کپی نکنید و بنویسید و فکر کنم اون دفعه اول خودتون زدید اعمال شده میتونید با فریمور زدن رو مودم تست کنید موقع درخواست کد اگر کد رو دادید قبول کرد پس اعمال شده . همون فریمور داخل فایل اموزشی که توصیه شده بود بعد انلاک رو مودم تزریق کنید .نقل قول:
Printable View
کپی نکنید و بنویسید و فکر کنم اون دفعه اول خودتون زدید اعمال شده میتونید با فریمور زدن رو مودم تست کنید موقع درخواست کد اگر کد رو دادید قبول کرد پس اعمال شده . همون فریمور داخل فایل اموزشی که توصیه شده بود بعد انلاک رو مودم تزریق کنید .نقل قول:
سلام دوستان، من فایلهای ایرانسل و دستکاری نشده این مودم رو از سایت ایزی فرمور دانلود کردم.
1: اگه پخشش کنم مشکلی پیش نمیاد؟( ایرانسل گیر نمیده؟)
2: اگه پخشش کنم برای اکانتم تو سایت ایزی فرمور مشکلی پیش نمیاد؟ چون امضای دیجیتال داره و فایلها رو وقتی میخواستم دانلود کنم امضای دیجیتاله هم آخر اسم فایل بود. یعنی قابل پیگیری هستش که کی دانلود کرده و پخش کرده، اکانت رو مسدود نمیکنن؟
لطفا دوستانی که اطلاع دارن جواب بدن، اکانت راحت تهیه نشده که به راحتی از دست بره.
درضمن من مودم خودم رو با webui و فایل اصلی آپدیت کردم و لاک نشد! همچنان آنلاکه.
نه مودم یک بار با همون روش قبلی انلاک کنید و دوباره بیایید فریمور خود ایرانسل رو بزنید دیگه لاک نمیشه عینه مودم i60نقل قول:
شما هیچ ترسی نداشته باش از ایزی فریمور ماله ایرانسل رو دانلود کن هم فریمور هم وب یو ای و اینجا یه بخش باز کن و بزار برا دانلود عموم تا کسی خواست استفاده کنه . اگر پیگرد داشت همون 192 i60 یا 196 i60 رو الان پیگیری کرده بودن یا نسخه های مبین نت رو . نگران نباشید .
اگه کسی از ایزی فرمور فایلی خواست پیام بده براش بگیرم. :8::8::8:
یک فایل هم به اسم "E5785LhCUST-B00C234" هست که 7 مگه حجمش، ولی نصب نمیشه و ارور میده. کسی با توجه به اسمش میتونه بگه که این چه فایلیه؟ داخل پوشه هاشم توضیحی نداده.
این فکر کنم سورس یا اطلاعات پایه فریمور ایرانسل هست و رو مودم نمیشه زد .نقل قول:
ممنون بابت پاسختون.:»:»:»نقل قول: