سلامنقل قول:
یکی از دوستان ما مدل w700 (مدل دو یا سه سال قبل رو داره) با همین مشکل تو آپدیت روبرو بود دست آخر از یک فلش مموری مارک سونی استفاده کرده بر طرف شد.
(شاید این موضوع کمک تون کنه)
Printable View
سلامنقل قول:
یکی از دوستان ما مدل w700 (مدل دو یا سه سال قبل رو داره) با همین مشکل تو آپدیت روبرو بود دست آخر از یک فلش مموری مارک سونی استفاده کرده بر طرف شد.
(شاید این موضوع کمک تون کنه)
عکس و فیلم رو میتونید از روی فلش اجرا کنید یا کلاً قادر به خواندن محتویات فلش نیست؟نقل قول:
از چه مارکهایی استفاده کردید؟
موقع Format تیک گزینه Quick Format رو برداشتید؟
تشکر از دوستان...با فلش سونی مشکل حل شد. مرسینقل قول:
تنها مشکلی که الان دارم هارد ظرفیت بالا رو نمیشناسه
سلام
دوستان
من مدل 50 اینچ ر سی ور دار این تلویزیون رو دیشب خریدم که پشت تلویزین روسی نوشته شده
میخواستم بدونم اخرین اپدیت رو از کدوم سایت باید دریافت کنم ؟
KDL-50W805C
از سایت سونی uK الان اخرین اپدیت رو دانلود کردم نسخه v3.473 که مربوط 2016.7.19 میباشد
هنوز نزدم
اونطور که فهمیدم اگر داخل فلش بریزی و مربوط به این ورژن از تلویزین نباشد قبول نمیکند درست است ؟
مبارک باشه، بله باید هر ورژن رو با فایل مخصوص خودش بروزرسانی کنید.نقل قول:
آپدیت سفارش روسیه و اروپا رو از لینک زیر دریافت کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه راهنما و دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرامی برنامه ای هست که بشه با موبایل به عنوان کنترل (دسته بازی)برای تلوزیون اندرویدی استفاده کرد .و میشه یکی دو بازی و برنامه توپ سازگار با این تلوزیون پیشنهاد بدید؟
گرامی برنامه ای هست که بشه با موبایل به عنوان کنترل (دسته بازی)برای تلوزیون اندرویدی استفاده کرد .و میشه یکی دو بازی و برنامه توپ سازگار با این تلوزیون پیشنهاد بدید؟
از برنامه Video & TV SideView برای کنترل تلویزیون استفاده کنید،نقل قول:
طرز استفاده از برنامه هم در صفحات قبل گفته شده ولی سرعت
پاسخگویی برنامه چنگی به دل نمیزنه.
در زمینه بازی هم حقیقتش امتحان نکردم، ولی فکر میکنم اکثر
بازیهای اندروید با گرافیک متوسط رو براحتی با این تلویزیون میتونید
اجرا کنید.
دوستان هارد ظرفیت بالا مثلا دو ترا کسی تونسته وصل کنه به تی وی و مثلا فیلمی چیزی نگاه کنه.