از تاریخ ادبیات نگذر حیفه. سعی کن اقلا نصف تاریخ ادبیات پیش رو هم بخونی که اقلا تو رد گزینه ها بتونی خوب کار کننقل قول:
Printable View
از تاریخ ادبیات نگذر حیفه. سعی کن اقلا نصف تاریخ ادبیات پیش رو هم بخونی که اقلا تو رد گزینه ها بتونی خوب کار کننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به امید موفقیت هممون ...
سنجش امروز رو بدک ندادم .
ادبیات : 82
عربی : 68 . به نظرم مسخره بودن سوالاش(به خصوص بخش ترجمه و تعریب) . من معمولا عربیم زیر 85 نمیومد ، اینبار 16 درصد غلطام از همون 8 سوال اول بود !
معارف : 91
زبان : 100
ریاضی : 87
زیست : 75 . یه سری بی دقتی مسخره داشتم که رو هم یه 10 درصد اوردنم پایین . ذوق زده میشدم ، سوالو کامل نخونده ، گزینه رو میزدم :|
فیزیک : 84 . اینم فقط یه نزده و یه غلط واقعا مشکل داشتم توشون . 2 تا بی دقتی خنده دار داشتم بعدش .
شیمی : 60 . مایه ترس اصلیم تو این آزمون . 3 تاش واقعا بی دقتی بود . ولی بقیشونو مشکل داشتم . میشه تو یه هفته آدم حفظی ها رو تکمیل کنه ؟(منظورم از حفظی واکنش اینا نیست ، منظور مواردی مثل رنگ ها اینجور چیزاست . درس الکترو رو البته کامل بلدم و مشکلی توش نیست از نظر حفظیا)
خوبی اصلیش ولی این بود که فهمیدم باید حفظی شیمی با یه سری حفظی های ریز(نه حفظی های مفهومی و مهم ، یه سری حفظی که چیز خاصی ندارن) زیست رو یه بار دیگه بخونم + درس تولید مثل جانوری که توش زیاد میلنگم .(تیکه ی چرخه ها رو بلدم ، ولی اون بخش جانوری با بخش نمو جنین رو فهمیدم در حد صفر یادمه)
من زبان 100 زدم امروز بقیه درسام افتضاح بودن
دکتر کیاسالار که سوالات رو دید گفت زبان امروز هر درصدی بیاری کنکور هم احتمالا همونو خواهی آورد.
زیست پیش2 یکم از کنکور فاصله داشت
شیمی سخت بود فیزیک هم معمولی بود. امیدوارم این یه هفته باقی مونده بدون استرس بگذره بتونم همین درصدا رو تو کنکور تکرار کنم.
اره خوب بود درکل. نه زیاد سخت. نه زیاد راحت.نقل قول:
عربی اره منم همون 8 سوال اول که انتظار نداشتم خراب کرد.
شیمی پیش بخش آخرش رو دو دور خونده بودم. ولی انگار باید یه دور دیگه هم ببینم حفظیاش رو خوب نیست از دست بدیم. فیزیک هم همینطور.
ولی به نظرم بهتره دیگه چه خوندنی چه دوره هایی که مونده تا روز دوشنبه تکمیل کنیم. دو روز آخر مخصوصا روز آخر بهتره هیچی نخونیم!
سلام
دوستان میخواستم برای دانشگاه پیام نور شرکت کنم ولی موقع ثبت نام پیام نور رو انتخاب نکردم، کارتشم نخریدم.
حالا سیستم برای ویرایش باز میشه؟؟
میخواستم برای بدون کنکور پیام نور شرکت کنم. نوع دیپلم مهمه؟؟ میشه با دیپلم تجربی روانشناسی خوند؟؟؟
ممنون
ویرایش که دیگه نمیشه چون کارت ها صادر شدن ولی زمان انتخاب رشته میتونی هر علاقمندی خواستی اعلام کنی و کارتشو بخری و رمزشو وارد کنی.نقل قول:
سلام ...نقل قول:
برو یه سر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن !
تا اونجایی که من میدونم باید موقع ثبت نام گزینه پیام نور رو انتخاب میکردی !؟
ممنون دوستان
آره خوب اون موقع نمیخواستم شرکت کنم. اما الان میخواستم ببینم راهی هست بشه پیام نور هم شرکت کرد یا نهنقل قول:
دوستان
من مشخصات کنکور آزمایش سنجش خواهرم رو وارد سایت قلمچی میکنم که رتبه ای حدود 20 هزار میده ولی وضعیت معادل کنکور 93 خود سنجش میگه 50 هزار!!
بعد این زیرگروه های 1 2 3 4 5 که نوشته یعنی چی؟