بدون ضحمت بی جواب نمونه ممنون:46:نقل قول:
Printable View
بدون ضحمت بی جواب نمونه ممنون:46:نقل قول:
وقتی شما تعقیر ات مورد نظر را می دید و می بنید در اجرا اون ارور معر ف می آد . نرم افزار WorldBuilder را اجرا کنید اون به شما پیغامی خو اهد داد و اشتباه شما را بهتون میگه مثل شکل زیر :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام نو شته های متنی بازی البته در ماد ها یا بعد از اینکه فایل های : BIG را روی بازی ا استخراج کردید )در این آدرس مو جو د است :نقل قول:
C:\Program Files\EA Games\Command & Conquer Generals Zero Hour\Data\English
فایل : BIG اینه :EnglishZH
در فایل :generals.csf که این فایل را با ید با نرم افزار : csfeditor ادیت کنید .
لینک دانلود :
دو ستان من بر ای مدتی نخو اهم بود باید به یک مسا فر ت کاری برم فعلا با این های که گفتم کار کنید تا بعد بیایم انشا الله :20: .......کد:http://afm-rayan.ir/post/category/24
فعلا ببخشید ....
نه داداش منصوری نرو ترو خدا ما بی تو چکارکنیم نه اهاهاهاه:37:
ترو خدا:42:
ای بابا خدا پشت پناهت:11:
خدا پشت پناهت سلامت وقبراق برگردی :33:
اینجا کسی نیست:41:
داداش منصوری بیا دیگه:40:
:20: ممنونم از آموزش آموزش دستكاري ياختمان يا تانگ رو هم بگين:11:
ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید overlock تانک چین اگر usa باشم چجوری می توانم مقابله کنم؟
دوست عزيز خيلي نامفهومه اگه ميشه بهتر بيان كنيد تا فهوم منضور شما را درك كنيمنقل قول:
ممنون
سلام دوست عزيز كن نمي دونم شما چه چيز ساختمان يا تانكو ميخواين دست كاري بكنين ولي دركل شما اگر ميخواين ساختمون يا تانك (مثل )امريكار تعغير بدين بايد به اين مصير بريننقل قول:
C:\Program Files\EA Games\Command & Conquer Generals Zero Hour\Data\INI/Object
دراين جا شما من پوشه فايل ارفورس را براي شما دست كاري مي كنم
AmericaAir
براي انجام راهت تر هك نوشته ها شما از نرم افزارEdit استفاده كنين
اينو دانلود كنيد وبا كمك اين نرم افزار تعغيرت رو امال كنيدکد:http://afm-rayan.ir/post/category/7/page/2
من سربازRangerآمريكارا براي شما مثل مي زنم
Ranger پيدا كنيد قسمط هاي زيادي مربوط به مهندسي هاي پارا متر رفتارهاي تكسچر ها w3dصدا ها و...هستن
شما مي توانيد هرتعغيري را بدهيد براي ميزان مبلغ وتايم ساخ شما دراين قسمط تعقيرات ايجاد نمايد
Object = AirF_AmericaBarracks
End
BuildCost = 225
BuildTime = 1.0
اولي ميزان پول دومي زمان ساخت
Body = ActiveBody ModuleTag_03
MaxHealth = 10.0
InitialHealth = 10.0
End
دراينجا اولي ميزان دمچ (خوم مقاومت)دومي خط دمچ هست
شما مي توانيد تعغيرات رنج را دراينجا دست كاري كنيد يا گارد
End
VisionRange = 100
ShroudClearingRange = 400
Prerequisites
دراين قسمت هست
وشما مي توانيد تعغيررات قدرت صلاح شعاع انفجار وتركش هارا در پوشهWeapon
درشاخه
C:\Program Files\EA Games\Command & Conquer Generals Zero Hour\Data\INI
بدست بيارين مثال
;-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Weapon RangerAdvancedCombatRifle
PrimaryDamage = 5.0
PrimaryDamageRadius = 0.0 ; 0 primary radius means "hits only intended victim"
AttackRange = 100.0
DamageType = SMALL_ARMS
DeathType = NORMAL
WeaponSpeed = 999999.0 ; dist/sec (huge value == effectively instant)
ProjectileObject = NONE
FireFX = WeaponFX_GenericMachineGunFire
VeterancyFireFX = HEROIC WeaponFX_GenericMachineGunFireWithRedTracers
FireSound = RangerWeapon
RadiusDamageAffects = ALLIES ENEMIES NEUTRALS
DelayBetweenShots = 100 ; time between shots, msec
ClipSize = 3 ; how many shots in a Clip (0 == infinite)
ClipReloadTime = 700 ; how long to reload a Clip, msec
WeaponBonus = DRONE_SPOTTING RATE_OF_FIRE 200%
WeaponBonus = DRONE_SPOTTING RANGE 200%
WeaponBonus = DRONE_SPOTTING DAMAGE 200%
End
از اول PrimaryDamage = 5.0 قدرت سلاح
دومي PrimaryDamageRadius = 0.0 تركش سلاح شعاع انفجار سلاح البته چون سلاح انفرادي انفجاري نداره شما مي بينيد كه براش چيزي تعريق نشده و0هست البته اگرشما بخواين مي شه براش بزارين
دراين قسمط DelayBetweenShots = 100 تعخير بين حرشليك را شما مي توانيد ببينيد
وديگر خورده چيزهارو شما راحت مي توانيد ترجمه بكنيد واستفاده كنيد براي ترجمه انلاين نوشته ها به
برين وزبان مورد نظرو انتخاب كنين وترجمه كنينکد:http://translate.google.com
راستي شما براي دست يابي به اين فايل ها نياز به نرم افزار بيك دارين كه از اول صفه مي تونيد دانلودش كنيد
تا اونارو از فايلINIZH استخراج كنيد تا تعغيراتو عمال كنين ولي دربعضي از مود ها ميازي به استخراج نيست
اوميد وارم اين اموزش بدردتون خورده باش
موفق باشين:11:
وقتی تو patch reborn 5 با کسی که چین را بر میداره تانک overlock که upgrade شده می سازد دیگه من با هیچ سلاحی نمی توانم این تانک ها را بزنم ممنون می شوم راهنمایی فرمایید با چه سلاحی تو usa میشه به راحتی این تانک ها رو زدنقل قول:
دوست عزيزم شما با اهوراي سوپر ويپر مي تونيد تانك overlock رانابود كنيد البته فكر كنم بايد 2عدد اهورا داشته باشيد اگرتانك درحال حركت هست شما بايد با گرفتن دكمه كنترل(ctrl)روزمين كمي جلوتر به اهورا دستور بدهيد تا بمب خود را رها كند البته اگر با اهورا هاي سوپر ويپر يخواهيد به تانك ا overlock اتك بدهيد زياد نياز نيست چون شعاع انفجار اهوراهاي سوپر وي پر بالاست.البته با اهوراهاي ديگرهم مي شود اين كارو كردنقل قول:
هم چنين شما مي توانيد از تعدادزيادي ارپي جي زن امريكا با استفاده از ليز حدف گيري انرا به راحتي نابود كنيد
والبته با تعداد ي شليك هم زمان موشك كروز مي ميتوانيداون تانك را نابود كنيد
موفق باشيد:11:
با سلام جناب آقای منصوری سایت AFM-RAYAN.IRغیر فعات می باشد و بازی نبرد نهایی در MODDBبه صورت غیر فعال و تعویق افتاده لطفا اطلاعاتی از پیشرفت نبرد نهایی بدهید تا بچهها امیدوار شوند و سایت را راهاندازی کنید و تاریخ انتشار نبرد نهایی را هم بدهید به تشکر از شما :31::10::40::11:
دوست عزيز اقاي منصوري رفتن مصافرت اگه خدا بخواد ميان البته بما كه گفتن ميان ولا چيبگم خيلي وقته رفتن انشالله كه امروز فردا بيان.ما هم نتظر ورود ايشان هستيم وتداركات زيادي ديديم:31:
ميايند.....نمي ايند....امروز نيايند....فرا ميايند...؟؟؟؟....؟؟؟:20:
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------
راستي دوستان عزيز ما كه جواب بشما ميدهيم يك تشكر اونجا ثبت بكنين دل بنده نوعي را شاد بكنين ممنون:20:
user=general zh4
pas=gener@l
بچه ها فقط جمعه ساعت 10 مورخ 1390/2/3 بیاین :10:
سلام به همه دو ستان نمایشگاه یا دتون نره ...
دو ستار همه منصوری( تا فردا هستم باز باید بر م... هفته دیگه انشا الله بر میگردم )
جون من اقاي من صوري دوباره ميخواي بري:41:
اي بابا اجب شانسي
اقاي منصوري يك چيزي يادمون بدين كه تا اين يك هفتي كه ميخواي بري سرگرم باشيم
بمن بگو چجوري ميشه يك وسيله نقليه (تانك)به بازي ميشه اضاف كرد
من اين كارو كردم خيلي جلو ولي با كلي ارور هاي عجيب قريب مواجع شدم كلي هارو جم جور كردم ولي هم چنان نتونصتم اضافش كنم يادمون بده بعد ما بيكارنمونيم جون من
من ميگم چه كارهاي كردم شما مابقيشو بگين ممنون:11:
اقاي منصوري
ديگه اموزش (چجوري ميشه يك وسيله نقليه (تانك)به بازي ميشه اضاف كرد)
نمي خوام ياد گرفتم ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقاي منصوري
نمي خوام ياد گرفتم ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقاي منصوري
نمي خوام ياد گرفتم ممنون:20::11:
سلام
میشه بگید اموزش -- پول جنرال توی مولتی پلیر رو نوشتید توی پست های قبلی یا نه؟
اخه تعداد پست ها خیلی زیاده:18:
اگه نیست میشه بگید چطوری میتونم پول رو -- کنم؟ اخه من و چند تا از رفقا AOD مد بازی میکنیم یه کم پول کم میاریم اگه راه حلی وجود داشته باشه عالی میشه:27:
مرسی:40:
نقل قول:
اقاي منصوري وارد كردن تجهيزات رو هم خودم ياد گرفتم:31:ولي دم شكا گرم شما اول منو حول دادين تا استارت كارو زدم خيلي خيلي ممنون:11::11::11::11::11:
فقط جون من اقاي منصوري يك كاري بكنين اين اموزش كار با اين نرم افزار عكسو بمن بگين اخه هركار كردم
اين Large Imagesشما گفتينو نتونستم درست كنم دركل سيستمي كه بالا گفتينو توي عكس نتونستم پياده بكنم ;-------------;
;Large Images ;
;-------------;
;--------------;
; 1 2 3 4 ;
; 5 6 7 8 ;
; 9 10 11 12 ;
; 13 14 15 16 ;
; 17 18 19 20 ;
; ;
;--------------;
جون من اموزش بدين كه چجوري اين سيستم عكسو درست بكنم اول عكسارو كوچك بكنم بعد يك عكسشون كنم يا نه جون من اين يكي رو بگين ديگه اين زياد وقدتونو نمي گيره اون اموزش قبلي كه خواستم خداي وقدتونو زياد مي گيرفت:11:
ممنون
راستي اقاي منصوري تايادم نرفته بمن بگين فايلScripts همون فايل هوش مصنوعي درسته
خوب ما دراينجا3تا فايل داريم يكيش(Scripts) با پسوند Configuration Settings كه باNotepad باز ميشه
ودوتاشون( MultiplayerScripts.scb و SkirmishScripts.scb) با پسوند SCB File كه نمي دونم با چي باز ميشه
اقاي منصوري تا جاي كه ميدونم فايلSkirmishScripts.scbهوش مصنوعي البته از قرار معلوم
چون من دربعضي از مد ها ديدم فقط اين يكي هستMultiplayerScripts.scb
ولبته ديدم كه هر ستاي اونا هم هست
بقول مترجم يكي اسكريپت زده خورده يكي ديگه اسكريپت چندنفره هس
اون يكي فايل با نوت پت باز ميشه رو هم نمي دونم
خوب هالا شما بگين كاراي هركودوم ازاون فايلا چي
وباچي باز ميشه
وايا درفايل ديگه اي درINI هم بايد توضيحاتي بديم يانه كه البته يك جوراي فكر نكنم حالا شما همينارو بگين بقيشو خدودم
رديف مي كنم ممنون:11:
سلاام عزيز دلم هكش خيلي سادستنقل قول:
ولي من واست اپلود كردم فقط يك رقم زياد داره اونم سر به مليارد ميزاره خودم برات رديفش كردم حجمش فوته فقط از زيپ درش بيار وبريز توي جنرالتكارت نباشه:10:
کد:http://up.--------.com/images/moms1mym7m8eepms344.zip
سلام خدمت دوستان خسته نباشید
آقای منصوری من تو پستای قبلی چنتا سوال کرده بودم فکر کنم ندیدین اگه دیده بودین حتمأ جواب میدادین
آقای منصوری داخل مدها کاری کنید که لودرها قادر باشن زمین رو صاف کنن واسه ساختن ساختمون
اگه بشه به جنرال نظم بدین فکر کنم بازی قشنگتر بشه
برای مثال
تانک جلو باشه بعدش ماشین های کوچیک بعدش سرباز اخر هم ماشین های سنگین دور بورد
من اینو داخل بازی(استرونگ هوم لجنز) دیدم که خیلی باحال بود
که اول سوار نظام حرکت میکرد بعد پیاده نظام
آموزش داخل پی دی اف یادتون نره
دوست عزيز اموزش خوبي البته اينا يك جوراي با مپ تداخل داره بنده كه تا بحال روش كارنكردمنقل قول:
البته اقاي منصوري اگه حالا حالا ها بيان هم جواب شما رو ميدن البته شما صبر داشته باشين روزي يك بارو به فروم صر بزنيد
موفق باشيد:20:
سلام سایت فعاله و مشکلی نداره در :moddb هم در آ«جا یک سری حسود هستند که متاسفانه نمی دونم با اسم ایر ان مشکل دارند یا چیه که هزار یک بر چسب به ما زدند ما عطا شو نو به لقا شون بخشیدیم حالا هم کلی پیشر فت داشتیم ولی با مشکلات مالی بر خورد کردیم ... کار همچنان ادامه داره ولی با آهنگی کند ....به زودی اعلام خو اهیم کرد .نقل قول:
سلام بر ای ادیت هوش مصنوعی از باید این فایل را از نرم افزار داخل بازی بازش کنید :WorldBuilderنقل قول:
---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 07:59 PM ----------
به این آدرس برو و یک نگاهی به این عکسها بکن متوجه میشی :نقل قول:
C:\Program Files\EA Games\Command & Conquer Generals Zero Hour\Data\English\Art\Textures
حالا هر عکس رو با اسمش تو فایل اینجا پیدا کن ببین چجوری چیدند :
C:\Program Files\EA Games\Command & Conquer Generals Zero Hour\Data\INI\MappedImages\TextureSize_512
به صورت غیر حضوری فقط اینجوری می تونم کمک کنم . چون تایپیکی خیلی سخته..:41:
---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 08:02 PM ----------
بله میشه این کار ها رو کرد ولی فقط نیاز به یک سری بر نامه نو یسی جدید داره ما سر باز ها را در ورژن دو م بازی وار آر ماگدون به این سبک طر احی کرده بود یم که منظم می ایستا دند:46:نقل قول:
---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------
خدا رو شکر اگه یاد گرفتید یکم به بچه ها کمک و آموزش بدید من واقعا سر م شلو غه و کمتر می تونم بیامنقل قول:
اقاي منصوري ممنون
ولي اقاي منصوري من خيلي تلاش كردم اسكريپ هارو باWorldBuilderبازكنم ولي موفق نشودم
ميدونم ازكجاش ولي يك بند ارور مي ده تازه نفهميدم كودوم فايلوباز كنم:41:
سلام آقای منصوری می تونی یه کلیپ از نبرد نهایی بزاری مرسی:20:
اقاي منصوري اين يارو كي
PForever
اگه ايروني چرا توي سرايروني ها مي زنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقاي منصوري اين ادماي moddb يك مشت بي فرهنگ هستند اقاي منصوري
من خودم توي كلي از مدا ديدم كه كلي از چيزارو ميدوزدن و مي برن توي مودشون
مخصوص اين چيني ها وروس هااينا با ما ايرو ني ها مشكل دارن من حال اينارو مي گيرم گند به فرومشون مي زنم:grrr:
سلام ديگه سلام فراموش كردم شرمنده
اقاي منصوري بي ضحمت كوتاح مختسر بگو يدچگونه يك صلاح رو به بازي اضاف كنم
درشكل صلاح ها مشكل دارم شیء صلاحارو نمي تونم به بازي اضاف كنم
نمي تونم از شیء بمب هاي لورهاي خود بازي به اونوان شیء درصلاح ديگه استفاده كنم يا از صلاحاي لورها كه شكل شيءروداشته باشه استفاده كنم
عصابم خراب شده سراين موضوع حركاري ميكنم بازم به مشكل برمي خورم البته سر صلاح هاي مود CWC بد جوري گيرم
بازم ممنون اقاي منصوري ميدونم كارات همه عقب اوفتاده هربارنصف خط هم تايپ كني بازم كرمتو عشقست نمي خواد بكوب به يك چيز جواب بدي يك اموزشو توي چند روز بگو كه وقدتم گرفته نشه بچه ها هم چيزي پرسيدن اگه درتوان من بود من دريق نمي كنم خدا كنه همه ايرو ني هاي ازاده سربلند بشن
ممنون
سلام بله حتما این کار رو می کنم در حال تهیه است . به زودی بر اتون می زارم .نقل قول:
سلام به همه دو ستان عزیزنقل قول:
نگاه کنید اصول کار اینجوری که باید اول ببینید این سلاح مثلا تانکمون رفتارش توی بازی هست یا نه مثلا مثل تانک های دیگه فقط شلیک می کنه یا نه مثلا مثل ماد :cwc دو د هم می زنه یا تیر بار هم داره با ید بر ای هر یک از اینها کا ملا مشخص باشه و اگه رفتار ها هست که می تونید از همون در این سلاح هم استفاده کنید و گرنه باید رفتار را بر ای این سلاح تعر یف نید که این کار در فایل های زیادی انجام می شه این همه فایل که در :INI می بینید اینها همهشون بر ای بازی نو شته شدند و هر کدام ه مثل زنجیر به هم متصل هستند در عین سختی و گیج ککنندگی ساد ه هستند البته بعد از یا د گر فتن این جوری خیلی سخت میشه این رفتار ها را تو ضیح د من یک نمونه بر اتون گزاشتم با فایل هاش که یک مو شک دور بر د جدید هست بر ای جی ال ای ها با تر ی دی هاش و فایل های مورد نیازش ...:
ببینید متو جه می شید .
اگه متوجه شدید بگید و گرنه به صور ت کامل تمام فایل ها را به زودی معر فی می کنم و می گم کار ای هر کدام بر ای چیه و به چه دردی می خوره....کد:http://final-battle.persiangig.com/model/GLAv3launcherUpgrades.zip
به مرور من فایل هیای زیادی رو بر اتون می زارم....که امکانات به بازی اضافهمیکنند و یک سور پرایز بزرگ داارم که بعد ا اگه قطعی بشه اعلام می کنم ......
سلامنقل قول:
این رو نمی دونم کیه ولی اونجا خیلی ها به ما بی لطفی کردند و با زحمت بسیار تو نستم مد را از تو قیف در بیارم یک عده چینی و آدمهای از خود راضی ما را با چند تا عکس محکوم می کردند از مدهای دیگه مدل بر داشتیم و از این حر فها اینها بیشتر به خاطر این که ما ایر انی هستیم مشکل دارند نمی دونم خلاصه ... :41:
اقاي منصوري شما فقط تر ی دی هاشو گزاشتيد فایل های مورد نیازشو نگزاشتين وگرنه مي گرفتم موضوع رو؟:41:نقل قول:
سلا م ببخشید فایل را اشتبا ه آپلود کردمنقل قول:
فایل صحیح به همراه کد ها
کد:http://final-battle.persiangig.com/model/v3%20launcher.zip
خيلي ممنون اقاي منصوري :20:
ولي اقاي منصوري چراTexturesاين موشكو نزاشتين اينارم ميزاشتين ازش استفاده مي كردم:5:
راستي اقاي منصوري شرمنده يك سعال من جاي زوم بازي رو بلد بودم ولي حالا حرچي فكر مي كنم كجا بوده يادم نمياد
زوم بازي ومپاشو تنظيم مي كرديما اونجا
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------
شرمنده
اقاي منصوري نمي شه اينCSFرو مصل نوت بت چيزاي كه ميخوايمو بريزيم داخلش بعدش اونو دوباره مثل CSFدرست كنيم
اخه سرچ نمي كنه :41:
از تکسچیر های خود بازی استفاده می کنهنقل قول:
زوم و ارتفاع در فایل : game data
درمورد :CSF نه نمیشه شما باید حتما با نرم افزار ادیت که در آدرس زیر دو نمونه شو بر اتون گزاشتم ادیت کنید .
حجم:628 کیلو بایتکد:http://final-battle.persiangig.com/other/csfeditor.rar
لی در مورد پیدا کردن اون متن مورد نظر شما باید با استفا ده از نرم افزار :csfeditor فایل را باز کنید سپس استخراجش کنید در یک فایل :INI مثل تصویر زیر :
موفق باشید
خيلي ممنون اقاي منصوري دست شما درد نكنه اقاي منصوري اون نرم افزاري كه لينكشو دادين فقط يك عكس بود خالي بود:20:
سلام واقعا ببخشید اصلاح شدنقل قول:
این هم لینک صحیح:
نرم افزار ویر ایش فایل های :csf
کد:http://final-battle.persiangig.com/other/csfeditor.rar