سلامنقل قول:
شما اعدادي كه ميخواي نمودارش رو رسم كني انتخاب كن و از منوي insert گزينه chart رو انتخاب كن و از انواع نمودار استفاده كن
Printable View
سلامنقل قول:
شما اعدادي كه ميخواي نمودارش رو رسم كني انتخاب كن و از منوي insert گزينه chart رو انتخاب كن و از انواع نمودار استفاده كن
دوست عزيز سوالاتت بسيار نامفهوم هستنقل قول:
تكرار دقيق همراه با مثال
ايني كه نمايش نده هم مشخص كن دقيق چي باشه
فرض كن يه رديف داريم كه 5 تا خونه داره
(a1 تا a5)
حالا تو خونه a2 و a4 و a5 يه فرمول نوشتم كه با توجه به خونه a1,a3 كار ميكنه.
يعني اگه توي خونه ي a1 يه عدد رو وارد كني بعدش تو خونه ي a3 هم يه عدد وارد ميكني a2,a4,a5 با توجه به فرمول جواب ميدن. اما اگه توي خونه 1 و 3 چيزي نمي نويسي اون فرمول عمل ميكنه. و يه اخطار ميده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا من ميخوام اين اخطار داده نشه؟
ديگه باور كن از اين واضحح تر نميتونم توضيح بدم :41:
فرمولي كه استفاده مي كني را بذار تا بشه جواب دادنقل قول:
تا مساله كامل مطرح نشه جواب درست نميشه داد
حتي اگه بار دهم باشه !!
دوستان من یه لیست اسامی افراد به صورت ستونی در ستون A دارم که توی این لیست یه سری اشکالات هست مثلا در بعضی از سلول های این ستون به جای اسم افراد, کد کاربریشون نوشته شده در واقع کد کاربری باید در ستون رو برویی یعنی ستون B باشه . خلاصه اینجوریه که اسامی بعضی افراد با کد کاربریشون جابجا شده . تعداد هم خیلی زیاد هستش و نمیشه دستی درستش کرد یه مثال میارم:
ستون A اسامی
احمد
علی
بهرام
شهرام
1142
محسن
5466
ستون B کد کاربری
2412
5435
7536
5877
کامران
2535
جواد
می بینید که سلول های پنجم و هفتم هر ستون اسماشون با کد کاربریشون جابجا شده . فرمولی هست که بشه به صورت اتوماتیک اینا درست بشن.
من خودم خواستم با تابع IF بنویسم که یه جاش گیر کردم > من با IF خواستم اینحوری بنویسم که {اگر در ستون A عدد باشد آن را با سلول روبرویی در ستون B جایگزین کن و همین طور اگر در ستون B حروف باشد آن را با عدد روبرویی ستون A جایگزین کن}
**
من اینجاش گیر کردم که چطوری به اکسل بفهمونم اعداد چی هستن و حروف چی هستن
تابع تشخيص عدد بودن يه نبودن خونه ISNUMBER هستنقل قول:
سلام
من دارم یک بانک اطلاعات از لغات خارجی مینویسم در وورک بوکهای مختلف .میخواهم بدانم میشود کاری کرد که قابلیت پر کردن خودکار در تمام وورک بوکها فعال شود نه فقط در یک ستون از یک وورک بوک تا کلمات جدیدی که مینویسم تکراری نشود فرمولی نرم افزاری یا ادد این هر راهی که هست ممنون میشوم بگویید
من بعيد ميدونم بشه همچين كاري كردنقل قول:
ولي قابل بررسي هست
با نرم افزار دیگری میشود این کار را کرد من یک ادد این دانلود کردم که تکراری ها پیدا میکند البته در دو ستون ولی پولی است نمیشود لغات را در اسپل چک ان کپی کردنقل قول:
سلام عزيزان
همانطور كه در شكل زير مي بينيد ما در ستون سبز يك سري داده به صورت عددي داريم. در ستون رنگ كرمي هم يك سري ديگه داده عددي از بالا به پايين داريم.
حال اگر ممكنه فرمولي بنويسيد كه ستون سبز و ستون كرمي با هم چك شوند داده هاي تكراي را در ستون آبي و غير تكراري را در ستون بنفش بنويسد.
با تشكر
با سلام من نرم افزار advance office password recovery كرك شده را ميخواهم . با تشكر
من فكر ميكنم اين كارو بشه با VBA در اكسل انجام دادنقل قول:
و نه با فرمول نويسي
سلام دوست عزيزنقل قول:
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
هرچند جاي دادن اين پست اينجا نبود ولي شما ميتونيد اونو از لينك زير دانلود كنيد
براي درخواستهاي مشابه به اينجا مراجعه كنيدکد:http://www.passwordrecoverytools.com/store/aofpr_280_setup.exe
با سلام خدمت دوستان عزیز
من با اکسل آشنایی زیادی ندارم . میشه کمکم کنید که بتونم یه دفتر حساب کتاب داشته باشم که بتونم دریافتی و پرداختی هامو بنویسم و در فیلد مقابل محاسبه جمع و تفریقش را انجام بده . مثل یه دفتر روزنامه که میشه هم دریافتی و هم پرداختی رو نوشت و در ستون مقابا هم نتیجه باشه و اگر ممکنه در زیر هر ستون هم جمع دریافت و پرداخت و جمع کل باشه . ممنون میشم اگر راهنمایم کنید.
سلام به همه اساتید
توی اکسل چطوری نمودار y مون که سمت راست قرارداره رو به سمت چپ باید انتقال بدیم؟
البته در 2007 منظورمه
سلامنقل قول:
پس از تبريك ورودتون به انجمن بايد بگم كه درخواست پروژه ممنوع هست
بايد يه كم با اكسل كار كني تا اين موارد ساده رو براحتي بتوني باهاش انجام بدي
سلام دوست عزیزنقل قول:
ممکنه راهنماییم کنید از کجا باید شروع کنم . یا اگر امکانش باشه فقط فرمولش رو بگین من دلنبالش کنم
شما يه كتاب اموزش اكسل بخر و و مطالب ابتدايي رو باهاش شروع كننقل قول:
اون موقع بعد سوالاتت رو مطرح كن
چون جمع و تفريق خانه و يا استفاده از توابعي مثل sum و ... جزء مطالب اوليه در اكسل هست
با سلام و خسته نباشيد خدمت جميع دوستان گرامي
چطور مي شود در excel 2003 ، يک دستور براي کنترل داده هاي ورودي ايجاد کرد (داده هاي متني و عددي)
چطور مي توان کنترل کرد که اطلاعات يک سلول با سلول بالايي و پاييني و راستي و چپي اش برابر نباشد و اگر برابر بود به ما پيغام دهد.
با تشکر فراوان :11:
سلام دوست عزيزنقل قول:
اين كار با استفاده از conditional formatting از منوي format قابل انجامه
بررسي كن و باهاش كار كن و اگه مشكلي داشتي بپرس
سلام من می خواهم در یک ستون که چند تا عدد هستش جمع کنم با این شرط که (جمع کن اعدادی را که بین 1000و 2000هستند)لطفا دستور ان را ذکر فرمایید ازsumif می شود استفاده کرد
براي اينكه چند تا شرط بذاريد نميتونيد از sumif استفاده كنيدنقل قول:
چون اين تابع فقط يه شرط رو قبول ميكنه
ولي در 2007 ميشه از sumifs استفاده كرد كه در 2003 نيست
سلام
نمی شه بگیم بین این اعداد بزرگترین رو بگو؟
اگه می شه فرمولش رو عنایت می کنید
یه سوال دیگه هم داشتم:
با if نمی شه دوتا شرط رو بررسی کرد؟
ممنون
سلامنقل قول:
جواب سوال اول بسيار ساده اس
شما ميتونيد از تابع max استفاده كنيد
در مورد دوم هم ميشه براحتي از IF تودرتو استفاده كرد كه اونم بر حسب مورد فرق ميكنه
سلام از این که به من جواب دادید تشکر ولی چطور من می خوام در یک ستون به طور همزمان هر چه عدد بین 1000تا 2000 است را جمع کنه اگر با sumifs می شه که یک مثال برام بزنید اگه نمی شه راهنمایی کنید خیلی واجب است تا دوشنبه بیشتر وقت ندارم
سلامنقل قول:
همونطور كه اشاره كردم تابع sumifs فقط در 2007 وجود داره
فرض كن ميخواي اعداد بين 1000 تا 2000 a1 تا a5 رو محاسبه كني
فرمول زير اين كارو ميكنه
کد:=SUMIFS(A1:A5,A1:A5,">1000",A1:A5,"<2000")
می شه بیشتر توضیح بدید؟!!نقل قول:
سلام
جواب سوال اول بسيار ساده اس
شما ميتونيد از تابع max استفاده كنيد
در مورد دوم هم ميشه براحتي از IF تودرتو استفاده كرد كه اونم بر حسب مورد فرق ميكنه
مثلا می شه این رو برام بنویسد :که اگه شرط a برقرار بود بنویس آ اگه شرط b برقرار بود بنویس ب اگه شرط c برقرار بود بنویس س
خیلی ممنون
خدمت شمانقل قول:
کد:=if(شرط a;"آ";if(شرط b;"ب";if(شرط c;"س";"")))
چطوری میشه یه فایل PDF که به صورت جدول با داده های فارسی است رو به فایل Excel یا Word تبدیل کرد؟
من با Adobe Acrobat 6.0 ME Professional فایل PDF رو DOC تبدیل میکنم اما فونتهای فارسی رو نمیتونه درست تشخیص بده و فقط اعداد رو درست تشخیص میده
اكثر نرم افزارهاي تبديل به ورد همين جوري هستننقل قول:
به نظر من كاريش نميشه كرد
من یه سوال دیگه هم داشتم !!
چرا من وقتی چند تا ستون رو توی شرطم با > مقایسه می کنم و می گم اگه درست بود بنویسه فلان اگه غلط بود فلان بعد همه رو درست می گیره در حالیکه درست نیست؟
برای دو تا جوا ب می ده ولی نمی دونم چرا وقتی 3 تا می شه غلط می شه!!
اه !!
آقا من مردم نتونستم این کارو بکنم!!!!! :دی !!
چندتا ستونه !! هر کدوم یه اسمی داره!! می خوام تو ستون جلوی هر کدوم از سطرا اسم بزرگترین داده رو بنویسه (نه خود عددو)
چی کار کنم !!
ممنون
دوست عزيز بايد دقت كني كه در هر شرط فقط يه شرط رو براي بررسي ميتوني قرار بدي و اگه چند تا شرط رو ميخواي بايد از and يا or استفاده كنينقل قول:
اون شرطي كه مي نويسي و خطا ميده رو بذار تا ببينم
اگه ميخواي اسم اون رو برگردونه بايد روشهاي تركيبي ديگه اي رو هم استفاده كنينقل قول:
يكيش استفاده vlookup
تو excel میشه لینک اولی رو داد تا برنامه لینک دومی رو بده؟
من خودم دستی و با استفاده از ctrl+h این کار رو میکنم میشه تمام این کارها رو Excel خودش انجام بده؟
منظورت از تمامي اين كارها يعني چي ؟نقل قول:
replace كاري هست كه تو بايد تعيين كني كه چي بايد به چي تبديل بشه
نميشه اتوماتيك تشخيص بده كه
سوال رو واضح تر بگو
من میخوام لینک اولی رو در ستون یک وارد کنم بعد Execl بیاد اتوماتیک youtube رو به youtubemp4 تغییر بده بعد بیاد watch?v= رو به video/ تغییر بده بعد یه .mp4 هم به آخر لینک اضافه کنه و نتیجه نهایی که میشه همون لینک دومی, رو در ستون دو نمایش بده.
سلامنقل قول:
اينم فرمول خدمت شما
به بهکد:=CONCATENATE(MID(A1,1,18),"mp4.com/video/",MID(A1,32,11),".mp4")
ممنو
روش جالبي براي مستقيم كردن لينكهاي ي-و-ت-ي-و-ب هست
خیلی ممنون بایت فرمول
البته فرمول یه ایراد کوچیک داشت اونم اینه که باید تمام , رو به ; تغییر بدی.
یعنی درستش اینه:
راستی بعد از اینکه لینکها رو با این روش در excel به لینک مستقیم تبدیل کردی باید اون لیست رو با فرمت TXT ذخیره کنی و بعد از اون بری تو IDM و از منوی tasks گزینه Import from text file رو بزنی تا تمام اون لینک ها رو یکجا وارد IDM کنی تا نیازی به دونه دونه وارد کردنش نباشه. این کار موقعی به درد میخوره که بخوای چندین لینک یوتیوب رو با هم دانلود کنیکد:=CONCATENATE(MID(A1;1;18);"mp4.com/video/";MID(A1;32;11);".mp4")
البته بايد بگم در مورد مطلب كه اشاره كردي بستگي به تنظيمات ويندوز داره عزيز مننقل قول:
پس فرمول ايراد نداره
اگه شما توي ويندوز در cotrol panel و regional and language option و در customize گزينه list seperator رو روي " , " رو روي " ; " يا برعكس تنظيم كني در فرمول نويسي اكسل تاثير ميذاره
موفق باشي
پس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم ويرايش كن