Fear رو شايد ولي CRYSIS رو به هيچ وجه ...نقل قول:
Printable View
Fear رو شايد ولي CRYSIS رو به هيچ وجه ...نقل قول:
معمولی چه قیمته 512 مگنقل قول:
معمولی بین 300 تا 310 تومنه...
8600GTS چطور؟نقل قول:
فرق بین کارت Geforce 8600 GT با 8600 GTS چقدره و ارزش 70 تومان داره؟
باید بگم که یکی از دوستام 8600 gt ساخت شرکت فراسو رو داره و همه عنوان های جدیدو به راحتی اجرا و با تمام جزئیات نشون میده ( حتی crysis)
بستگی داره. فرق بین Radeon HD 3850 و 8600GT اونقدر هست که ارزش 90 تومان رو داشته باشه !نقل قول:
8800 Ultra توی اینکار مونده ! چه می کند این فراسو ...نقل قول:
باید بگم که یکی از دوستام 8600 gt ساخت شرکت فراسو رو داره و همه عنوان های جدیدو به راحتی اجرا و با تمام جزئیات نشون میده ( حتی crysis)
مگه فراسو کارت گرافیک میزنه ! ! ! ! ! ! !نقل قول:
بچه ها من دیروز یک 8500 فراسو دیدم روش کار کرده بودن مهندسین شرکت فراسو "اینو میگم درز نکنه جایی دیگه باشه ؟"توش به صورت مخفیانه زیر هیت سینک دوتا G92 گذاشته بودن و کرایسیس رو راحت میشد بازی کرد حتی با رزولشن پایین ... :دی :31:نقل قول:
البته دوست عزیز اونی که شما میگید G92 نیست G100 هست البته یه درایو مخصوص داره Faras 10.6.3 باید دانلود کنی تا کارکنه...نقل قول:
بچه ها من دیروز یک 8500 فراسو دیدم روش کار کرده بودن مهندسین شرکت فراسو "اینو میگم درز نکنه جایی دیگه باشه ؟"توش به صورت مخفیانه زیر هیت سینک دوتا G92 گذاشته بودن و کرایسیس رو راحت میشد بازی کرد حتی با رزولشن پایین ... :دی
Sapphire 3850 هنوز نيومده ؟؟
كي مياد ؟ تا چند روز ديگه ( تقريبي )
doostan bebakhshid dir shod
in systeme mane ye cart geraphic ke betoone hameye bazihaye jadid ra ejra kone moarefi konid , bizahmat gheimatesh ra ham begid
MainBoard = ASRock P4 i65G
Ram = 256 + 512
Cpu = 2400 C
thanx
هنوز وارد بازار نشده.نقل قول:
اگه فارسی تایپ می کردید بهتر بود ...نقل قول:
doostan bebakhshid dir shod
in systeme mane ye cart geraphic ke betoone hameye bazihaye jadid ra ejra kone moarefi konid , bizahmat gheimatesh ra ham begid
MainBoard = ASRock P4 i65G
Ram = 256 + 512
Cpu = 2400 C
thanx
مادربورد شما از PCI-Express پشتیبانی نمی کند و AGP است. از کارتهای گرافیکی جدید نمیتونید استفاده کنید.
نقل قول:
in cart graphic ra didam too internet 140$ = BFG GeForce 7800 GS
Agp 8X ham hast be main bordam mikhore . too iran hast ?
توی بازار بهترین کارت گرافیک AGP که پیدا میشه Sparkle 7600 GS است. البته Radeon X800 XT هم هست اگه با نداشتن PS3 کنار می آیید قوی تر از 7600GS است.نقل قول:
mar30 , mitoonam beporsam gheimatash cheghadre ?نقل قول:
rastiii in cart haii ke gofti bazihaye Crysis va call of diuty , NFS PS ra ejra mikone ?
من فکر نکنم با این کارت های از رده خارج شده بشه این بازی ها را بدرستی اجرا کرد.شاید هم اصلا اجرا نشه!!مخصوصا crysis شاید بتونه نسخه های قدیمی call of duty را خوب اجرا کنندو در مورد nfs ps را ا متوسط اجرا می کنه.:5:نقل قول:
نقل قول:
yani inke bayad mainboard ra ham avaz konam ?
pas shoma che mainbord va carde graphic i pishnehad mikoni ke ye 2 sali az nazare bazi ok besham ?
bi zahmat ye gheimate taghribi ham begoo
دوست عزیز در اگر بخواهید مادربورد را عوض کنید، CPU و Ram هم باید تعویض شوند. در همین قسمت تاپیک جدید باز کنید.نقل قول:
دوست عزیز فارسی بنویسنقل قول:
يك كارت گرافيك خوب با قيمت مناسب ميخوام( البته اهل بازي كردن نيستم)
سلامنقل قول:
يه تايپيك جديد باز كن و تمام قطعاتي كه مي خواي بگو و حداكثر بودجه را هم مشخص كن . تا بهتر جواب بگيري .
nvidia 8500gt 256mb gddr3 albatronنقل قول:
به قیمت 95 تومن
درسته که اهل بازی نیست ولی بهتر نیست 25 تومن بذاره روش و xfx Gegorce 8600 GT بگیره؟نقل قول:
میخواستم بدونم که کارت گرافیک 7900gt چرا از 8600gts گرونتره؟مگه ازش قویتره؟!(200 تومن)
خیر. چون این کارت، زمانی یک کارت High-End بوده و قیمت کارتهای High-End همیشه بالاست. البته در DirectX 9.0c حدود 3 تا 5 درصد قوی تر از 8600GTS است.نقل قول:
3850 مموريش 512 هست يا 256 ؟
هم 256 هم 512نقل قول:
سلام
من یه مادر بورد m2n-x دارم
می خواستم بدونم که کارت 3850 با این مادربورد سازگار هست یا نه ؟
چیپست مادربوردم nforce 520
احتمال عدم سازگاری وجود داره.نقل قول:
سلام دوستان. می خاستم بدونم با حد اکثر 120 هزار تومن چه مدل کارت گرافیکی با چه حافظه ای میتونم بگیرم(256 یا 512) به نظرتون Gforce بهتره یا ATI ?
سلامنقل قول:
XFX - 256mb - 8600GT - GDDR3 با قيمت 130 هزار تومن
بهتره بری سراغ محصولات nvidaia با این پولت می تونی 8500gt بگیری البته بت پیشنهاد می کنم حدود 10 الی 20 تومن روش بزاری 8600gt بگیری وحتی اور کلاکش کنی کارایی شو تا 8600gts برسونی
یه سوال داشتم من میخوام کارتی رو که گفتی بخرم ولی میشه بگی بین 512 DDR2 و 256 DDR3 که در این کارت استفاده میشه چقدر فرق روی عملکردشون میزاره؟نقل قول:
مدل 256MB GDDR3 حدود 20 درصد قوی تر از 512MB DDR2 است.نقل قول:
پس اون 512 مگش الکیه؟ یا واسه بازی هایی که صحنه های بزرگ دارن 512 مگی بهتره؟
کلا این 512 مگابایت به درد G84 نمی خوره. مثل اینه که برای یک سیستم Pentium 2 ، بریم و 4 گیگابایت رم بگذاریم. فایده ای نداره ...نقل قول:
سلام
میخوام یه مونیتور مخصوص دیدن فیلم کمی هم بازی و مقدار بسیار کمی کارهایه گرافیکی بخرم بودجه هم حدود 250-60 دارم چی پیشنهاد میکنید Sumsung Bw1931 و مدل هایه دیگش مثل 940b و 920nw که تقریبا تو یه رنج قیمت هستن یه مدل فراسو هم هست 1950w که اونم همین حدوداست نظر شما چیه
راستی چرا قیمت این واید ها نسبت به 17 اینج ها با چندان تغییری نداره و حد اکثر حدود 10-20 تومن اختلاف دارن؟
LG 194WTنقل قول:
SAMSUNG BW 1931