من اگه امين برام فيلم بياره مي آم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من اگه امين برام فيلم بياره مي آم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون تاریخ قرار که تغییر نکرده همون 28توم هست دیگه.
28توم چند شنبه میشه !؟ چون من 2شنبه ها و 4شنبه ها نیستم !؟
آقا میثم 28 میشه=> 5 شنبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا اخه من نمیدونم ساعت 2 صبح وقت Psp خریدنه ....؟نقل قول:
ما رو بگو فکر کردیم هیچکی ما رو نمیبینه ....:27:
دوباره مجبورم امشب یه ساعتی برم جاسازی کنم که اونجا پشه هم پر نزنه .....:21:
دوستان امیدوارم پنج شنبه خوبی رو در کنار هم داشته باشــــیم :21: :21: :21: :21: :21: :21:
فكر كردي !!! ديروز كه حواست نبود بهت يه GpS وصل كردم :5: :27: هر چي هست با من شريكي ... 50- 50 :46:نقل قول:
حالا من ميگم همون 0.0000000001 % هم عملی ميشه نميتونی بيای.نقل قول:
شايدم سامان از نوع تروريست بوده؟ ها؟ مامانم گفته تروريست خطرناکه حسن.من ميترسم حسن.من که 28 تهران نيستم حسن.من ديگه نميام حسن.!!!نقل قول:
همش تقصير جاويد بود مارو اون موقع برد پی اس پی بخريم.بعدشم گفت که الان مغازه ها بستن پس برگرديم.من که تهران نبودم نميدونستم ساعت 2 مغازه هاش باز نيستن.نگو ميخواسته رده تورو بگيره ببينه کجا ميری.غلط نکنم کلکی تو کاره نه؟نقل قول:
با عرض سلام خدمت دوستان
از اونجایی که 5 شنبه 86/4/28 بچه های سایت میخوان تو پارک لاله دور هم جم بشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب و باحال نیس که هر کسی که میاد پی اس پیش رو هم بیاره و یه چند تا بازی خوب مثل( تنیس .فوتبال و ...
که بعدن در مورد نام بازی ها باز باهم ردیف میکنیم).بیاره و با هم یه حالی بکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب دوستان نظرتون در این باره چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن:در مورد دی اس هم میشه این کارو رو انجام داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چيكاره بودم چرا منو مي آري وسط دعوا !نقل قول:
همش تقصير جاويد بود مارو اون موقع برد پی اس پی بخريم.بعدشم گفت که الان مغازه ها بستن پس برگرديم.من که تهران نبودم نميدونستم ساعت 2 مغازه هاش باز نيستن.نگو ميخواسته رده تورو بگيره ببينه کجا ميری.غلط نکنم کلکی تو کاره نه؟
موفق و پيروز باشيد
جاويد
کاملا موافقم.قبلا هم این رو گفته بودم اما کسی اهميت نداد:41: . خيلی باهال ميشه. نه؟:8:نقل قول:
قربونت بشم گفتم بگيم با هم بخنديم.دير به دير ميای.جات همه جا خاليه.(جدا ميگم پاچه خاری نيست ها)!!!:15:نقل قول:
خوب دوستان هر کسی که psp داره حتما با خودش بیاره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عرضم به حضورتون فعلن که فقط من و mazi_z_MCSD جان فقط میایم اما خواهش میکنم حتما پی اس پی داراش بیان و با خودشون بیارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن می خوام اسم بازی هارو بگم:
1.pro evoultion soccer 2007
2.tekken dark
3.virtua tennis 3
اگه دوستان نظری دارن اعلام کنن.
منم آتاری دستیمو میارم هالی به هولی :20: ...نقل قول:
سلام!
آقا ما هم می تونیم بیایم؟!
ما که هیشکی رو نمی شناسیم
عالیه رفیق منم دارم .حتما میارم راستی یادت نره gear of war رو روش بریز بیار :46: :10:نقل قول:
سلام دوستان گلم
آقا من اومدنم قطعی شده و میشه گفت که حتما میام ...
یه درخواستی از یکی از دوستانی که ADSL دارن خواهم داشت.....
یکی میتونه برام یه دیکشنری به اسم فانوس 8 را دانلود کنه و بریزه روی سیدی برام بیاره؟(اگه کسی تواناییش را داره بگه که بهش لینکشو پی ام کنم)
منم در مقابل میتونم یکی از این سیدیهارا براتون بیارم
1- نسخه کامل و جامع نرم افزار فوق العاده ارزشمند درج (Dorj) نسخه 3 در 3 سیدی + کرک کاملا تست شده و مطمئن
2- دیکشنری تکتاز 2006! همون ورژنی که کرک شده....(در حقیقت درخواست کرک این نرم افزار را خود بنده تو آنریل داده بودم)
3- مجموعه نرم افزارهای گوشی نوکیا در 4 سی دی..(برای تمامی مدلهای نوکیا) ---------->سیدی اصل به همراه قاب-----------------محصول SNT-Team 2006 (طنین)
4-یه کلکسیونی از نرم افزارهایی که خودم از اینترنت دانلود کردم...(بابیلون6 به همراه تمامی گلوساریهای فاری موجود....نرو 7.گوگل ارث.....فارسی نویس مریم نسخه 4.....خوش نویس میرعماد ......و یه سری نرم افزار مفید دیگر)
5- سیدی مجموعه نرم افزاری شرکت نارسیس (دیکشنری نارسیس 5 + نرم افزاری یادگیری ماکزیمم) + کرک کاملا سالم و تست شده
==================================
دوستان من اومدنم قطعی شده اگه یکی از بچه ها بتونه کار منو راه بندازه و اون دیکشنری را برام بیاره (حجم فایلا کلا 280 مگابایت هستش که در دو قسمت 100 مگی و یک قسمت حدود 80 مگی در رپید شر آپلود شده میباشند)
واقعا ممنون خواهم شد.....
راستی بچهها ایقدر سامان را اذیت نکنین که شام بده....اجازه بدین راحت باشه...(میدونین اگه تعدادمون 20--25 نفر بشیم چقدر هزینهاش خواهد شد؟)
بازم ممنون از همکاریتون.:8: امیدوارم که پنجشنبه همدیگه را ببینیم
مهدی جان بده من در عرض کمتر از نیم ساعت برات دانلود میکنم .....
سرعت من اینجا بالاس ......من تو isp کار میکنم ....
لینکشو بده یا پیغام خصوصی کن ....
رایت میکنم 5 شنبه برات میارم .....
عجب قراریه به صرف عصرونه هم هست :31:
اومدن ما که کنسل شد
به دوستان خوش بگذره :46:
سلام دوستان
متاسفانه گاو ما هم 2 قلـو زایید و الان درگیر زایمانشیــم :13:
اومدن من هم منتفی شد . خیلی دلم میخواست بیام . حیـــف ... :41:
سامان جان اون پیتزا پپرونی دو نونه منو نخوری ها :20:
نگهش دار دفعه ی بعد ازت بگیرم بخورمش :31:
دوستان خوش بگذره .
کاش آخر تابستون هم بتونید یه قرار بذارید . مثلا اواسط شهریـور ...
موفق باشید
یا حق
:40:
اينجوري كه داره بوش مياد تا روز اخر همه جا ميزنن:13::13:
خودت چي ؟ تو ميايي ؟
سلام
همیشه این اتفاق میفته
باز ایول به این دوستان
که تو تاپیک هم میگن
خیلی از دوستان که تا آخرین لحظه تو تاپیک میگن ما هم هستیم ... داریم راه میفتیم ... الان میایم ...
اما میریم سر قرار میبینیم خبری نیست !!!
والا ما با يه خانم قرارگذاشتيم بيام البته اگه ايشون بيان من ميام تنهايي نه
ولي اگه قراره سركاري باشه خوب ....
راستي ميشه يك بار ديگه قرار و بگيد من شايد اونموقع تهران باشم ولي حال گشتن توي تاپيك رو ندارم
مر30
عزیز قرار
روز پنجشنبه 28 تیرماه
ساعت 5 بعداظهر
پارک لاله
زیر مجسمه ابوریحان....
ممنون.تهران هستم ولي نميتونم بيام.بازم ممنون.
آقا من 100% هستم....قطعیه قطعی....:20:
فدای تو .من این دفعه پيتزا پپرونی تو ميخورم جات هم خالی ميکنم.يه تيکشو ميزارم زيره ابو ريحان بعدا که آمدی بخور!!نقل قول:
راستی گوساله هاش نرن يا ماده؟:46: :31:
شما بيا با هم فوتبال شرطی ميزنيم(پی اس پی رو ميگم) نه؟نقل قول:
با بازی ها کاملا موافقم اما اگر ميشه Loco Roco رو هم بهش اضافه کن.خيلی باحاله:11:نقل قول:
عزيزه دلمی شما. بيا برای من این ديکشنری تکتاز رو بيار.اما من ADSL ندارم که برات چيزی بدانلودم!!!. اگر آمدنم قطعی شد بهت خصوصی پيغام ميدم.نقل قول:
خوب من به احتمال زیاد می آم و Psp خودم هم می آرم ولی فقط ماشین بازی دارما گفته باشم ترجیحا ماست وانتد رو داشته باشین رو Psp تون اگه کسی Psp دار اومد ! البته من همین جا بگم که دو نفری که بازی می کنم حول می شم و معمولا می بازم خوشحال باشین ! اگه بیام دوربینم هم می آرم عکس هم بگیریم !
مهدی جان اگه سامان برات صد در صد می آره برنامه رو که هیچی اگه تو پیغام خصوصی دعواتون شده و گفته نمی آره !!! به من Pm بده من این دیکشنری فانوس رو دارم می آرم برات ! البته هنوز اومدن قطعی نیست !
یکی از دوستان هم که با الفین روابط خوبی داره مجبورش کنین حتما بیاد !
موفق و پیروز باشید
جاوید
ممنون آقا جاویدنقل قول:
من به سامان گفتم ایشون هم زحمت کشیدن و سیدی اول این برنامه را برام دانلود کردن..و طبق گفته خودشون عملیات رایت هم انجام دادن
اما همانطور که میدونی این برنامه در 2 سیدی عرضه شده میباشد...
شام اگه لطف کنی فقط سیدی دوم را برام برایت(=رایت کن) که حسابی منو خجالت زده کن
از بین اون نرم افزارهایی که لیستشو من گزاشتم هر کدومو میخوای برام پ خ کن...من در خدمتم....
اون دوستی که تکتاز را خواستن.....اگه اومدنشون قطعیه بهم پ خ بزنن که براشون رایت کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
يه تيکشو ميزارم زيره ابو ريحان بعدا که آمدی بخور!!
بابا بی خیال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خوب جاوید جان خوشحالمون کردی اگه میتونی این چن تا بازی رو یه جوری گیر بیار بریز رو psp اگرم نتونستی تا قبل 5 شنبه به من پیغام بده برات بفرستم:10:
مهدي جان منم ديكشنري رو دانلود كردم رو يه سي دي دارم ديكشنري كامله فقط آلبوم هاش حذف شده كه شامل تصاوير بوده !نقل قول:
ممنون آقا جاوید
من به سامان گفتم ایشون هم زحمت کشیدن و سیدی اول این برنامه را برام دانلود کردن..و طبق گفته خودشون عملیات رایت هم انجام دادن
اما همانطور که میدونی این برنامه در 2 سیدی عرضه شده میباشد...
شام اگه لطف کنی فقط سیدی دوم را برام برایت(=رایت کن) که حسابی منو خجالت زده کن
از بین اون نرم افزارهایی که لیستشو من گزاشتم هر کدومو میخوای برام پ خ کن...من در خدمتم....
اون دوستی که تکتاز را خواستن.....اگه اومدنشون قطعیه بهم پ خ بزنن که براشون رایت کنم
موفق و پيروز باشيد
جاويد
من مشکلی ندارم مازیار جان اما میگم شاید دوستان اینقد رم نداشته باشن که بازی هارو بریزن توشنقل قول:
در هر صورت باشه loco roco رو هم هر کس میتونه با خودش بیاره منم میارم تا با مازیار یه دست بزنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اون بازي هايي كه نام بردي دارم (30 تا دي وي دي بازي PSP دارم ) ولي روي مموري خود PSP فقط ماشين بازي دارم و نمي خوام پاك كنم حالا اگه جا شد اين تنيسه رو مي ريزم !نقل قول:
خوب جاوید جان خوشحالمون کردی اگه میتونی این چن تا بازی رو یه جوری گیر بیار بریز رو psp اگرم نتونستی تا قبل 5 شنبه به من پیغام بده برات بفرستم
موفق و پيروز باشيد
جاويد
نقل قول:
مرسی ما به همون تنیس هم راضی هستیم:10: