E2180 واسه كار شما زياد هم هست حدود 65 تومننقل قول:
Printable View
E2180 واسه كار شما زياد هم هست حدود 65 تومننقل قول:
نقل قول:والا برای یه کامپیوتر برای دفتر کار پدرم می خوام. یعنی عملا بودجه براش مهم نیست. البته به صورت معقول اگه باشه. (تا 150 تومن فکر کنم عادیه).نقل قول:
برای کار های سنگینی نمی خوام ولی دنبال چیزی هستم که برای یه مدت چند ساله جوابگوی نرم افزار ها و سیستم عامل های آینده باشه.
از E2180 یه رده فرکانس بالاتر چی هست؟
E2180 هم كاملا جوابگوي شما هست خب من فقط پردازنده هائي رو كه نسبت عملكرد به قيمتشون خوبه معرفي ميكنمنقل قول:
بهتر ميخواي بخري E7200 هست حدود 120 تومن و باز بهتر Q6600 هست حدود 210 تومن.
این قیمت 120 تومان قیمت box هست ؟! والا من زیر 130 تومان ندیدم تا الان .... !نقل قول:
مرسی. فکر کنم این E7200 خوب باشه.نقل قول:
چند روز پيش يكباره توي يكي از اين سايتها قيمتش رو اورد پايين دو سه روز نگذشت كه دو باره قيمت قبلي بود نميدونم تو سايت اشتباه كرده بود و يا قيمت ارزون و بعد گرون شدهنقل قول:
با پوزش ...ميدونم اين تاپيك فقط مخصوص پردازنده است....اما چه كنم پاي حيثيت در كاره...!
يكي كه باهاش خيلي رودربايسي دارم...ازم خواسته يه سيستم در رنج 700-800 تومن براش جمع كنم....
بهم بگين چي براش بگيرم....كارش هم كاراي معمولي...يه مقدار هم بازي....
مانيتورش هم ميخواد ال-سي-دي 19 باشه و وبكم هم داشته باشه....
و كلا زيبايي و اينجور حرفا ديگه...! خودتون كه ميدونين...چشمگير باشه!
اگه ميشه همچنين به من بگين از كجاها بگيرم كه مغبون نشم...از نظر قيمت و گارانتي و اينجور حرفا ديگه...
محل خريد را تو پيام خصوصي بهم بگين...
ممنون...
پردازنده این سیستم میتونه اینتل Q6600 باشه.نقل قول:
با پوزش ...ميدونم اين تاپيك فقط مخصوص پردازنده است....اما چه كنم پاي حيثيت در كاره...!
يكي كه باهاش خيلي رودربايسي دارم...ازم خواسته يه سيستم در رنج 700-800 تومن براش جمع كنم....
بهم بگين چي براش بگيرم....كارش هم كاراي معمولي...يه مقدار هم بازي....
مانيتورش هم ميخواد ال-سي-دي 19 باشه و وبكم هم داشته باشه....
و كلا زيبايي و اينجور حرفا ديگه...! خودتون كه ميدونين...چشمگير باشه!
اگه ميشه همچنين به من بگين از كجاها بگيرم كه مغبون نشم...از نظر قيمت و گارانتي و اينجور حرفا ديگه...
محل خريد را تو پيام خصوصي بهم بگين...
ممنون...
دوست گرامي ،با تشكر از راهنمايي شما...نقل قول:
من شنيده ام اين پردازنده بالاي دويست آب ميخوره....
بايد حساب مادر برد مناسب-رم-هارد -كيس و مانيتور و لوازماتي نظير ريدر و رايتر را هم كرد... با حدود 800 تومن.
با اينحال اگه فكر مي كنين اين CPU مناسبه...بقيه اجزاء و محل خريد مطمءنش رو هم بهم بگين....
شما ميتوني 7200 رو بگيري با قيمت 130نقل قول:
بازم بستگي به كارت داره
امروز من Tray خريدم 170 تومننقل قول:
نقل قول:Tray ديگه چيه؟ بابا ترا بخدا يه كم توضيح بدين...نقل قول:
خوب اين 7200 كه احتمالا بايد منظورت E7200 باشه ، مادر برد و بقيه اش چي باشه؟
Tray همون فله اي خودمونه ديگه Q6600 خالي بدون فن و هيتسينكنقل قول:
سلام دوستان
به نظر من در حال حاضر بهترين پردازنده ها سري فنون Amd هستش كه در نوع خودش بي نظير ترينه .
خب نظر شما كاملا اشتباهه فنوم 9850 از Q6600 هم ضعيفترهنقل قول:
با گذشت زمان مشخص ميشه كه Intel خوبه يا AMD اين بحث رو هم بزارين كنار لطفا و از ارائه نظر خودداري كنيد چون اين 2 قابل مقايسه نيست
قابل توجه كساني كه ميگن AMD بده پر سرعت ترين ابر رايانه جهان توسط IBM و با پروسسور هاي OPTERON 2 هستهاي AMD و پردازنده هاي گرافيكي خود IBM توليد شده و همون اينتل در جايگاه 7 به بعد قرار گرفته
و اينكه فنوم يك محصول واقعا توپه البته اگه با مادربورد هاي خوب استفاده بشه
و اينكه مقايسه اشتباهه چون مادربوردهاي مبتني بر اين 2 پردازنده از نظر تكنولوژي ساخت با هم فرق دارن
CPU اي كه باكس خود شركت توليد كننده نباشه رو ميگن Trayنقل قول:
آره منظورم همونه
هر كدوم رو تو تاپيك خودشون بپرس
پردازنده E2180 اينتل
INTEL DUAL CORE -800MHz-Conroe 1M چند قيمته ؟
حدود 65 تومننقل قول:
سلام دوستان
قیمت پردازنده intel core 2 dual e8200 چه قدره؟
حدود 170 تومن فک میکنمنقل قول:
سلام خدمت شما دوستان عزيزقيمت E2200 چنده آيا كاهش قيمت پيدا ميكنهe7200 چطور كاهش پيدا ميكنهبا تشكر
خريد E8200 به صرفه نيست و E7200 نسبت قدرت به قيمتش خيلي بهتره.نقل قول:
E2200 صددرصد كاهش قيمت پيدا ميكنه و ممكنه به 65 هم برسه كي معلوم نيستنقل قول:
E7200 هم تا 110 جا داره و بعد E7300 جاش رو ميگيره
یعنی e7200 فرق زیادی با e8200 نداره؟نقل قول:
من e8200 رو برای بازی و اورکلاک می خوام . فکر نمی کنی 3 مگ کش کمتر باعث ضعف e7200 نسبت به e8200 بشه؟نقل قول:
نه تو سري كور كش اهميت زيادي نداره خواستي بنچماركهاش رو فردا واست ميزارمنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
اصلان نیزی برای خرید E8200 نیست
می تونید 15 تومان بزارید روش
و سی پی یو E8400 رو بخرید البته الان فکر قیمتش 180 هم باشه
سرعتش 3 گیگ هست و FSB 1333 با 6 مگ کش
در ضمن E7200 در مقابل E8400 حرفی برای گفتن نداره:46:( من خودم E8400 دارم ولی فعلان هنوز نتونستم تستش کنم چون هنوز کارت گرافیک نخریدم)
ولی سی پی یو توپی به نظر می رسه من به شما پیشنهاد می کنم E8400 رو بگیرید مدل E7200 مدل ها پایین تر هست
ممنون وخدا حافظ
:10::11:
سلام. ممنون از راهنمایتون. من میخوام پردازنده رو اورکلاک کنم ( تقریبأ تا 5/3 گیگا هرتز) برای همین فکر می کنم e8200 بهتره چون در حالت اورکلاک ، کارایی 8200 از 8400 که در فرکانس عادیه بیشتر میشه 15000 تومان هم صرفه جویی می کنم.:27::31:
درسته که E8400 از E7200 بهتره. ولی از نظر نسبت قیمت به کارایی E7200 انتخاب بهتری هست.نقل قول:
چرا که با یک اورکلاک ملایم (غیر حرفه ای/بدون تغییر فن/با خود نرم افزار مادربورد مثل Easy Tune یا نرم افزار های مشابه) می تونید اون رو 25درصد اور کنید و فرکانس رو به 3.1 گیگاهرتز برسانید، همچنین FSB این پردازنده هم بعد از اورکلاک 25 درصدی به عدد 1333 می رسه. حالا تنها تفاوت E7200 با E8400 مقدار 3 مگابایت کش هست که جدول زیر نشان می ده این اختلاف کش در بازی ها حدود 10% تاثیر داره و در نرم افزارهای دیگه فقط یک یا دو درصد اختلاف کارایی مشاهده می کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این نکته رو هم یکی از دوستان اشاره کردند قبلا ولی من برای کامل شدن بحث دوباره نکرار می کنم: E8400 هم اورکلاک می شه. ولی الان اکثر مادربوردهایی که در رنج قیمت بسیار مناسب 100-150 تومان هستند حداکثر تا FSB 1333 ساپورت می کنند.
FSB پرازنده E7200 در ابتدا 1066 هست، بعد از اورکلاک به 1333 می رسه پس با یک مادربودر 100هزار تومانی شما می تونید به این مهم دست پیدا کنید. ولی FSB پردازنده E8400 در ابتدا 1333 هست و بعد از اوکلاک این عدد بالاتر می ره. پس لازمه ی این اورکلاک، در اختیار داشتن مادربوردی هست که در محدوده FSB بالای 1333 هم بتونه پایدار بمونه. و این احتمالا به معنی انتخاب مادربورد های گران قیمت تر خواهد بود.
یعنی هم سی پی یو گران تر از E7200 تمام شده و هم مادربورد هزینه بیشتری داشته... خوب پس همه چیز واضحه: اگر محدودیت مالی ندارید می تونید E8400 رو بخری. ولی اگر دارید، در خرید E7200 شک نکنید و بقیه پولتون رو روی کارت گرافیکی سرمایه گذاری کنید.
پاورقی: دوستان لطفا مادربوردهای ارزان قیمتی را که در محدوده FSB بالای 1333 پایدار می مانند معرفی کنید. با اینکه اینجا تاپیک پردازنده هست، ولی به نظر من انتخاب پردازنده بدون در نظر گرفتن مادربورد تقریبا بی معنیه!
[quote=3jokes_x;2666453]درسته که E8400 از E7200 بهتره. ولی از نظر نسبت قیمت به کارایی E7200 انتخاب بهتری هست.
چرا که با یک اورکلاک ملایم (غیر حرفه ای/بدون تغییر فن/با خود نرم افزار مادربورد مثل Easy Tune یا نرم افزار های مشابه) می تونید اون رو 25درصد اور کنید و فرکانس رو به 3.1 گیگاهرتز برسانید، همچنین FSB این پردازنده هم بعد از اورکلاک 25 درصدی به عدد 1333 می رسه. حالا تنها تفاوت E7200 با E8400 مقدار 3 مگابایت کش هست که جدول زیر نشان می ده این اختلاف کش در بازی ها حدود 10% تاثیر داره و در نرم افزارهای دیگه فقط یک یا دو درصد اختلاف کارایی مشاهده می کنید.
البته این نکته رو هم یکی از دوستان quote]
سلام دوست من
من نمی دونم شما چه چیزی همایت می کنید
ولی E8400 یه سر گردن از E7200 بالاتر هست
در ضمن دوست من مادربورد من p5k se هست تا باس 1333 ساپوتر می کنه
ولی تویه سایتش نوشته که تا 1600 ساپوتر مطمعان بیشتر از این اورکلاک می کنه امکان نداره فقط همین 1333 رو ساپورت کنه:46:
مادربورد رو 125 تومان خریدم ولی قیمتش تویه بازار تهران حدود 105 تومان هست
اینم مشخصاتش مادربورد من
[HTML]http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1705&l1=3&l2=11&l3 =534&l4=0[/HTML]
دوست من شما هر کاری دوست دارید بکونید ولی E7200 E8400 نمی شه:46::10::11:
ممنون و خدا حافظ
سلام سینا
بهترین مدل intel چیه بهترین مدل تا سقف 300 تومن چیه
مثلا قرار تا هفته دیگه سیستم بخرم ولی خیلی گیج شدم
به نظر من شما میتونید بجای این همه هزینه تا این میزان میتونید Core 2 Quad 6600 یا E8500 بخرید اولی 220هزار تومان و دومی فکر کنم حدود 250 هزار تومان و باقی رو هم بزار برای قطعات دیگه البته پردازنده دوم برای بازی بهتره و پردازنده اول برای آینده نگری در بازیها بهتره:11:نقل قول:
[quote=sinaset;2666567]من هم همین مادربرد رو قصد خرید دارم که تا باس 1600 هم جواب میده که از پردازنده های 45 نانو هم پشتیبانی میکنهنقل قول:
قیمت هم دیروز پرسیدم حدود 110 هزار تومان بود تازه در شهر ما:21: مسلماً تهران ارزونتر هم پیدا میشه:11:
با عرض پوزش از پست نابجا ولی خوب به پردازنده مربوط بود مقداری
سلام دوست مننقل قول:
من به شما
Q9450 رو بهتون پیشنهاد می دم
البته 300 تومان نیست حدود 345 تومان هست
این سی پی یو 4 هسته هست و سرعت هر هسته 2.66 گیگ هست 12 مگابایت کش هست
و fsb 1333 هست و داریه فناوری 45nm است در کل سی پی یو خیلی خوبی به نظر می رسه
به نظر من حداقل تا چندین سال دیگه جوابگو هست:46::10::11:
Q6600 B3 فرقش با G0 چیه ؟؟؟ کدومو بخرم؟ کدوم تو بازار گیر میاد؟؟
G0 جديدتره و دماي پايين تري هم داره. در كل G0 بهتره و البته اكثر بازار هم G0 است. دقت كنيد مشخصات زير روي جعبه باشه:نقل قول:
S-SPEC: SLACR
يا اگه Tray مي خريد روي خود CPU نوشته باشه SLACR .
سلام. من شنیدم که قابلیت اورکلاک go بیشتره و کلأ پایدارتره.نقل قول:
سلامنقل قول:
اساتید به نظر شما خرید Tray مشکل رو ایجاد نمیکنه؟
یا اصلاً پردازنده های Tray همون باکس هستند بدون هت سینک و فن و بدون بسته بندی؟
دوست عزیزم MicroSystem یک Core 2 Quad 6600 خریدند که Tray هست تا الان مشکلی رو ایجاد نکرده ؟....
وقتی یک پردازنده E8400 هم قیمت یک Tray Core2Quad6600 هست کار درستی که Tray بخریم یا در کل مطمئن نیست اینکار؟.....:40::11:
شما اگه حواستون باشه چي مي خريد مشكلي نيست! مثلا Q6600 هاي Box جديدا همگي G0 هستند ولي هنوز B3 توي Tray ها پيدا ميشه.نقل قول:
كساني كه قصد اوركلاك حرفه اي دارند Batch Number براشون مهم هست، شما Batch Number توي CPU هاي Tray رو نمي تونيد ببينيد. البته 95 درصد هم موقع خريد Box به Batch Number توجه نمي كنند!