از گوشی ایه که میخوام داشته باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
حالا میشه بگید کلن با این پول میتونم پاکت پی سی ای پیدا کنم که همه ی این مشخصه ها رو داشته باشه؟ یا دوباره برم سراغ همون سیمبین؟
اگه سوالی داشتی در خدمتم.
اگه کیبورد سخت افزاری می خوای برو سراغ XPERIA X1 با این بودجه (البته صدای بلندی نداره ولی با کیفیته)+دوربین 3.2
اگرم با کیبورد لمسی میسازی برو سراغ hTC Touch Diamond2 +دوربین 5
اینم کیبورد مجازی که دکمه هاش خیلی هم از کیبورد فیزیکی کوچیکتر نیستند:
اگه هم یه مقایسه کامل و جامع میخوای بین اینا:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=359525&page=1
فقط بحث اندازه نیست، بحث راحتی و سرعت هم هست!نقل قول:
اینم کیبورد مجازی که دکمه هاش خیلی هم از کیبورد فیزیکی کوچیکتر نیستند:
نقل قول:
سلام.
در مورد سرعت که در 90% مواقع کیبرد مجازی سرعت عمل بیشتری به آدم میده.مثلا" رانندگی, راه رفتن و....(زمانی که نمیتونی با 2 دست با کیبرد کار کنید.)
با کیبورد لمسی این تجربه رو داشتم که دست آدم اشتباهی زیاد رو حرفهای دیگه میره و خیلی باید دقت کنی تا درست بتونی بنویسی.(البته شاید بعد یه مدت عادت کتی )
حالا از کیبورد مهم تر دیکشنری بود که من دیروز با سرچی که تو قسمت نرم افزارا کردم فهمیدم که اونجوریا هم که فکر میکردم دیکشنریا ی پاکت پی سی سر تر از دیکشنری های سیمبین نیست!
اتفاقا همونطور که دوستمون گفتن کیبرد لمسی نیاز به نگاه کردن داره و مورد بعدی اینه که به دلیل مولتی تاچ نبودن اگه سریع تایپ کنید، گوشی عقب میمونه! (این کاملا به چشم میاد!)نقل قول:
سلام.
در مورد سرعت که در 90% مواقع کیبرد مجازی سرعت عمل بیشتری به آدم میده.مثلا" رانندگی, راه رفتن و....(زمانی که نمیتونی با 2 دست با کیبرد کار کنید.)
البته این عقب موندن بیشتر تو اکسپریا گزارش شده تا پاکت های دیگهنقل قول:
شما چی پیش نهاد می کنید از بین این htc ها :
کد:http://www.digikala.com/Reviews/PDAs/Compare_Result4.asp?Mobile1=PDA-HTC-Touch2&Mobile2=PDA-HTC-TouchPro&Mobile3=PDA-HTC-Diamond2&Mobile4=PDA-HTC-TouchHD
امنیا 2 چطوره ؟؟ پیشنهادتون چیه ؟
چنده الان با گارانتی و بدون گارانتی ؟
امنیا 2 هنوز ایران نیومده ... قیمت جهانیش کمتر از 530 تومنه ... با این قیمت واقعاً عالیهنقل قول:
امنیا 2 بیاد ایران این قیمتها نیست!
دیکشنری هم خیلی بهتر از سیمبین دیدم وقت کردم میذارم
این عقب موندن توی نشون دادن وگرنه حروف تایپ شده، ولی اگه با کیبرد مجازی سریع تایپ کنی، چون بعضی ها رو تقریبا همزمان میزنی بعضی حروف جا میمونه!نقل قول:
البته این عقب موندن بیشتر تو اکسپریا گزارش شده تا پاکت های دیگه
جوابی برای من نبود ؟:44:نقل قول:
اول HD بعد دیاموند2
البته من خودم باشم دیاموند 2 رو انتخاب میکنم.
نقل قول:نقل قول:با توجه به اینکه در کشورهای عربی وارد بازار شده، تا یکی دو هفته ی دیگه احتمالا وارد بازار ایران هم خواهد شد.نقل قول:
قیمتش هم احتمالا حدود 600 خواهد بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]