وايكينگ جان خيلي ممنون
ارورش رو گذاشتم ديگه
A required security module can not be activated. this program can not be executed.
Printable View
وايكينگ جان خيلي ممنون
ارورش رو گذاشتم ديگه
A required security module can not be activated. this program can not be executed.
من در هنگام نصب بازی هرگز با این ارور مواجه نشدم ،نقل قول:
نوشته شده توسط the_god_of_3dsmax
دوست عزیز این ارور کی میاد ؟ در هنگام نصب بازی ، در هنگام اجرای بازی ...
پس چي شد يعني ما آدم نيستيم ؟نقل قول:
نوشته شده توسط Saghachi
هر وقت اين بازيه titan quest را بازي ميكنم بعد از 5 تا 15 دقيقه از بازي خودش خارج ميشه حتي reset هم ميشه كه به خاطر graphic card هستش كه خيلي داغ ميكنه كه تو F.E.A.R هم اينجور داغ نميكنه تو forum سايته خودشم خيليها اين مشكلا داشتن حتي با كارت geforce7900
نقل قول:
نوشته شده توسط mohammadagha
من بازي همسايه ازاري رو نصب كردم وقتي روش كليك منكنم اين ارور رو ميده بايد چي كار كنم؟
please put the original cd in your cd-rom or dvd rom drive
اگه جواب اين سوالم را هم بدهيد خيلي ممنون ميشوم.
موفق باشيد
خداحافظ
نقل قول:
نوشته شده توسط OMID
این ارور برای کرک بازی هست شما کرک بازی رو کپی نکردین کرک رو کپی کنید مشکل حل میشه
سلام من ميگم كرك رو توي محل نصب بازي كپي كردم مگه بايد كجا كپيش كنم؟
اگه ميشه منه بد بخت رو راهنمايي كنيد.
مثلا ما روي نصب بازي فول بودم حالا بجاي اينكه روي دست ما بلند شن روي فرق سرمون بلند شدن.
اگه ميشه جواب من رو هرچه سريع تر بدين. :tongue:
ولي من ميگم اين مدير سايت ادم خيلي باحالي بود با اين امكاناتش.
من كه هنوز اونو نميشناسم.
خداحافظ. :blush:
اين پيغام اشتباه بود.
بابا ايول همسايه ازاري من هم درست شد.
تا حالا شما ها 2 بار منو خيلي خوب تو كرك راهنمايي كرديد.
از شما متشكرم.
حتما جبران مي كنم.
خداحافظ
بازي رو ريختم وقتي يا خودشو اجرا مي كنم يا با Anti-Blaxx.exe اجراش مي كنم اين ارورو مي دهنقل قول:
نوشته شده توسط Viking
سلام من توی اجرای بازی وینینگ الون 9 و 5 دارم فکر کنم اگر 6 یا 7 رو هم بخرم اینجوری باشه چون 4 درسته.
چند وقت پیشها مشکل پیدا کرد مثلا هروقت میرفتی تو ی بازی درست بود ولی وقتی می خواستی بازی کنی دنت سند میداد ولی بعد 1 هفته درست شد حالا دوباره اینجوری شده درست هم نمیشه چکار کنم؟!
روی پاکت بازیها رو که اصلا بیخیال شونقل قول:
نوشته شده توسط Saghachi
بازی رادئون 9200 و پایینتر رو ساپورت نمیکنه
=================
بازی کرک شده و کرکش رو برات میزارم کرک رو دانلود کن و در محل نصب بازی کپی کن مشکل حل میشهنقل قول:
نوشته شده توسط the_god_of_3dsmax
کد:http://www.gbw.ecyberworldcafe.com/files/TotalOverdosev1.0NoDVDFixedexeEng.rar
یا
http://gbw.seedhost.com/files/TotalOverdosev1.0NoDVDFixedexeEng.rar
اميد بابا آخرشي دمت غيژژژژژژژژژژژژژژژژژژ.
خواهش ميكنم خودم يه مدتي اين مشكل رو داشتم
خوشحالم كه تونستم كمكي كنم.
یکی نمیخواد جواب منو بده؟
من با world of warcraft مشكل دارم موقع لودينگ از بازي خارج ميشه
cd هم درسته رو كامپيوتر دوستم چك كردم
البته گرافيكش 512 بود و رمش 1024
لطفا كمكم كنيد!!!
سلام چرا تصويرigi2كيفيت نداره
سلام .من نمیتونم بازی prey و igi 2 درست نصب کنم .ایا باید درایو مجازی بسازم .روش نصب این دوبازی رو بهم یاد بدید .ممنون
سلام.
من مشكلم توي همسايه ازاري حل شد ولي در جي تي اي 5 خودمون مشكل دارم وقتي بازي رو نصب ميكنم و روش كليك ميكنم و بازي اجرا ميشه همه چي قهوه اي است خانه ها فقط اسكلتشون معلومه و فقط ماشين ها خوب معلومن من بايد چي كار كنم تا از شر اين مشكل خلاص شم؟
اقا خواهشا یکی بهم کمک کنه وتو igi2 وقتی میخوام اجراش کنم این ارور رو میده
please insert disk 1 slect ok and restartapplication توبازی prey وقتی کلشو نصب میکنم میام تو استارت ومیخوام از او نجا اجراش کنم ارور میده windows installer .من نصب این بازیهارو بلد نیستم شاید درایو مجازی میخواد خواشا یکی راهنمایی کنه .
اقایون خواهشا کمک کنید من تویه نصب directx مشکل دارم چون ورژنش 9 بی هست و هر کاری می کنم سی نمی شه
يكي به مشكل ما جواب بده ديگه:
نقل قول:
در جي تي اي 5 خودمون مشكل دارم وقتي بازي رو نصب ميكنم و روش كليك ميكنم و بازي اجرا ميشه همه چي قهوه اي است خانه ها فقط اسكلتشون معلومه و فقط ماشين ها خوب معلومن من بايد چي كار كنم تا از شر اين مشكل خلاص شم؟
بايد ويندوز عوض كني راهه ديگه اي نيست.نقل قول:
نوشته شده توسط AEED$
بابا پس ما چي شديم؟
ميگم ما توي اين تاپيك جزو ادم ها هستيم؟
عزيز وايسا يه دو - سه روز بگذره بعدش هي پست بزن كه چرا جواب مارو نمي ديد !نقل قول:
mohammadagha
شما در نصب بازي چند تا فايل هاي تكس چير را درست نصب نكرديد ... يه بار ديگه نصب كنيد يا حتي اگه نشد يه سي دي ديگه بخردي ... ولي بيشتر يه بار ديگه نصب كنيد 2 رست مي شه !
سلام
لطفا يكي از دوستان راهنمايي بكنه بگه كFusion Pack for Counter Strike رو چه جوري بايد نصب كنم ؟
سلام
من 3 تا سیدی بازیbrothers in arms را نصب کردم ولی وقتی روی آیکن آن کلیک میکنم در همان لود اول خط قرمز لود در انتها متوقف میشود و چشمک میزند بعد با زدن کلید esc در کیبورد به قسمت لود بعدی که تصویر دونفر است میرود و تصویز ثابت میماند
در واقع بازی اجرا میشود و داخل بازی هم میرود ولی من فقط تصویر لود شدن رامیبینم
در ضمن این بازی در یک سیستم دیگر هم امتحان شده که همین مشکل را داشته است ولی در سیستم فروشنده بخوبی اجرا شد این در حالی است که سیستم من دارای گرافیک 128 و رم 512 وspu 2800 amd است
احتمال داره ایراد از ویندوز باشهنقل قول:
نوشته شده توسط ardalan shahabi
پیشنهاد میکنم ویندوزتون رو یه بار عوض کنین
================
کیفیت نداره یعنی چی ؟نقل قول:
نوشته شده توسط mohammadasdf
یه مقدار بیشتر توضیح بدین
کارت گرافیکتون چیه ؟
=================
توی کجای نصب گیر کردین بگین تا راهنمایی کنمنقل قول:
نوشته شده توسط mehdiney navaz
هیچ کدوم از این دو یازی احتیاجی به درایو مجازی نداره هر دو بازی کرک شده است
ارور igi که بخاطر اینه که کرک رو کپی نکردین کپی کنین مشکل حل میشه
در مورد ارور prey هم بیشتر توضیح بده یا یه عکس از ارور بزار
================
یکی دوتا نسخه از ویندوزهای xp هستند که این باگ رو دارن که directx 9.0c روشون نصب نمیشهنقل قول:
نوشته شده توسط AEED$
راهش عوض کردن ویندوز و نصب ویندوز sp2 final هست
یا اینکه فایلهای همین دایرکت ایکس رو تو همین ویندوز اکستراک کنی و کپی کنی تو پوشه windows\system32 احتمال داره درست بشه
من 2 بار اين بازي رو نصب كردم با تمام فايلاش اخه وقتي سي ديو باز ميكنم يه كرك داره با يه اينستال همين ديگه چيز مهمي نداره.نقل قول:
نوشته شده توسط Moh3en_DDD
عزيز وايسا يه دو - سه روز بگذره بعدش هي پست بزن كه چرا جواب مارو نمي ديد !
شما در نصب بازي چند تا فايل هاي تكس چير را درست نصب نكرديد ... يه بار ديگه نصب كنيد يا حتي اگه نشد يه سي دي ديگه بخردي ... ولي بيشتر يه بار ديگه نصب كنيد 2 رست مي شه !
اگه اشكال از گرافيكمه كه هيچ . گرافيك من 128
ولي اگه اشكال از سي دي باشه ميرم تو مغازه يارو و تمام سي دي هاش رو ميشكونم چون همشون كپين و توي پاكت بازي كانتر جي تي اي هست .
يكي منو راهنمايي كنه اشكال از چيه؟
نقل قول:
نوشته شده توسط N0Body
يكي از دوستان كمك كنه لطفا @! :sad:
من که به خاطر یه بازی نمی تونم ویندوزمو عوض کنم لطفا یه پیشنهاد دیگه بدید که همینجوری درستش کنم. :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط omid
شما يه بار اين را روي كامپيوتر يكي ديگه نصب كنيد ... اگه همين مشكل را داشت ديگه مطمئنم اشكال از سي دي هست !نقل قول:
راستي شايد توي اون درايوي كه نصب كرديد حجمش كم بوده و بعضي از فايل ها نصب نشده !
باشه من دوباره نصب كردم و ديدم توي سي دي چند تا فايل هست و من اونا رو يه راست توي پوشه كپي كردم من بايد اينا رو دقيقا توي يك پوشه كپي كنم؟
اگه جواب اره است هرچه سريع تر جواب من را بدهيد.
من دو باره اين بازي رو نصب كردم و فايلاش رو هم كپي كردم ولي باز هم بازي اشكال داره من بايد چي كار كنم؟
سلام من اينبار كه نصب كردم بازم خرابه ولي سرعتش تو اجرا كردن بازي خيلي پايينه.
يعني سرعت خيلي كم شده بايد چي كار كنم؟
قبلا همين اتفاق براي بازي فئتبالم افتاد بازي رو دو باره نصب كردم و درست شد .
ولي الان من اينو تو ويندوز هاي ديگر نصب كردم ولي جواب نميده و همه جاش قهوه اي هست.
ميخواهين برم و سي دي رو بكوبونم تو كله مرده؟
اخه اين ... اولين بارش نيست كه از اين سي دي ها به من داده.
حيف كه مقررات نميزاره بهش هرچي فحش تو دهنمه بدم برا همين مجبور شدم ... بزارم خودتون تكمليش كنين ديگه!!!
اگه ميشه منو در اين بازي بيشتر راهنمايي كنيد كه چي كار كنم
من اين مشكل رو در نصب بازيtony hawks دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط simsevil
سيدي بازيتون مشكل داره
نقل قول:
نوشته شده توسط simsevil
شما بوسيله ي يكي از نرم افزار ها مانند ديمون تولز يا ويترال درياو يا الكل يا ... يه ايميج از كليه ي سي دي ها بگيريد و از طريق همون ايمج ها نصب كن ... چون ممكنه سي دي خش داشته باشه و درست نتونسته فايل را بخونه ! قبل از اينكه اين كارا را بكني يه بار هم بزار تو سي دي رايترت و نصب كن ( اگه داري )!
نقل قول:
شما اين راه را هم كه در پست بالايي گذاشتم امتحان كنيد !
راستي روي كامپيوتر ديگران هم نصب كرديد ؟
نقل قول:
نوشته شده توسط ardalan shahabi
منم بازي فيفام همينجوري هست .... وقتي مي خواي بري رو مولتي پليرش همين ارر را مي داد !
شما دوباره نصب كن اگه نشد يه لانچر از تو اينترنت دانولد كن ... اگه سرعتت بالا هست بگو برات بزارم !
ولي به احتمال زياد دايركس مشكل داره ... جديد ترين ورژن دايركس را داري ؟
سلام دوستان
چند وقته که بازی splinter cell3 كه 5 سي دي هست رو خريدم ولي بعد از نصب قسمت single player بازي اصلا اجرا نميشه فقط ميشه multi player رو اجرا كرد كه اونم بايد به سرور وصل بشم كه به كار ما نمياد!!
در ضمن من با همين سيستم بازيهاي چون fear-doom3 و سي چهل بازي ديگه رو تموم كردم اما نميدونم چرا اين اينجوري شد لطفا ما رو هم راهنمايي كنيد
مشخصات سيستم " كارت گرافيك xfx geforce256
ram 512 mb
خوب ارر مي ده ... چي مي شه كه اجرا نمي شه ؟نقل قول:
يعد از نصب قسمت single player بازي اصلا اجرا نميشه
بازي Hitman 4 و يا Splinter Cell Chaos Theory ايميجش رو نصب كردم در هر دو بازي وقتي سي دي هاي آخري رو يزارم كه نصب ايميج تموم بشه يعني به 100% كه ميرسه يه error ميده و در پيغامش Not enough space هم ديده ميشه در حالي كه در درايو F (درايو نصب ايميج ) 8 GB ازاد دارم