-
یه درخواست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کی با مدیر منطقشون اینطوریه؟:10:
که بهش بگه این درصدارو بفرسته که کارنامه معادلش بیاد؟
هر کی این کارو واسم کنه ممنونش میشم.
.................................................. ..................................
بهترین کتاب شیمی:
شیمی 3========مبتکران بازرگانی
پیش 1=========مبتکران بازرگانی
پیش 2=========مبتکران بازرگانی(جلد قرمز نه جلد زرد)
.................................................. ..................................
هندسه===========خودمم ضعف دارم
.................................................. ...........................
زبان فارسی =========بی شک گاج سبز
.................................................. .......
بای بای(خوش حالم که بعد یه مدت دوباره همه اومدین اینجا)
-
dr.godfather اگه زحمتی نیست درصداتونو بزارین.. همه استفاده کنن... در ضمن دانشگاهتون؟ خیلی کمک بزرگی میکنین..:11:
-
نقل قول:
مرسی
فکر خوبیه شماها که کارنامه گرفتین ترازمو نسبت به تراز خودتون بسنجید و پیش بینی کنید.
ممنون میشم.
من خودم ترازم 6800 شده
عمومی هات تقریبا شبیه من بود فقط یکم عربی رو کم زده بودی که جاش با ادبیات جبران شد
تراز عمومی من 6400شد
اختصاصیتم که دیفرانسیل رو خیلی بالا زدی در ضمن من گسسته رو سفید دادم شده 6900
واسه شما حتما حدود 7300 تا 7400 باید اختصاصیت بگرده(شایدم بیشتر آخه من گسسته رو سفید دادم)
حالا حدسم زدم که میانگینش باید بشه 7100 یا 7200
-
اينم درصداي افتضاحه من:
ادبيات:70
عربي:28:28
بينش:81:27:
زبان:66
زمين:4:4
زيست:95:21:
شيمي:83
فيزيك:65
رياضي:9:9
دانشكده پزشكي مشهد
-
بچه ها من يه سوال دارم:
به نظرتون اين ترم چقدر به امتجانات داخلي خود مدرسمون اهميت بدم؟
چون اصولاً اگه بخوام با برنامه ريزي دقيقي پيش برم اين امتحانات و برنامه هاي مدرسه خيلي با برنامه ي خودم فرق داره و ميشه گفت مزاحم برنامه خودمه.
-
نه معين جان حد اقل 30 بايد بزني منو كه مي بيني 28 زدم چون سره جلسه فقط 7 دقه براش وقت گذاشتم
,بقيه وقتشو ادبيات و بينش زدم اخه ساله ما بينش خيلي سخت بود:14:
-
-
-
:46: آفرین سهیل !
فقط یه مشکل کوچیک تو راه حلت بود و اون اینکه وقتی عبارت زیر رادیکال از رادیکال بیرون می یاد حاصلش فقط و فقط مثبته ! مثلا رادیکال 9 جوابش فقط 3 می شه ! ( 3- غیر قابل قبوله ! )
پس اون شرطی که گذاشتی و اون قدر مطلق لازم نیست و در نتیجه گزینه 2 رد می شه و گزینه 4 درسته !
می تونین برای امتحان قرار بدین 3=X و جواب می شه 5 که با گزینه 4 مطابقت داره !
موفق باشی ! :20:
-
نقل قول:
فقط یه مشکل کوچیک تو راه حلت بود و اون اینکه وقتی عبارت زیر رادیکال از رادیکال بیرون می یاد حاصلش فقط و فقط مثبته ! مثلا رادیکال 9 جوابش فقط 3 می شه ! ( 3- غیر قابل قبوله ! )
پس اون شرطی که گذاشتی و اون قدر مطلق لازم نیست و در نتیجه گزینه 2 رد می شه و گزینه 4 درسته !
دوست عزیز در عبارت به جای
x
1- قرار میدهیم جواب میشود 3
حال اگر بخواهیم 1- را در گزینه 4 قرار دهیم جواب میشود 1 (غلط است)
بنابراین گزینه 4 به تنهایی پوشش دهنده جواب نیست
در ضمن شرط هایی که من گذاشتم کاملا درسته
یک دفعه دیگه به جوابم نگاه کن
ممنون:10:
-
نقل قول:
من هم دقیقا به این خاطر قدر مطلق گذاشتم
زیرا اگر x
بزرگتر مساوی 1- وکوچکتر از صفر باشد
داخل قدر مطلق منفی میشود
بنابراین یک منفی در ان ضرب میکنیم
-
من ميخوام كتاب تست شيمي بگيرم انديشه سازان همون مبتكران الانه.يعني من مبتكران بگيرم در واقع همون انديشه سازانه؟؟؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
من ميخوام كتاب تست شيمي بگيرم انديشه سازان همون مبتكران الانه.يعني من مبتكران بگيرم در واقع همون انديشه سازانه؟؟؟؟؟؟؟
بله مبتکران باید بگیرین.... فقط حواستون باشه چاپ جدید باشه...(اگه چاپ قدیم هنوز مونده باشه..)
-
بچه ها یه سوال اگه یکی امتحانات اردیبهشت رو یعنی نوبت دومو بیوفته دیگه نمیتونه کنکور امتحان بده؟؟؟ منظورم کنکور سراسریه خیلی مهمه بعد باید چیکار کنیم؟؟؟
-
نقل قول:
من هم دقیقا به این خاطر قدر مطلق گذاشتم
زیرا اگر x
بزرگتر مساوی 1- وکوچکتر از صفر باشد
داخل قدر مطلق منفی میشود
بنابراین یک منفی در ان ضرب میکنیم
:24: راست می گی !
خوب تو 1- قرار نده !
همون 3 رو بذار ! :31:
:7:
-
نقل قول:
بچه ها یه سوال اگه یکی امتحانات اردیبهشت رو یعنی نوبت دومو بیوفته دیگه نمیتونه کنکور امتحان بده؟؟؟ منظورم کنکور سراسریه خیلی مهمه بعد باید چیکار کنیم؟؟؟
age ordibehesht bioftin ghable konkur avale tir dobare emtehan midin bazam age unam bioftin tu shahrivar bad az elame natayeje konkur emtehan midin belakhare har jur hast ghabuletun mikonan
-
برای اولین بار اتفاق افتاد: فیلمبرداری از حرکت الکترون
-
من كتاب شيمي مبتكران گرفتم ولي تعداد تستهاش خيلي خيلي كمه و بيشتر سوالات تشريحي داره. همه كتابهاي مبتكران تست هاش كمه يا فقط اين اينجوريه.
-
نقل قول:
من كتاب شيمي مبتكران گرفتم ولي تعداد تستهاش خيلي خيلي كمه و بيشتر سوالات تشريحي داره. همه كتابهاي مبتكران تست هاش كمه يا فقط اين اينجوريه.
عزیزم حتماً کتاب آموزشی رو گرفتی.
کتاب تستش رو بخر. همش تسته.
-
نقل قول:
کدوم کتاب رو میگید؟ شیمی پیش یا 2 یا 3؟
در مورد کتابهای شیمی تالیف مهندس بهمن بازرگان باید بگم که در کل بد نیست اما خیلی خوب هم نیست. بسیاری از تستهای بخش تستهای خط به خط این کتاب هیچ ارزشی ندارند.
درست است که در چند سال گذشته، متاسفانه در کنکور سراسری سوالات با ارزش علمی کم یا بدون ارزش علمی ارائه میشوند ولی تستهای مطرح شده در این بخش کتاب حتی در کنکور آزاد هم سوال نخواهد بود چه برسه به کنکور سراسری (تستهای کنکور آزاد معمولاً یا غلط علمی دارند یا ابهام و یا بدون ارزش علمی. در واقع تستهای استاندارد کمی در آنها میتوان یافت. هر چند که همه تستهای کنکور سراسری استاندارد نیستند و هیچگونه ارزشی ندارند و فقط درجه طوطی بودن!!!! دانشآموزان را بررسی میکنند.)
به نظر من این آقا با دیدن 3 4 سوال بیارزش در کنکور، فکر کرده همیشه همین سوالات در کنکور خواهد آمد.
من کتابهای شیمی 2 و 3 همین آقا رو دارم. در کل بد نیست اما فکر کنم کانون بهتر باشه.
سوالات تلیفی آقای بازرگان معمولاً نیمی خوب و نیمی بد هستند.
اما در مورد کمبود سوال باید بگم که چون آقای بازرگان تستهای المپیاد رو جدا میکنه، بسیاری از تستهای جدا میشوند. چون با تغییر کتاب، بسیاری از مسائل گذشته قابل استفاده نیستند. (یکی به دبیر شیمی ما بگه که اگه ولش کنند، شیمی زمان ناصرالدین شاه رو هم برامون میگه!!!!!!)
-
نقل قول:
کدوم کتاب رو میگید؟ شیمی پیش یا 2 یا 3؟
در مورد کتابهای شیمی تالیف مهندس بهمن بازرگان باید بگم که در کل بد نیست اما خیلی خوب هم نیست. بسیاری از تستهای بخش تستهای خط به خط این کتاب هیچ ارزشی ندارند.
درست است که در چند سال گذشته، متاسفانه در کنکور سراسری سوالات با ارزش علمی کم یا بدون ارزش علمی ارائه میشوند ولی تستهای مطرح شده در این بخش کتاب حتی در کنکور آزاد هم سوال نخواهد بود چه برسه به کنکور سراسری (تستهای کنکور آزاد معمولاً یا غلط علمی دارند یا ابهام و یا بدون ارزش علمی. در واقع تستهای استاندارد کمی در آنها میتوان یافت. هر چند که همه تستهای کنکور سراسری استاندارد نیستند و هیچگونه ارزشی ندارند و فقط درجه طوطی بودن!!!! دانشآموزان را بررسی میکنند.)
به نظر من این آقا با دیدن 3 4 سوال بیارزش در کنکور، فکر کرده همیشه همین سوالات در کنکور خواهد آمد.
من کتابهای شیمی 2 و 3 همین آقا رو دارم. در کل بد نیست اما فکر کنم کانون بهتر باشه.
سوالات تلیفی آقای بازرگان معمولاً نیمی خوب و نیمی بد هستند.
اما در مورد کمبود سوال باید بگم که چون آقای بازرگان تستهای المپیاد رو جدا میکنه، بسیاری از تستهای جدا میشوند. چون با تغییر کتاب، بسیاری از مسائل گذشته قابل استفاده نیستند. (یکی به دبیر شیمی ما بگه که اگه ولش کنند، شیمی زمان ناصرالدین شاه رو هم برامون میگه!!!!!!)
در مورد آموزش مفاهیم حرف نداره مبتکران. فکر نکنم کسی این کتاب رو بخونه و در زمینه مسائل مشکل پیدا کنه. خط به خط درسی که اکثرش خوندنیه .
-
ميخواستم بگم كه من از اول مهر تا حالا هيچ درست و حسابي درس نخوندم.ميخوام شروع كنم.هر چند ديره اما ميخوام يه سري مباحث رو كنار بذارم.به نظر شما اولا اگه از الان بخونم ميتونم يه رشته ي خوب قبول بشم؟
دوما من ميخواستم تحليلي رو كنار بذارم و به جاش گسسته رو خوب بخونم/به نظرتون ميتونه نتيجه بخش باشه؟
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد.ممنون
لبه امضام هم زياد توجه نكيد :d
اگه براي راهنمايي پيغام خصوصي بديد عالي ميشه
مرسي.باي
-
نقل قول:
ميخواستم بگم كه من از اول مهر تا حالا هيچ درست و حسابي درس نخوندم.ميخوام شروع كنم.هر چند ديره اما ميخوام يه سري مباحث رو كنار بذارم.به نظر شما اولا اگه از الان بخونم ميتونم يه رشته ي خوب قبول بشم؟
دوما من ميخواستم تحليلي رو كنار بذارم و به جاش گسسته رو خوب بخونم/به نظرتون ميتونه نتيجه بخش باشه؟
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد.ممنون
لبه امضام هم زياد توجه نكيد :d
اگه براي راهنمايي پيغام خصوصي بديد عالي ميشه
مرسي.باي
اگه از الآن خوب درس بخونی قطعاً یه رشته خوب قبولی.از قدیم گفتن ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه ست. من افراد زیادی رو دیدم که از عید شروع کردن و موفق شدن .
در مورد گسسته هم چون تست های متنوعی داره به خصوص نظریه اعداد معمولاً اکثراً توش ضعف دارن. برای همین به جای اینکه انرژیت رو کامل بذاری رو گسسته بهتره هندسه هم بخونی چون راحت تر از گسسته ست. اگه همه وقتت بره رو گسسته یهو می بینی تو کنکور سخت ترین سؤال ها از این اومد . هیچ درسی رو کنار نذار.
یادت باشه بیشتر از 3ماه وقت داری. زمان کمی نیست. :20:
-
سلام به بروبچه های گل کنکوری ....
دوستان اگر کسی نمونه سوالات کنکور سراسری کامپیوتر سال های قبل (فنی و حرفه ای ) رو داره بذاره ... !!
ممنون !!!
-
من شیمی گاج گرفتم خوب بد نیست اما واسه دوم معلمم گفت قلم چی بگیر چون ویرایش آبانش خوبه
ودرسنامه هاش هم عالیه
در مورد اون دوستمون که گفت میخوام تازه شروع کنم باید بگم که اگه میخوای گسسته بخونی فصل آنالیز رو وقت بیشتر بزار چون تعداد تست هاش در کنکور بیشتره تقریبا 6-7 و تو آزاد هم 10-11
-
نقل قول:
سلام به بروبچه های گل کنکوری ....
دوستان اگر کسی نمونه سوالات کنکور سراسری کامپیوتر سال های قبل (فنی و حرفه ای ) رو داره بذاره ... !!
ممنون !!!
منم فني حرفه اي خوندم ولي رشتم حسابداريه. توي سايت ميتوني پيدا كني در ضمن
اطلاعات ديگه اي هم در مورد كنكور كارداني پيوسته كامپويتر ميتوني پيدا كني.
-
فلسفه اش چيه اين آزمونو گذاشتن شنبه؟
-
اگه قلم چی رو میگی فکر کنم جمع شهادت باشه
ما که مدرسه ثبت نام کرده هیچ کدوممون نمیریم چون شنبه گسسته(یاوری) وفیزیک داریم
-
بچه ها برای قرابت معنایی تو ادبیات چی کار باید کرد
-
هیچی.تنها راهش اینه که مفهوم اصلی بیت رو بفهمی.
اینجا کسی انسانی نیست؟تا اونجایی که من دیدم همه تجربی و ریاضی هستن.
میخوام ببینم تو آخرین سنجش چیکار کرده.من 960 کشوری شدم
قلم چی خوبه آزموناش؟به نظر من که برای انسانی آشغاله.سبک سوالاش کلا فرق داره با سراسری حتی تعداد سوالا(تو انسانی که من دیدم اینجوریه)
من هیچ جا وقت خودمو با آزمون دادن تلف نکردم.فقط سنجش دادم چون بهترین معیار برای سراسری هستش مخصوصا سنجش های جامع
-
نقل قول:
بچه ها برای قرابت معنایی تو ادبیات چی کار باید کرد
آقا هیچ کاری نمی شه کرد!:41::13:
اون موقعی که آقای SuB عین همین سوال رو پرسید من می خواستم بهشون جواب بدم...اما با خودم گفتم که شاید متد تستهای ارتباط معنایی ادبیات پیش با 2و3 فرق داشته باشه....
تا اینکه من از خود راضی که فکر می کردم بهترین روش برای پاسخگویی به تست های ارتباط معنایی ادبیات رو پیدا کردم سر آزمون 4 مرآت که یکشنبه برگزار شد ادبیاتش رو کولاک[!] زدم:
46%
طراحان به طرز فجیح و وحشیانه ای تست های ادبیات رو طرح کرده بودند:2:(البته دستشان درد نکنه!از تست های آبکی قلمچی که بهتر بود!)
دو نمونه از سوال های ادبیات مرآت رو ببینید:18::
سوال 1:برای کدام واژه معنای درستی ارائه شده است؟
1)گر آفتاب نور همی گسترد به روز دیدار او به روز و به شب نور گستر است(دیدار=رخسار)
2)همچنان در ته دیوار شکسته است تنم اگر بال هما طره ی دستار بود(طره=بنایی در معماری)
3)رسم این زاویه که اجرا شد از دو خط نخست پیدا شد(زاویه=شاه نشین)
4)چو بر براق سفر کرد در شب معراج بیافت مرتبه ی قاب قوس او ادنی(قاب=آسمانه و قوس بنا)
پاسخ:
لابد شما هم فکر می کنید که 3 گزینه درسته؟
اما با کمال تعجب گزینه 1 درست بود:31:
حتی اگر هم بخواین از تناسب میون کلمه ها جواب درست رو حدس بزنید،
گزینه 2 :دیوار یا طره متناسب می شد.
گزینه 4:شب معراج با قاب و قوس متناسب می شد.
اما کلمه های طره و زاویه و قاب در معنای حقیقی در کتاب درسی به کار نرفته است!!!(پاسخ طراحان این بود!)
سوال 2:مضمون برآمده از بیت زیر را در همه سروده های زیر به جزگزینه ..... می توان یافت.
«سعدی ز خود برون شو گر مرد راه عشقی کانکس رسید در وی،کز خود قدم برون زد»
1) ای آن که ز خود با خبری در سفر عشق زنهار نیابی که نیابی خبر ما
2)قدم از خویشتن خویش نهادند برون ورنه معشوق عیان در قدم خویشتن است
3)باده عشق چو خوردی خبر از خود مطلب کاندرین میکده از خویش خبردار کجاست؟
4)صائب ز خود برآی که شرط طریق عشق گام نخست از خودی خود گذشتن است
[به قول آقای ملک محمدی]پاسخ بر عهده دانش آموز گرامی!!!
راستی آقا معین شیمی ده استاد گرفتم....کتابش خیلی خوبه!حتی از بیشتر بدانید هم سوال داده!
ولی در کل به نظر من اول باید هر بخش مبتکران رو فول شد بعد حتما ًهمون بخش رو از ده استاد زد.(ولی بعضی چیزها تو ده استاد بود که مبتکران حتی کوچکترین اشاره ای هم بهشون نکرد...بعضی ها اینقدر افراطی طرفداری نکنن!!)
ممنونم از راهنمایی شما و سایر دوستان...
-
نقل قول:
راستی آقا معین شیمی ده استاد گرفتم....کتابش خیلی خوبه!حتی از بیشتر بدانید هم سوال داده!
ولی در کل به نظر من اول باید هر بخش مبتکران رو فول شد بعد حتما ًهمون بخش رو از ده استاد زد.(ولی بعضی چیزها تو ده استاد بود که مبتکران حتی کوچکترین اشاره ای هم بهشون نکرد...بعضی ها اینقدر افراطی طرفداری نکنن!!)
خواهش میکنم عزیز.....
آره من هر دوتاشونو قبول دارم.... ولی پیش 2 رو ترجیح دادم 10-استاد بزنم.......
تستاش معقوله... مثل کنکور....
-
منم معني ابيات رو هميشه مشكل دارم و همين طور رابطه معنايي بين دو بيت. به خاطر همين ادبيات رو پارسال
%26 بيشتر نتونستم بزنم.
-
من برعکس شما املا رو شدیدا مشکل دارم ....
-
هی هی هی
یادش به خیر منم 3 سال پیش ادبیات رو با ریاضی پیش خوردم
-
نقل قول:
[I]I]:41::13:
منظورت از اینکه(( چیزها تو ده استاد بود که مبتکران حتی کوچکترین اشاره ای هم بهشون نکرد))چیه؟
می تونی دقیقا بگی چی؟
-
یه چیزی بگم همه نا امید بشن...
درسایی که داریم میخونیم نصفشون از رده خارجه و در علم جهانی این شکلی کاربرد نداره!
من یکی که حسابی زده شدم. فقط دلم میخواد یه در رو پیدا کنم بپرم!
آخه ما واسه چی باید این درسای مزخرف رو که دیگه ازشون استفاده نمیشه بخونیم؟ واسه چی باید چند سال پدر خودمونو در بیاریم کنکور رو رتبه خوب بگیریم و بعد که رفتیم دانشگاه، هر غلطی بکنیم ما رو نندازن بیرون؟ هیچ کس هم که بعد دانشگاه درس نمیخونه! تازه لیسانس هم که ارزش نداره
منظورمو گرفتید؟
یکی کمکم کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
-
نقل قول:
یه چیزی بگم همه نا امید بشن...
درسایی که داریم میخونیم نصفشون از رده خارجه و در علم جهانی این شکلی کاربرد نداره!
من یکی که حسابی زده شدم. فقط دلم میخواد یه در رو پیدا کنم بپرم!
آخه ما واسه چی باید این درسای مزخرف رو که دیگه ازشون استفاده نمیشه بخونیم؟ واسه چی باید چند سال پدر خودمونو در بیاریم کنکور رو رتبه خوب بگیریم و بعد که رفتیم دانشگاه، هر غلطی بکنیم ما رو نندازن بیرون؟ هیچ کس هم که بعد دانشگاه درس نمیخونه! تازه لیسانس هم که ارزش نداره
منظورمو گرفتید؟
یکی کمکم کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
مثلا همین Reading های توی انگلیسی که آدم رو به خنده میاره..........:31::31::31:
-
نقل قول:
منم معني ابيات رو هميشه مشكل دارم و همين طور رابطه معنايي بين دو بيت. به خاطر همين ادبيات رو پارسال
%26 بيشتر نتونستم بزنم.
سال دومتو کنکور میدی؟
بابا من که 3ساله دارم تخصصی ادبیات میخونم هنوز نتونستم توی سنجش بالای 50درصد بزنم.
خوش به حالتون که کلا 2-4تا درس تخصصی بیشتر ندارید(ریاضی و تجربی)
مای بدبخت 8تا درس اختصاصی داریم که هر کدوم متشکل از چند تا کتاب هستن.
ما کلا41کتاب رو باید برای کنکور بخونیم.15تا عمومی و 26تا تخصصی.کفتون برید؟
تازه اگر زیر 500-600 نشی نمیتونی رشته های تاپ مثل مدیریت و حقوق رو قبول شی.حقوق که زیر 300 باید بشی حداکثر.باز صدرحمت به مدیریت که تا 500 میگیره توی تهران.من فعلا 960 هستم توی سنجش.خدا بخیر کنه
-
فکر کنم علت درصد پایین ادبیات به ویژه قرابت معنایی دانشآموزان نباشند بلکه فکر کنم عیب از سوال باشه. چند روزیه به این فکر افتادم که بهتر بود توی کنکور سراسری، چند بیتی از یک شعر یک شاعر بیان میکردند و مثلاً 5 الی 10 سوال از این بیتها میپرسیدند. چون تشخیص معنای یک بیت به تنهایی کار بسیار سختی هست و ممکنه چند برداشت بشه. اما وقتی از یک شعر یک شاعر انتخاب بشه، بیتها پیوسته خواهند بود و اگر شما معنی یک کلمه جدید رو نفهمیدید، از روی بقیه بیتها، مفهوم رو تشخیص میدید.
در واقع این چند بیت پیوسته در حکم همان درکمطلب (Reading)های زبان انگلیسی و عربی خواهند بود.
مثلاً یک کلمه ممکن است از گذشته تا کنون 5 6 معنی متفاوت به خود گرفته باشد، در این صورت اگر طراح تست ناشی باشد (که معمولاً ناشی هستند)، ممکن هست برخی کاربردهای قدیم را در گزینهها قرار دهد که البته تنها کاربرد و معنی از لحاظ طراح درست است که در کتاب درسی آمده است.
به هر حال من یک کتاب از انتشارات انرژی اتمی دیدم که در همین مورد بود، میخوام بخرم ببینم چی میشه.