سلام دوستان .شما براي محافظت از گوشي چه راهي به جز كيف پيشنهاد مي كنيد؟ من از گوشي خيلي خوب مراقبت ميكنم ولي بعضي ها ميگن رنگ نقره اي بعضي از جاها مثل گوشه هاش مي پره . قابهاي ژله اي چطورند؟
Printable View
سلام دوستان .شما براي محافظت از گوشي چه راهي به جز كيف پيشنهاد مي كنيد؟ من از گوشي خيلي خوب مراقبت ميكنم ولي بعضي ها ميگن رنگ نقره اي بعضي از جاها مثل گوشه هاش مي پره . قابهاي ژله اي چطورند؟
الان p900 دقیقا چنده ؟
320000-325000
نقل قول:
شما اگه خوب نگهداری کنی و دست همه ندی که با دست عرقی یا خیس یا کثیف بهش بزنن یا بزنی هیچی نمیشه
گوشی رو خاموش روشن کن یا باتریش رو بکش صفحه اش رو کاملا تمیز کننقل قول:
ممنون Popo جان
خواهش میکنم
باید گوشی رو update کنی یا یه بار بدون کزینdelete all data and apilication مستر ریست کنی این مشکل خاصی نیست مشکل نرم افزاریهنقل قول:
نقل قول:
داره ولی 50 60 تومن یا بیشتر قیمت داره عین نوکیا نیست که حتی قاب تخیلیش 4 5 هزار تومن باشه اگر هم عوض کنی به صرفه نیست چون گوشی خراب میشه اگه دوست داری میتونی عوض کنی ولی بدبخت میشی.
با دستمال مخصوص پاک کردن lcd
اصلا به درد نمیخوره و یه پول اضافی میدی ساده ترین راه مثل flash و حتی بهتر از او update کردن که بی دردسره و بی پول دادن زیادینقل قول:
دوستان نرم افزارهی زیرو اگه کسی داره کمکم کنه ممنونم :
1) نرم افزاری که با هاش بشه از p990i بعنوان کنترل تلویزیون یا ماهواره هم استفاده نمود؟!!!
2) نرم افزاری که باهاش بشه فایلها و پوشه ها رو رمز شخصی داد بغیر از bestcrypto
3)یه 4 تا فونت واسه دریافت اس ام اس های فارسی اوندفعه گذاشته بودین تو مموری کارتم دخیره کردم که الان هم کار می کنه ولی خوب حالا واسه نوشتن اس ام اس فارسی چه کنم ؟
4)هنوز نرم فزار پیغامگیر یا همون منشی تلفنی درست نشده !!!!!!!!!!!!!!
متاپکس جان بابت راهنماییت در خصوص انتی ویروس ممنونم اگه اطلاعاتی تکمیلی و کامل و جامع یدفعه تو یه پست در خصوص اینترنت گوشی بزاری دیگه فکر نکنم کسی اذیتت کنه و سوالات تکراری بپرسه چون همه مثل خودم یک کمکی تنبل هستیم و البته بخاطر مشغله زیاده که می خوایم دیر بیاییم و زودم جواب بگیریمو بریم !!! اگه می شه در خصوص اینترنت گوشی و نحوه استفاده اون و کلا در این خصوص کامل و جامع یجا واسمون بزار/بازم ممنونم
يه سوال
چطور ميشه با 990 چند تا playlist درست كرد كه خودمون آهنگاشو انتخاب كنيم ... مثلا در سري w شما ميتونيد با رفتن روي playlist و انتخاب NEW يه اسم واسه playlist تون بزارين و ازتون ميپرسه كدوم آهنگا كه جلو هركدومشون يه تيك ميزاري و خلاص... حالا تو 990 چه ريختيه؟
دوم: نرم افزار player بهتري هست كه صداي هدفون ها رو بيشتر كنه؟ چون در حد z530 صدا داره !!!!
سوم: چطوري ميشه كاري كرد كه 990 تكس فارسي هم بخونه؟ فونتي چيزي ميخواد؟
با سلام میخواستم بدونم چطوری میشه برنامه های جاوا رو نصب کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همه
من ال سی دی گوشیم رو (p990) را با دستمال کاغذی نرم و مرطوب (آغشته به شیشه پاک کن) تمیز می کنم .
می خواستم بدونم ایراد نداره این کار رو می کنم؟
من فونت های فارسی رو روی گوشیم ریختم و کاملا کار کرد
فقط چون قبلا کیرستال عربی رو نصب کرده بودم نوشتن اس ام اس فارسی باهاش خیلی راحت بود
اما الان یکم سخت شده برام
راهی نداره که برای نوشتن مسیج بشه از کیبرد مستقیما استفاده کرد
اخه من باید فارسی بنویسم بعد کپی بگیرم بیارم تو قسمت اس ام اس اینکار خیلی وقت گیره
اگه بشه مستقیم تو قسمت اس ام اس فارسی تایپ کرد راحت تره
چقدر حرف زدم
اگه میزان رطوبت خیلی خیلی کم باشه مشکلی ندارهنقل قول:
درضمن بعد از تمیز کردن با یک دستمال خشک بلافاصله خشکش کنید
برنامه های جاوا هم اگر مخصوص گوشی شما باشه همانند بقیه برنامه ها نصب میشهنقل قول:
تفاوتی نداره
من هم همين مشكل رو دارمنقل قول:
نقل قول:
ال سي دي اون از جنس پلاستيك هست و خط نمي يفته انقدر هم حساس نباش
نقل قول:
آقا آخر چی شد ویروس نباشه ?
بیخیال دادا ویروس کجا بود:31:نقل قول:
دوست عزیز در این باره در صفحه های قبلی به تفضیل شرح داده شده . اگه یکم بری عقب پیدا می کنی .نقل قول:
دوست عزیز در این باره در صفحه های قبلی به تفضیل شرح داده شده . اگه یکم بری عقب پیدا می کنی .نقل قول:
یکی از راه های فارسی دیدن هم
یکی از راه های فارسی دیدن هم ریختن فونت که لینکش چند صفحه قبل هست
چرا اینجوری شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ببخشید سیستمم گیر کرد
ادمین ها بی زحمت یکاریش بکنن
بازم متاسفم
سلامنقل قول:
ممنون بابت راهنماييتون.
شما درست ميگي منم خيلي از مشكلاتي رو كه حل كردم كسي بهم نگفته اونقدر باهاش ور رفتم تا راهشو ياد گرفتم.
در مورد اكسس پوينت هم بايد بگم تو شهر ما فقط اين 3 مدل پيدا ميشه: Dlink-Planet-Senoa يعني بازار شهر ما رو اين 3 مدل قبضه كرده تازه مدل Senoa با توجه به قيمت بالاتري كه نسبت به اون 2 مدل ديگه داره استقبال كمتري ازش ميشه و مدل levelOne هم من يكبار تو مشهد ديدم . كه در كل محصولات levelOne كه فكر كنم يك كمپاني آلماني باشه از كيفيت بالايي برخوردار باشه من فقط از keyStone اون مدل استفاده كردم و راضي بودم.
نقل قول:
کسی چیزی سراغ نداره :18:
سلام ببخشید متاپکس جان من یه مشکلی دارم وقتی با بلوتوث یه فایل رو دریافت میکنم میره تو قسمت Beam
Reserve بعد وقتی میخوام از اونجا به قسمت مسیج ها انتقالش بدم خیلی طول میکشه(3 یا 4 دقیقه) در صورتی که
قبلا خیلی سریع این کارو میکرد.حجم فایلم کمه بین 1 تا 3 مگابایت معمولا.تورو خدا نگو مستر رسیت کنم که کلی تم
که دارم از بین میره + بازی هام
نیازی نیست به قسمت مسیج منتقلش کنی؛ یعنی وقتی فایل رو دریافت میکنی، به جای ایننکه save رو بزنی، view رو بزن و وقتی مثلا عکس یا آهنگ رو باز کرد، اون پایین دکمه save که عکس یه دیسکت هست رو بزن و مستقیما جایی که میخوای ذخیره کن. اینطوری کمتر طول میکشه...:27:نقل قول:
sorry for fingilishنقل قول:
gashtam nabud... please link
sorry again
آقا این قضیه ساعت sms ها حل نشد؟ خیلی اعصاب خورد کنه
اون ربطی به گوشی نداره مشکل از مخابراتهنقل قول:
اگه locationگوشی به humololoتغیر بدین ساعت درست میشه اگه شد تشکر کنید
یه سوال>>>> تم هایP900 به P990 میخوره ؟
نقل قول:
نه دوست عزیز نمی خوره.
چون P900 اگه اشتباه نکنم UIQ2 هستش ولی P990 سیستمش UIQ3 هست:5:
کلا تو فکر این نباش که بخوای برنامه ها یا تمهای سری های قبل P رو بتونی رو P990 اجرا کنی,چون نمیشه
:5:
چه بد من حواسم نبود کلی تم P900 از سایتMobile9 دانلود کردم فکر کردم نوشته P990.بخشکه این شانس.بازم ممنون که توجه کردی آخرین سامورایی
سلام بچه ها
من همین دیروز یدونه پی990 خریدم
حالا چند تا سوال داشتم
ممنون میشم اگه کمکم کنید
اول اینکه صفحه کلید بیرونیه اونیو که بازو بسته میشه در آوردم. حالا آیا مشکلی برای گوشی پیش نمیاد یا قابلیتی از گوشی هست که بدونه اون انجام نشه؟
دوم اینکه یه نفر بهم گفت همیشه باید open task های گوشیو ببندی که هنگ نکنه.
آیا این حرف درسته؟
در ضمن من یه برنامه به اسم swiss mgr pro نصب کردم که task هارو خیلی راحت تر میبنده. از این نرم افزار استفاده کنم بهتره یا اینکه با خود قابلیت گوشی یا اینکه اصلا فرقی نداره؟
سوم مشکل inbox اس ام اس هام بود که وقتی پیام جدید میاد به ترتیب save نمیشن و ممکن پیام جدید بره وسط پیام های دیگه.
و تاریخ و ساعتم که جلوشه اشتباهه و برای بعضی ها تاریخو مینویسه برای بعضی دیگه هم ساعت
یعنی اصلا حالت مرتبی نداره.
این مشکل از چیه؟
من location های گوشی رو هم درست کردم همرو کردم تهران ولی بازم درست نشد.
حالا alex666 اولی رو به honolulu تغییر دادم فعلا درست شده. یعنی این تنها راهشه؟
راستی location های دو و سه رو هم تغییر بدم یا همون تهران بزارم؟
پیشاپیش ممنونم که جواب میدین.
راجع به ساعت كه ما هم آخرش نفهميديم چي شد و چطوري درست ميشه ...
اما راجع به باز كردن فليپ گوشيت... مشكلي كه نداره اما يه هفته ي ديگه مجبور ميشي دوباره بزاري سر جاش...
چون بعضي برنامه ها واسه فليپ بسته طراحي شدن ... مثلا برنامه هاي جاوا كه خيلي بدردت ميخورن...
task ها رو با هرچي بستي بستي ... هنگ منگ هم تو كارش نيست... ( لا اقل مال ما كه هنگ نداشته )
حالا چند خريدي؟
يه نفر پيدا نميشه فونتهاي فارسي سوني رو بزاره ماهم دانلود كنيم؟
لينكي كه قبلا بروبكس گذاشته بودن خراب بيد ...
plzzzz
مرسی که جواب دادی.:11:نقل قول:
اخه گوشی بدونه فليپ خیلی شیک تره. ولی اگه اینطوریه که شما میگی مجبورم.
گوشی فرانسویه با رم دو گیگ 340000 خریدم.
لینک تصحیح شد:5:نقل قول: