اون ارور اولی مربوط میشه به تاریخ کا برای بعضی از نرم افزارا تعین شده. شما میتونین تاریخ رو 1 سال عقب بکشی بعد نصب کنی و بعد از نصب هم درستش کنی.نقل قول:
Printable View
اون ارور اولی مربوط میشه به تاریخ کا برای بعضی از نرم افزارا تعین شده. شما میتونین تاریخ رو 1 سال عقب بکشی بعد نصب کنی و بعد از نصب هم درستش کنی.نقل قول:
راستي اين جريان كد چيه
من رفتم تو سايت نوكيا كد رو دادم كه بود 0539295
گفت اين ورژن
4.0736.3.2.1
در حالي كه من دادم بيرون فلش كردن با اين فريمور
4.0743.2.8.2
معلومه ورژن فریموری که بیرون نصب کردن برات
پایین تر از نسخه ی آپ دیت تو سایت هستش
يعني 4.0743.2.8.2 از 4.0736.3.2.1 پايينتره يا بالاتر
پایینتره..............نقل قول:
آقا گرفتین مارو دیگه ...... !!!! چرا بچه مردمو اذیت میکنید ....؟؟نقل قول:
باشه بابا شوخی بود چرا می زنی حالا :دی
ایا این همون ورژنی نیستش که یه سری اومد ... و نوکیا اونو ورداشت به خاطر ایراداتی که داشت ؟
سلام دوستان.
یه سوال داشتم وقتی از طیق منو می رم توی گالری و یه فیلم رو می بینم error می ده که موری فول شده و باید یه سری از application ها رو ببندی در حال که کلی مموری دارم
لطفا راهنمایی کنید
Ba mobile javab midam
manzuresh un memory(ke clip ing tush mirizi) nist.
Manzur hamun ram mobile hastesh masalan ke pore bayad bazi programa o bebandi. Dorost mesle pc.
اقا الان گوشی n73 معمولی چنده؟
سلام
چطور میشهCapture tone این گوشی رو قطع کرد؟
من از n70 استفاده کردم می خوام بدونم کیفیت صفحه نمایش n73 خیلی بیشتر از n70 هستش؟
اقا يكي اگه مي شه بگه n73 معمولي چنده
فوري لطفا
بله هم رزولوشن بهتری دارهنقل قول:
هم کنتراست بهتری
ان 73 معمولی من دیروز زنگ زدم پرسیدم گفت 330
ببخشید دوستان میشه فلش دوربین رو غیر فعال کرد ؟
این فلش اتوماتیک پدر ما رو در آورد !
میخوای از چیز های نزدیک عکس بگیری فلش میزنه و همش سفید میشه !
پس موزیکال چنده ؟!نقل قول:
ان 73 معمولی من دیروز زنگ زدم پرسیدم گفت 330
فکر کنم چون عیده قیمتا اینطوری شده ....قبل از عید اینطور نبود ... خودم فکر می کردم کمتر باشه ... موزیکال رو هم فردا اگه شد قیمت می گیرم
شنیدم !
نوکیا بسته شده به ایران...
یعنی اینکه قاچاق نمیشه اورد !!!!!
یعنی مثل اول مخابرات ..
همه ی گوشی ها اینطوری شده که سونی اریکسون میشه با نرم افزاری دوباره سریال رو عوض کرد ولی نوکیا خیر ! میگن باید ایسی عوض کنی... خلاصه گوشی تعمیری محسوب میشه...
برای همین گرون شده .. !!
پس به این خاطر که اینقدر قیمتا بالا رفته ... من فکر کردم به خاطر عیده
من يه گندي زدم به شماره تلفنهام
كليه شماره هاي تلفنروي گوشي رو اديت كردم فك كنم 3 ساعت طول كشيد بعد خواستم رو ي سيم كارتو خالي كنم كه يه بك اپ بگيرم رو سيم كارت نگو شماره تلفنهاي اديت شده روي تلفنو دلت كردم
راهي وجود داره شماره هاموبرگردونم
یه بار با پی سی سوییت نوکیا سانکرونایز کن
چون یه نسخه از کانتکس تو پی سی دخیره میکنه
نمي تونم كانكت بشم با كامپيوتر آيا نرم افزاري براي اين كار وجود داره
چرا نمی تونی ؟
مگه از پی سی سوییت استفاده نمی کنی ؟
منم همین مشکل رو دارم به نظر می یاد نمی شه قطع کردشنقل قول:
آره می شه موقعی که می خواهید عکس بگیرید روی سومین گزینه سمت راست تصویر برید که مربوط به flash هست و داخل اون قسمت می تونید flash رو خاموش کنیدنقل قول:
آقا از شما دوستان کسی گوشیش رو آپدیت کرده لطفا اگر این کارو کردید تغییرات اونو بگید همچنین لطف کنید بگید که بعد از آپدیت فارسی نویسیش پرید یا سرجاشه لطفا پروداکت کد خودتونم بگید ممنون
یعنی برای گوشی اپدیت جدید اومده؟ چون از خود گوشی چک می کنم میگه هیچ به روز رسانی نیستش...
یعنی چیزی نیومده..
سلام بچه ها ...3.2 تا سوال داشتم...گوشي من برنامه هاي sis, رو ساپورت نمي كنه . در ضمن تازگيا گوشيمو كه به كامپيوتر وصل ميكنم گوشيمو نميشناسه...به نظر شما با فرمت گوشي درست مي شه؟ يه سوال ديگه=وقتي مي خوام گوشي رو فرمت كنم يه كد از من مي خواد اون كد چيه /بايد چي بنويسم؟
ببین کابلت مشکلی نداره ؟
کد: یا 123456
یا 00000
اين كد اشتباهست ،وارد كردم errorداد.
چهار تا صفر شاید باشه
یا اینکه 1234
؟
کلا به صورت پیش فرض همین مدلی هستش ! مگر اینکه عوض کرده باشی..
ایول . دستت درد نکنه ...نقل قول:
آره می شه موقعی که می خواهید عکس بگیرید روی سومین گزینه سمت راست تصویر برید که مربوط به flash هست و داخل اون قسمت می تونید flash رو خاموش کنید
اگه کد گوشیتو عوض نکرده باشی کد اصلیه نوکیا 12345 هست این دوستمون یه 6 به آخرش اضافه کرده !نقل قول:
مشکل من هم دقیقا همین جاست چطور می شه بعضی application ها رو بست آخه موقعی که اینطور می شه هیچ application ای باز نیست. چطور می شه application ای که باز نیست رو بست؟ ممنون می شم راهنمایی کنیدنقل قول:
خواهش می کنم آقا قابلی نداشتنقل قول:
دکمه ی منو رو نگه دارید ببینید چه برنامه هایی در حال اجرا هستش ؟ حتی موزیک پلیر رو ببند
اگه نیستش... یه برنامه میگم نصب کنید میزان ازاد رم رو بهتون نشون میده یا درستش هم می کنه...
ممنون. دکمه منو رو که نگه می دارم نشون می ده چه برنامه هایی هستند اما چطور می شه این برنامه ها رو بست؟نقل قول:
یه سوال دیگه منظور از رم همون phone memory هست؟نقل قول:
خوب برنامه هارو باز می کنی ، و گزینه ی Exit یا Close می زنی.
منظور از رم رمه دیگه ! منظور از هیچ حافظه ی که بشه چیز توش ریخت نیست ! همون رم موبایل هستش !
دقیقا مثل رم کامپیوتر !
آهان. ممنون از راهنمایی توننقل قول: