3 تایی دارم ، مخصوصا روی گل نخوردن کاستاریکا حساب باز کردم یک دروازه بون و یک دفاع .نقل قول:
3 تایی دارم ، مخصوصا روی گل نخوردن کاستاریکا حساب باز کردم یک دروازه بون و یک دفاع .نقل قول:
اتفاقا بیشتر بازیکنان من، امشب بازی می کنند و دوباره صدر جدول(حتی برای یک شب:n09:) به من می رسه.نقل قول:
منم کوادرادو رو داشتم !نقل قول:
نه نگرفته !
من به عنوان نفر سیزدهم تا این لحظه، امشب پنج تا بازیکن دارم که امید دارم تک رقمی بشه رتبه ام بعد بازی های امشب. کوادرادو و رودریگز خیلی خوب امتیاز گرفتن هم تو گروهی هم بازی دیشب، حیف شد که تو گروهی انتخاب نکرده بودمشون. من بیشترین ضربه رو از دور دوم گروهی خوردم که اکثر تیمم افتضاح بودن وگرنه تو دور اول و سوم، خوب امتیاز گرفته بودم.نقل قول:
حیف که گل های پنالتی امتیاز نداره :44:
فقط گل های حین بازی 5 امتیاز داره
به نسبت تعداد بازیها تا دیروز امتیاز بدی نیست 34 تانقل قول:
بیشترین پیشرفت رو در لیگمون داری،تیمت عالیه یک اسکرین شات بذار ببینیم چه کردی :33:نقل قول:
درسته،صدرنشین شدی امشب، :n16:نقل قول:
البته هنوز نصفه بازیهای این مرحله باقی مونده و تیمها زیاد بالاپایین خواهند شد.
مدافعت چقدر گرفت؟نقل قول:
من هم روی کاستاریکا سرمایه گذاری کرده بودم.یک دروازه بان + 3 مدافع که فقط درازه بان و یکی از مدافعان امتیاز نسبتا خوبی گرفت 10 و 9.یکیشون هم که اخراج شد.اما اگه یونان لعنتی گل نمیزد 4 تا کلین شیت به امتیازها اضافه میشد. :grrr:
بعضی از بازیکنان یجوری امتیاز گرفتند که نه میشه انداختشون بیرون و نه میشه در تیم نگهشون داشت :n08:
گذاشتم بفرماييد!:n18: !!نقل قول:
گنزالس بود ... من داشتم برای خوشحالی کلین شیت اماده می شدم که یونان چه موقع گل زد ; خیلی ضدحال خوردم .نقل قول:
اما خوشبختانه تو وقت اضافه خوب امتیاز گرفتن نسبت به کلین شیت فقط یک یا دو امتیاز ضرر کردم .
5 بازیکن از آلمان و فرانسه دارم ببینم امشب چیکار میکنند ! :n05:
هیچ کدوم از مهاجمینی که انتظار میرفت امتیاز خوبی بگیرن تا الان خوب نبودن. نیمار که 5 امتیاز گرفت، روبن 6 امتیاز و بنزما هم که فعلا کاری نکرده. فقط مونده مولر و مسی. فکر کنم آخر سر اسلام سلیمانی الجزایر از اینا بیشتر امتیاز بگیره!