به نظره من اينكارو نكن!!!الان خواهر زادم اسليم داره اما تو خيلي بازيها به مشكل برخورده!!!س=شايدم ديسكاش اشكال داشته اما به هر حال همون فتو داشته باشي بهتره---اين نظره منه
Printable View
به نظره من اينكارو نكن!!!الان خواهر زادم اسليم داره اما تو خيلي بازيها به مشكل برخورده!!!س=شايدم ديسكاش اشكال داشته اما به هر حال همون فتو داشته باشي بهتره---اين نظره منه
چرا میخوای فت رو عوض کنی ؟نقل قول:
چون الان 7 سال هست که دارمش همینجوری گفتم برم یه اسلیم هم بخرم البته اینو به احتمال زیاد نگهش میدارم چون هنوز هم مثل ساعت کار میکنه!!:31:نقل قول:
من فكر كردم ايراد پيدا كرده كه عوض ميكني---و الا كاره عاقلانه اي نيست!!!
ميدوني ps2 اسليم ديگه الان اسليمه قديم نيست!!!درسته ظاهرش همونه اما هر چي ميگذره قطعاتش رو مختصرتر و كمتر ميكنن تا ارزونتر در بياد و بيشترشم چيني---اما قبلا درسته كه چيني بود اما قطعاته مهمش ژاپن بود---البته بعضي جاها هنوز اسليمه خوب دارن كه قيمتش 140 تومن ايناست
توي ps3 قضيه كمي فرق داره اسليمها هنوز استاندارده كافي دارن و عالين و فرقي با فت ندارن اما احتمالا تا چند سال بعد قضيه ps2 واسش پيش مياد---
كسي باور نداره داخل انواع ps2 هارو نگاه كنه متوجه ميشه!!!
الان قیمت ps2 slim چنده ؟ فقط رنگ مشکیش هست یا رنگهای دیگه هم داره؟
دوستان سلام. امروز بعد از حدود 3 ماه ps2 رو از جعبه در آوردم و وصلش کردم.اولین بازی رو داخلش گذاشتم و بازی کردم. بعد که dvd رو در اوردم دیدم نزدیک لبه dvd یه خط دایره ای هست یعنی دور تا دور dvd رو یه خط دایره ای انداخته.دیسک رو عوض کردم یکی دیگه گذاشتم یه مدت با اون بازی کردم .بعد دیدم اونم همینطوری شده.دوباره دیسک رو عوض کردم یه دیسک دیگه گذاشتم و حدود 3-4 دقیقه بازی کردم (برای امتحان) ایندفعه خط ننداخت.اینطور که معلومه یه مدت (مثلا" شاید 20-30 دقیقه) باهاش بازی کنی خط میندازه.تو این 3-4 سالی که دستگاه رو داشتم مرگ نداشت.برای اولین بار بود که این اتفاق افتاد.مدل دستگاه هم slim 77004 هست که پدرم از مکه برام آورده بود.ضمنا" موقع بازی هم هیچ صدایی که نشون بده دیسک به چیزی میسابه مشخص نیست.خواهشن راهنماییم کنین که باید چیکار کنم؟
سلام لطفا یه راهنمایی کنید ما رو ثواب داره به خدا :دی
میخوام برم یه پی اس 2 بگیرم ... چی بگیرم ؟ ضمنا آیا اینا به مستقیم مانیتور هم نصب میشه ؟ یا به pc ؟ چه جوریاست ؟
به پی سی یا مانیتور وصل نمیشه
خرید پی اس تو نو در حال حاضر به دلیل خارج از رده بودن اشتباه محضه
پی اس پی یا 360 بخرید و پولتون رو دور نریزید.
میخوام فقط روش بیشتر یه مورتال کامبت و یا یه فوتبالی بازی ککنیم :2:نقل قول:
منم می خوام یه ps2 بخرمنقل قول:
حرف شما رو قبول دارم ولی خوب الان یه ps2با مخلفاتش ماکزیمم 150 در بیاد
حالا این کجا ps3 که 700 هزار میشه کجا ؟:41::41:
بهتریت قیمتی که تو شیراز پیدا کردم 138 تومن بود ...نقل قول:
یه مدل فول پک هم بود که بادسته اضاف و یه چند تا چیز دیگه میگفت 185 ... نمیصرفه کلا اینقدر ... یه مورد پیدا کردم در حد نو ... 80 تومن از همین سری جدیدا .... 9000 ... شاید اونو بخرم
سلام و خسته نباشید به دوستان / دستگاه من رو DVD بازیهام خط مینداخت بردم پشت شهرداری گفتن 10 تومان خرجشه منم دادم ، دو روز کار کرد الان دیگه هیچ بازی رو لود نمیکنه
خواهش می کنم کمک کنید ممنون
مگه همونجا جلوتون تست نکرد ؟نقل قول:
سلام من ps2 رو بردم modchip زدن روش حالا بازی های کپی رو اجرا میکنه ولی دکمه های دسته بازی هیچ کدوم عمل نمیکنن و فقط با بازی های اورژینال عمل می کنن. ممنون میشم راهنمایی کنید
چرا تست کرد آوردم کار می کرد ، البته 2روز حدودا 8 ساعت کرد / داشتم gta بازی می کردم که دیدم دیگه لود نمیکنه ، بعد از اون دیگه هیچ بازی رو لود نمی کنه ( بازی رو اجرا میکنه ولی Load نمیشه )
خوب لنز رو درست تنظیم نکرده و بعد از یک مدتی ریگلاژش ریخته به هم .نقل قول:
---------- Post added at 04:55 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------
توی ایران این کار رو کردید ؟ :18: چون داخل ایران از اول مودچیپ روش نصب هست !نقل قول:
اگر خارج از ایران انجام دادید ، نوع مدچیپ رو توی گوگل سرچ کنید و راهنماش رو بخونید - معمولا یک سری تنظیمات خاصی دارند مدچیپ ها .
آقا من یه ps2 از اینایی دارم که آداپتورش جداست یعنی از این قدیمیا!
یه چند تا سوال داشتم!
اولی اینکه این پورتهای یو اس بی به چه دردی میخورن وقتی که فلش transcend من و نمیشناسه؟
میشه روشون فایلهای صوتی یا تصویری ریخت و اجراشون کرد؟
یکی دیگه هم راجع به دی وی دیه اینکه میشه دی وی دی (بغیر از بازی) رو روش اجرا کرد یا نه؟
بعد اینکه واسه ی ps2 هم مثل ps1 سی دی گیم شارک داریم؟
مرسی از راهنماییتون.
1. واسه وصل کردن EyetOY و کیبورد مخصوصش هست + وسایل مخصوصشنقل قول:
2.نه ولی میتونی aUdio CD درست کنی و حداکثر 20 تا آهنگ بریزی توش
3.DVD Video و Audio CD
4. بله داره
خواهش
البته با نرم افزار code breaker می تونید فایلهای سیوتون رو منتقل کنید به فلش ، یا فایلهای سیو رو از اینترنت بگیرید و با فلش منتقل کنید به مموری
برای پخش mp3 و divx هم یه نرم افزار داره به اسم ps2 reality یا یه همچین چیزی که باهاش این نوع فایلها رو هم میشه پخش کرد.
این EyetOY چی هست اصلا؟نقل قول:
یعنی Audio Cd و dvd رو بدون هیچ برنامه و ترفندی میخونه؟
---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------
این code breaker رو چی کارش باید بکنیم بریزیم رو فلش بعد اجراش کنیم، خوب وقتی که اصلا فلش رو نمیشناسه که فایل توش رو پیدا نمیکنه دیگه مگه نه؟نقل قول:
این ps2 reality رو باید بریزم رو فلش اونوقت دیگه نه؟
فلش به خودی خود شناخته نمیشه
نرم افزارها رو باید روی سی دی رایت کنید.
سلام
چجوری میشه سیو بازی های PS1 رو که روو PSP بازی کنم انتقال بدم به Memory Card PS1 که بتونم رو PS2 بقیه بازی رو برم!؟
ممنون
سلام. چطوری میتونم مموری کارت رو فرمت کنم؟ من تمام منوهای دستگاه رو گشتم عبارت مموری کارت نداشت! تا بتونم فرمتش کنم. سی دی رو هم برداشتم و با حالتهای مختلف امتحان کردم فایده ای نداشت. ضمنا وقتی میرم داخل browser مینویسه: threr are no data
کسی اطلاع داره چرا بعضی از بازی های سونی 2(پلی استیشن 2) رو بعضی دستگاه ها نمیاد
روی یک دستگاه میاد روی یکی نمیاد
مخصوصا بازی های رایتی روی دی وی دی
مشکل از رایت بازی یا دستگاه
اگر بازی باشه روی دستگاه دیگر میاد
با imgburn تست کنید. معمولاً جواب میدهنقل قول:
رو دستگاه من که لنزش تقریباً کهنه س ، هر چی رایت می کنم جواب میده.
من خودم که دتسگاه ندارمنقل قول:
دارم بازی میفروشم
یکی میاد میگه کار نمیکنه یکی همان رو میبره میگه کار میکنه
چرا اینطوری میشه بیشتر هم روی دی وی دی است شرکتی ها میدهند اکثرا روی همه کار میکنه
کسی می دونه تو بازی هری پاتر و محفل ققنوسorder of the phoenix ساخت لوح زرین نیکان توی مرحله1 بعد از علامت زدن هرماینی توی نقشه چیکار بکنیم؟ چند بار تا اتاق گریفیندور رفتم بدون اینکه رمز رو بگم در باز شد اما وقتی تو می رم هیچ اتفاقی نمی افته!
سلام لنز دستگاه من کاملا نیم سوز شده و هیچ بازی رو اجرا نمی کنه می خواستم بپرسم اگه لنزو عوض کنم چقدر در میاد یارو 25 می گفت بعدش همون اولش که داده بودمش تعمیر (تازه خراب شده بود) از اون به بعد وقتی می خواد رم load بشه اولین عکس سیوام که میاد وسطش گنده می نویسه loading بعد دیگه هنگ می کنه ولی رم ps1 رو جواب میده آیا مشکل از دستگاه هستش یا از رم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :18:
دوستان راهی برای وصل کردن Ps2 به مانیتور هست؟؟؟مانیتورم ال جی F700p هست.
دوستان با اینtv box میشه ps2 رو به crt وصل کرد؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله میشهنقل قول:
من همین کار رو کردم
قیمتش چنده ؟
سلام
من چند روز پیش رفتم تهران برای کلوبم سه تا دستگاه ps2 خریدم و تو پاساپ لباف آقای طیموری براش هارد گزاشت و 30 بازی توش ریخت ولی یه بازی که بچه ها زیاد تو کلوب بازی می کنند اسمش بازی مدال افتخار هستش که می شه با ون مثل کانتر دو نفره یا تیمی بازی کرد ولی وقتی بازی رو اجرا می کنم روی لودش هنگ می کنه تو یه سایت روش رفع این مشکل رو نوشته ولی تو توضیحات تش عکسهای از نرم افزار رو گذاشته که حذف شده و نتونستم از این استفاده کنم اگه کسی این مشکلو برام حل کنه خیلی ممنون می شم ایتم لینک اون سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اگه کسی وارده میشه لطف کنه و نصب هارد روی ps2 برام با عکس بذاره ممنون میشم البته هارد 250
هارد دستگاهای من هم 250 هستشنقل قول:
یعنی هیچ کی نبود از اساتید که بتونه توضیح بده خواهش میکنم کمک کنین احتیاج دارم
کسی نیست جواب ما رو بده
سلام به همه
آقا من یه پلی استیشن 2 طرح قدیمی ( از اون هایی که دو طبقه بود و خیلی سنگین و usb خور بود) دارم میخوام ببینم اگه به هارد اکسترنالم اگه بازی play2 بزنم این کنسول باز میکنه؟
آیا نرم افزار خاصی داره ؟
ممنون
شما چند گرفتید؟بعد با نصب هارد چند شد؟نقل قول:
سلام دوستان. من میخوام یه multi tap برای دستگاهم بخرم. میدون ولیعصرو جمهوری رو گشتم هیچی پیدا نکردم اگه جایی رو سراغ دارید که می فروشه لطفا راهنمایی کنید.