الان باختیم همه میان میگن فلانی فلانه ! نیمه اول امیر مرد بود!:n02:
این باخت لازم بود تا ترس امیر بریزه ! دیگه فکر رکوردش نباشه!
Printable View
الان باختیم همه میان میگن فلانی فلانه ! نیمه اول امیر مرد بود!:n02:
این باخت لازم بود تا ترس امیر بریزه ! دیگه فکر رکوردش نباشه!
واقعا این قلعه نویی بدردچی میخوره :n13: فقط مثل ماست رفته برهانی روگذاشته توحمله رفته اون تیموریانه خودمختارو گذاشته توبازی که فقط داره تنهایی براخودش بازی میکنه
این برهانی وتیموریان بودن یعنی این امیر خان که میگن یه عقل نداره این دوتابازیکن گند زنو بندازه بیرون خیلی تیموریان توپاس وتو تفکر ظلم کرد به استقلال تواین 2ساله به تیم این توتیم ملی هم گندمیزنه
دوره این دوتابازیکن مرد نمیدونم چرابازیشون میده
بازیو ماکردیم سودشو یکی دیگه برد
حیف شد:n23::n28:
وقتی طارمی وارد بازی شد جریان بازی عوض شد کلا !
معلومه که نمی شه 45 دقیقه مطلقا دفاع کرد و تیم گل می خوره !
5 دربیه که قلعه نویی نباختن براش مهمتر از بردنه ! از دست این رکورد مسخره قلعه نویی راحت شدیم !
کجاست اون قلعه نویی ده سال قبل که 3 تا دربیو برد و 3 تا رو مساوی کرد ! نباز بودن اون موقع از عطش برد بود نه از ترس شکست ! متاسفانه قلعه نویی فراموش کرده اون دوران رو ! امیر قلعه نویی ترسو شده و شجاعتشو کنار گذاشته ! مربی که تیمش تا دقیقه 75 دو هیچ عقب بود علیرضا اکبرپور رو میاورد تو بازیو 3-2 می برد حالا به کسی تبدیل شده که می خواد 45 دقیقه فقط دفاع کنه !
14 آذر اگه استقلال بیاد بالا (جام حذفی) جبران میکنیم :n10:
چیز خاصی نمیشه گفت
یعنی نیمه دوم استقلال خیلی بد بود و مشخص نبود می خواد چی کار کنه!
من خودم قلعه نویی رو دوس دارم ولی الان تازه قلعه نویی می فهمه رکوردش خوب نیست!
فقط نباختن مطرح نیست و توی آمارها مساوی رو هم می بینن 11 تا بوده ولی حالا که دیگه باخت هم توی آمارش هست و این آمار اگه قبلا می گفتن رکورده الان بیشتر حالت منفی داره!
الانم نمیشه دیگه عالم و آدم رو مقصر بدونیم
یه سری بازیکنا بد بازی کردن ولی اینکه مثلا تیموریان و ابراهیمی و ... بازی نکنن شدنی نبود چون نیمکت استقلال رو ببینیم تقریبا همه چی مشخصه!
حالا تیموریان که چند تا بازیه خیلی در حد انتظار نیست ولی در مورد ابراهیمی که دیگه کم لطفیه چون اکثر بازی ها خیلی خوب بودش و این بازی هم عامل باخت نبود...
بهتر دعا کنیم پژمان نوری از تیم بره
چون اگه قراره توی پست دفاع چپ بازی کنه فک کنم بازیکن از لیگ دسته دو بیاریم بهتر بازی کنه :دی
یعنی امروز تنها تغییری که ترکیب اولیه می تونست داشته باشه این بود که یعقوب کریمی هافبک چپ باشه و بیک زاده هم دفاع چپ
توی گل اول هم راحت بازیکن پرسپولیس روی سر پژمان نوری سر زد و مطمئنا این بازیکن برای دفاع چپ ساخته نشده و با این سنش هافبک هم به زور بازی می کنه چه برسه به دفاع کناری!
نقل و انتقالات نیم فصل از کی شروع میشه ؟! 10 آذر که نیم فصل دوم شروع میشه !
مقصر اصلی این باخت در درجه اول شخص قلعه نوعیه.تو فوتبال همیشه برد و باخت هست ولی باخت به این پرسپولیس واقعا هنر می خواست.واقغا از داشتن مهاجمی مثل برهانی ادم خجالت میکشه:n03:
هرچی بود تموم شد . استقلال نسبتا خوب بازی کرد.
اگر کادر فنی بین دونیمه روحیه و انرژی لازم رو به بازیکنا میداد و هوشیارشون میکرد ، سر به هوا بازی نمی کردن.
با اینکه اونا بازیکنی نداشتن اما انصافا مربیان پرسپولیس همیشه بعد از گل خوردن از ما ، به تیمشون شک و روحیه خوبی وارد میکنن.
دو هفته دیگه توی جام حذفی باز دربی هست و میتونیم با وجود کرار و قاضی ، امیدوار به برد باشیم
همونطور که برد پرسپولیس رو نمیشه گذاشت به حساب درخشان ، باخت استفلال رو هم نباید به پای قلعه نویی نوشت. درسته کار قلعه نویی هم ایرادتی داره اما تو این باخت کل تیم مقصر بود و عدم تعویض درست و به موقع مزید بر علت شد و باختیم .
نمیدونم همیشه چرا تو بازی های دربی یه حسی دارم انگار بازیکنای پرسپولیس خیلی با انگیزه تر بازی میکنن و به اصطلاح غیرتی ترن برای تیمشون! شایدم این حس اشتباه باشه اما بهر حال تیمی که برنامه ای برای بازی و حمله نداشته باشه بالاخره دیر یا زود گله رو میخوره دقیقا مثل ایران تو جام جهانی.