نقل قول:
در بعضی مواقع درست زمانی که ویندوز میخواهد بالا بیاید و در بعضی مواقع پس از اینکه چند ساعت با ویندوز کار میکنم.
Printable View
نقل قول:
در بعضی مواقع درست زمانی که ویندوز میخواهد بالا بیاید و در بعضی مواقع پس از اینکه چند ساعت با ویندوز کار میکنم.
سلام دوست عزیز مدل دقیق پاور خودتونو بفرمایید احتمال میره از پاور باشهنقل قول:
سلام دوست عزیز مشکل شما به احتمال زیاد بخاطر دمای زیاد گرافیک پیش اومده فقط خدا کنه اونو نسوزونده باشه فنهای گرافیک و تهویه کیس رو چک کننقل قول:
سلام..........جدیدا یه موضوعی رو فهمیدم.....اسشمو نمیشه گذاشت مشکل حالا میگم...خودتون قضاوت کنید.......
درضمن من نمیدونم مشکلم سخت افزاری هست یا نرم افزار....اگر اشتباهی پرسیدم ببخشید.......
مانیتور من sync master T1900....هست....وقتی کل صفحه سیاه میشه....احساس میکنم نور مانیتور کم میشه.....مثلا وقتی auto cad...رو باز میکنم....اتفاق میوفته.....حتی امتحانم کردم...بک گراند رو کامل مشکی گذاشتم بازم همون اتفاق افتاد ....
ممنون میشم راهنمایی کنید....
سلامنقل قول:
سلام..........جدیدا یه موضوعی رو فهمیدم.....اسشمو نمیشه گذاشت مشکل حالا میگم...خودتون قضاوت کنید.......
درضمن من نمیدونم مشکلم سخت افزاری هست یا نرم افزار....اگر اشتباهی پرسیدم ببخشید.......
مانیتور من sync master T1900....هست....وقتی کل صفحه سیاه میشه....احساس میکنم نور مانیتور کم میشه.....مثلا وقتی auto cad...رو باز میکنم....اتفاق میوفته.....حتی امتحانم کردم...بک گراند رو کامل مشکی گذاشتم بازم همون اتفاق افتاد ....
ممنون میشم راهنمایی کنید....
درايور كارت گرافيكتون رو يه بار پاك كنيد دوباره نصب كنيد
ببينيد تفاوتي ميكنه؟
سلام دوستان.
جدیدا وقتی pc رو روشن میکنم و مشغول کار که هستم یهو کامپیوتر خاموش میشه.
(دکمه ی ریست رو هم که میزنم کامپیوتر اول خاموش بعدش خودش روشن میشه)
در ضمن وقتی کیس رو روی زمین میخوابونم ، خاموش نمیشه ..... (کمتر خاموش میشه)
بعضی موقع ها هم که خاموش میشه و روشن میکنمش ، همون صفحه اول (زیر مشخصات Pc) مینویسه :
Overclock Fail
Press F2 to continue
راستی بعضی موقعها که خاموش نمیکنه اصلا ، تا میرم تو بازی اون موقع خاموش میکنه !!!
مشکل از چیه؟
پاورم ضعیف شده؟
گرافیک ، مادربرد نیم سوز شده؟
رم ها ناپایدار هستند؟
قطعات بد جا خوردن؟
مشخصات سیستم:
Cpu : 3.ghz pentium 4
vga: 8400 GS 512mb
ram: 1 گیگ 2 تا
main: g31 mainboard
سلام.
من به تازگی سیستم رو ارتقاء دادم. یه مشکل کوچیکی جدیدا دارم.. وقتی صدای اسپیکرها رو روی حداکثر می ذارم یه سری صداهای خش خش و پارازیت شنیده میشه که این صداها موقعی که رم و گرافیک و... بیشتر اکتیو هستن و این اکتیو بودن تحت کنترل خودمه کاملا احساس میشه... از چرخوندن اسکرول موس گرفته تا دور یه موضوع تو محیط یه نرم افزار چرخیدن و...
این مشکل خیلی شاید آزاد دهنده نباشه، ولی وجودش هم بی معنیه.. مخصوصا اگر اعصاب ضعیف یا گوش قوی (یا هر دوش:31:) رو داشته باشید.. چه جور حلش کنم؟؟
ممنون میشم...
درود.نقل قول:
خاموش شدن سیستم در هنگام کار سنگین یا بازی بیشتر به دلیل cpu هست که اکثرا هم به دلیل دمای بالای cpu هست. ضمن اینکه سیستم شما پیغام overclock fail هم میده که یعنی اورکلاک کردی و بیش از حده.
تو بایوس مادربورد گزینه load fail setup... رو بزن تا تنظیمای اورکلاک رو به حال اول برگردونه.
مواردی هم که باید چک کنی:
1. فن cpu که کار میکنه و گردو خاک نداشته باشه.
2. کارت گرافیک و بقیه کارت ها رو چک کن که تو جاشون محکم باشن.
3. کابل پاور که به مادربورد وصل هست رو چک کن که کامل تو جای خودش باشه.
معمولا پاور و رم مشکل دار سیستمو ریست میکنن.
دمای بالای cpu سیستمو خاموش میکنه.
درودنقل قول:
این نویز از کارت صدای آنبورد هست. ویندوز آپدیت شده و آخرین ورژن کارت صدا رو نصب کن مشکل شاید حل بشه.
در ضمن از خروجی جلوی کیس صدا رونگیر. از خروجی پشت مادربورد بگیر.
سلام و ممنون از aqronis عزيز نظرشون كاملا تاييد ميشه فكر كنم با اين راه حل درست بشهنقل قول:
درود.
خاموش شدن سیستم در هنگام کار سنگین یا بازی بیشتر به دلیل cpu هست که اکثرا هم به دلیل دمای بالای cpu هست. ضمن اینکه سیستم شما پیغام overclock fail هم میده که یعنی اورکلاک کردی و بیش از حده.
تو بایوس مادربورد گزینه load fail setup... رو بزن تا تنظیمای اورکلاک رو به حال اول برگردونه.
اينم راسيتش مشكل يه خرده عجيبه ولي احتمال داره با اين راه حل بشه ...نقل قول:
درود
این نویز از کارت صدای آنبورد هست. ویندوز آپدیت شده و آخرین ورژن کارت صدا رو نصب کن مشکل شاید حل بشه.
در ضمن از خروجی جلوی کیس صدا رونگیر. از خروجی پشت مادربورد بگیر.
ممنونم.. بله آنبورد هست.. من یه بار دیگه نصبش کردم، البته کاملا تصادفی و وقتی نمی دونم سر چه موضوعی صدا رو از دست دادم که با ریست و ری استارت و کنترل همه جا.. راه نیفتاد و مجبور شدم دوباره نصب کنم. اما با آپدیت مشکل دارم و نمی تونم آپدیتی براش پیدا کنم! ضمن اینکه از بین این ها آپدیت کدوم رو باید پیدا کنم؟؟نقل قول:
اینم یه فایل صوتی 10 ثانیه ای که توش این صدائی که رو میگم با نویزهائی اضافی همراه با تاثیر حرکت دادن اسکرول موس می شنوید :
اینم درایور (درایورها؟) ی صدا :کد:http://www.4shared.com/file/166475993/3f5437a6/V002.html
سلام
بیشتر وقتا کامپیوترم بی جهت هنگ میکنه و یک صفحه آبی رنگی میاد که داخلش در 3 سطر نوشته:
Hardware Malfunction
Call your hardware vendor for support
The system has halted
تو ویندوز ایکس پی و سون هم این ایراد مداوما وجود داره!
از دوستان کسی هست که بتونه راهنمایی کنه؟
متشکرم
سلام دوست عزيز احتمال ميدم رم يا هارد (خصوصا رم) دستگاهتون دچار مشكل شده باشهنقل قول:
سلام
بیشتر وقتا کامپیوترم بی جهت هنگ میکنه و یک صفحه آبی رنگی میاد که داخلش در 3 سطر نوشته:
Hardware Malfunction
Call your hardware vendor for support
The system has halted
تو ویندوز ایکس پی و سون هم این ایراد مداوما وجود داره!
از دوستان کسی هست که بتونه راهنمایی کنه؟
متشکرم
سلام
نمیدونم جائی که میپرسم درسته یا نه اما ممنون میشم کمکم کنین
من کارت گرافیک ati 4670 دارم با مادربرد gigabyte 770t-ud3p میخوام بدونم این crosefire چیه و ایا مادربرد من با کارتم ساپورتش میکنه؟
و اینکه من bioseکارت گرافیکم رو دانلود کردم که اپدیت کنم اما فایلش اجرائی نیست و نمیدونم باید کجا بریزمش؟ممنون میشم کمکم کنین
من بایوسم گیگابایتgigabyte 770t-ud3است فلش که بهش وصل می کنم اطلاعات رو راحت از روی فلش کپی می کنه ولی اگر بخوام رو فلش از کامپوتر چیزی بریزم با سرعت پایین شروع به ریختن می کنه و وسطش هم گیر می کنه بعد یه پیغام میده و ریختن کنسل می کنه و برای شناخت دوباره فلش حتما فلش رو باید از کیس خارج ودوباره به کیس بزنم.البته این بگم با فرمت کردن عیب یابی فلش هم کار درست نمیشه فقط باید کله درالیو ویندوز فرمت و ویندوز رو دوباره بریزم تا درست بشه سری اول که ای کس پی داشتم اینکارو کردم درست شد ولی حالا که ویندوز 7 دارم واقعا برام سخته که بخوام دوباره ویندوز بریزم از اساتید کسی چیزی به نظرش میاد که این مشکل از کجاست و چگونه میشه بدون تعویض ویندوز اون بر طرف کرد. ضمنا فلشم کینگستون است
ضمنا من فلش روی کامپیوتر دیگه گذاشتم ردیف کار کرده.
روی همین کامپیوتر هم فلش دیگه به غیر از کینگستون گذاشتم راحت کار کرده.
مشکل چیه؟
شما با يكي ديگه از پورت هاي usb ات امتحان كن ببين چي ميشهنقل قول:
من بایوسم گیگابایتgigabyte 770t-ud3است فلش که بهش وصل می کنم اطلاعات رو راحت از روی فلش کپی می کنه ولی اگر بخوام رو فلش از کامپوتر چیزی بریزم با سرعت پایین شروع به ریختن می کنه و وسطش هم گیر می کنه بعد یه پیغام میده و ریختن کنسل می کنه و برای شناخت دوباره فلش حتما فلش رو باید از کیس خارج ودوباره به کیس بزنم.البته این بگم با فرمت کردن عیب یابی فلش هم کار درست نمیشه فقط باید کله درالیو ویندوز فرمت و ویندوز رو دوباره بریزم تا درست بشه سری اول که ای کس پی داشتم اینکارو کردم درست شد ولی حالا که ویندوز 7 دارم واقعا برام سخته که بخوام دوباره ویندوز بریزم از اساتید کسی چیزی به نظرش میاد که این مشکل از کجاست و چگونه میشه بدون تعویض ویندوز اون بر طرف کرد. ضمنا فلشم کینگستون است
ضمنا من فلش روی کامپیوتر دیگه گذاشتم ردیف کار کرده.
روی همین کامپیوتر هم فلش دیگه به غیر از کینگستون گذاشتم راحت کار کرده.
مشکل چیه؟
و بعدش توي Safe mode هم يه تست بزن ببين كار مي كنه؟
کسی در مورد ----- استارست SR-B1 اطلاعاتی داره؟
سلام دوستان کامپیوتر را ارتقا دادم ولی موقع بازی هنگ میکنه فقط باید ریست کنم سی پی یو AMD Phenom(tm) II X4 945 Processoramd ومادربرد گیگا Grafic ;geeforce9500 1g ;Ram4g; mb; Gigabyte Technology Co., Ltd.GA-MA770-UD3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیل خاموش شدن یک لپ تاپ چی میتونه باشه؟ پس از یک ساعت یا 45 دقیقه خاموش میشه. و باز تکرار میشه. میخوام بدونم مشکل ممکنه سخت افزاری باشه یا نرم افزاری. ویندوزش هم تازه عوض شده.وقتی روشنش می کنیم قبل از لود شدن یک ضفحهی آبی باز میشه.....دیگه نمیدونم چه اطلاعات دیگهای لازمه. ممنون میشم کمکم کنید.
سلامنقل قول:
سلام دوستان کامپیوتر را ارتقا دادم ولی موقع بازی هنگ میکنه فقط باید ریست کنم سی پی یو AMD Phenom(tm) II X4 945 Processoramd ومادربرد گیگا Grafic ;geeforce9500 1g ;Ram4g; mb; Gigabyte Technology Co., Ltd.GA-MA770-UD3
احتمالا چون تازه عوض کردید ممکنه رمتون خراب باشه
رمتون چه برندیه؟
سلام
اين كارت كپچر واقا منو كلافه كرده
يعني اينكه صدارو ضبط نميكنه
من يه فيش از قسمت out كارت به قسمت آبي مادر بورد ميزنم ولي كار نميكنه
اينم قسمت تنظيماتش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمک این سیتمم من گیر میکنه تا ریستش نکنی اونم 10در یک شاید درست بشه نمیدونم چی باید بکنم
کمکم کنید سیستمم یه دفه گیر میکنه تا ریست نشه درست نمیشه اون درست شدنه هم 10در یکه خواهش میکنم من سیستممو تازه جمع کردم خودتون میدونیین که این هن کردن چه آدمو ازیت میکنه تورو خدا کمکم کنید
model:
asuz psvd2-mx se
ram 1 البته یکونیم بو یکی گفت 512نیم سوز شده منم درآوردمش
graf 512dr2 geforce 8400
تورو خدا کمکم کنید
توزیح لبشتر : من pro10روش نصب میکنم کامل نصب نیشه تو شم میره حتی فیلمشم نشون میده ولی وقتی میخاد بره تو زمین یا توبازی یه دفه گیر میکنه تا ریستش نکنی نمیشه بعد وقتی که ریستش مینی ویندوزمم هنگ مکنه هی باید ریست کنی تا شاید 10 در یک یه راهی داد نتونیی باهاش کار کنی تورو خدا هر کاری که میدوننین که کمکم میکنه بگین تورو خدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم پست الکترونیکیم تورو خدا کمک کنین انقدر گیر نکنه نمیدونینکه تا الان چن دفه برد مش تامییر که نگو
سلام
من سامان هستم
میدونم این سوالو خیلی جواب دادین ولی ازتون خواهش میکنم منو جداگونه و خیلی ساده رها نمایی کنیید
مشکل سیسستم من اینه که : pro09روش نصب میکنم کاملم نصب میشه حتس اجراشم میکنه (فیلم اولشم نشون میده9 ولی یه دفه کلا سیسستمم گیر مسکنه و باید ریستش کنم حتی بعد از ریست کردنشم وقتی میخاد بیاد تو سیسستم گیر میکنه هی باید ریست کنم تا دیگه گیر نکنه بعد بیاد تو ویندوز . النم ویندوزم مشکل نداره تا وقتیکه اون بازیو اجرا میکنم از دوباره بر میگرده به حالت اولش
تورو خدا ازتون خاهش میکنم منو راهنمایی کنید نمیدونی این سیسستمو من چند بار بردم بدم درستش کنن ولی نشده خیلی تشکر میکنم ممنون راستی مشخصات سیسستمم :motherboard:asuz(model:psvd2-mx se) 1
ram 1.5gig
graf 512 giforce8400
ولی آخرینجایی که بردم گفت رم 512 نیم سوز شده الان همون 1گیگ روشه
بازم تشکر میکنم ازتون ببخشید سرتونو درد آوردم.
سلام دوستان
یه مشکلی برای سیستم خواهرزادم پیش اومده. وقتی کامپیوتر رو خاموش می کنه بعد از اینکه خاموش شد خود به خود بعد از 2 .3 ثانیه دوباره روشن می شه؟؟؟؟
مشکل از کجا می تونه باشه؟؟
هم سخت افزارینقل قول:
و هم نرم افزاری میتونه باشه
تو صفحه ابی چی نشوته ؟
هر چی هست مربوط به همون فیشهنقل قول:
دقت کن اون فیش را درست نصب کنی
باید به line in کیس وصل کنی
در کارت تیوی هم خروجی صوتی باید انتخاب بشه (منظور همون فیش)
ممکنه این فیش را با ریموت مادون اشتباهی بگیری ...
شما یه تاپیک هم جای دیگه زیده بودیننقل قول:
یادم نیست کجا
به جایی نرسیدین هنوز ؟
سلام يه مشكلي براي dvd rw پيش اومده!! وقتي cd يا dvd ميزارم توش، اول لود ميكنه وقتي ميخواد اجرا كنه يا اتورانو بياره، هنگ ميكنه و صفحه ابي مياد و اين پيغام و ميده!!
موقع رايت cd هم همينه! ولي dvd رايت ميكنه! البته بعضي وقتها هم مشكل نداره! البته همون cd يا dvd توي اون درايورم راحت اجرا ميشه!
و اينم بگم كه بردم جاي ديگه چنين مشكلي نداشت!
ولي وقتي اينتوري ميشه حتما بايد از پشت كيس خاموش كنم دوباره روشن كنم تا بتونم درش و باز كنم!!
لطفا راهنماييم كنيد!
درودنقل قول:
با توجه به اینکه رو اون یه درایو سالمه پس اول کابل اون یکی رو به این dvd-rw بزن. ببین فرقی میکنه یا نه.
ممکنه مشکل از ویندوز هم باشه. برای اینکه مطمئن بشی ایراد از دستگاهه دی وی دی هست یا نه دستگاه رو روی یه سیستم دیگه نصب کن و چک کن.
اگه سالم بود، ویندوز رو عوض کن.
اگه ایراد همچنان باقی باشه مشکل به نظرم از چیپ IDE یا SATA مادربورده، ممکنه با دستگاه شما سازگار نباشه.
با سلام خدمت دوستان
بخاطر کارم باید سیستم همیشه روشن باشه میخاستم بدونم برای چه قسمتهایی لازمه فن بزارم برای هارد لازمه یا نه اگه اره اون قسمتی که برد نیست اونجا هم بزارم برای گرافیک چی بجز مال خودش لازم داره (گرافیک 4830) مادربرد و رم ها احتیاج به فن دارند یا نه
درودنقل قول:
برای هارد
اگه دانلود آفلاینه حتما اینکار رو بکن.
هارد فقط یه قسمتش فن میخوره و اونم طرف بوردش هست تا چیپش نسوزه. پیچ هم داره و باید فن مخصوص هارد بگیری.
بقیه نیازی ندارن.
اگه کار سنگین مثل پردازش تصویر یا رندر گرافیکی و یا تصویری داره یا اورکلاک کردی اونوقت هیچ کدوم از فنهایی که رو سیستم داری مفت نمیارزن!
در این صورت برای بهترین کارایی و کمترین دما باید فن سی پی یو و رم و هارد . کیس رو حتما در نظر بگیری. برای cpu فن خوب بگیر و برای رم هم اگه رمت فن میخوره بگیر. اگه نمیخوره با اضافه کردن فنهای کافی به کیست گردش هوا رو تو کیس تقویت کن تا اونا هم آسیبی نبینن.
ممنون از جوابتنقل قول:
اره کارم دانلود برای گرافیک چی لازمه بجز مال خودش یکی دیگه پشتش بزارم
درودنقل قول:
برای گرافیک نیاز نیست اگه خودش داره. چیپها و رمهایی که تو گرافیکن معمولا دماهای بسیار بالا رو میتونن تحمل کنن. تکرار میکنم معمولا.
اگه دانلوده فقط هارد رو فن بزار و فن کیس هم داشته باشی. حداقل 2تا فن. یکی هوا رو بده داخل و یکی بده بیرون.
در ضمن برای دانلود آفلاین توصیم اینه که هر 3-4 روز درایو رو دیفراگ کنین. چون بعد از یه مدت اگه اینکار رو نکنی سیلندرهای هارد ضعیف میشن و هارد مشکل پیدا میکنه.
سلام به همه
عزیزان این مشخصات سیستم منه:
cpu:intel p4 524
m.b: giga 8l945pl-g
ram: ddr2 1gig
vga: geforce 7300 gs
سیستمم خیلی کند داره کار میکنه..
ویروس هم ندارم..
چی کار کنم به نظر شما؟
سلام
نمي دونم امروز چه بلايي سر موسم اومده همش قطع ميشه و من بايد كابلشو از كامپيوتر مدام در بيارم و دوباره وصلش كنم تا درست بشه حالا من بايد چه كار كنم؟
با تشكر
چرا هيچ كس جواب نميده يعني هيچ كس نيست كه مسئله ي به اين سادگيو بدونه؟
سلام
يه مدتي ميشه كه يه كيبورد جنيوس خريداري كردم
آقا چشتون روز بد نبينه :41: انقدر اذيتم ميكنه كه پدرمو دراورده:37:
وقتي ميخام از دكمه هايي كه با shift استفاده ميشن كار كنم بجاي شيفت سمت راست 1 تايپ ميكنه و به جاي شيفت سمت چپ 4 تايپ مي كنه
مثلن همين مطلب رو تا بنويسم جونم دراومد هي بغل كلاهك آ يه چهار تايپ ميشه اينجوري1: 4آ
يا مثلن زبان كيبورد رو كه ميخام عوض كنم نه كه شيفت و 4آلت رو ميگيرم باز اينجوري ميشه1: 444shift44 مثلن
موقعي كه ميرم تو مسنجر ميخام 4آي ديمو بنويسم اينجوري ميشه1: 4@ :wac: 4آخه اينم شد زندگي :9:
يه جوونمرد بياد و اين مشكل مارو حل كنه :42: به خدا شب و روز عيديم خراب ميشه. دستتون درد نكنه
چه تاپيك فعاليه :19:
واقعن خيلي آپ ديت بابا :9:
درودنقل قول:
سیستم قدیمیه.
چه ویندوزی داره؟ بهترین ویندوز براش xp هست.
آنتی ویروس سنگین هم روش نصب نکن. از ورژنهای قدیمی تر استفاده کن.
هارد رو دیفراگ کن.
ممکنه انتظارت از سیستم بالا باشه وقتی سیستم دوستان رو میبینی.
درودنقل قول:
احتمال زیاد کابل موس خرابه!
صبور باش عزیز. یه روز هم نتونستیا!نقل قول:
درودنقل قول:
عزیز دل، ببر گارانتی. مشکل سخت افزاری داره و درست هم نمیشه کرد.
اگه گارانتی نداره خودت بازش کن و توشو تمیز کن و چک کن که جاییش زائده اضافی نداشته باشه. بعدم درست ببندش.
سلام
وقتی کامپیوتر میخواد بیاد بالا میزنه
CMOS SET WRONG
CMOS SET DATE AND TIME
F2 LOAD DEFULT
هروقت هم تنظیم میکنم ساعت وقتی دوباره سیستم روشن میکنم میام سراغش دوباره بهم خورده رفته به این حالت دلیلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
چجوری باید رفعش کنم؟؟؟
به نظر من مشکل از قسمت CPU هست. شما یه بار CPU سیستم رو دربیارید و ببینید که پینها اون صحیح و سالم هستند یا نه؟ بعد از اون با دقت بیشتر CPU رو سر جاش قرار بدید.نقل قول:
من هم چنین مشکلی داشتم ولی سیستم من از نوع 478 قدیمی هست. اتصال بین CPU و سوکت به خوبی برقرار نمیشد و همین علت باعث کندی سیستم من بود.
سلام
من یک DVD Writer سونی دارم . یعنی خیلی وقته دارم .نمیدونم عمرش رو کرده یا نه .
الان 2 ، 3 روز هست که هر CD توش میذارم تا میاد لود بشه کامپیوتر هنگ میکنه و ریستارت میشه !!!
هر نوع CD هم امتحان کردم ! اورجینال ، غیر اوجینال ، فیلم ، آهنگ ، برنامه و ..... !
عجیب نیست ؟! مشکل از چی میتونه باشه ؟! چه کنم ؟!