عزیزان من نشت نور این تلویزیون رو در شرایط مختلف بررسی کردم ماکزیمم این نشت وقتیه که صفحه کاملا مشکیه و تصویر کوچیک دیگه ای تو این صفحه مشکی هست مثل مکان نمای کنترل مجیک که وقتی تو صفحه کاملن مشکی حرکت میدید کاملن متوجه میشید . این نشت نور واسه نور بک لایت این تی وی هست وچون بک لایت این تی وی به صورت منطقه ای روشن میشه و چون پنل نازکه هر جا که این بک لایت به صورت منطقه ای روشن میشه هاله ای از نور هم از پنل رد میشه به طور مثال وقتی مکان نمای موس رو حرکت میدید یه منطقه به صورت عمودی همراه مکان نما جابه جا میشه که این منطقه عودی از بالا تا پایین تصویر هاله ای از نور داه که با تغییر جهت مکان نما این منطقه هم جابه جا میشه فقط گفتم باید تصویر کاملن سیاه باشه تو تصویر کاملن سیاه هر تصویر کوچیک حتی یک تکستم باشه یه منطقه عمودی اطراف تکس این هاله نور مشخصه در فرصت مناسب تصاویر حالت های مختلف نشت نور رو براتون میزارم.
به نظر من همه ال ای دی ها منطقا باید کمی ازین نشت نور رو بخاطر منطقه ای بودن بک لایت و کم بودن ضخامت پنل داشته باشن اگه میخواید این نشت نور اصلن وجود نداشته باشه فقط و فقط پنلamoled بخاطر اینکه بک لایت منطقه ای ندارن و خود پیکسل ها نور تولید میکنن این معضل نشت نور رو هم ندارن و فقط و فقط عمق مشکی واقعی رو عرضه میکنن